משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מישהו משחק? אני התחלתי דמות כרגע רמה 16 Bosmer ShadowBlade , משתמש בעיקר בקשת ובסייפונינג תוסיפו אותי לחברים =) תוכלו למצוא אותי בתיוג @galangel
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ש ""קניתי"" את המשחק שיחקתי בו ולהפתעתי הוא משחק מצוין שלא חסר בו לאגים של פנים, מי שלא מבין אנגלית בסיסי לא לשחק בו כי יש דברים מסובכים לעשות(כאשר לוחצים על כפתור j יופיע מה צריך לעשות) אבל גם אם לא תלחצו תבינו מה צריך לעשות באנגליש. אני הרבה פעמים נעזרתי בj כי לא מובן ממש ,מה צריך לעשות שם,אבל תסתדרו) כשנפתח המשחק אני כזה מחוץ לכלא ענק ויש שם עוד שתי אסירים ונגרם לבסוף שהאסירים מדברים אם השומר ואני מסובב לו תמפרקת מאחור. אחרי כמה הריגות של שומרים אני נכנס לתוך הכלא(לא הכלא עצמו,רק המבנה,השומרים מזכירים מן רובוטים אנשים,כמו בדום 3) ואז תופסים אותי ואני מובל לתוך תא הכלא בסרטון ממש יפה! זה משימה אחת-מקסימום יקל לכם 9 דקות! אחר כך אני בתוך הלא,מכיר אנשים,הוג איזשהו …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם הכרטיס x1950xt יריץ את המשחק על גרפיקה גבוהה. אני יודע שצריך מעבד מהיר וזיכרון רם גבוהה בשבילו וכרטיס מסך לבד לא מספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Kyphosis-Kazzak, הגילדה הישראלית מגייסת! לקראת ההרחבה החדשה Warlords Of Draenor התקבלה החלטה בקרב הקהילה הישראלית לאחד מספר גילדות קטנות ושחקנים בודדים לקהילה ישראלית אחת גדולה ומגובשת. קצת על הגילדה: 1.הגילדה הינה גילדה ישראלית עם דגש חברתי בנוסף להיותה גילדת ריידים מובילה ובעלת הישגים. 2.מטרת הגילדה: כל ישראלי באשר הוא מוזמן להצטרף לגילדה ולהנות מחווית משחק ישראלית ומהנה, מטרת הגילדה היא לאגד את הישראלים ביחד בכדי שאלו יוכלו להקים קבוצות Raiding, קבוצות PvP, לעשות Questing וAchievements ביחד, וכן להריץ גם תוכן אחר בכיף ובאווירה טובה, הרבה שחקנים טובים (חלקם גם מאוד מוכשרים) כבר הצטרפו אלינו ואלו מחפשים אחרים כמוכם בכדי לקחת את המשחק שלהם קדימה, או סתם להעביר את חווי…
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יוצאים עדיין קווסטים? אם כן, אז יש לכם המלצות לקווסט? ובכלל - אני מחפש משחקים טובים אבל שיהיו גם ארוכים יחסית (ולא כמו המשחקים שיוצאים לאחרונה שמסיימים אותם תוך יומיים). לא חובה משחקים שייצאו לאחרונה, אפשר גם ישנים יותר (רק לא משחקי תפקידים). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
rome total war שמירה של מישהו שסיים את המשחק ויכול לשחק כבר עם כל העמים... אני סיימתי את המשחק אבל פירמטתי ושכחתי לגבות ואין לי כח לעוד משחק עם הרומאים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם יש אפילו שמועות שהולך לצאת משחק חדש נוסף בסדרה? האחרון היה פשוט גרוע ברמות. קצר מאוד ולא מספק. ספויילר: כמו כן, לפי הסוף. כנראה שאמור להיות. מה אתם אומרים? והכי גרוע, עדיין לא הבנתי למה הוא הרג את לוסי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברה. יש לי שרת בCS 1.6 וקהילה קטנה בדיסקורד. מנסה להחזיר קצת שחקנים מפעם . מישהו מעוניין ? אחלה אנשים זה חשוב לציין! מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית ואשלח לו/לה קישור להכנס. או במייל morx555@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/heroes-storm-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%90-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%99%d7%a9-%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%9e%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%98/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם יש אמולטור בעזרתו אפשר לסחור בקלפים כמו במשחקים של יוגי הו או משהו דומה. כי לי יש את ה-VBA והוא לא עושה כלום בנושא, ד"א יש לי גם רשת אם צריך כדי לסחור ממחשב למחשב, אם למישהו יש עצה או משהו דומה בבקשה שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-respawn-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c-titanfall/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcher http://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.html בגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובה ואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותי אבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימה אני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כלל ביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילות כי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב) בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcher תעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פיתוח והפצה של חברת Codemasters שהיו אחראים בין השאר לסידרה הטובה של TOCA Race Driver המשחק אמור לצאת ב Q3 השנה. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/30610.html
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אני הורדתי מפות חדשות למשחק c&c generals ואיפה אני אמור לשים אותם אני מתחרפן כבר מהמפות הרגילות נ.ב יש שם ספריה של UserData ואחר כך maps ואני שם אותם שם אבל במשחק אני לא רואה אותם הם לא מופיעות לי בטפריט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מפות משחק חדשות לאנריל טורנימנט הראשון מ-99'... כל דבר מעבר לסטאנדרט שמגיע עם המשחק יעזור, אבל במיוחד אני מחפש מפה מיוחדת לתפוס ת'דגל, שבנוייה משני מגדלים על גוש סלע שצף בחלל או משהו כזה... המפה האולטימטיבית לכמויות מסחריות של פגיעות ראש תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי סיריאל מקורי לגמרי של אנריל ואני מעוניין להחליף עם סיריאל של גנרלס זירו או הרגיל לא משנה אם מישהו רוצה שישלח הודעה בפרטי
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כי ראיתי בהורדה ישירה את הבטא.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-