עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה: http://store.steampowered.com/holidaysale/

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shiran69,

שלום!!! ההורים שלי קנו לי בדיוטי פרי ps2 הדק עם זיכרון 8mb 2 ג'יסטיקים רוטטים אם חיבור usb ויצאות לשחק עם עוד מכשיר. הלכתי לחנות ששם מוכרים את המכשירים האלו ושאלתי אם אפשר להרכיב ציפ הם אמרו שלא שאין עוד למכשיר החדש את הציפ הוא אמר לי לחכות עוד חצי שנה!!!!! וגם הוא אומר שעל המכשיר הדק אי אפשר להוסיף דיסק קשיח ושעדיף את הישן!!! מה אתה אומרים להחליף את המכשיר או להשאיר אותו (על תשכחו שכל משחק עולה 300 ש"ח) ומה אתה אומרים על המכשיר שקניתי אם הוא טוב?? ואם כן להחליף אז איפה כי אני לא מצאתי ואם אפשר אז תתנו לי את הכץובץ של החניות אני מאוד ישמח!!! שירן (בת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by fragon,

מי שלא היה מעודכן או לא ידע או סתם לא היה לו אכפת ולהתעניין ולשאול אנשים מהנבחרת. נבחרת ישראל עלתה לשלב רבע גמר Country Championship 2013 הלא הוא היורו של קול אוף דיוטי. ישראל עלתה מהשלב בתים כקבוצה מקום ראשון אחרי -תיקו עם נבחרת טורקיה -ניצחון על נבחרת נורבגיה - ניצחון טכני על נבחרת אנגליה בשלב הבא ישראל תפגוש את נבחרת צרפת, שעלתה שניה מהבית שלה ולפי התוצאות שלה היא נבחרת פחות טובה מישראל, אך בשלב שאחרי לישראל יש סיכוי לפגוש את הפייבוריטית של הטורניר, נבחרת גרמניה, אבל לא נרוץ קדימה וקודם כל נעבור את המשחק הקרוב בהצלחה פרטים לגבי המשחק יהיו בהמשך בדיון מפני עצמו. הרוסט של הנבחרת: Lafa blws rhino centix divine fano GolanNz Lynch sEEdy *אין חשיבות לסדר ה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קובץ שרץ בלופים ומאיט את המשחק לא משנה איזה מעבד יש לך כדי שתקנה מעבד חדש זה נכון??

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  5. האם מישהו מכיר את המשחק Trackmania Sunrise ? (הכוונה למשחק המלא) זהו משחק מרוצים מטורף ומטריף עם גרפיקה מעולה מומלץ !!

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  6. ואל תשלחו אותי בבקשה לקרוא עליו כי כבר עשיתי את זה. האם הוא דומה ל-FAR CRY בשלבים בתוך המעבדות ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Kenny,

טוב, כל כיפור אנחנו נפגשים אצל חבר עם כל המחשבים.... אנחנו 5-6 אנשים, מחפשים כל משחק מומלץ לרשת.. Generals / age of empires 3 / unreal כבר יש לנו.. מחפשים המלצות לעוד משחקים טובים... זה יכול להיות shooter או אסטרטגיה... אחד נגד השני, או ביחד.. לא משנה. לא חייב להיות משחק מהתקופה האחרונה.. מעבר לזה, יש לנו גם PS3 עם 4 שלטים... כרגע יש לנו את האבקות \ UFS \ PRO ומורטל קומבט... המלצות לעוד משחקים? משהו נוסף, הבנתי שיש מוד שניתן לשחק את אחד ממשחקי ה GTA ביחד... היתי רוצה לקבל עוד מידע על זה אם מישהו יודע... על איזה מה GTA מדובר? זה עובד גם ברשת או רק באינטרנט? איך בדיוק עושים את זה? תודה ולילה טוב.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Godmoney,

לכל מי שלא רוצה להוריד משחקים פיראטיים אבל עדיין לשחק במשחקים על רמה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=448637&sid=127 זה הכתבה החמישית, בתחתית העמוד יש גם לינקים ל-4 הקודמות

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  9. החברה שהביאה לנו את המשחק המפתיע PURE הציגה טריילר למשחק מירוצים שנראה לא רע תשפטו: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-split-second/49795

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SilentBob,

הוא אמנם עדיין לא זמין בארץ באופן רשמי (אם כי רבים כבר נהנים ממנו תודות לשירותי VPN או דרך התקנה חיצונית לחנות האפליקציות), אבל השגעון סביב משחק המובייל החדש Pokemon GO כבר שובר שיאים ברשת. הכותר הפך במהירות לפופולרי ביותר גם ב-App Store של אפל וגם ב-Play Store של גוגל, המניה של המפיצה נינטנדו זינקה למעלה, ואנשים ברחבי העולם הספיקו להישדד, להיפצע, לעשות תאונות, למצוא גופת אדם - ובעיקר להתמכר קשות, למשחק שהופך את מפלצות הכיס לחלק מהעולם האמיתי. אתם כבר משחקים?

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. יש לי 15 מפתחות לתרום. תשאירו לי הודעה בסטים אם אתם מעוניינים באחד עבורכם. השם משתמש שלי בסטים הוא havoc_85il וקוראים לי עידו. המפתחות שיש לי יימסרו על בסיס כל הקודם זוכה. אני לא אתן יותר ממפתח אחד למבקש (גם לא אם זה בשביל חבר / אמא / אח / סבתא). אני לא אתן לכם מפתח אם כבר יש לכם אחד פעיל על שמכם. נא לא לשלוח יותר מהודעה אחת. בהצלחה לכולם.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by dennis14,

מדובר בהמשך למוד מפורסם ל - HALF LIFE, המשחק מזכיר לי את AVP/DOOM 3 ואולי גם קצת את סדרת HALO ו - UNREAL 1,2.

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by danield51,

התקנתי,זז לי איטי אחושילינג נכנסתי לאתר של EIDOS וכתבתי לו אם אני יכול להריץ את זה אז הוא אומר לי שאני צריך דרייברים של קול ווידאו כבר התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ויש לי DX9.0C עכשיו קורה בזה משהו מוזר ...קניתי לפני כמה ימים את ה1950XT וכתוב לי את הדבר הבא.. Video Card Minimum: 64 MB Direct3D DirectX 9.0 compliant video card supporting pixel shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX+ / ATI Radeon 9500+) You Have: ATI Radeon X1200 Series (ATI Radeon X1200 Series (0x791E)) ראיתי את הכרטיס בתוך המארז שזה 1950XT זה לא נראה לי הגיוני

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by noam_m,

שלום לכולם, אני נעם ואני מאוד אוהב סטרקרפט מאז אוגוסט 2010 אני מקריין משחקי סטרקרפט2 ישראלים ומעלה אותם לערוץ היוטיוב שלי. מדי פעם אני גם משדר טורנירים בשידור ישיר בערוצי הסטרימינג השונים שלי. בנושא הזה אני ארכז את כל הסרטונים שאני מפרסם לנוחיותכם. קישורים שימושיים: ערוץ היוטיוב שלי: סטארקראפט ערוצי הסטרים שלי: own3d justin regame ערוץ הצ'אט: sc2.il @ QuakeNet טוויטר: HecticSC@ אם אתם רוצים לשלוח לי הודעה עדיף דרך הפורום, אבל תרגישו חופשי להוסיף אותי בבאטלנט: hectic.288 תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. יש לי מחשב ישן פנטיום 3 עם VOODOO 5 וזיכרון 256 ורציתי סתם לנסות משחקים ישנים וטובים מפעם.. התקנתי עליו לאחרונה הרבה משחקים טובים כמו RED ALERT 2 וזה עבד טוב יש לכם המלצות לעוד משחקים טובים? לא אכפת לי מהסגנון אם זה יריות או אסטרטגיה העיקר שיהיה מוצלח ושיעבוד על המחשב .

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by -R-E-L-,

מי שמתכנן לקנות את הPS3 כדאי שיקח את זה בחשבון. לצורך ההשוואה PS2 צורך רק 45W ו X360 צורך 160W. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=11404

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by EmunaShlemaBenja,

האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by GameGems,

רציתם פעם לדעת כיצד סוניק נוצר ולמה הוא מהיר? צפו בסרטון ותגלו D:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Sango,

אהלן, אני רוצה סוף סוף לקנות 2 עותקים של המשחק אחד לי ואחד לחבר. איך הכי כדאי לעשות את זה? דרך האתר של BLIZZARD או חנות פה בארץ כמו זהhttp://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=starcraft2pc&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=92&aff=Kama〈=he או לנסות לחפש יד שנייה ??? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. מה לדעתכם יותר יפה..? מזמן היה לי דיאבלו 2 וזה נראה לי קצת דפוק אבל מחר מביאים לי עוד פעם דיאבלו 2... ולא יודעת אורמים זה מאוווד יפה.. מה דעתכם? מה יותר ממכר וכיף??

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by tombcatz,

LOL חבר שלי הראה לי משהו קורע בOBLIVION הוא קנה קסם לכאורה רגיל,אבל הקסם הזה מכיל באג ממש מוזר בפיסיקה של המשחק בכל פעם שאתה יורה אותו על משהו,זה מעיף את החפץ לעזאזל [וזה קסם מקורי מהמשחק,לא ממוד כלשהו] בכל מקרה,הלכנו לWIZARDS TOWER וירינו את הברקים על הספרים בארונות זה מעיף את כל הספרים ביחד לעזאזל למאות מטרים,משהו קורע העליתי לכם לינק להורדה: http://rapidshare.de/files/24632699/______1_.3gp.html הערה:סליחה על האיכות הירודה,זה צולם במצלמת פלאפון שלי הקובץ ווידאו הוא מפורמט 3GP [third generation partnership[ ניתן להפעיל את הקובץ הזה ע"י נגן quicktime או פשוט ע"י פלאפון שתומך בהרצת ווידאו.

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Emin,

שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. https://www.humblebundle.com/ הרבה משחקים ידועים במחיר טוב מתוך אתר ברשת: מינימום של $1 Call of Juarez: Gunslinger Grow Home Rayman Origins מינימום של כ $7 Far Cry 3 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Assassin’s Creed Chronicles: China Bonus Games (Added to the bundle next Tuesday at 11:00 a.m. Pacific time) מינימום של כ $15 Assassin's Creed Rogue The Crew מינימום של כ $75 Tom Clancy's The Division (Pre-Order) Exclusive Tom Clancy's The Division T-Shirt Coupon for 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store (excludes certain items) מצריך שימוש בחשבון וכנראה תוכנת UPLAY …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Gosha,

הטריילר אם חשבתם ש-FEAR מפחיד...

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by masterb,

א. אין לי בעיה מבחינת דרישות מינימום, ב. המשחק עולה ( התפרטים )הכל טוב ויפה, וכשאני בוחר new game ואת הרמה הקו של הטעינה מתחיל ופתאום אני חוזר לתפריט הראשי :'( :'( :'( plz hlp m8's

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.