עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by cleric,

http://www.digitalbattle.com/2009/11/24/10-first-person-shooters-to-look-forward-to-in-2010

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by miky,

חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?

3. שמעו נימעס לי כבר מCS 1.6 לא מעניין לשחק אותו כבר אז חשבתי לעבור ל BF2 כי ממה ששיחקתי בדמו זה ממש כיף לשחק במשחק הנה השאלות שלי: 1.כמה סרברים ישראליים יש במשחק?(כולל UNRANKED) 2.מה זה משנה אם הסרבר UNRANKED או RANKED? 3.כמה הוא עולה? 4.יש אותו בגירסת דיסקים? 5.אם אני משתמש בCD KEY בהתקנה ראשונה האם הוא יהיה שימושי גם בפעם השנייה? וגם אם אתם יכולים להביא לי איזה אתר שמוכר משחקים ועוד שאלה בTOWER REKORDS מוכרים משחקי מחשב?(מי שמכיר את החנות)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by artix,

טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lader,

האם צריך את המשחק המקורי כדי לשחק בזה?

6. שלום חבר'ה..... אתם יכולים להמליץ לי ככה על איזה משחק טוב משהו בסנגון המעניש מקס פיין 2 , אמ.... משו פעולה כזה טוב עם אפקטים יפים של שנת 2006 כי מתחיל לשעמם לי ביטרוף המפרט שלי זה: X1950XT ו1 גיגה זיכרון תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. שלום לכולם. אני משחק במשחק PRO STREET ונתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, במחשק עצמו, למכונית יש נטייה ליסוע שמאלה.... כאילו יש איזה פנצ'ר או משהו כזה... למכונית פשוט יש נטייה שמאלה! שאני נוסע ישר המכונית פשוט נוטה קצת שמאלה ולא הבנתי ממה ואיך זה נובע! אין כפתור לחוץ או משהו כזה.. וניסתי כם לבדוק בהגדרות של המשחק אך ללא הצלחה.... תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. היי אנשים, שיחקתי בעבר שנים רבות ב CS המקורי ([tdf]Kenny) לזקנים בינינו. בכל מקרה, המשחקיות דומה? ה"תחושה" של השליטה והמשחק מזכירות את המשחק הראשון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by BedBoy,

אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!

10. איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by Mandheling,

זה מה שמופיע אצלי כרגע: Contrast Dishonored Metro: Last Light System Shock 2 The Elder Scrolls V: Skyrim S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Psychonauts RAGE Prince of Persia: The Sands of Time The Walking Dead Borderlands 2 Fallout: New Vegas Singularity Child of Light Gunpoint Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist BioShock 2 Deus Ex: Game of the Year Edition Quake 4

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by cb,

ראיתי שיש דיון רק על הדמו של המשחק אז החלטתי לפתוח אחד על המשחק המלא. מקווה שאנשים ישתפו כאן אחד את השני במחשבות שלהם על המשחק,דרכים לשפר אותו...ובעיקר פאצ'ים טובים וקלים להתקנה שמומלצים ברשת. אני אתחיל בבקשה להמלצות על פאצ'ים טובים ויציבים שמשפרים את המשחק,כי פשוט חייב פאצ'ים למשחק הזה,כמו כל שנה.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by GW,

שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  14. שלום לכולם , לא מוצא איך אפשר לבצע UNINSTALL מסודר למשחק הזה. מותקן אצלי המשחק ( אורגינל) + חבילת ההרחבה. לא רואה בתפריט הראשי ולא ב WINDOWS XP אופציה להסירו. גם דרך ADD REMOVE PROGRAMS הוא לא נותן. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. שלום לכולם מי יודע אך לעשות קודים במשחק Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East פשוט אני לא מצילח לעבור שם משימה תודה!@@@@@@@@@

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by halo,

בהתחלה שצריך ללחוץ על E בשביל להרים דברים אמורים לראות את החפץ באוויר או אמורים לראות ידים מרימות אותו? כי אצלי רואים רק את החפץ באוויר ונראה לי שזה באג..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

יש בו המון תיקונים ושיפורים http://www.2kgames.com/bioshock/support/

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by amit_flame,

שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by redti,

למישהו יש את זה זה פשוט המשחק הכי יפה שראיתי. מהצניחה ועד לBERLIN הרגשתי כאילו אני בסידרה אחים לנשק מי שראה יודע על מה אני מדבר.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  22. הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ? האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כדי שתגידו שמשחק הוא טוב מה צריך להיות בו הכי מרשים מבחינתכם? מבחינתי המשחקיות,כי אחרי שעוברים את שלב ההתלהבות הכוללת מהמשחק כל מה שרוצים זה לשחק ולהנות ללא קשר לגרפיקה ולסאונד,אל אף שאני לא אומר שהם לא משפיעים,להפך,זה מה שיכול להפוך משחק רע לטוב אבל בלי משחקיות טובה הם לא משנים .

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by NiMo1771,

הורדתי את המוד הזה בגרסא 1.3.5 והמשחק עובד על 20fps למרות שיש לי מחשב די חזק: 2500k באוברקלוק ל4.5ghz ו6950 באוברקלוק ל1030/1460. ואני עוד משחק על רזולוציה 1280x1024 (מסך זמני) ובכל זאת הביצועים כאלה גרועים.. ראיתי ביוטיוב שאנשים עם מחשבים דומים לשלי מריצים את המוד הזה יפה מאוד גם על 1920x1080 למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by bluemail,

איפה אפשר להגדיל את הניסיון של שלושתם מעד 150 ליותר מזה ???

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.