עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA

2. Started by fragon,

eSpiRe ACTIVISION REASON MASSIVE RFD saevus Weekend warriors [התעקש להכנס לרשימה] Rest of clans

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. היה לי פעם אתר במועדפים שבודק את מערכת המחשב ואז אפשר לבדוק מתוך רשימה אם משחק X יעבוד אצלי. משהו יודע את שם האתר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by fragon,

מי שלא היה מעודכן או לא ידע או סתם לא היה לו אכפת ולהתעניין ולשאול אנשים מהנבחרת. נבחרת ישראל עלתה לשלב רבע גמר Country Championship 2013 הלא הוא היורו של קול אוף דיוטי. ישראל עלתה מהשלב בתים כקבוצה מקום ראשון אחרי -תיקו עם נבחרת טורקיה -ניצחון על נבחרת נורבגיה - ניצחון טכני על נבחרת אנגליה בשלב הבא ישראל תפגוש את נבחרת צרפת, שעלתה שניה מהבית שלה ולפי התוצאות שלה היא נבחרת פחות טובה מישראל, אך בשלב שאחרי לישראל יש סיכוי לפגוש את הפייבוריטית של הטורניר, נבחרת גרמניה, אבל לא נרוץ קדימה וקודם כל נעבור את המשחק הקרוב בהצלחה פרטים לגבי המשחק יהיו בהמשך בדיון מפני עצמו. הרוסט של הנבחרת: Lafa blws rhino centix divine fano GolanNz Lynch sEEdy *אין חשיבות לסדר ה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by matan1806,

טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by Tal Kapah,

http://www.youtube.com/watch?v=OpZOMLkNDLs&feature=youtu.be

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by noiZE,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dirazor,

חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA

9. Started by AvielGames,

שלום ! היום אני בא להראות לכם את הסרטון הראשון בערוץ (סרטון היכרות) הערוץ:http://www.youtube.com/user/AvielGames הסרטון:http://www.youtube.com/watch?v=5ZxEGTzM9OY לייק ו... SUB

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , אני דיי חדש במשחק הזה , יש ברשותי אוזניות ומיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם חברים לצוות \ קבוצה. תודה מראש . דודי.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by DivineS,

טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cLassico,

היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DivineS,

בגמר אתמול היה לי CLUTCH 1V3 נגד SAEVUS וזה יצא די יפה אז ערכתי את זה והוספתי גם את השידור.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fragon,

אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף

16. Started by Rise<3,

אז אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם בין העריכות החדשות שלי שימו 1080p מקווה שאהבתם אם כן תנו בלייק

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by Greg#,

רציתי להתלהב! גם אני יודע לשים CINEMATIC בהתחלה חעחע

18. Started by Mr.Gusta,

עכשיו עשיתי משחק ראשון שלי ויצאתי אפס במשחק יש דרכים להשתפר .. ?

19. Started by DShtraks,

אין לי סטים ויש לי קול אופ דיוטי לסוני 3 האם יש תחרויות גם בסוני 3 ואקס בוקס 360 ? כי עד GHOST לא יהיה לי למחשב

20. מחפש שותף שישחק לא מי יודע מה רציני רק לחוות את התחרותיות נכון גם אני לא אוהב להפסיד אבל העיקר ההישתתפות (מה הבעיה גם בלנצח) מחכה בטים ספיק לבקשות או כאן.... ZaBaRi

21. Started by landes98,

מחפש עוד שני אנשים שרוצים לקנות מי שרוצה צריך לשלוח הודעה לאמייל שלי yshaiy98@gmail.com עם הפרטים הבאים: (כדי לדעת שהם רציניים) שם פרטי פייסבוק איימיל ופלאפון התשלום יהיה דרך Paypal כל אחד צריך לשלם 66 שקל שזה במקום 90 אם הייתם קונים יחיד....

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by noiZE,

זה לא פעם או פעמיים שהמנהל אלדור "Fadida" נותן לי באן בלילה ואני אפילו לא יודעלמה הוא פשוט צוחק ונותן את הבאן. אני לא עושה לו כלום והוא נותן לי kick מהסרבר ורושם סיבות טיפשיות כמו: Wanta fanta ? או תלך לישון תחזור עוד שעתיים. מקווה שתטפלו בזה

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by 2k-Twok,

5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הגילדה הישראלית Kyphosis שממוקמת בשרת הפופולרי Kazzak EU מחפשת שחקני WoW רציניים שיוכלו להשתלב בגילדה. הגילדה סיימה את הרייד האחרון- Throne of Thunder ברמת הקושי Heroic (מקום 378 בעולם!) תמונה של ההריגה של רא-דן: הקבוצה מורכבת מסטודנטים, אנשים עובדים וחיילים- כולם ישראלים! לקראת פאטצ' 5.4 והרייד המדובר של ההרחבה Siege of Orgrimmar הקרבים הקבוצה מעוניינת בשחקנים ישראלים בעלי נסיון בHeroic וחושבים שיש להם את מה שדרוש כדי להגיע למקומות גבוהים יותר משכבר הגענו! (הגילדה גם מקבלת שחקני Casual שאוהבים לשחק בקצב שלהם) ימי הריידים: רביעי- 20:00-23:30 שישי- 15:00-18:30 ראשון- 20:00-23:30 בכדי ליצור איתנו קשר יש להוסיף את ה-Real ID או ליצור קשר דרך האימייל: מאור - Beo…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by UnknownAssHole,

טבלת קבוצות: NightMare StalkerR static Anubis Pink Ferret onlykills JFK cortex MTA Götze- YaaDon Infinity Danny Annoy serialnumb mystic wrongway abyssus volumer revolver ghost psyhok centix meleh centix blwz divine Ashkelon dirazor swift skit yair Mahblim AdirZ tykeeE Galgal sorma (barze Shotty MaGiCoD Brutus TheAvatar Wasd ALwaYss Wofleh 2k Hamula exSkoolBoy11 p0sixNinja Anubis Susim Crostash Fadida Benja מהלך הטורניר: תחילת הטורניר: Shotty Freewin הקבוצה המנצחת : shotty T6 vs Hamula הקבוצה המנצחת : Hamula Wasd vs Mahblim הקבוצה המנצחת : Mahblim MTA …

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים