עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by H.I.V,

שמעתי שהוא יצא למחשב אז איך הוא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The UnKnown,

תדפדפו ותראו איזה מדהים ! http://www.gamespot.com/pc/adventure/crystalkey2/screenindex.html מתי יוצא? מישהו שמע עליו משהו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כל סוג של משחק :-\

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Qtec,

שיחקתי בדמו של far cry וגיליתי שאני יכול לשחק חלק רק בגרפיקה בינונית. לפי דעתי המשחק רץ לאט בגלל חוסר זכרון פיזי (תסתכלו על המפרט) -גם לפי מה שראיתי פה בפורומים. מה אתם חושבים?? כדאי לי לקנות עוד 512ddr @333mhz?? וכמה זה עולה? וכמה עולה 1גיגה? ???

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by stingeR-,

ביממה האחרונה יצאו שני משחקים מאוד מ מצופים! Unreal Tournament 2004 Far-Cry שני המשחקים יהיו בחנויות היום\מחר! אנשים! תהנו! וגם אני יהנה תגובות!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shlomi2003,

כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני די הרבה בשרתים, אני היחיד מישראל. מעולם לא פגשתי מישהו שגם מישראל שם. המשחק לחו"ל עובד לרוב סביר מינוס, לפעמים לא משהו בגלל שפינגים צומחים. אין עוד חבר'ה כאן שקנו את המשחק ורוצים אולי לארגן "משחק ישראלי" של 4 שחקנים? D=

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. לאחרונה קראתי לע המשחק half life 2 ונוצר בי הצורך לראות את המשחק הראשון. ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים (1700 מגה הרץ גיפורס 2 וכולי),רציתי לדעת האם המשחק Half life (הראשון) יכול לעלות לי על המחשב אפילו שברשותי מחשב חדש עם מערכת ההפעלה windows xp. עוד שאלה היא האם ניתן עדיין לקנות את המשחק?,או שהפיתרון היחיד הוא הורדה בלתי חוקית מהאינטרנט?. תודה.

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by coorva,

אני תקוע במשחק manhunt. הגעתי לשלב שבו מישהו מחרבן בקראוון וצריך להיכנס לשם כי יש שם רובה סיכות. בקיצור חוץ ממנו יש עוד להרוג 6 אנשים על מנת לפתוח חשמלית את השער (ואז באים עוד שניים), אלא שיש רק 3 painkiller ורק עוד תחמושת אחת לרובה סיכות. מה שאני לא עושה בסוף מנקנקים אותי. איך אני עובר את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by liav12,

יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by overload,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=1178 אני חושב שזה יחזיר אותי למשחק שוב (בפעם השלישית).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

התחלתי לשחק בזה אתמול ומהר מהר מאוד הבנתי שזה משחק חולני במיוחד!! לא חשבתי שזה חולני עד כדי כך חחחח אני כבר בשלב 9 במשחק אני שומר אל איזה זקן אחד אבל כל הזמן הורגים אותו ואני ניפסל אוףףף קיצר מה אתם אומרים אל המשחק מישהו כבר סיים? הסוף מעניין כמה שלבים יש?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב far cry הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכם ppl ברגע זה ממש אני מתכוון להזמין מהאינטרנט מהחנות פריק את המשחק Half life:blue shift ואני חייב לדעת בוודאות ממישהו שהסידיקיי של ה-half life blue shift עובד אצלו בקאונטר סטרייק 1.6 , זה ממש חשוב אני לא הולך לבזבז סתם 100 שקל (+משלוח) על משחק שלא יהיה שימושי! אם מישהו מוכן לעזור לי אני מאוד יעריך את זה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by superginiman,

http://www.vugames.com/coming_soon.do כבר לא כתוב FALL2004 אני חושב שזה ידחה עוד פעם ): :'( :'( :'( :'( (תרדו למטה זה במקום 15!!!!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר. זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים. למי שמעוניין קוראים לשיר The Poets Of The Fall - Late Goodbye שנה טובה!

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, הורדתי את הדמו של המשחק הנ"ל, נדהמתי מהתפריט מהממשק וגם מהגרפיקה שהכינו אותי לחווית נהיגה ראליסטית. אני חייב להודות שטעיתי, הרכב סובל מהיגוי יתר מטורף גם בפניות מתונות במהירות נמוכה זה פשוט כמו לנסוע על משטח קרח! הרכב מאיץ ללא לחיצה על הגז (כאילו הדוושה לחוצה באופן תמידי) השליטה ברכב נוראית, רגע! בעצם אין שליטה. ניסיתי הקשחה והנמכה של המתלים ושאר מודיפיקציות, כלום פשוט כלום .......... עוד מישהו נתקל בבעיה או שאני פשוט ........ לא נהג מרוצים .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by Milk-Inc,

אוקיי , בדקתי לא מזמן את הדמו וממש נדהמתי לראות איזה שיפורים ושינויים חברת Atari עשתה למשחק RollerCoaster Tycoon. כמו שאתם בטח יודעים , שני הכותרים הראשונים בסדרה היו דומים מאוד ונבנו גם ע"י בן אדם אחד , הפעם ניתנה זכות הבנייה לחברה מה שנתן את האמצעים לבנות משחק מוצלח יותר ומושקע יותר. השינויים העיקריים שנראו בדמו , היו: שיפור עצום בגרפיקה(גרפיקה שעוד לא נראתה במשחקי הטייקון השונים) , החברה בנתה מנוע שלם שמשנה את האנשים השיער , פנים , גוף , בגדים ונותן הרגשה יותר ריאליסטית מהכותרים הקודמים שבהם כל האנשים נראו אותו דבר. השיפור העיקרי שאהבתי הוא שאפשר לבדוק את המתקנים מנקודת מבט של הנוסע במתקן , דבר שממש יפה. השליטה על המשחק מבחינת תזוזה יותר קלה יותר גמישה וחלקה. אפשר להרי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by Zaks Sharon,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=36504 יש!!!!!

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by The-Devil,

המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.