עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by badmama,

היי חבר'ה, יש לי שאלה שממש מטרידה את ראשי בימים האחרונים. האם יתכן כי NFS MW החדש תומך גם ב HDR? האפקט שאתם יוצאים מהמנהרה זהה פחות או יותר לאפקט שאתם מטפסים במעלי המדרגות ב HL2:LOST COAST... בנוסף, יש עצמים שבוהקים באור השמש (בניינים, זכוכיות וכו'). בגרסת PS2 אגב שיצא לי גם לשחק בה, יש את האפקט ביציאה מהמנהרה, אבל הארת בניינים וגופים אחרים לא מתקיימת...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by elad76,

לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by ben_amitai,

למה אני לא יכול להפעיל את שתיהם באותו זמן? אני הבנתי שיש את הבעיה הזאות בכרטיסי מסך החדשים של NVIDIA אבל ATI?!?! יש לי GIGABYT RADEON X1800XT 512 ואני לא מצליח להפעיל HDR+AA+BLOOM למה? זה ממש מרגיז כרטיס של 2000 ש''ח ואני לא מצליח לשחק באיכות?!?!?!?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dennis14,

http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/28/skyrim-hearthfire-trailer/ תוספת משעממת מאד לדעתי, ממש להכניס את SIMS לתוך SKYRIM. מאכזב מאד.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Sargon,

משחק קלפים ממולץ מבית בליזארד. המשחק למעשה חינם וניתן לשחק אותו גם בלי לקנות חבילות קלפים. המשחק הוא בערך כמו מאגיק רק יותר פשוט אך לא פשטני. יש בו הרבה עומק ואני נהנה לשחק אותו. הבעיה במשחק כזה זה כשיש חוסר איזון עם קלפים אפילו עם קלף אחד זה הורס את כל המשחק. לאחרונה שיחקתי נגד כלפים שלא היו לי מוכרים ויכול להיות שאלו כלפים מההרחבה שיצאה לא מזמן. http://us.battle.net/hearthstone/en/ אשמח לשמוע אם עוד אנשים משחקים.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by GameGems,

Hearthstone: Heroes of Warcraft Hearthstone הוא משחק קלפים חינמי מבית Blizzard, שמציג משחק קל ללמידה גם עבור אלה שחדשים לז'אנר משחקי הקלפים. בHearthstone אתם יכולים להלחם נגד יריבים מכל רחבי האינטרנט, נגד חברים או נגד המחשב. מה שמייחד את Hearthstone ממשחקי קלפים אחרים, הוא שאתם יכולים לבחור גיבור אחד מתוך תשעה, שלו יכולת מיוחדת שניתן לנצל פעם בתור, בנוסף לקלפים שלכם. קלפים במשחק ניתן לצבור בכמה דרכים, אבל הדרך העיקרית היא פשוט לקנות חבילה בחנות, בכסף של המשחק או בכסף אמיתי (לחסרי סבלנות).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חוץ מאליפות הארץ שהתקיימה לא מכבר, המשחק Hearthstone יקבל עוד מאה קלפים ובדרך הופך לתופעה לכתבה: http://hwzone.co.il/hearthstone-%d7%9e%d7%90%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by amir85,

מפתחת המשחק: Paradox Interactive קישור לאתר הרשמי של המשחקהאתר הרישמי של המשחק , DEMO להורדה, קישור למשחק ב STEAM בונוס מהיוצרים המדריך המקוצר למשחק ו המדריך המלא למשחק Hearts of Iron 3: The next Grand Strategy title from the Paradox Interactive development team is the third instalment in the critically acclaimed Hearts of Iron series. The Hearts of Iron series has become renowned for being the biggest, most detailed and complete strategic game series on World War 2 ever made. Hearts of Iron III will follow that tradition closely while focusing on satisfying veteran players through a multitude of brand new features and systems, including a huge map with more t…

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by GbeTech,

היום פתאום נזכרתי במשחק... ראיתי כתבה עליו ב Gamer, והתפלאתי לראות שהיא נכתבה באמצע 2005! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=85628 עוד מעט נגמרת 2007... ואין שום רמז על המשחק. אם תגגלו עליו קצת, תראו שתאריך היציאה בוטל?? מה זה אומר? ואם מישהו יודע משהו אחר עליו זה יהיה מצויין. נראה לי משחק פצצתי.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by noam_m,

שלום לכולם, אני נעם ואני מאוד אוהב סטרקרפט מאז אוגוסט 2010 אני מקריין משחקי סטרקרפט2 ישראלים ומעלה אותם לערוץ היוטיוב שלי. מדי פעם אני גם משדר טורנירים בשידור ישיר בערוצי הסטרימינג השונים שלי. בנושא הזה אני ארכז את כל הסרטונים שאני מפרסם לנוחיותכם. קישורים שימושיים: ערוץ היוטיוב שלי: סטארקראפט ערוצי הסטרים שלי: own3d justin regame ערוץ הצ'אט: sc2.il @ QuakeNet טוויטר: HecticSC@ אם אתם רוצים לשלוח לי הודעה עדיף דרך הפורום, אבל תרגישו חופשי להוסיף אותי בבאטלנט: hectic.288 תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by AngelFire,

יש פה מישהו שגר ליד נשר בסביבה, ויש לו את המשחק???

