משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://freak.org.il/Product.asp?Pid=0101108&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 זה אוסף של 3 משחקי בטלפילד 1942 Battlefield 1942 Road to Rome Secret Weapons of WWII שווה לי לקנות את זה במחיר הזה?? עדיין לא שיחקתי באף משחק כזה חוץ מ-Call of Duty
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו שמעתי כל כל הרבה דברים טובים על PATH OF NEO קניתי אותו ממיטב כספי!וזה פשוט נראה אצלי גרועה זה נראה כאילו לקחו משחק קונסולה וזרקו את זה עם איזה אימולטור למחשב הגרפיקה לא משהו בכלל! אולי הבעיה אצלי במחשב? אני משחק על רנדרינג 8 עם 9800XT פ4 3ג דרייבר 5.13
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אחד מהמישחקים הגדולים של הPS3 ל2007 היה אמור להיות VF5 אבל אחרי איבוד בילעדיות על מישחקים גדולים אחרים סוני איבדה גם בילעדיות על VF5 והוא יצא גם ל360 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12875 אז מה עוד מסמר בארון של הPS3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה שיש בכותרת הכרטיס שלי זה audigy 2 הבעיה שיש סאונד רגיל אבל לא מוזיקה וכאשר אני מנסה לשים נגיד שיר של Mp3 בזמן שאני במשחק עדין אין מוזיקה גם לא של ה mp3 רק הסאונד הרגיל של דיאבלו . מישהו מכיר איזה פיטרון? הגירסה שיש לי עכשיו זה 1.10. (מקורי) ומישהו אולי רוצה לשחק ב internet איתי?
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני עכשיו במקום אחרי שאני הורג את ABBOT ואז ממלאים לי את החיים לתכולת חיים יותר גדולה כאילו ואז אני מדבר עם ג'ורג'י שיסיח את דעתם של השומרים בעוד אני עובר דרך הFEED YARD אבל לא חשוב מה אני עושה , אני לא יכול להתחמק מהיריות , לא יכול , הם פשוט הורגים אותו ואין לי שום סיכוי להתחמק מזה וגם שאני מתחמק ומגיע למתקן הראשי , אז במתקן הראשי הורגים אותי , איך לעזאזל אני יורד לMINES!?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא של התרד כתוב בכותרת. אני דיי אוהב משחקים של חרבות ואקרובטיקה מגניבה כזאת (לדוגמה הנסיך הפרסי) ושמעתי שזה משחק בסיגנון שלו. האומנם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/special_features/bestof2006/index.html אני כבר הצבעתי והשפעתי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמשחק בוטל,אבל גרסת ה beta ראיתי כאלה שפרסמו שיש להורדה בחינם אך לא מצאתי לינק. האם זה נכון? והאם מישהו מכיר משחק שיצא לאחרונה (או שעתיד לצאת) שמזכיר את המשחק הזה?
-
- 12 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
התקנתי פאטצ' במדאיבל II (זה נראה זוועה בעיברית...) איך אני יודע שהוא מותקן? יש כל כך הרבה באגים שחוויית המשחק פחות טובה מ ROME , רק אצלי?
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי תמישחק הזה " BIOSHOCK "... קראתי בדיונים שהוא מישחק טוב עכשיו שאני מתקין אותו הוא בסוף עושה לי " Download Auto Patcher " ? אני לא יודע מה זה יש לי אינרטנרט 3 מגה והוא כל הזמן אומר לי " Chack your Internet " משהו כזה ........... המישחק הזה עלה לי הרבה כסף עם יש פיתרון לבעיה הזאת תגידו לי או שאני יחזיר תמישחק ? מה אתם אומרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שאני ניכנס למשחק הוא מוציא לי את הדבר הבא Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9250 128MB AGPX8 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.adrianwerner.neostrada.pl/1/920668_20040518_screen003.jpg מישהו יודע מה זה המשחק הזה? לאיזה פלטפורמה הוא?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רצתי לשאול אם מישהו יודע איפה מוצאים את אלווין הבת של דוינמור??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש משחק עתיק בשם BomBax(אני חושב שככה כותבים) אודה לכם מאוד אם תוכלו למצוא לי אותו...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house?utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14-&sourceid=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14- בon the house של חנות origin
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק הזה. הוא כל הזמן קופץ ולא משנה באיזה רצולוציה. יש לו לא קפיצות רגילות כאלה של קפיצה פתאומית של פריים אלא מן, איך להסביר את זה, קפיצה 'חלקה' אבל מאד מאיטה את קצב הפריימים. ראו מפרט מחשב, המשחק אמור ללכת חלק על המחשב שלי. נ.ב: יש לי *שיעול* ISO *שיעול* אז זה לא אמור להיות עניין של פריצה גרועה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המשחק: המשחק הוא משחק תפקידים פתוח לשחקן יחיד(בדומה לElder Scrolls) המתרחש בעולם ימי-בניימי ריאליסטי. המיוחד במשחק הינו הפתיחות יוצאת הדופן שלו, העובדה שהעולם הוא חי ונושם, מערכת הקרבות המיוחדת והעובדה כי הוא פותח על ידי צוות של בעל ואישה(!) מטורקיה(!). אתר הבית: http://www.taleworlds.com/ תיאור המשחק: Mount&Blade הינו ההגדרה של משחק "אינדי", משחק שפותח תחילה על ידי בעל ואישה מטורקיה - שהקימו סטודיו בשם TaleWorlds. הסטודיו תפח לאחרונה למימדים מפלצתיים ממש של 7(!) עובדים. Mount&Blade נמצא בפיתוח כבר מספר שנים וככזה הגרפיקה שלו די זוועתית, אך מדובר במשחק עם חווית משחקיות יחסית יוצאת דופן. אחד הדברים היותר מגניבים במשחק היא שיטת ההפצה שלו, ב"טעם של פעם". …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לי את המחשב כמעט שנה ואלו המשחקים שהספקתי לסיים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok כפי ששמתם לב אני די אוהב יריות מגוף ראשון,אך לא בהכרח. אני מתלבט עכשיו בין DARKSIDERS לבין S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat התחלתי לשחק בדרקסיידרס הגעתי אולי למשימה השנייה-משחק ממש נחמד-השאלה מה יהיה יותר קצר וקליל.? אני רוצה משחק שיהיה קל יותר ואסיים אותו מהר.מה עדיף מבין השניים? ואולי יש עוד משחקים שתוכלו להמליץ כפי שראיתם את הסגנון.וכן גי טי איי החדש לא ככ עשה לי את זה..תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האקדמיה הרשמית לאמנויות המדע והאינטרקטיב ובקיצור למשחקי מחשב ( :-) ) המכונה AIAS The Academy of Interactive Arts & Sciences בחרה בפעם ה-11 את משחקי השנה שלה לשנת 2007 . בחירה זו שהחלה בשנת 1998 נחשבת לאליטה של ההכרה והכבוד בענף הגיימינג. הזוכה הגדול הוא Call of Duty 4: Modern Warfare כפי שתשימו לב הזכיות הן גורפות הן לקונסולות והן ל PC למרות שיש קטגוריה אחת משחק הפיסי והקונסולה של השנה רשימת הקטגוריות והזכיות העיקריות: Outstanding Achievement in Animation---> Assassin's Creed * Outstanding Achievement in Art Direction--->Bioshock *Outstanding Achievement in Visual Engineering--->Crysis *Outstanding Achievement in Story Development--->Bioshock …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-