משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, התקנתי קרייסיס ושאני מפעיל אותו ב-32 ביט הוא עובד ושאני מנסה להפעיל 64 ביט הוא נשאר על מסך שחור הרבה זמן ולא עולה. למישהו הייתה בעיה דומה? האם יש סיבה לכך? ומה בכלל ההבדל בין ה-32 ל-64? יש לי מחשב חזק שעומד בדרישות המשחק. תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של פינג מאוד גבוהה בקונטר סטרייק סורס :\ ניסיתי להוריד את הגרפיקה וראיתי שזה ממש לא קשור לפינג שלי,המשחק עצמו זז אצלי אחלה אבל אני לא חושב שהפינג פה קשור לזה תתקנו אותי אם אני טועה. יש לי ADSL 750K והאינטרנט עצמו זז בסדר גמור וגם ההורדות יורדות בקצב מעולה והכל אחלה אז אני לא חושב שזה קשור הפינג שלי זז מ270-390 ולפעמים יותר ואני מדבר על שרתים ישראליים..לכולם שם הפינג בדרך כלל על 40-70 P: וגם ניסיתי בכל מיני שרתים בעיקר ישראלים ושום דבר לא משתנה. לפני שאני מתחיל לשחק אני סוגר הכל איסקיו,מסנג'ר,אימיול אוכל הורדה אחרת..אפילו את האנטיוירוס ובדקתי בזמן המשחק כבר כמה פעמים אילו תוכנות פועלות ברקע ואין שום דבר חוץ מהדברים הבסיסיים שפועל לי ברקע אם זה עוזר…
-
- 15 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא שואל איזה ניק לא משנה איזה ניק אני רושם הוא מביא לי תהודעה הזאת אחרי כמה שניות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ואם אפשר גם את הקראק המעודכן... כי שמעתי שמה שיש בדיסק לא טוב... :-\
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי מהולנד את המשחק NFS:PS ואחרי שהתקנתי המשחק לא היה באנגלית, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות לו שפה..? במידה ואפשר לשנות במשחק, אשמח שתגידו לי בדיוק איפה ללחוץ כי אין לי מושג מה זה מה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם אפשר לפתוח קבוצה חדשה במשחק קבוצה משלי , עם שם חדש , חולצה חדשה ושחקנים שאני יעשה וכמובן מגרש ? [אם כן אז יש מידע?]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה איזה מישהו ששאל על משחקי חלליות פעם, אז אולי זה יתאים... http://www.gametrailers.com/player/29978.html
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
התחלתי את המישחק קניתי אוטו ובית אחרי זה בתי להיכנס לתחרות לחצתי סטרט והמישחק ממשיך ליפעול אבל לא קורה משהו מה צריכים לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך הוא יקבל את זה, קוד במייל או שזה יהיה פתוח אוטומטית אחרי הקנייה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי תמשחק למחשב ועכשיו יש לי פה משהוא מוזר הוא היה קורס לי. אני מקבל בין 90 ל45 FPS על אולטרה הכי גבוהה על רזולוציה FHD. ןבמשחק הפרוץ הוא היה עומד על 70 בלי לזוז. הקטע הוא למה יש לי נפילות כאלה? ואיך אפשר לפתור תבעייה הזאת? אני משחק על מסך 42 אינץ. כאילו זה רץ לי חלק ומגיע ל90 FPS בקרבות עשן ולא משנה מה ופתאום יש נפילות FPS שאני הולך רגיל. ואין משהוא שיוריד את הFPS. ובקריסות שזה היה יוצא לי מהמשחק לא משנה מה היתי עושה לא משנה איזה רזולוציה זה היה קורס לי. עכשיו אני משחק על אולטרה אבל הFPS מדלג לו. ואני יגיד משהוא אין לי אפילו תקיעה אחת הכול רץ חלק חלק זה סתם משהוא שמעניין אותי. ונגיד בNFS RUN אני מקבל 30? חחח איזה שטות למשחק כזה כאילו הFPS תקוע על 30. בMWF אני מקבל 120 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את שניהם במבצע של סטים בסוף שבוע... לגבי הblack ops2 אני עם מסך 144hz, ולא ראיתי אפשרות בהגדרות לשנות קצב רענון.. הוא יכול לרוץ לי על הקצב רענון הזה? לגבי Advanced Warfare... אחד הדברים הכי טובים מבחינתי בghosts היה המצב של squads/ רק אז באמת נהנתי מהמולטי.. כנראה בגלל שאני משחק מול מחשב ולא מול שחקנים שכל היום משחקים שם והורגים אותך בשניה... המצב הזה קיים גם בAdvanced Warfare? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה באסה זה, אני שיחקתי ב DMC 5 עם דאנטה והמשחקיות שם בהרבה יותר נוחה. להרביץ ולירות עם העכבר, תזוזה עם העכבר. ב DMC 4 להרביץ עם i ולירות עם J זה ממש לא נוח וגם כל שאר הכפתורים. ואי אפשר להחליף את זה לעכבר, ניסיתי כבר.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הפרק השלישי בסדרת המצליחה של From Software היפנית מגיע בתחילת השנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%97%d7%95%d7%95%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה . לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597 לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 . שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב . לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו . עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש לי מחשב דיי מעפן לעומת אחרים פה אבל הינה המפרט: mother board:msi-7222 cpu p4:3.8 ram:512 video card:redaon 9550 128MB(maybe( זהו אני בטוח שאתם רגילים לרראות מספרים יותר גבוהים המשחק ACT OF WAR DIRECT ACTION יעבוד? ו BF2?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-