משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתכלו מה קורה לי שאני מנסה להיכנס למשחק : מה לעשות הוא אומר להתקין דירקסט והתקנתי ומחקתי תמשחק והתקנתי שוב ולא עובד ואחרי שאני יוצא מזה זה עושה לי אל תשלח בבקשה כל מי שמבין אני ישמח עם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים האלפא של המשחק החדש BF4 התחיל אתמול. כבר צצו כמה סרטונים אך כמה הוסרו. הצלחתי למצוא אחד טוב שיראה לכם קצת טעימה ממה שהולך להיות כאן בעוד כ4 חודשים. http://www.youtube.com/watch?v=3aEhkqoc3WE
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
המשחק הוא מעיון FIGHT GAME כזה בסיגנון FIGTH FORCE לPS1 שאתה אולך ומתקדם בשלם דרך הריגת יריבים במכות במשחק מתחילים אם איזה דמות שעוברת דרך שער בין גלקטי או משהו כזה ואתה מגיעה למדבר עם אנשי לטאות וצריך להרוג אותם תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
"גוון" חדש ומרהיב של הקונסולה המצליחה מבית סוני במהדורה מוגבלת מציין רף מכירות עגול ועצום שאליו הגיעה החברה בתוך קצת יותר משני עשורים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו יודע האם התמונה הופכלת למעוותת כאשר משחקים Fifa 2007 על מסך רחב? אם כן, כיצד לשנות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום תקשיבו אני ממש חייב תסידיקי של סטארקראפט אבל שאני יוכל לשחק באינטרנט אני צריך סידיקי מקורי ואל תדאגו בסטארקראפט אפשר לשחק שני אנשים על אותו סידי קי אז בבקשה אם מישהו יכול אני ממש יודה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי חברה, בימים הקרובים אני אעלה לערוץ שלי ביוטיוב הרבה סרטוני Call of Duty MW3 הנה הפרק הראשון: http://www.youtube.com/watch?v=o6qC9VvKgV8&feature=youtu.be אם אהבתם את הפרק תוכלו לצפות לעוד פרקים בערוץ שלי: http://www.youtube.com/channel/UCqvba8uYO1dTrPqTdDpEIcQ תהנו.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סדרת הפעולה המצליחה של Gearbox Software חוזרת ובגדול עם גיבורים חדשים - לדרישות מערכת מעודכנות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש דרך לעשות לכל אחד מגרסאות הקאונטר סטים משלו ?? מן "מולטי סטים ACCOUNTS" כזה ? כי תודו שזה דיי מעצבן כל פעם להעביר מ אקואנט של סורס ......לזרו .....חזרה ל סורס .....ל 1.6 .....סורס ....וכו, יש דרך ליצור לכל סוג משחק סטים משלו ככה שלא צריך להחליף כל שניה בין 3 אקאוונטים ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
Spiderman:The-Movie שאני אסיים להוריד אותו אולי למורת רוחם של כמה אנשים פה , אני אדווח לכם מה אני חושב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם המעבד הקודם שלי הייתי מקבל 38-39 פריימים לשניה ועם המעבד החדש (q9550) אני מקבל 58 פריימים לשניה הבדל משמעותי הייתי רוצה לדעת כמה אתם מקבלים ועם איזה מערכת?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הפרק הראשון בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט זמין כעת במחשבים האישיים בגרסת ה-Anniversary המעודכנת שלו - עם לא מעט תלונות מצד מעריצים וותיקים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מפתחות: Eidos Montreal, Nixxes Software הפצה: Square Enix ז'אנר: action RPG תאריך שחרור: 23/08/11 דף ויקיפדיה של המשחק: לחץ כאן דרישות מערכת: Deus Ex: Human Revolution Minimum PC Specs: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c PROCESSOR: 2 GHz dual core RAM: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7) GRAPHICS: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better REQUIRED DISC SPACE: 8.5 GB Deus Ex: Human Revolution Recommended PC Specs: OS: Windows 7 PROCESSOR: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better RAM: 2 GB GRAPHICS: AMD Radeon HD …
-
- 142 תגובות
- 23.9k צפיות
-
-
ב 25 לאוגוסט תערך תחרות במשחק COUNTER STRIKE. בכל קבוצה יהיו עד 5 שחקנים, למידע נוסף תכנסו לאתר WWW.DGAMES.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה: אגב יש לי עותק מקורי. http://img381.imageshack.us/my.php?image=83510000dx9.jpg האם אני יהיה חייב להסיר את התוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנס ל - Options כדי לשנות את הרזולוציה לגבוהה יותר ומרוב חוכמתי[ ] (למרות שאני יודע ש - 1280x1024 הוא המקסימום אצלי) שתי על רזולוציה משהו1600x.. עכשיו כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור ורשם לי במרכז שהתדר גבוה מדי או משהו כזה ושאני ינסה רזולוציות אחרות.. למישה יש רעיון מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא יודע האם זו מתיחת אחד באפריל או לא, אבל... [h=1]Goat Simulator[/h] Goat Simulator is the latest in goat simulation technology, bringing next-gen goat simulation to YOU. You no longer have to fantasize about being a goat, your dreams have finally come true! WASD to write history. Disclaimer: Goat Simulator is a completely stupid game and, to be honest, you should probably spend your money on something else, such as a hula hoop, a pile of bricks, or maybe pool your money together with your friends and buy a real goat. Key Features: You can be a goat Get points for wrecking stuff - brag to your friends that you're the alpha goat Steam Workshop support - make y…
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-