עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Freezer,

שלום יש לי בעיה עם המשחק comando2 ,כל פעם הוא נסגר בלי שום הודעה וחוזר ל DESKTOP ,מישהוא אמר לי שזה קשור לcrack .(אין בעית דריברים,מעודכנים).

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אחד המשחקים המהנים ביותר לטעמי. לפני שנתיים פרסמתי ת'רד זהה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225327.msg1975732#msg1975732 משהו השתנה בינתיים? לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים. אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN. מחפש משהו יותר SCIFI עם קרבות מעניינים - .תודה מראש לכולם.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/rainbow-six-siege-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by sEEdy,

מה הציפיות שלכם מהמשחק הבא בסדרה שיוצא בנובמבר בקרוב ומה אתם מקווים שיהיה בו אני רוצה את הנשקים : ak74u , ak-47 , ump-45, ACR שיהיה Servers ו console שיהיה Fov = field of view שיהיה maxfps וכמובן הכי חשוב במיוחד לתחרותי שיהיה mod tools

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי דמות mage, רמה 35, עם ציוד מ-deadmines :-\ בקושי 5 זהב בכיס. שמעתי שאפשר לקנות זהב במחיר זול, וחשבתי שזה יקל על העניינים. אז אם מישהו מכיר אתר למכירת זהב ל-WOW, בבקשה תביאו לי לינק

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים... TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Stalker,

המשחק אמור להגיע החודש נכון ?!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by NOM.ESET | frasE,

NOM.ESET nek - STEAM_0:1:7257507 rishoN - STEAM_0:0:17989380 badE - STEAM_0:0:25256639 infront - STEAM_0:0:15648380 h1noy - STEAM_0:1:21737946 gl

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Jonnyboy,

שלום, קניתי את הHALF LIFE COMPLETE PACK שמגיעה עם HALF LIFE HALF LIFE 2 HALF LIFE 2:DEATHMATCH HALF LIFE 2:EPISODE ONE HALF LIFE 2:EPISODE TWO HALF LIFE:BLUE SHIFT HALF LIFE: OPPOSING FORCE TEAM FORTRESS CLASSIC במה לשחק קודם? מה הסדר של המשחק לפי העלילה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by THE-BIG,

לקניית משחקים דרך אוריגין

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כן אני יודע שזה יישמע הזוי לכל הגיימרים שכאן שמסיימים משחק בתוך מספר שעות אבל תאמינו או לא אני כותב לכם את השורות האלה שניות לאחר שסיימתי את המשחק HALF LIFE 2 אין מה להגיד !!!! שיחקתי בעשרות משחקים בחיי (אני בן 31 דרך אגב ) אני עוד הספקתי לשחק במשחק האחים מאריו עוד לפני שזה הפך לסופר מאריו - שיחקתי אותו על התואם אפל שהורי קנו לי כשהייתי בן 10 עם מסך ירוק מזעזע ודיסקטים בגודל של בית וכמובן שלאחר מכן התקדמתי לתואם IBM 286 חחחחחחחח טוב די לעיניינו לא היה משחק שבו הרגשתי כל כך חלק מהאירועים וכאילו אני ממש נמצא שם כמו HL-2 שלא לדבר שכל מסך שונה מקודמו זה אולי נשמע מוזר שאנחנו כבר בשלהי 2008 ורק הרגע סיימתי משחק שיצא כבר לפני 4 שנים שזה זמן נצח בעולמנו הטכנולוגי אבל עדיי…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, פתחתי אשכול השבוע על הבעיה שיש לי עם המשחק ואף אחד לא ענה הנה האשכול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373022.new#new ועכשיו שחיפשתי את הבעיה בגוגל ראיתי שיש למשהו בדיוק אבל מה זה בדיוק אחד לאחד הבעיות שיש לי במשחק לרגע חשבתי שזה אני כתבתי את האשכול... הנה האשכול שלו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370686.0 אז השאלה היא, אם למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל המשחק בלי הבעיות הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by MaoR_KilleR,

שלום חברים, אז החלטתי שאני צריך משהו שיעסיק עד ש- Battlefield 2 יגיע לארץ ויהיו לי האמצעים לקנותו... אני רוצה משחק אסרטגיה בזמן אמת, ושיחקתי כבר ב- C&C Generals + Zero Hour Warhammer 40K: Dawn of War Homeworld2 Warcraft 3 (איבדתי את הדיסק.. אבל אין לי כוח לחזור לשחק או לקנות את חבילת ההרחבה) אני אוהב משחקים שאתה אוסף משאבים, בונה בניינים ויחידות.. לכן לא אהבתי את Rome Total War Ground Control 2 מה נשאר? Age of Empires III רחוק... מה עם - Battle for the middle earth Nexus: the jupiter incident ? Earth 2160 כרגע רק בגרמנית. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. במשחקים חדשים שיצאו לפחות בשנה\שנה וחצי הבאות? יש לי p4 2.4B 512mb daul ddr 2700 לוח אם:Gigabyte GA-8SQ800 ATI Radeon 9500 pro 128mb ספק:enermax 350W עכשיו השאלה היא אם אני קונה עוד ג'יגה זיכרון ומחליף תכרטיס מסך לכרטיס חזק יחסית (לא לשכוח שהלוח שלי תומך רק בagp x8 ואין לו pci-e) הביצועים של המחשב ישתפרו בהרבה? כאילו במשחקים כמו ghost recon advanced warfighter יהיה אפשר לשחק ב50 fps ככה לפחות? ואני יוכל להפעיל משחקים שיצאו בשנה\שנה וחצי הבאות בהגדרות גבוהות? ואם כן איזה זיכררונות הכי יתאימו ללוח שלי? כי אני רוצה לקנות זיכרונות מהירים אבל הקטע שיש לי את הזכרונות הנוכחיים שהם ישנים ואיטיים יחסית (מהירות 2700 נראה לי שזה 333 לא זוכר)..אז אני יוכל להוסיף עוד זיכרון מה…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. איזה חברת משחקים אתם הכי אוהבים/מעדיפים ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

אינני מרבה להשתתף בפורום משחקים אך הפעם הייתי חייב: המשחק הזה manhunt - הוא משחק חולני ביותר - אם הוא היה חדש ופורץ דרך הייתי מבין אבל הוא בעצם POSTAL עם רמת אלימות גבוהה הרבה יותר. לאתר המשחק: http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html הייתי רוצה לשמוע תגובות שלכם למשחק ולהתרשמות הכללית ממנו.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Gnome,

הייתי רוצה לקנות את השחק SOF2 ו SOF1 אבל לפני שאני קונה אותם רציתי לדעת אם הם עובדים בכלל על WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אנשים קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעתי איך הוא יעבוד על המחשב שלי אם שווה בכלל לקנות אותו המפרט בצד תודה לעוזרים :]

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Alex89,

יש בעיה בגרפיקה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, היא קופצת. הקפיצות הם סוג של כתמים שחורים. מישהו יודע מה זה ואיך פותרים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by האיש הירוק,

אני לא יודע מה ליקנות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים