משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חבר'ה שרוצים לשחק במשחקים כמו gta v, forza horizon 3, gears of war 4, כשיצא battlefield 1 עדיף מעל גיל 19
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת: robot entertainment מפיצה: robot entertainment תאריך שחרור: 12/10/2011 ז'אנר: Tower defense בשילוב עם Third Person Shooter מנוע גראפי: Havok/Trinigy Vision Game Engine אתר המשחק: Orcs Must Die! מחיר: 15$ ב STEAM ובחנויות דיגיטליות נוספות. דמו: זמין להורדה בדף המשחק ב STEAM, כולל 3 שלבים. ממוצע ביקורות: (גירסת ה XBLA, יעודכן בהמשך עם יצאו מספיק ביקורות למחשב) 85 מצבי משחק: שחקן יחיד דרישות מערכת Minimum OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 Processor: 2GHz Dual Core Memory: 2GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1950 or better with 256MB VRAM DirectX®: dx90c Hard Drive: 5GB HD space על המפתחת: ב- 2009, בצעד תמוה ביותר, בחר…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יפסיקו מתיישהו לקדם את הגרפיקה???? שכבר לא ינסו לעשות את הגראפיקה יותר ויותר חזקה ואמיתית....?? יש סוף לזה???
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סטרימינג מקוון של משחקים עושה קאמבק גדול עם שירות ה-Stadia החדש של חברת הענק. האם הפעם זה יעבוד כראוי, ויהיה זמין גם בארצנו הקטנה? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
על מה מדובר בכלל במשחק? אף פם לא שיחקתי אפילו לא בראשון..אני מפסיד משהו?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
והנה הדברים שאנחנו הכי מחכים להם... שימו לב כמה משחקים שאמורים להיות מעולים יש ברשימה הזאת... וזאת רשימה חלקית בלבד של המשחקים שאמורים לצאת. Unreal Tournament 2003 SEPTEMBER 23 - Sims: Unleashed - ELECTRONIC ARTS 24 - Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS 24 - Heroes of Might & Magic IV: The Gathering Storm Expansion - 3DO 24 - Might & Magic Platinum Edition - 3DO 24 - Monopoly 3 - INFOGRAMES 24 - Rayman Arena - UBI SOFT 30 - Conflict: Desert Storm - TAKE 2 30 - US Special Forces: Team Factor - XICAT OCTOBER 1 - Hitman 2: Silent Assassin - EIDOS 1 - NHL 2003 - ELECTRONIC ARTS 1 - No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - FOX INTERACTIVE 1 - …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אוקיי , אז הבנתי שיש פה מלא בעיות של קונפיג ושטויות , לקחתי על עצמי לערוך את הקונפיג שיהיה הכי טוב שאפשר, נכון אולי זה לא גראפיקת HD אבל היא סבבה לגמרי ואין תקיעות בשיט. אמרתי שאני לא אפרסם את זה אבל בגלל שאני כן רוצה שהקהילה תישאר ולא תפרוש כי יש חרא מנוע גראפי למשחק אז אני מביא לכם את הקונפיג שלי, ובאמת חברס, עבדתי על זה חצי שעה של חיפושים , חפירות בפורומים בפוסטים ובקונפיגים של משחקים ישנים רק בשביל למצוא קומאנדס שיש בקונפיג הזה, עבדתי עליו קשה , 20~25 פקודות שיניתי, אז תנו קרדיט... http://www.f2h.co.il/pyjbjdeegfos מיקום Steamapps Common Call of duty ghost PLAYER2 להעתיק ולהחליף דגש: זה ישנה לכם את הרגישות של העכבר! מי שלא סומך עלי מוזמן גם לא להוריד, סה"כ …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם יודעים אבל DarK-BETRAYED פירסם challenge מה הכי מהר שאתם יכולים לכוון? אז אמרתי אין בעיה אחרי 10 דקות של צילום השגתי הרבה קטעים אבל את זה הכי אהבתי תגידו לי מה אתם אומרים אגב DarK-BETRAYED הגיב לי על הסרטון מה אתם אומרים ? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן שקיווינו לחשיפתו של יורש מתישהו בעתיד הלא רחוק, משחק הפעולה והאימה הפסיכולוגי מיוצרי Max Payne ייעלם בתוך יומיים מהחנויות ברשת בשל בעיות רישוי מוזיקה - וזמין עתה לרכישה במכירת חיסול אחרונה תמורת 3 דולר בלבד לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק הבלעדי, והכל כך מצופה ל XBOX 360 ככל הנראה יצא בהשקת PS3 . http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3653 8)
