משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
המשחק הגדול הראשון שהחליט לעבור לשיטה של פרקים ועונות עושה זאת בצורה ראויה להערכה, אך בהחלט לא מושלמת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלא יודעים אנגלית. קארמק [glow=red, 2, 700]לא[/glow] אמר שהרדיאון יריץ את דום יותר טוב. GameSpy: The world of video cards seems to change on a daily basis. What do you think of the current crop of cards on the market, and where do you see things heading? Are there any new cards that interest you? Where would you like to see things go? Carmack: There are interesting things to be said about the upcoming cards, but NDAs will force me to just discuss the available cards. In order from best to worst for Doom: I still think that overall, the GeForce 4 Ti is the best card you can buy. It has high speed and excellent driver quality. Based on the feature set, the Radeon 850…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכינו ממחטותיכם ל-34 שניות של אושר עילאי. הטריילר
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני היתקנתי משחק Worms World Party. ואח"כ מריץ משחק ופתאום נותן לי חלון הודעה שכתוב: Error ===== Warning: No default soundbank found check OK אני לוחץ "OK" ועולה לי משחק ושומעים קול בתפריט ראשית. ואז אני בוחר 2 משתמשים במשחק נגד לדוגמא. ואח"כ רואים נר עוגה יורד ואח"כ מסך שחור ופתאום יצא החוצה משחק זה לא עובד. אני נסיתי להתקין מחדש דרייבר כרטיס קול של הלוח אם. ועדיין אותו דבר שגיאה אותה פעולה. אני בבעיה. ולא יודע איך פותרים את הבעיה. מישהו יודע איך לתקן את התקלה,האם יש פיתרון לתקלה? איך פותרים את המשחק שיעלה לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט אחר משחקים שיצאו בקרוב (עד יולי) ולצערי לא היו הרבה מעניינים, ובכלל כאלה שאנחנו מצפים להם. ואז ניתקלתי במשחק Penumbra: Overture. Penumbra: Overture הוא משחק הרפתקאות-פחד (מי שמכיר את Alan-Wake זה הסגנון) שפותח ע"י 4 אנשים וישוחרר על פני 3 פרקים וזו תהיה טרילוגיה שנקראת Penumbra: Overture, הדמו שאני אקשר אליו בהמשך זה הדמו לפרק הראשון. מנוע הגראפי של יחסית מרשים ופיזיקיה יוצאת מן הכלל! אפשר לראות בסירטונים ובדמו ( פשוט מדהים). העלילה: סיקור (לא ביקורת) מגיימספוט : http://www.gamespot.com/pc/action/penumbra/news.html?sid=6165589&mode=previews האתר הרשמי של המשחק: http://www.penumbra-overture.com/index.php הדמו : http://www.penumbra-overture.c…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקי רשת טובים. ורציתיי לדעת אם יש לכם משחקי רשת טובים להציע לי..?? אבל שלא יהיו משחקים משעממים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי עשר שנים (או משהו כזה) הם חוזרים http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4345 והפעם לא מחברה חסרת שם אלא מlucas arts ! תאריך יציאה 2004
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/5088154.stm ואני שואל....WTF?!?! discuss.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניד פור ספיד מקרטע לי על רזולוציה 1024X768 וביטלתי את הSHADOW משהו שמעתי שהוא מכביד על כרטיסי הRADEON. מישהו יודע למה עדיין הוא מקרטע לי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשחק ב HL2. הקטע הוא שלא כ"כ בא לי לשחק ב HL1 מאחר והוא מיושן מאוד. עד כמה, מבחינת עלילה, כדאי לשחק בו קודם? ואם כבר - מה אתם אומרים על HL: SOURCE? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שלומכם חברים! אולי יצא לכם להכיר את הערוץ שלי ביוטיוב - אולדסקול, שם אני בעיקר מספר את תולדות תעשיית הגיימינג, מסקר משחקים ישנים ועוד. לאחרונה הקמתי עם חברים תנועה חדשה לשימור משחקים - הסבר על התנועה, כולל ראיון איתי, אפשר למצוא באייטם הזה בגיק טיים. אשמח לשמוע את דעתכם, אם יש לכם מה לתרום, וכמובן, תהנו מסרטון השימור הראשון שלנו - נקמתו של לה-צ'אק! שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתה יושב מול המחשב ומחייך... זהו, סיימת את המשחק. ומה עכשיו תעשה? לפי מה תבחר את המשחק הבא שלך? גרפיקה או עלילה? עם חברים ברשת או יחיד? לכם התשובה.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=052109_4
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
First Unreal 3.0 Game Released 8 November 2006 The first game to be released on the next-generation Unreal 3.0 Engine is actually a quaint game by the name of RoboBlitz. By itself the game is not necessarily exceptional, rather its significance is that it gives a good glimpse as to the types of system requirements Unreal 3.0 games will need. For example the recommended specifications for the game - the best indication of the hardware needed for the game to be genuinely playable - are a P4 3.2EE or X2 3800+ combined with a GeForce 7800 or ATI X1800 graphics card. There's a 350MB demo of the game available via Steam for you to try and see if your system can handle the bas…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינקים לאתר וורז. בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ותוכנות זה טוב תודה אחים שלי
-
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב אז יש משחק ממש ישן בשם NETSTORM שאני רוצה לשחק בו. כמובן שהוא לא רץ סתם ככה אז ניסיתי בCOMPATIBILITY MODE לסוגים השונים וכו' וזה עדיין לא עוזר. אז ניסיתי RUN AS ADMINISTRATOR ואז זה עובד. הבעיה היא שהוא "מכריח" אותו לרוץ בחלון ממש ממש קטן. משהו כמו שמינית מהגודל של המסך שלי (יש לי 22). למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר העידכון האוטומטי, כיבוי והפעלה של כרום מחדש הוא לא נותן להיכנס לבאטל- לוג בטענה הבאה: ניסית להגיע ל-battlelog.battlefield.com, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות יכולה להיות כי האישור אינו תק…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-