עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Haflo,

הרצתי אתמול פעם ראשונה את המשחק OFP.....סוף הדרך! יש לי אותו בגירסת Warez ( :-/ ) רציתי לדעת מה אמור להיות הגודל של המשחק? (in MB) איך אני יודע איזו גירסה יש לי? EU or US? יש לכם עוד משהו לחדש לי על המשחק הענק הזה.....?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני צריך MULTIPLAYER חדש אני משועמם מMOHHA SPEARHEAR אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!!!!!!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש באתר של סטים קישור שמאפשר לאנשים שיש להם כרטיס מסך ATI ומשתמש חוקי בסטים להוריד hl2 deathmatch עכשיו שאני רוצה להוריד את המשחק תראו מה זה רושם לי: מה לעשות?,ואני ממש כועס. אגב אני עוד יכול לשחק CS1.6 אבל אם כתוב לי שסיסמא שלי בשימוש עי'' מישהו אחר אז גנבו לי.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לפתוח שרת למשחק Mu כמו הגירסא הגלובלית. אילו קבצים צריך, ומעין ניתן להשיגם? ראיתי לפני שנתיים איזה מדריך אצל חבר שלי, אבל אני לא יודע כיצד למצוא אותו עכשיו. אם מישהו יודע, אשמח לשמוע! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן.. ראיתי את הסרטון של ה VENTAGE עכשיו, ויש שם קטע בחלל כזה שממש מזכיר לי את המשחק FREELANCER...יש משחק כזה שהוא בחלל ככה? שאפשר לטוס ממש לפוצץ חלליות וכו'...זה נראה ממש ממש מדליק... תודה!

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by נועם123,

חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by FearThis,

בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט. מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3. רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי). תודה, FearThis

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. המשחק הוא מעין מרוץ מכוניות שבסוף צריך לתת מכות במכונית כלשהי ולירות עליה עד שהיא נהרסת כאמור המשחק הזה היה בין המשחקים הכי פופולארים של שנות 90 והוא הופיע בכל מיני קונסולות כולל במכונות ארקייד .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by jacko_il,

לכל אוהבי ה FPS מבינינו - הורדתי לפני כמה שעות את המשחק חינם של AMERICAS ARMY ואני פשוט לא מבין - מה זה החרא הזה!!?? מה זה המשחק המסכן הזה ?? לא מעניין בשיט ! לעומת BF2 שאני אישית מסוגל לשחק בו ימים רצוף - במשחק הזה לא התחשק לי לשחק יותר מחצי שעה.. כל הגרפיקה שלו נראית כמו MEDAL OF HONOR מלפני 4 שנים אולי משופר קצת..כל הרעיון של כל האימונים האלה לפני שבכלל אפשר לשחק - מייגע. שלא נדבר על זה שעד עכשיו אני לא מבין איך מזהים שם מי הם הרעים ומי הטובים..(אם מישהו יודע בבקשה לשתף פה..) בכל מקרה - סתם אכזבה - אפילו שהוא חינם. בבקשה - אשמח לתגובות עליו - טובות ורעות.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכל חברי קהילת BF3 באמתחתי כמה שאלות, אם אפשר גם הסברים אני אשמח. 1. תמיד אני רואה מסוקים שמשחררים טיל מונחה, אני חושב שזה מעמדת היורה, איך עושים זאת? 2. קורה לפעמים שאני מטיס מסוק ופתאום פוגע בי טיל מונחה משום מקום, יש משהו שיתריע בפני? 3. איך טייסי מסוק טובים מצליחים להשתחרר מניעלה עלייהם, שיחררתי נורים ושוב ננעלו עלי מה עושים? 4. איך יורים טילים עם מטוס קרב? 5. על אילו מערכות אתם ממליצים במסוק ? תודה לכל העוזרים, אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות פשוט לא זכרתי את כולם.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. http://lg.io/2015/07/05/revised-and-much-faster-run-your-own-highend-cloud-gaming-service-on-ec2.html בעלות של מחשב יקר עם 1000$ חומרה בארה"ב אפשר לשחק 1800 שעות של משחק, ושם המחשבים משתדרגים כל הזמן עם חומרה יותר טובה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קנו לאחיין שלי הגה ודוושות כמו של מכונית למחשב. הבעיה שמשחקי מכוניות פשוטים לא תומכים בדוושות היה רק משחק אחד שהתקנתי שעבד כראוי עם מה שקנו לו, יש משחקי מכוניות כלשהם שמתאימים לכרטיס מסך הזה וגם יש בהם אפשרות לשחק עם הגה ודוושות? אשמח לקבל גם משחקים שלא בהכרח תומכים אבל עובדים כי כל שאר משחקי המכוניות שהתקנתי לא מצליחות לעבוד. יש מצב שNEED FOR SPEED MOST WANTED יעבוד?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by DivineS,

