עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הנה על מה מדובר: http://www.pcgamer.com/2012/10/10/pretty-up-crysis-2-with-this-mega-texture-enhancement-pack/ http://www.shacknews.com/article/76158/crysis-2-gets-better-hd-textures-with-maldohd-mod http://www.dsogaming.com/news/crysis-2-maldohd-4-0-beta-released/ http://maldotex.blogspot.com.es/ בנוסף לטקסטורות פי 4 מפורטות יותר מחבילת ה - HD שקרייטק שחררה לפני שנה יש פה שינויים נוספים, ההורדה היא 1.5GB ונפתחת ל - 2.3GB.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי, בזמן האחרון המשחק לחלוטין לא שחיק בשעות הערב, יש לי בכל השרתים rubberbanding, בשעות הבוקר לעומת זאת אני משחק ללא כל בעייה. מישהוא נתקל גם בבעיות כאלו? תשתית הוט וספק בזק בינלאומי 12 מגה, חיבור רגיל (לא גיימר) ללא חייגן.

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by RnG,

בשעה טובה הגענו לשלב ההצבעות! לפניכם חמישה סיפורים שנבחרו על ידינו לעלות לשלב ההצבעות. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את הסיפור היפה ביותר לדעתכם על ידי הסקר מעלה הדיון הזה. המנצח בתחרות יזכה בלוח אם MSI Z77A GD65 GAMING (לביקורת)! סיפור #1: סיפור #2: סיפור #3: סיפור #4: סיפור #5: לפניכם כל המתמודדים, Cast your vote!

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by n1kZ,

3Vs3 ODC #2 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השני שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 18:00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני התחלתי לשחק ביום יציאת קוד4 בא אליי בן דוד שלי והביא לי את הגרסא הפרוצה. שיחקתי בגרסא הפרוצה עד 2009 בערך ואז קניתי את הגרסא המקורית והתחלתי לשחק פרומוד. כשיצא קוד6 לא קניתי אותו ישר אלא חיכיתי קצת וקניתי אותו קצת לקראת סופו.. וסוג של פרשתי מקוד בכללי ואז חזרתי עם יציאת mw3 שיחקתי יחסית הרבה ואז פרשתי שוב יצא בלאק אופס 2 שיחקתי בו כמה חודשים פרשתי ואז חזרתי שוב עם פתיחת הקהילה הזו :> מה איתכם?

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by DivineS,

בגמר אתמול היה לי CLUTCH 1V3 נגד SAEVUS וזה יצא די יפה אז ערכתי את זה והוספתי גם את השידור.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by fragon,

מי שלא היה מעודכן או לא ידע או סתם לא היה לו אכפת ולהתעניין ולשאול אנשים מהנבחרת. נבחרת ישראל עלתה לשלב רבע גמר Country Championship 2013 הלא הוא היורו של קול אוף דיוטי. ישראל עלתה מהשלב בתים כקבוצה מקום ראשון אחרי -תיקו עם נבחרת טורקיה -ניצחון על נבחרת נורבגיה - ניצחון טכני על נבחרת אנגליה בשלב הבא ישראל תפגוש את נבחרת צרפת, שעלתה שניה מהבית שלה ולפי התוצאות שלה היא נבחרת פחות טובה מישראל, אך בשלב שאחרי לישראל יש סיכוי לפגוש את הפייבוריטית של הטורניר, נבחרת גרמניה, אבל לא נרוץ קדימה וקודם כל נעבור את המשחק הקרוב בהצלחה פרטים לגבי המשחק יהיו בהמשך בדיון מפני עצמו. הרוסט של הנבחרת: Lafa blws rhino centix divine fano GolanNz Lynch sEEdy *אין חשיבות לסדר ה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Rumikdan,

יאללה תפרסמו את הDPI והSENSITIVITY שלכם בBO2. שלי זה DPI : 600 , Sens :3.5

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eriksexy,

10. Started by Kobi Harosh,

HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 09.08-10.08 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בליל שישי בשעה 00:00 וימשך עד השעה 02:00 שבסופו יתקיים גמר . בסיום הקאפ יוענק לקבוצה המנצחת CAMO בצבע שהיא תבחר או CLASS DLC. חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן ל…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by EmunaShlemaBenja,

האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הבטא באוקטובר (מאוחר,נכון) כולם יוכלו לשחק בה ועוד פרטים. http://mp1st.com/2013/08/20/battlefield-4-beta-early-october-premium-detailed-new-multiplayer-released/

13. Started by Jexsu,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dennis14,

מדובר בהמשך למוד מפורסם ל - HALF LIFE, המשחק מזכיר לי את AVP/DOOM 3 ואולי גם קצת את סדרת HALO ו - UNREAL 1,2.