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלא יודעים אנגלית. קארמק [glow=red, 2, 700]לא[/glow] אמר שהרדיאון יריץ את דום יותר טוב. GameSpy: The world of video cards seems to change on a daily basis. What do you think of the current crop of cards on the market, and where do you see things heading? Are there any new cards that interest you? Where would you like to see things go? Carmack: There are interesting things to be said about the upcoming cards, but NDAs will force me to just discuss the available cards. In order from best to worst for Doom: I still think that overall, the GeForce 4 Ti is the best card you can buy. It has high speed and excellent driver quality. Based on the feature set, the Radeon 850…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח פורטים לא עוזר ליסגור את האנטי וירוס לא עוזר DMZ HOST לא עוזר כול דבר שאני עושה לא עוזר זה לא רק UT3 זה כול משחק שיש בו MP בכולם רשום חיבור נכשל כולל כשמשתמשים ב Hamachi המשחקים שניסיתי תקינים ופעלו מעולה במחשבים אחרים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאלו שמשחקים במשחק בטח מכירים את עיניין ה"גמגומים" או הקפיצות שהרבה אנשים חווים, גם עם כרטיסים של 780 חזקים. אחרי הרבה חפירות ובעזרת הרב גוגל, מצאתי הרבה מדריכים ועצות של אנשים לשיפורי חווית המשחק והורדת הקפיצות. רציתי לשתף אתכם במספר דברים מעניינים שמצאתי. אז הדבר הראשון והמשמעותי ביותר הוא המוד של TheWorse המוד הזה כבר עבר מספר גרסאות מאז יציאתו ולדעתי הגיע לרמה די גבוה. הוא משותף עם טקסטורות משופרות של MalDo שבעצם אמורות לשפר את חווית המשחק עם טקסטורות גבוהות (לא אולטרה). בקצרה זה בעצם משלב טקסטורות אולטרה עם רמת ביצועים גבוה. בטריילרים הראשונים של המשחק בE3 הגרפיקה הייתה מרשימה בהרבה ממה שיצא למחשב ומה שבעצם הם עשו הם פתחו חלק מהאפשרויות ונתנו חווית משחק מא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים אז ככה: חברים שלי הפילו עלי לארגן לנו lan party לכבוד סוף השנה. הבעיה היא שבערך שנתיים לא עקבתי אחרי שוק המשחקים והרקורד שלי עומד על בערך משחק אחד לחצי שנה... אוקי, פרטים טכניים: + אנחנו 3 אנשים + עוד 2 דרך חיבור VPN ( כלומר לא יהיו איתנו לאורך כל הסופש). + המחשב הכי חלש זה הלפטופ שלי, והוא די חלש: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz nVidia GeForce 8600M GS - 256 MB 2GB RAM + משחקים ששיחקנו בעבר (אלה שאני זוכר): neverwinter nights 2 storm of zehir Red alert 2 starcraft dungeon siege 2 serious sam 1\2 unreal tournament 2004 (או 2003 לא זוכר..) baldur's gate 2 אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי רשימה של משחקי LAN כיפיים , עם דגש על RTSים, …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.pixelrage.ro/downloads/Crysis-Official-Tech-Demo-(HiRes)/download739.html נשמע מבטיח.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחקים כמו diablo 3 gta 5 oni 2 dune חדש ועוד .....יכולים להמציא!!! נראה מי יהיה הכי....
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש הרבה שחקנים איך המשחק? אתה TEKKEN 4 לא אהבתי היה מאוד עלוב
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כשייהייה לי כסף. אני רוצה לקנות בגלל המשחק THE WARRIORS. כרגע שיחקתי אצל חבר. אה ויש לי עוד שאלה: אם יהייה לי את THE WARRIORS ל XBOX ואני אקנה את 360 זה יעבוד עליו? תודה לעונים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-