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by B.D.B,

taken from here picture included supposed to be in game... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  13. היי חבר'ה , נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע + (קניתי אתמול:). המשחק כעת ב Early access . יש בפורום סקירה על המשחק הזה? מישהו פה משחק? נראה משחק ממש טוב - מושקע - קשה מאוד ומצריך חשיבה ועבודת צוות. אשמח לדעת אם יש קהילה כלשהי למשחק בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zmir,

שלום לכולם כרגע קיבלתי מייל שהתקבלתי לבטא של hellgate london ואני מוריד את המשחק עוד מישהוא קיבל הזמנה? אני מקווה שהמחשב שלי יעמוד בזה (לפחות את הדרישות הראשוניות יש לי). אם יש בפורום עוד אנשים שקיבלו הזמנה אז אוליי נוכל לשחק יחד

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by lmlm,

:yelclap: מקור: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108492 לא ממש ציפיתי למשחק, אבל אני אנסה אותו בדמו

• 51 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6163905.html?tag=latestnews;title;1 w00t!! :jump: והנה רשמים מעודכנים מהמשחק: CES 07: Hellgate: London Updated Impressions http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/news.html?sid=6163906&om_act=convert&om_clk=newlyadded ולחדשות המרעישות ביותר:

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by enzo,

המשחק יצא! כן כן......... זה לא מפתיע אף אחד מאיתנו שיוצאי Blizzard, אולי החברה הטובה ביותר בעולם, יודעים לעשות משחקים. חברת ArenaNet עשתה זאת עם תואם-דיאבלו ברשת - Guild Wars, ועכשיו חברת Flagship Studios הצעירה רוצה לעשות זאת עם Hellgate London, גרסה עתידנית, אפוקליפטית ותלת-ממדית של אותו משחק נהדר אשר עד היום הוא משחק ה-Hack&Slash הטוב ביותר אי פעם... ב-Hellgate: London, בעתיד הקרוב, כוחות דמוניים פלשו לעיר העתיקה לונדון והחריבו אותה על היסוד. בני האדם ברחו ונסוגו מתחת לאדמה, ושם עמלו על טכנולוגיה חדשנית אשר משלבת בין קסם אשר נלמד על ידי ארגוני כהנים ונזירים עתיקים, וטכנולוגיה חדישה. אדם אחד מהמלאכים, לוחמי צדק אשר יוצאים לנקות את פני השטח מהזוהמה הדמונית. אתם עוש…

• 77 תגובות
    • 7.1k צפיות
  18. כשיש "עומס מפלצות" המשחק נכנס להילוך איטי. זה אמנם קורה לעיתים רחוקות, אבל עדיין קורה. למיטב ידיעתי המחשב שלי אמור להיות מספיק חזק בשביל המשחק, אז האם זה בלתי נמנע או שכדאי לי להקדים את התכנונים שלי לקנות את ה-8800GT (מחכה שירדו קצת המחירים)?

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by daphne_n,

שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by pc student,

חברה הגעתי לחלק האחרון במשימה על הבאגי במיגדלאור הבחור הזה שמוביל אותי ליציאה הסודית תמיד מת סתם ככה משום מה strang aint it?זה באג או משהוא?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by B.D.B,

I have a problem with Street Legal Racing: Redline it's not the low FPS nor the constant crashing nor the tottaly lack of grip above 200km/h in RWD cars. the problem is that I can't get my car's prestige over about 450 points and there for can't enter the Race Of Champions. it doesn't matter if I win, my car's prestige won't go up over 450 points. btw, just in case it got anything to do with the car you drive, I drive a 900HP Emer Nonus.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. Started by RoDHomo,

im in shlav 5 in Game f.e.a.r and i dont know what to do pleas help me i have some message in the game from number 455-456-345 and he tell me to go somewhere and i dont know where i have to go plz someone help me!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by KermitShor,

שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  25. לאחרונה אני משחק הרבה Air superiority כדי להתאמן על dog fights אבל פשוט קורעים אותי למישהו יש טיפים לשחקן מתחיל ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.