עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by za-david,

1. האם פתיחת פורטים למשחק יגרום לו לרוץ חלק? 2. איזה פורטים צריך לפתוח למשחק?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lazaros,

למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by itayassa,

מתי אמור לצאת? ראיתי באשכול כאן שזה ב26 ליוני שזה היום... אבל זה לא הגיוני http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=429270.0 יש תאריך יציאה מוכרז?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. נגמרה הציפיה! ההמשך למשחק Guild Wars 1 קיבל תאריך יציאה רשמי: https://www.guildwars2.com/en/ תאריך השקה - 28.8.2012, יום שלישי משעה 10:00 (25.8.2012, יום שבת משעה 10:00 לרוכשים בקניה מוקדמת) על המשחק: המשחק הוא Massively multiplayer online role-playing game או בקיצור MMORPG. זהו משחק תפקידים ברשת אותו משחקים עם המון אנשים נוספים (בדומה להרבה משחקי MMO שיצאו בשנים האחרונות). אבל עצרו - אל תחשבו שכבר שמעתם וראיתם הכל. המשחק הזה לא דומה לשום משחק MMO אחר שראיתם. 1. בגלל שאנחנו ישראלים, הדבר הראשון שארשום כאן הוא שאין תשלום חודשי. קנה ושחק. 2. העולם יושפע מהמעשים שלך. ז"א: אם תיכשל בלעזור לאנשים במשחק (אמיתיים או NPC), מקומות שלמים ישתנו על ידי האוייבים, …

• 116 תגובות
    • 35.6k צפיות
  6. Started by elixvx,

איך זה שאין שום דיון עליו כאן?.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. אהלן חבר'ה לא יודע אם יש פה חבר'ה שמשחקים guild wars 2 אבל שווה פרסום. קודם כל למי שלא יודע הגילדה קיימת כבר תקופה אך עקב בעיות היא לא הייתה ממש פעילה וכרגע מחזירים אותה לחיים (מנסים), התגברנו על הבעיות ואנחנו מחפשים חבר'ה חדשים שיצטרפו אלינו. יש לנו ימים קבועים לגילד מישנס עם קומנדר ועושים פרקטלים באופן יומיומי ,כמו כן יש תכנון לעשות רייד בקרוב. למעוניינים/מעוניינות נא להשאיר את הניק שלכם במשחק ונוסיף אותכם. תודה ואחלה סופ"ש לכם.

8. Started by Asafalfa,

אני מעוניין לקנות משחק חדש למחשב החדש ... ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המשחק הזה ...? מה הוא יכול לומר...

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by uriya,

מישהו כאן משחק במשחק הזה??, GUILD WARS , אם כן אשמח להיות שותף ולשחק ביחד

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. אובכן אחרי שקראתי את החוברות המצורפות והמושקעות, התקנתי את המשחק ו.. WOW עולם יפה, גדול, הרבה שחקנים, הכול זז ורץ ממש חיים תוססים. בהתחלה תאמת היה קצת מסובך בקטע של איך עושים זה מאיפה משיגים את זה. בתור גיימר שאוהב לטעון נשק ולהתחיל לרסס ומידי פעם לזרוק פצצה זה מורכב יותר,אולם אחרי 20 דקות ואחרי ששאלתי אנשים אחרים שאלות סף הכול הבנתי הכול.האנשים במשחק לפחות אלה שפגשתי די אדיבים (יחסית לגיימרים ישראלים,זה הבדל של שמיים וארץ),מוכנים להסביר ואפילו ללכת איתך ולהראות לך,רק תשאל והם יענו מוכנים ושמחים לקבל שחקנים חדשים ולא מנוסים.עם הזמן חקרתי את העולם קיבלתי משימות ואני חייב לציין שהעולם באמת גדול,יפה ומגון.המשימות עצמם זה לך לשם, הרוג את זה, תביא את זה, לפחות זה עד עכשיו.אתם…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות. א. יש לו תשלום חודשי? ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW? הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2) http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by YemeniteCamel,

אני כבר כמה שנים מקנא בבעלי הקונסולות שיש להם גיטאר הירו, וגם כשהודיעו על השלישי אז אפילו לא חשבתי לבדוק על גרסה למחשב. אבל פתאום אני רואה חדשה (יחיד של חדשות ) שמדברת על גיטאר הירו למחשב!! בקיצור, השגתי את המשחק הזה, אפילו על המקלדת זה משחק כל כך כיפי וזה אדיר לנגן חלק מהשירים האהובים עלי (Miss Murder, Welcome to the Jungle, Before I Forget). בקרוב אני גם אשיג את הגיטרה בשביל הכיף האולטימטיבי. אני ממליץ לכל אחד על המשחק הזה! נ.ב: סלאש המלך.

