עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lmlm,

גלשתי באינטרנט אחר משחקים שיצאו בקרוב (עד יולי) ולצערי לא היו הרבה מעניינים, ובכלל כאלה שאנחנו מצפים להם. ואז ניתקלתי במשחק Penumbra: Overture. Penumbra: Overture הוא משחק הרפתקאות-פחד (מי שמכיר את Alan-Wake זה הסגנון) שפותח ע"י 4 אנשים וישוחרר על פני 3 פרקים וזו תהיה טרילוגיה שנקראת Penumbra: Overture, הדמו שאני אקשר אליו בהמשך זה הדמו לפרק הראשון. מנוע הגראפי של יחסית מרשים ופיזיקיה יוצאת מן הכלל! אפשר לראות בסירטונים ובדמו ( פשוט מדהים). העלילה: סיקור (לא ביקורת) מגיימספוט : http://www.gamespot.com/pc/action/penumbra/news.html?sid=6165589&mode=previews האתר הרשמי של המשחק: http://www.penumbra-overture.com/index.php הדמו : http://www.penumbra-overture.c…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Freezer,

שלום יש לי בעיה עם המשחק comando2 ,כל פעם הוא נסגר בלי שום הודעה וחוזר ל DESKTOP ,מישהוא אמר לי שזה קשור לcrack .(אין בעית דריברים,מעודכנים).

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, פתחתי אשכול השבוע על הבעיה שיש לי עם המשחק ואף אחד לא ענה הנה האשכול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373022.new#new ועכשיו שחיפשתי את הבעיה בגוגל ראיתי שיש למשהו בדיוק אבל מה זה בדיוק אחד לאחד הבעיות שיש לי במשחק לרגע חשבתי שזה אני כתבתי את האשכול... הנה האשכול שלו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370686.0 אז השאלה היא, אם למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל המשחק בלי הבעיות הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אוקיי שלום לכם.. הגיע לידי גירסאת ה pre-alpha של המשחק הנחמד והמצופה הזה STALKER והחלטתי לרשום פה את התרשמותי הכללית ממנו (מה שאפשר כמובן) דבר ראשון שנתקלתי בו הייתה טעינת השלב במהירות דיי ממוצעת של משחקים נורמלים.. (חחח לא Farcry) אבל גם לא מהירה משהו.. בכל אופן השלב עלה והתחלתי להסתובב בשלב הקטן יחסית ומת מבחינת אנשים או חיות (חוץ מצעקות של אנשים שנשמעים כאילו איזה מחבש עובר עליהם עכשיו) המשכתי בחיפושי אחרי משהו לעשות בשלב אך ללא הצלחה.. אפילו שיריתי על חביות לא קרה כלום חוץ מקול מתכתי שיצא מהן אפילו לא זזו טיפה.. (אני בטוח שזה ישתנה חח) דבר אחר שמשך את צומת ליבי יותר מכל היה קולם של הנשקים... קולות מוכרים מאוד שלא חשבתי שאני אתקל בהם שוב.. אותם הקולות של הנשקים מCoun…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by BlackTalon,

היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by LazyBoy,

:jump: סוף סוף!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by bigshock147,

תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 22/04/2014 מתחילים ב7 מסיימים ב9 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by BedBoy,

ושל Half Life 2 ? תודה!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Elad Flopsi,

אוקיי , אז הבנתי שיש פה מלא בעיות של קונפיג ושטויות , לקחתי על עצמי לערוך את הקונפיג שיהיה הכי טוב שאפשר, נכון אולי זה לא גראפיקת HD אבל היא סבבה לגמרי ואין תקיעות בשיט. אמרתי שאני לא אפרסם את זה אבל בגלל שאני כן רוצה שהקהילה תישאר ולא תפרוש כי יש חרא מנוע גראפי למשחק אז אני מביא לכם את הקונפיג שלי, ובאמת חברס, עבדתי על זה חצי שעה של חיפושים , חפירות בפורומים בפוסטים ובקונפיגים של משחקים ישנים רק בשביל למצוא קומאנדס שיש בקונפיג הזה, עבדתי עליו קשה , 20~25 פקודות שיניתי, אז תנו קרדיט... http://www.f2h.co.il/pyjbjdeegfos מיקום Steamapps Common Call of duty ghost PLAYER2 להעתיק ולהחליף דגש: זה ישנה לכם את הרגישות של העכבר! מי שלא סומך עלי מוזמן גם לא להוריד, סה"כ …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Jeka90,

עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Etyopi,

משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by mos86,

היי יש לי מק, אני מעוניין לשחק FIFA 2023 בענן. האם הדבר אפשרי, אם כן איפה ואיך הכי מומלץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מדובר כנראה בחנויות כמו G2A וכו', לא בחנויות כמו STEAM ו GOG. http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2tketk/ubisoft_removing_far_cry_4_without_notice_from/ http://forums.ubi.com/showthread.php/1001533-Concerning-Far-Cry-4-removal-from-our-libraries-Open-letter?p=10541192&viewfull=1 ואוו, יש להם חתיכת ביצים. קודם להוציא משחקים לא מוכנים, עכשיו זה... מעניין איך זה ישפיע על השוק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by vitali_pe,

היי אנשים אז ככה: חברים שלי הפילו עלי לארגן לנו lan party לכבוד סוף השנה. הבעיה היא שבערך שנתיים לא עקבתי אחרי שוק המשחקים והרקורד שלי עומד על בערך משחק אחד לחצי שנה... אוקי, פרטים טכניים: + אנחנו 3 אנשים + עוד 2 דרך חיבור VPN ( כלומר לא יהיו איתנו לאורך כל הסופש). + המחשב הכי חלש זה הלפטופ שלי, והוא די חלש: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz nVidia GeForce 8600M GS - 256 MB 2GB RAM + משחקים ששיחקנו בעבר (אלה שאני זוכר): neverwinter nights 2 storm of zehir Red alert 2 starcraft dungeon siege 2 serious sam 1\2 unreal tournament 2004 (או 2003 לא זוכר..) baldur's gate 2 אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי רשימה של משחקי LAN כיפיים , עם דגש על RTSים, …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Interl-Conore,

First Unreal 3.0 Game Released 8 November 2006 The first game to be released on the next-generation Unreal 3.0 Engine is actually a quaint game by the name of RoboBlitz. By itself the game is not necessarily exceptional, rather its significance is that it gives a good glimpse as to the types of system requirements Unreal 3.0 games will need. For example the recommended specifications for the game - the best indication of the hardware needed for the game to be genuinely playable - are a P4 3.2EE or X2 3800+ combined with a GeForce 7800 or ATI X1800 graphics card. There's a 350MB demo of the game available via Steam for you to try and see if your system can handle the bas…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by aviel3634,

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל DarK-BETRAYED פירסם challenge מה הכי מהר שאתם יכולים לכוון? אז אמרתי אין בעיה אחרי 10 דקות של צילום השגתי הרבה קטעים אבל את זה הכי אהבתי תגידו לי מה אתם אומרים אגב DarK-BETRAYED הגיב לי על הסרטון מה אתם אומרים ? שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/rainbow-six-siege-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by nim901,

איך זה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by BlackTalon,

מישהו יודע מתי Hitman 2 יגיע סוף סוף ?????

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מחפש לדעת אם קיים צ'יט שמאפשר לי לצרף כמה עוקבים שאני רוצה. אני סקרן לנסות משהו כזה. אפילו לצרף את כל העוקבים האפשריים במשחק אליי. אני יודע שזה מגוחך קצת, אבל זה נראה לי ניסוי כיפי ;D מישהו/י יודע/ת? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני רוצה לקנות משחק ב G2A , ואני לא יודע אם זה כולל את האפשרות לשחק ברשת. מצאתי קוד ב 18 דולר והשני ב 22 ואני לא מבין מהההבדלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה

24. הכינו ממחטותיכם ל-34 שניות של אושר עילאי. הטריילר

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Chymes,

די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים