עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. אני לא מוצא את המפתח הרביעי שניים נמצאים כבר אחד פתחתי את השער ושמתי אותו איפה האחרון עזרה בבקשה אני לא יודע מאיפה להביא אותו מי שיכול להביא תמונה שתתאר את המיקום זה יעזור תמונה: תודה מראש

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  3. אני רוצה להכנס למשחק.. אני מחפש סרברים אבל כל סרבר שאני רוצה להכנס אליו הוא אומר לי שאני צריך "פאנק באסטר" מותקן.. הקטע הדפוק הוא, שיש לי פאנק באסטר.. הורדתי גרסה חדשה של פאנק באסטר, הורדתי את העדכון האחרון למשחק, אפילו ניסיתי למחוק את הגרסה החדשה של התוכנה ולהתקין אותה מהדיסק המקורי של המשחק.. קיצר לא הולך לי :-\ יש למישהו הסבר? תודה CoinWalk

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  4. Started by ggaaii,

אם למישהו יש אפשרות לתת לי קישור להורדת half-life בבקשה עזרו לי ומי שיעזור לי תבוא עליו הברכה!!!!!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Guyn,

עדיין לא יצא לי להתנסות בסדרת משחקי CIV וחשבתי שהגיע הזמן... 8) אני מבקש מחובבי המשחק לספר בקצרה מה אהבו במשחק, בנוסף יש לי כמה שאלות: * הבנתי שהמשחק בתורות- הכוונה כמו ב-Heroes? כלומר ביצוע פעולות, סיום תור והעברת התור לעם הבא? * כיצד מתבצעים ונראים הקרבות במשחק? * בתור שחקן חדש, כדאי לי להתחיל דווקא ממספר 4 בסידרה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Johnny,

אתר חדש עלה לאויר העולם לפני חודש +-. זהו האתר העברי הראשון והיחיד למשחק הפעולה הפופולארי America's Army. האתר הוקם למען הקהילה הישראלית של המשחק אשר מתפתחת מרגע לרגע. באתר תוכלו למצוא, חדשות חמות, עדכונים, הורדות, קישורים, פורומים ועוד המון הפתעות. כולם מוזמנים להכנס, להרשם (בחינם) ולהתרשם: www.AAISRAEL.com תהנו.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by play_boy,

התקנתי far cry ניכנסתי למישחק ושמתי הכל עד הסוף התחלתי לשחק ושמתי לב שהמיים במערה בהתחלה קצת ניראים מכוער כזה סבבה אמרתי לא משנה המשכתי סבבה בהמשך המשימה כשה יוצאים החוצא שמתי לב שהמיים ניראים כמו ריבועים כאלו וכשה אני מיתקרב אילהם הם מתחילים לשנות ביכלל צבעים סבבה יצאתי למישחק ושמתי הכל על בררת מחדל והתחלתי לעלות באכות מהכי נמוך לגבוה הכל היה סבבה אים המיים עד שהגעתי לאכות high אז עוד פעם המיים ניראים חרה כמו שהסברתי ליפני אז סבבה יצאתי מהמישחק מחרתי תדרייברים שהיו לי והתקנית את האלו שקיבלתי אים הדיסק עדיין אותה בעייה תעזר בבקשה לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by yoyo_shir,

רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by guyshsh,

אני תקוע באיזה משימה ואם יש פה מישהו שבאמת משחק אני אביא צילום מסך אני חייב עזרה.. אז מישו פה משחק בזה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 104952,

לא מזמן התקנתי את המוד ואני נהייתי מכור למשחק.. יש עוד אנשים שמשחקים? זה משחק מולטיפלייר שצריך לבנות מבצר ואז להגן על הדגל שלך... ובאותה מידה לחתוף את הדגל של הקבוצה היריבה. מומלץ מאוד

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by דניאL,

https://alliances.commandandconquer.com/en_US/ref/aS0BmaYdy6fggXoemkezAQ

12. יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Quickly,

שלום פורום יקר. כבר הרבה זמן אני מחכה למשחק הזה אני חובב גדול של הסדרה בכל מקרה השגתי את המשחק התקנתי אותו והכל אבל הוא לא פועל עכשיו פה באה השאלה מדוע מכיוון שיש לי X800XL והוא תומך ב Sm2 והמשחק דורש פיקסל שיידרס 3 זה אומר שאני לא יכול להריץ אותו בלי כרטיס שתומך בSM3 ?? גם ככה הכרטיס שלי דיי נדפק הקירור שלו נשרף והוא עושה קצת בעיות בכל מקרה רציתי להחליף אותו אולי ל 7900GT או משהו אבל אני רוצה ליהיות בטוח שזאת הסיבה כי יפריע לי מכיוון שאני חובב משחקים גדול ועכשיו התקופה של המשחקים הטובים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RS4,