בוא תצטרפו אלי למסע מדהים בין כוכבים אני עושה סטרים לפעמים PFFFT כל הפאנבויז עכשיו לראות מובן?! http://www.twitch.tv/divinesl משחק ראשון CG 2v2 http://www.twitch.tv/divinesl/b/515909859 להעביר ל 39:00 לתחילת המשחק כולם לראות כי אמרתי מובן? מובן מה נראה לכם? ידעתי או לא ידעתי? שכולכם פאנבויז שלי ואתם תראו את זה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. http://www.megagames.com/news/html/pc/gtalondoninayear.shtml

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by mMmSaK,

אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני לא וכר שהגרפיקה נראתה ככה במשחקים הקודמים - יכול להיות שזה רק נראה ככה בשביל הפרסום אבל במציאות זה לא יראה ככה באמת? עוד תמונות פה - http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell3/screenindex.html

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מחירי המשחקים המקומיים בחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט עבור חלונות 10 מתגלים כגבוהים יותר מאלו ב-Steam, ללא סיבה נראית לעין לכתבה

19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by MishaK,

אחרי תקופה של משחק מירוצים ארוך מידי ומעצבן בסוף (NFSU), ומשחק פעולה לא רע עם רעיון מצויין אבל שמירות ממש ממש מעצבנות של החיים (XIII), סוף סוף משחק שבאמת שווה את הזמן: Armed and Dangerous. המשחק מגיע אלינו מבית LucasArts שהביאה לנו את סדרת Monkey Island, את S&M ועוד רבים וטובים אחרים, הפעם הם מגיעים אלינו עם משחק פעולה איכותי. המשחק שנראה בהתחלה רק לקונסולות, נבנה מצויין גם למחשב, אבל עדיין המאפיינים של הקונסולה נשארו בו, המון יירי והכל זז מהר וממש טס. בין לבין יש כמובן את ההומור המשובח שאנחנו כ"כ אוהבים, אני די התחלתי לצחוק כמו משוגע על תחילת המשחק, זה פשוט משהו מדהים. ממליץ עליו בחום רב, מקווה שתאהבו.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by p1nHas,

לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Orong,

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כתבת הגיימינג האורחת שלנו בוחרת את עשרת הכותרים שהלהיבו אותה יותר מכל בשנה החולפת אז שנת 2015 נגמרה רשמית, ועכשיו כבר אפשר להגיד שזאת הייתה שנה מוצלחת מאוד בתחום הגיימינג. עשרות משחקים מצויינים יצאו השנה, וזה הזמן לבחור את עשרת המשחקים הטובים ביותר. אז לפני שנתחיל, הבהרה קטנה: הסרטון מבוסס על דעתי האישית בלבד. אין ספק שיש עוד משחקים שהיה מגיע להם להכנס לרשימה הזאת, אבל זאת הבחירה שלי. Heroes of the Storm לא מעט חברות מנסות לרכב על גל ההצלחה של משחקי ה-MOBA, אבל רק מעטות מצליחות באמת ליצור משחק שמחדש משהו לז'אנר. אז חברת בליזארד היא אחת מהחברות הללו, ועכשיו כשהמשחק הבשיל מעט, אפשר להגיד בפה מלא ש-Heroes of the Storm היא תוספת מוצלחת מאוד לז'אנר שמביאה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by fano,

אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.