עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהבתי GDC 09: Debut Trailer Mar 25, 2009 Truth is the first casualty of war. HD - http://www.gametrailers.com/player/47119.html SD- http://www.gametrailers.com/player/47120.html Release Date: TBA Publisher: Ubisoft Developer: Eugen Systems Genres: Real-Time, Strategy

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by --Shadow--,

--Wheelman-- זאנר: Action-adventure, Driving פיתוח: Midway Studios Newcastle מפיצים: Midway Games מנוע: Unreal Engine 3 פלטפורמות: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows מוד: SinglePlayer אתר הבית: www.wheelmangame.com תאריך יציאה: 24/03/2009 סיקור: במשחק נגלם את Milo Burik,סוכן סמוי שנשלח לברצלונה ולבסוף מסתבך בסכסוך של 3 כנופיות חזקות ששולטות בעיר,התפקיד שלכם במשחק הוא לגרום לכל כנופייה לבטוח בכם,תצטרכו לעשות בשבילם משימות ולבסוף להגיע לבוסים ששולטים על הכנופיות. אקשן שלא הכרנו מעולם!: כמו שרובכם יודעים הדמות איתו תשחקו הוא וין דיזל,שחקן הפעולה המעולה ששיחק במלא סרטי פעולה טובים,שיוסיף המון לאקשן ולחוויה של המשחק. במשחק …

• 54 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. Started by SuB,

Delta Force: Black Hawk Down דרישות המערכת (עפ"י האתר הרשמי של המשחק): מעבד: פנטיום 3 733 מגה הרץ (מומלץ- 4 1.4 ג'יגה-הרץ ומעלה) זיכרון פנימי: 256 מגה-בייט ומעלה. מקום בדיסק: 750 מגה-בייט פנויים. כרטיס-מסך: כרטיס תלת-מימדי בעל 32 מגה-בייט זיכרון (מומלץ-בעל 64 מגה-בייט ומעלה) סידירום: במהירות 4X ומעלה. כרטיס קול: כל כרטיס תומך Windows. הסקירה: בביקורת זאת נסקור את המשחק מסידרת Delta Force שמבוסס על סרט הפעולה המצויין (לפחות בעיני) Black Hawk Down בכיכובו של Josh Hartnett (פרל-הארבור). המשחק כאמור מסידרת Delta Force הותיקה והמצליחה ולכן עוד לפני שהתחלנו לשחק בו, אנו יודעים שהוא מגיע מבית טוב במשחק אתם תצטרפו ליחידת Delta שממקומת במגדישו, סומליה, במטרה להילחם בר…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

אז מה היה לנו? כרטיס יעודי לגראפיקה של משחקים - קיים צרוך עז ואמיתי לזה. כרטיס יעודי לפיזיקה - דעות חלוקות אבל מתקבל על הדעת. כרטיס רשת עם מעבד ו64 מגה זיכרון להעלמת לאג - נעשה מגוכך. http://www.tgdaily.com/2006/07/14/bigfoot_killer_nic/

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by gman_il,

האם אתה טייס ותיק? האם אתה שולט באוויר? אם כן , אני צריך כמה טיפים , למרות שעברתי על כמה מדריכים באינטרנט , עדיין קשה מאוד להיכנס לתחום האווירי ב- BF3. כרגע אני מנסה בעיקר מטוסי קרב. למדתי פחות או יותר את השליטה בהם , עכשיו המטרה היא להוריד מטוסים/ מסוקים אחרים וגם לפגוע במטרות קרקע. אם יש למישהו טיפים , אני אשמח.

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by EITANL,

בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.

9. האם איתחול עלילתי וחלוקה לפרקים חודשיים קטנים אבל שאפתניים עוזרים לאחת מסדרות משחקי ההתגנבות המפורסמות ביותר לחזור אל מסלול ההצלחה? התשובות בפנים לאחר כארבע שנות המתנה, אחד המתנקשים החביבים עלינו בעולם הגיימינג חוזר כדי לגרום למותם בטרם עת של עוד כמה אנשים. רק שבצעד מפתיע ושנוי במחלוקת, בחברת Square Enix החליטו להפוך את Hitman למשחק אפיזודי. כלומר המשחק אמנם כבר זמין בחנויות, אך אם תרכשו אותו כעת תזכו לשחק רק במשימה אחת, כשכל מפה נוספת צפויה להשתחרר בעתיד. קצת רקע עבור מי שלא כל כך מכיר את המותג, היטמן הוא משחק פעולה התגנבות שבו אתם מגלמים את סוכן 47, מתנקש מהונדס גנטית, חסר רגשות, שעובד עבור סוכנות בשם ICA – הלשכה הבינלאומית להתנקשויות, ארגון צללים המספק …

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. גם החנות המקוונת שדוגלת בביטול הגנות ה-DRM בעולם הגיימינג מציעה לכם מבצעים על כותרים נבחרים, למשך השעות הקרובות בלבד אם המבצעים של Origin מבית EA לא הספיקו לכם – אולי תתעניינו לבדוק גם את המבצעים של פלטפורמת הגיימינג GOG, מבית החברה שהביאה לנו את סדרת The Witcher וללא שום הגנות קבצים כמיטב המסורת. לרגל השקת חבילת ההרחבה החדשה עבור משחק התפקידים הקלאסי Baldur's Gate, כ-16 שנים לאחר השקתו במקור, ב-GOG מציעים לכם לצלול אל הנוסטלגיה ולרכוש את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של Baldur's Gate המדובר בעבור 5 דולר, את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של כותר ההמשך Baldur's Gate 2 ב-8 דולר, ואת הגירסת המעודכנת של Icewind Dale הקלאסי בזכות עצמו ב-8 דולר. Ice…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by uzana2004,

אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by nirh216,

יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by julbo,

מחפש הורדה של משחק ישן בשם Screamer 4X4 חיפוש בגוגל ובאתרי הורדות העלה רק דמו וגם זה לא יורד . מישהוא יכול לעזור לי בבקשה??? :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. Started by IMT,

שלום, מחר אבא שלי חוגג יום הולדת 59 והאחים שלי ואני רוצים לקנות לו משחק מחשב חדש. אבא שלנו תותח במשחקי אסטרטגיה. הוא שיחק כבר בסדרת Red Alert, סדרת Company of Heroes, ב Warkraft III ועוד. את כל המשחקים הוא תמיד מצליך לסיים ברמה הכי קשה. יש לכם הצעות למשחק טוב לקנות לו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shem86,

אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Tranquility,

OK אז החלטתי להיכנס לעסק מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ? (חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by MaoR_KilleR,

שלום חברים, אז החלטתי שאני צריך משהו שיעסיק עד ש- Battlefield 2 יגיע לארץ ויהיו לי האמצעים לקנותו... אני רוצה משחק אסרטגיה בזמן אמת, ושיחקתי כבר ב- C&C Generals + Zero Hour Warhammer 40K: Dawn of War Homeworld2 Warcraft 3 (איבדתי את הדיסק.. אבל אין לי כוח לחזור לשחק או לקנות את חבילת ההרחבה) אני אוהב משחקים שאתה אוסף משאבים, בונה בניינים ויחידות.. לכן לא אהבתי את Rome Total War Ground Control 2 מה נשאר? Age of Empires III רחוק... מה עם - Battle for the middle earth Nexus: the jupiter incident ? Earth 2160 כרגע רק בגרמנית. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by davidcohen,

טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

*אח שלי משחק ב-BF3, פיתאום בא אליו יריב עם אקדח והורג אותו מיד* אחי: "מה זה איך הוא הרג אותי כל כך מהר?" *הפרטים שלו מיד אחרי ההריגה מופיעים* אחי: "אההה תסתכל כפיר... נו ברור הוא הרמטכ"ל (קולונל 100)". *אחי לוחץ על TAB ושם לב למשהו שתפס את עינייו ברשימת השחקנים בקבוצה היריבה* אחי: "כפיר, מה הולך פה? יש יותר מידיי רמטכ"לים לצבא אחד!" :lol: :lol: *חייל מקבוצתך נוטש את המטוס עקב נעילת טיל עליו* *מסתבר שהנטישה הייתה ממש מעל דגל של היריב שמפוצצת באוייבים* אני: "איזה דביל, הוא עכשיו נוחת על בריכה של תנינים, הולכים לאנוס אותו!". :lol: יאללה תמשיכו אותי...

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by stingeR-,

אוקיי אני ישים כאן את השיא הראשון , מותר להשתמש באיזה מכונית שרוצים אבל רק במסלול DRAG 14 Vine Constraction(המסלול מהדמו) מי ששובר את זה מלך! : ד"א : אל תשימו לב לשם , אחרי שעשיתי פורמט(הייתי במשימה 105) אז שחכתי לשמור את השמירות של המשחק , אז הוא שלח לי את שלו כי הוא היה במשימה 101...

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

שלומות, הדיסק שלי המקורי גמור ולא ניתן להתקין את WC3 יש למשהוא לינק להורדה מהירה של ISO או BIN? יש לי CDKEY מקורי,ואני לא רוצה\צריך קראק אז אין מה לדבר על זה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

טוב אז לא מזמן התחלתי לנסות קווסטים ודווקה אני מאד אוהב את זה אז שיחקתי בכמה משחקים: MONKEY ISLAND 1 MONKEY ISLAND 2 FULL THRTLE SAM & MAX ועוד כמה שאני לא זוכר. אז מישהו יכול להמליץ לי על עוד משחקי קווסטים,אבל שיהיה טוב של החברה LUCAS או משהו דומה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

קניתי לאחרונה את ה Logitech Rumblepad 2 Cordless ותהיתי אם יש המלצות למשחקים מסויימים שיותר מהנים לשחק עם הגיימפד (מתוך נסיון כזה או אחר) Gta:sa ו Juiced בינתים מעולים, עוד המלצות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  24. במשחק GTA האם יש אפשרות להשיג בגדים של שוטר כמו שהיה בוויס סיטי

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. מה לדעתכם צריך לעשות בשביל שזה יקרה ? נמאס לשחק בשרתים בחו"ל.. למשל בתור SNIPER אפילו עם LAG של 100-150 ונשק BARRET שעשיתי UNLOCKED, אני בקושי פוגע באנשים... האם צריך לבוא לתלונה להד ארצי ? ל EA עולמי ? האם צריך לעשות עצומה, או מה בדיוק.... אני מצפה מ EA (או הנציגות שלהם, הד ארצי במקרה זה), שישקיעו לפחות בשרת RANKED אחד בארץ... ואני בכלל לא מדבר על GAMER, עלאק מובילים את קהילת המשחקים בארץ... קיצר, מה אתם אמורים..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.