עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון איג' אוף אמפיירס 3 רק יותר חדש תודה..

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by m4a1,

קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ 1 GB זיכרון פנימי READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  3. המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by av460,

למי שמשחק.. באקט I במשימה מס' 2 לפני שהמסוק מגיע לאסוף אותך ואת הקבוצה שלך אני אמור לעשות עוד משהו אבל אני לא מבין מה.... (המפקד אומר עוד משהו אחראי שאתה מפוצץ את הארטילריה האחרונה משהו עם להוביל איזה מישהו... לא הבנתי מה הוא אמר) אם אני הולך למסוק הוא פשוט מסמן לי את המשימה כלא גמורה כאילו לא פותח את שלב 3 עזרה מישהו?????? :s05: (ויש לי מקורי.... :-\)

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by haviv822,

לאחר כחצי דקה עד דקה של משחק ברשת, זה יוצא לי מהסרבר ואני מקבל את ההודעה הבאה: למשהו יש מושג איך אפשר לפתור תבעיה הזאת ? תודה.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by noambar,

http://gamevideos.com סוף סוף משחק מID שהוא לא רק יריות. והוא נראה פיגוז!!! בזכות ג'ון כרמאק כמובן. (תכנסו בצד לטריילר)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Shizel,

אני יכול ליצור גיבור או ש אוטומתי כולם משחקים עם אותו הילד (שער קצר עיניים כחולות )??? "גיבור גנרלי"

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  12. המשחק זז מהר מדי למרות שהפריים לימיטר פועל, מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by matan770,

קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpEcToR,

תראו איזה מחשב יש לי במפרט.. ניסיתי לשחק על מדיום.. אותו דבר.. ניסיתי הכל LOW וOFF.. אותו דבר.. 15-5 FPS קבוע.. זו בעיה במחשב? =S

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by R9547655G,

צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tomersoni,

אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mrtikit,

לאחר שניסיתי להתקין גיליתי שהמחשב לא קורא את הדיסק . האם יש אפשרות להוריד את זה מ ea לאור העובדה שיש לי סי די קיי מקורי או אולי ליצור קשר עם הד ארצי? הדיסק של bf2142 כן בסדר אבל עכשיו ש- bf2 לא עובד אני רוצה לשחק רק בו (you dont know what you got till its gone)

18. Started by Shaldagon,

נראה מושקע. נראה טוב.. סוף סוף משחק נורמלי, סופר מושקע עם סופר מציאותיות כמו שאני אוהב. מדהים. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103158.html?playlist=featured

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by snir0,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  20. קניתי תמישחק הזה " BIOSHOCK "... קראתי בדיונים שהוא מישחק טוב עכשיו שאני מתקין אותו הוא בסוף עושה לי " Download Auto Patcher " ? אני לא יודע מה זה יש לי אינרטנרט 3 מגה והוא כל הזמן אומר לי " Chack your Internet " משהו כזה ........... המישחק הזה עלה לי הרבה כסף עם יש פיתרון לבעיה הזאת תגידו לי או שאני יחזיר תמישחק ? מה אתם אומרים.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by MODI,

קניתי לפני איזה שעתיים את הBF2 דלוקס, ואחרי איזה חצי שעה הוא קרס לי לשולחן עבודה ללא כול הודעת שגיאה בדמו זה גם היה ככה אבל כול איזה 10 דקות ד"א, איך אני מוצא שרתים ישראליים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kip,

התקנתי פאטצ' במדאיבל II (זה נראה זוועה בעיברית...) איך אני יודע שהוא מותקן? יש כל כך הרבה באגים שחוויית המשחק פחות טובה מ ROME , רק אצלי?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by rikus,

עבד יפה בהתחלה, משהו כמו שעה שעה וחצי משחק סבה"כ ועכשיו כל 5 דקות או פחות הוא תוקע את המחשב לגמרי-רק ריסט עובד. ניסיתי דרייברים...להחליף כרטיסי קול...להוריד הגדרות...כלום לא עזר... ???

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by Yaelbaruch,

יש לכם איי פי של סרברים ישראליים לCS:S? כי בא לי על משחק עם אנשים מישראל

• 12 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.