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by myDGB blws,

יאללה בואו נחייה קצת תפורום כל אחד ישים את הציוד שלו + תמונה Razer Deathadder 2013 / Razer Imperator 2012 Razer Kraken Pro 7.1 EDITION Razer BlackWidow Ultimate 2013 Razer Goliathus Speed Edition יאללה דיון אש

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by dfa132,

שלום לכולם. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה.. למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר.. מישהו מכיר ? שמע? נתקל?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dennis14,

אחרי הפסקה של כ - 10 שנים המשחק האחרון בסדרה Shadow Magic (הרחבה עצמאית למשחק השני בסדרה שיצאה ב - 2003) וזוג משחקי Overlord מצויינים חוזרת Triumph לסדרת המשחקים המקורית שלה, המשחק צפוי להיות מושקע מתמיד. הנה - http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-06-overlord-dev-bringing-age-of-wonders-back-this-year אתר המשחק - http://www.ageofwonders.com/aow3live/ 2013 נראית כמו שנה טובה למשחקי ה - Fantasy אסטרטגיה בתורות (סגנון Heroes) כשבנוסף ל - AOW 3 יש גם את Eador: Masters of The Broken World המאד מבטיח ושני משחקי עצמאים קטנים כמו: Expeditions: Conquistador ו - Legens of Eisenwald (למרות שהם יותר בסגנון King's Bounty מאשר Heroes).

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. מדובר בעוד אחד ממשחקי התפקידים הנוסטלגיים עם מערכת קרבות בתורות בעולם סייברפאנק עתידני שמומן דרך KS. מזכיר במשחקיות את Wasteland 2.

19. Started by myDGB blws,

יאללה תשלחו לכל מי שאתם מכירים אם אתם רוצים אני ועוד כמה נרים את זה נפתח כל מה שצריך. קדימה חברים שלחו את זה לכל מי שאתם מכירים תראו נוכחות!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם, עברו הרבה שנים מאז ששיחקתי בסימולטור מטוסי קרב... איזה משחק אתם ממליצים שהוא נחשב להכי מתקדם לימים האלה?

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. אבל אני לא מבין למה כל כך קשה להרוג שם , זה נדמה כאילו אני מת תוך רגע ולהרוג אחרים אני צריך לרוקן מחסנית. אפשר לדעת מה הסוד שלכם? אפשר טיפים? כל כך קשה לעלות שם בדרגות... אני סה"כ דרגה 2 ועם הנשקים והתוספות הבסיסיים.

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שחקנים יקרים! קהילת Counter-Strike: Global Offensive עומדת בפתח. אנחנו, הצוות החדש, נשמח לעמוד לשירותכם לכל בקשה. אנו שואפים להקים קהילת CS:GO תחרותית שתכלול שרתי מיקסים זמינים 24/7 ותחרויות באופן שוטף. השרתים יהיו באיכות גבוהה (128TICKRATE, פינג נמוך, ומוד מיקסים איכותי ובלעדי לנו ללא באגים). בנוסף לכך בבעלותינו שרת טימספיק וכתובתו היא: 212.199.164.135:9990 נשמח לעמוד לשירותכם, בפורום או בטימספיק. נעדכן את כתובות השרתים בהקדם, שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין. עדכון: בימים הקרובים שרתינו יעלו לאוויר! נעדכן באשכול חדש את כל כתובות הIP של השרתים שלנו. וכמובן, גם תחרויות פסח מגיעות, אז השיארו מעודכנים

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. https://www.humblebundle.com/ הרבה משחקים ידועים במחיר טוב מתוך אתר ברשת: מינימום של $1 Call of Juarez: Gunslinger Grow Home Rayman Origins מינימום של כ $7 Far Cry 3 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Assassin’s Creed Chronicles: China Bonus Games (Added to the bundle next Tuesday at 11:00 a.m. Pacific time) מינימום של כ $15 Assassin's Creed Rogue The Crew מינימום של כ $75 Tom Clancy's The Division (Pre-Order) Exclusive Tom Clancy's The Division T-Shirt Coupon for 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store (excludes certain items) מצריך שימוש בחשבון וכנראה תוכנת UPLAY …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by SilentBob,

הוא אמנם עדיין לא זמין בארץ באופן רשמי (אם כי רבים כבר נהנים ממנו תודות לשירותי VPN או דרך התקנה חיצונית לחנות האפליקציות), אבל השגעון סביב משחק המובייל החדש Pokemon GO כבר שובר שיאים ברשת. הכותר הפך במהירות לפופולרי ביותר גם ב-App Store של אפל וגם ב-Play Store של גוגל, המניה של המפיצה נינטנדו זינקה למעלה, ואנשים ברחבי העולם הספיקו להישדד, להיפצע, לעשות תאונות, למצוא גופת אדם - ובעיקר להתמכר קשות, למשחק שהופך את מפלצות הכיס לחלק מהעולם האמיתי. אתם כבר משחקים?

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. כותר הפשע החדש רק הושק וכבר מצליח להסתבך עם השחקנים לכתבה

• 14 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.