משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יצא ביום שיש בלילה כניאה עדכון לדוטא 2. אני מנסה לעדכן את המשחק אבל הוא כותב לי שאין לי מספיק מקום בכונן. יש לי בכונן כ40G פנויים מתוך 478. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק קוד 4 כל כמה זמן המחשב קופא ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש המחשב לי חזק ומצליח להריץ את כל המשחקים וזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ועוד כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט ושום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי לתקן את זה
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים כאן DOBBLEY0U ואנחנו באים אליכם בסירטון חדש! אז ככה , החלטנו להחזיר את הסידרה , טוב אז אם אהבתם אתם יודעים איך לסמן את זה! אם לא אהבתם מוזמנים ללחוץ על הסימון השני! ולהגיד איפה נוכל להשתפר! https://www.youtube.com/watch?v=xEFUlhYG0R8
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
תהנו לייק/סאב יתקבלו בברכה תהנו !!!! http://www.youtube.com/watch?v=9sQbm8AJqks
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כאן מנהלי הגאטרים רצינו להודיע שאנחנו מחפשים מריצים חדשים ! (רצוי מנוסים) המריץ גם כל סוף סייד/סיום ללחוץ TAB לצלם את התוצאות דרך הסטים (F12) לעלות אותם לsiz ואז לעלות את התמונות לאשכול שבפורום ( אוסף הגאטרים הגדול) לפנות ל: Swift : Tal JFK : lior תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PLAZA מפה ממש ממש גרועה שלא בנויה לתחרותי בכלל, מפה מיותרת במשחק הזה. להעיף את PLAZA מהגאטרים מפה ללא טקטיקה וללא סקיל.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אוקי מי אתה חושבים המריץ הכי טוב בקהילה הכי נחמד לדעתי המריץ הכי טוב זה : SLICER
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.
-
- 18 תגובות
- 966 צפיות
-
-
miniclips: פעם בשבוע יתפרסם miniclip של פראגים של שחקני הקהילה. דרישות: פראגים קצרים (עד 30 שניות לא יותר).עדיפות גבוהה לפראגים עם סקופ.פראגים מ5v5 בגאטר/pcw. שליחת הפראגים: את הפראגים שולחים לכתובת האימייל הזאת : hwzonecod@gmail.com הפראג חייב להיות בRECENT GAMES שלכם או למי שכבר יש אותי בסטים אני אוכל לראות את הsaved films שלו ...לאלה שאין אותי בסטים לצערי לא אוכל לראות מה ששמרתם כבר(משחק פח). תשלחו את הפראגים לאימייל בקריטריונים הבאים : שם במשחק: סטים ID: תאריך המשחק שהפראג מופיע בו: נשק: …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ישר ולעניין, אני מתכוון להתחיל סדרה שבועית כל שבוע תשלחו לי פראגים וחמשת הפראגים הכי טובים יהיו בסרטון. כל מי שיש לו פראג שעשה לא מזמן וזה נמצא לו ב THEATER ב RECENT PLAYED או שהוא שמר את זה תחת ה SAVED FILMS לא מזמן שיוסיף אותי לסטים nadav555 יסביר לי איפה זה נמצא ואני כבר ימצא את הפראג לבד. דרך אחרת לשלוח פראגים היא שאתם תצלמו בעצמכם(זה רק למי שטיפה מבין ויש לו SONY VEGAS) אבל אני יקבל את הפראגים שאתם צילמתם רק אם צילמתם כמו שאני אומר לכם, אני יכין סרטון איך לצלם ולרנדר והכל למרות שהאיכות תיהיה קצת ירודה בגלל שהקובץ יצטרך ליהיות קטן כי אני לא חושב שיש פה אנשים שיודעים לדחוס סרטון. בשביל לבחור איזה חמישה פראגים יהיו אני אצטרך 5 שופטים בינתיים אלו השופטים: אני Blwz Bullet…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי יש שתי דברים שאני רוצה להבין: 1 למה שאני מפעיל את המישחק הוא לא על כול המסך המישחק עצמו.ואיך אני בוחר להתחיל מירוץ אם כולםו ולא אימונים? 2 איך מתקינים את העידכון שיצא למישחק הזה?הוא שוקל 2 ומשהו גיגה אשמח להסבר. יום טוב :party0023:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני רוצה די להכנס לכל הקטע של עריכות וסתם פראגשואוס , אז צילמתי פה סרטון ואני הייתי רוצה שתראו ותגידו לי איך האיכות יצאה? http://www.youtube.com/watch?v=XtycXQ83l78 הפראג ממש לא חשוב! זה סתם כמה שניות שלקחתי ממשחק של GOTZE כדי לבדוק! אם מישהו שמבין בעריכות שיוכלו לעזור לי (אני מתכוון ל-DIVINE , BLWZ , DESTINY) אבל אם אתם גם מבינים אל תתביישו ופרסמו! תודה רבה לכל מי שיעזור מראש!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim - #1 - ההרפתקה מתחילה, לינדהדלינדה. ההתרגשות של הפרק הראשון במשחק שהמונים אוהבים וקוראים לו אגדי גורם לי החשק לשחק בו ולהעביר את החוויה בצורה הכי טובה שיש! למה חתלתול קופץ עלינו מהשמיים זאת שאלה טובה, בואו צפו. - צפייה מהנה! -IsraGames- תיהנו! לכל שאלה, בקשה, תמיכה או עזרה בנוגע לכל דבר שהוא אתם מוזמנים לפנות אליי. במידה ויש לכם הצעות לערוץ ולסרטונים אל תשמרו את זה לעצכם ותביעו את דעתכם כדי שאני אוכל להשתפר בהמשך למענכם, תמיד שמח לשמוע תגובות בונות.
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הינכם להיכנס ולבדוק ערוץ גיימינג ישראלי בשם IsraGames ממולא במשחקים מגוונים ותוכן מצחיק ומשעשע בכל הנוגע למשחקים. סדרות וסרטוני Let's Play, כל יום. בערוץ ישנן סדרות כמו Left4Dead2, Skyrim, Assassin's Creed, Mount&Blade ועוד הרבה! היכנסו לבדוק מה חדש www.Youtueb.com/IsraGamesChannel
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא COD אבל זה פשוט מדהים. הדבר היחיד שאני לא כל כך אוהב ואני חושב שהרס לו טיפה בכמה חלקים זה השירים... אבל כל השאר האפקטים פשוט מטורפים ולפי דעתי הוא עשה את זה ממש טוב זה לא OVEREDIT מרוח שלא רואים ולא מבינים כלום זה בידיוק כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
מי לדעתכם הקילקר הכי מהיר בקהילה בנגמין או ש PsyHok כול אחד מה שהוא חושב
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-