• 227 תגובות
    • 29.6k צפיות
  13. Started by zombie,

מצטער אם יש דיון ראשי ולא כתבתי בו, אני לא הצלחתי למצוא אותו.(אז אם יש קבלו את התנצלותי והעבירו את שאלתי לדיון הראשי) בכל מקרה עד היום עבד המשחק באופן מושלם והוא לא אמור להוות בעיה למפרט שלי..אבל עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא רת לרוב חלק ואז יש קטעים של נפילת FPS ושוב חוזר ל FPS רגיל...מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום חבר שלי התקין את guitar hero 3 וכשהוא נכנס יש אך שהוא נכנס אליו הוא מקבל הודעה שהישום הפסיק לפעול.... הוא הסיר והתקין שוב כמה פעמים וזה לא עזר, הדבר יחיד שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה שהמחשב שלו לא מספיק חזק אבל עדין זה נראה לי מוזר שהמשחק אפילו לא עולה לשכמה שניות אלה יש קורס. כמה שאני יודע יש לו 2G זיכרון כרטיס מסך של אינטל HD945. זה בעיה של חומרה או של תוכנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות ולא מוצא גיטר הירו שכולל משחק + גיטרה למחשב בחנות שנמצאת בארץ, עדיפות לחיפה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המשחק guitar hero למחשב. ורציתי לדעת: יש דבר כזה בכלל למחשב? ומה כדאי: גיטר הירו, רוק בנד, ואיזה גרסאות שלהם כדאי? אני צריך עזרה, כי אני ממשלא מבין בסוג משחקים הזה. תודה לעוזרים! אלון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gulzar,

לאחר תקופה לא קצרה בNOM החלטנו Syo ואני לפרוש מNOM, בין היתר עקב הבטחות של ההנהלה שניתנות ולא מקויימות. אנחנו מאחלים בהצלחה לשאר הקבוצה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by DS,

בקרוב אני אקנה את גאן או אחליף לא יודע. בקיצור איך המשחק הזה? שמעתי שהוא קצר אבל זה נכון גם לגבי המשימות הצדדיות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by naoriko,

שאני בא להיכנס למשחק אני עושה START GAME וזה מבקש ממני ID [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by UnknownAssHole,

כל מי שרוצה לשהשתתף לפנות אליי בטימספיק או לרשום פה: [אני משתתף] המנצח של ה-Secret Event מקבל camo מתנת רם בע"מ הפעלות תהיה בשעה 20:30 תודה מראש לכל המשתתפים

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

אני חייב לשתף אתכם במשחק שמצאתי בביקורות של YNET לא מזמן. זהו משחק חינמי חדש, אשר חובבי FALLOUT למיניהם יעריכו מאד(שיטת קרבות זהה) . הוא בנוי על TURN BASED COMBAT, לאומת הREALTIME הנפוץ. התחלתי לשחק בו לפני כמה שבועות, ומאז אני פשוט מכור. מדובר בשליטה של קבוצה של 3 חיילים, כאשר ניתן לפתח כל אחד מהם. יש אינספור סוגים של נשקים במשחק(כנראה בסביבות ה60-70+) והתמחויות שונות שניתן לפתח. כלומר יש כאן אלמנט של RPG מהבחינה שניתן לפתח את הדמויות. ניתן לבצע קרבות של 1X1 עד אפילו 5X5 שחקנים, כאשר יש גם כמה סוגים של משחקים(בסגנון ה capture the flag). המשחק מאד ממכר, והכי חשוב-חינם לחלוטין. מה שכן, ניתן לקנות חבילות של כסף GUNROX, שאיתו ניתן לקנות כל מיני דברים מועילים מאד, אבל זה כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MishaK,

לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עוד חודש http://www.charlieoscardelta.com/sitrep.php?uid=2&b_id=MTE3Mw==&req=view תהנו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.