משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום.. כנראה בגלל שלא שיחקתי במשחק הראשון אני לא מבין כמה דברים והמשחק נראה לי מסובך מאוד.. הנה דוגמ' לכמה דברים שלא הבנתי 1. אני לא מבין למה יש את המפה הזאת.. ברור לי שהיא יכולה להיות שימושית מאוד אבל אני לא יודע איך משתמשים בה..דווקא במפה שאני אומר להם MOVE הם לא זזים.. מישהו מוכן לתת לי הסבר על הדברים השימושים שאפשר לעשות עם המפה? 2.יש מצב להבריא במשחק? אולי איזה חייל עם עזרה ראשונה או מציאת רפואה? 3.אני במשימה השניה אני מקבל תגבורת של איזה 5 חיילים ונוספה לי האופציה שלהם בצד שמאל ליד הסימון של החיילים שלי ואני לא מצליח לומר להם מה לעשות.. מה התפקיד שלהם פה? במשימה הזאת עם הסניפר יש איזה עיר ענקית ופוול מתחבאים שם אם אני מנסה ללרדת מכסחים אותי.. צריך להוריד הרבה עם ה…
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לשלוח לי למייל לינק של הורדה למשחק הזה ? daniel_n2@walla.com[br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 15:56:47 מישהו ?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... (פיפ"א 09 מריץ בלי בעיה)
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני ממש מקווה האם יהיה למחשב?ידוע כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אנשים, אני מחפשת משחק פאזל, שהיה מורכב מרשת של אותיות, A,B,C,D בצבעים שונים היה צריך לבחור צבע מסוים ואז לנסות לבטל את האותיות האחרות, ואחרי שמצליחים להעיף כמה שיותר אותיות מאלו שלא בחרתי לוחצים עם השרשרת של האות שבחרתי ומקבלים ניקוד. כמובן ככל שהלוח יהיה מורכב יותר מהאות שבחרתי ככה הניקוד גבוה יותר. הלוח היה מורכב מרשת של אורך ורוחב. אני יודעת שהתיאור הוא מאוד מינימאלי, פשוט קשה להסביר אולי זה יזכיר לאנשים את המשחק! זהו משחק מאוד קטן בגודלו אבל הוא כיפי להעברת זמן תודה למי שיעזור! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבוצת פורצים שלישית החלה לקרוא תיגר על הגנת הקבצים האוסטרית, ונראה כי כותרים חדשים נמצאים בסכנה ממשית להפצה פיראטית ברשת במהירות חסרת תקדים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק על winXP הכל הולך חלק במשחק הכל סבבה ואז כשאני רוצה לשמור אז המשחק פשוט נתקע יצויין שזה הופיע רק בשלב יחסית מתקדם במשחק אחרי ששיחקתי כמה שעות ובהתחלה זה לא היה ככה...מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליגת 2007 מסודרת עם מארגנים מנוסים אשר אירגנו בעבר כבר 2 טורנירים של פיפא (מונדיאל ו2006) כל הפרטים באתר: http://www.fifa-il.vez.co.il באתר יש גם הורדה של המשחק וגם טלאים ועוד.... יש לנו גם ערוץ במירק : Fifa.07 להרשמה מהירה אייסי קי:330359325 , 244558519
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
החלטתי להתקין שוב את המשחק ונתקעתי בול איפה שנתקעתי בפעם הקודמת..:ם the arena יש את הענק הזה עם הלשון,אני קופץ עליו ותמיד מפספס.. מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לאחר החשיפה בE3 הבנתי שFIFA 14 לא יתהדר במנוע החדש למערכת הPC,אלא רק למערכות הדור הבא PS4 וXBOXONE מה בנוגע ל360 ולPS3? ניסיתי לחפש ברשת ולא מצאתי תשובה ברורה. אנשים?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב שישנם משחקים שעובדים אצלי לאט ללא סיבה, לצורך העניין קרייסיס עבד אצלי חלק על הדרישות הכי גבוהות לעומת פאר קריי 2 שקרטע גם בדרישות נורא נמוכות. לדוגמא ג'יטיאי 4 קרטע אצלי גם בדרישות גרפיות נמוכות. לא הקדשתי לזה תשומת לב עד אתמול כאשר התקנתי את neverwinter nights 2 משחק אשר המחשב יכול להריץ בלי להזיע ולהפתעתי אני אני צריך לשחק עם הגדרות שהן יחסית נמוכות. המחשב שברשותי: intel qx9770 extrrem edition radeon hd 3870X2 4GB DDRAM vista 64bit מספיק מקום פנוי.. אין וירוסים ואין רוגלות, הטמפ באוורסט אינה גבוהה לא עוברת את ה:40 גם במאמץ גם ויסטה וגם הכרטיס מסך מעודכנים נכון לאתמול. למישהו יש רעיונות ממה נוצרת ההאטה במשחקים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חיפשתי באינטרנט באלפי אתרי קודים בישביל מקס פיין 2 וכל פעם שאני מוצא הוא כותב לי להפעיל את המשחק במצב developer mode ! בקומנד פרמטר. מישהוא מוכן להגיד לי איך אני מוצא את הקומנד פרמטר או את הדבלופיר מודי??? באף אתר לא כתבו! ואני ישמח אם מישהוא מכיר דרך לעשות קודים בלי דווילפר מוד
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/25063.html תחשבו במולטיפלייר, אתה מרגיש ממש במציאות עם מגוון אפשרויות מגניבות!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלטתי שאני רוצה לשחק CS, והתכוונתי לקנות את האלף לייף בזול בשביל הסידי קי. אבל עכשיו בעקבות העידכון גרסה, הבנתי שלקנות את האלף לייף לא יעזור לי. אז נכון לעכשיו, איזה משחק (הכי זול) אני יכול לקנות בשביל הסידי קי? או שעדיף לחכות פשוט להאלף לייף 2?
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/news/135228 חשוב לי להדגיש שאין לי שום רקע במשחקי מחשב. שום דבר בכלל. שאלתי היא: האם אפשר לעשות את זה גם? לא להעביד אנשים אחרים, אלא לקחת כמה חבר'ה, לשחק הרבה, ולהרוויח כסף. זה אפשרי? איך זה עובד? (לפי החישוב שלי, 75$ לשעה זה הרבה כסף...)
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הייתי רוצה המלצה למשחק שמזכיר EMPIREEARTH למי שמכיר. אם ההמלצה הייתי רוצה לדעת כבר על הדרך איפה אפשר לרכוש את המשחק וכמה הוא עולה . פירוט על המשחק יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הוא באמת יצאה למחשב . מתי? מישהו מנחש מה היו הדרישות ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי גיים פד כזה: https://www.hak.co.il/groupsale.asp?GroupSale=187 רק של "חברה" אחרת. עכשיו אני רוצה לשחק בו באיזה משחק כלשהו כי המשחקים שרציתי לשק בהם איתו עוד לא הגיעו אליי. באיזה משחקים שאני יכול להוריד מהרשה או משהו כזה אני יכול לשחק איתו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-