יש לי כבר תNFSC שסיימתי וכרגע אני משחק רק ב-PES6 שהוא אחד השמחקים החזקים לפי דעתי... יש עוד איזה משחק מעניין שיצא לאחרונה ולא שמעתי עליו? אם כן אפשר לקבל חוות דעת בבקשה... תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by RUONXHEV,

מקור:http://www.vgames.co.il/article/14992.html Crytek הולכת בעקבות Epic ומשחררת את המנוע עליו פותח Crysis 2 לכל מאן דהוא. התכנון הוא כזה: ראשית ישוחררו בתחילת הקיץ כלים ספציפיים עבור Crysis 2, שיאפשרו למודרים ליצור שלבים, נשקים וסוגים אחרים של תוכן בעבור המשחק. באוגוסט ישוחרר ה-SDK המלא, המנוע פלוס ערכת כלי הפיתוח בעזרתם נוצר Crysis 2, בצורה דומה לאיך ש-Epic מציעים את ה-Unreal Development Kit כבר מספר שנים. ה-CryEngine 3 SDK יגיע עם גישה מלאה לקוד המנוע, תיעוד ענף וברכתה של Crytek ליוצרים מכל מין וסוג. כמובן שמי שירצה לשווק מוצר מסחרי שהוא יצר באמצעות ה-SDK יצטרך לשלם ל-Crytek, אם בצורת מזומן ו\או תמלוגים על כל עותק שהוא ימכור. עם Unreal, מפתחים שרוצים למכור א…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by בלוני,

שלום, לאחר התקנת משחק לילדים (משחק מהאינטרנט) , כשניסינו להפעיל - הוא מעלה את ההודעה הבאה: unable to creat 3d scene מה זה אומר ומה לעשות????

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by J.Dog-Christ,

המשחק יצא ממש לא מזמן [ב14 לחודש], עוד לא יצא לPC אבל יצא לכל הקונסולות. מה אתם אומרים הוא יצא לPC [ומתי?] ואם כן, יש לנו יורש ראוי לCOD2? עד כמהש אני מבין בס"כ שיפרו קצת את הגראפיקה, הוסיפו קצת אקסטרות לעלילה של COD2 והוציאו משחק חדש, על המולטיפלייר לא שמעתי יותר מידי פרטים עדיין.[גם לא חיפשתי] -ג'ו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! הבן שלי (בן 8 ) רוצה מאוד לשחק בפיפה 19. אני בודק מספר אופציות - רכישת קונסולה, רכישת כרטיס מסך חזק, וגם קראתי בערך הויקיפדיה של FIFA19 על האופציה הבאה: "לראשונה היה ניתן לשחק במשחק בהזרמה דרך האינטרנט בלבד, בטכנולוגיה שפותחה במקור על ידי חברת "פלייקאסט" הישראלית, בלי צורך לרכוש דיסק פיזי, בלי להוריד משחקים למכשיר ובלי צורך במעבד ובכרטיס גרפי מיוחדים." חיפשתי באתר של EA וגיגלתי קצת ולא מצאתי את האופציה הזו. האם אכן האופציה הזו אכן קיימת? ואם כן - איך אני מתחבר לשירות הנ"ל? תודה רבה!

19. שלום אני חדש פה.. יש לי כמה בקשות 1 WORMS 4 2 ו/או ריימן 3 בעברית 3 ו/או ריימן 2 עבערית זה מסודר לפי העדיפיות אה.. ויש לי שאלה: מישהו כאן משחק EUROFIGHTER TYPHOON ? דרך אגב סמיילים קולים

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by michael1232,

שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. Started by doron_s1,

מי המלך שיכול להשיג את המשחק הזה? :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by קובידון,

ברשותי משחק ARMA3 בבואי להפעיל את המשחק הוא כותב לי את השגיאה הבאה : program can't start because physx3_x86.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש וזה עדין לא עובד ברשותי הלפטופ הבא : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38717 חיפשתי ברחבי האינטרנט עזרה, לשווא. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by sharon321,

אני לא מוצא את תקית השמירות של Need for Speed Underground 2 חיפשתי בכל מקום על ההרדיסק בבקשה עזרה אני חייב לפרמט תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by omri_ro,

לאחותי יש את המשחק הארי פוטר והיא לא יודעת איך לעבור את פלאפי ( הכלב בעל שלושת הראשים) אם מישהו יודע איך לעבור או שיש לו חברים שיודעים איך לעבור אותו שיגידו לי תודה ???

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by Dr Hardware,

קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.