משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם כאן אביאל בסרטון נוסף ! אני יודע שהסרטון לא ממש קשור אבל הייתי חייב לספר לכם על המקרה הזה טוב אז מצטער אם שמעו אותי מדי פעם טיפה עם רעשי מיקרופון כנראה שנשפתי יותר מדי או שהמיקרופון היה קרוב מדי אבל לא נורא זה היה בחלק קטן מהסרטון.. אם באלכם תספרו על המתיחה הכי מטורפת שלכם צפייה מהנה !! http://www.youtube.com/watch?v=SjPjgfUBQT0&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הכל התחיל מזה שפרמטתי את המחשב ולאחר מכן העברתי כמובן את הסייב למערכת החדשה. לאחר מכן כשבשמירה הזו אני מחזיק ביכולת להפוך לLord vampire. אני לא רואה יותר את הדיאלוג שמאפשר לי להפוך חזרה לWerewolf בתפריט הדיאלוג של Aela :\ אציין כי במערכת הקודמת לפני הפירמוט זה היה אפשרי. וכמובן מותקנים אצלי כל חבילות ההרחבה. איך ניתן לפתור את זה ולהפוך שוב לאיש זאב?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מי שמעוניין ויש תקציב לטוס SO GO FOR IT http://www.northcon.de/turnier/turnier_list.php
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז מי שלא יודע עדיין יש קאפ ראשון ב ESL עם חוקים מסודרים ומפות מסוימות שיחליטו עליהן עד אז בESL אם יש קבוצות שעדיין לא ראו את ההרשמה בESL אז זה הלינק. Sunday 01/12/13 at 15:00 CET זה התאריך הכי מאוחר שאתם יכולים להיכנס לרשימת הקבוצות של הקאפ. תעקבו אחרי החוקים בESL אלה יהיו החוקים הסופיים בהם נשחק בCOD:GHOSTS(אולי יהיו שינויים קטנים בהמשך אל תתפסו אותי במילה). בהצלחה לכל הקבוצות מהארץ תביאו כבוד http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/opening_cup/
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בנאדם ניהל והוריד לעצמו גישות ונתן לעצמו כבוד(אני), בזמן שעשו איתו מהלך מסריח, הייתי יכול לדפוק את הTS בשנייה אבל פעלתי בכבוד. נכון שקיללתי את פדידה, והגיע לו אין מה לעשות כי אפילו את הכבוד הורידו לי(לפני שקיללתי). אז הוא קילל את חברי ההנהלה שגם ככה עשו כמה מהלכים מלוכלכים שם. סה"כ רוצה שיורידו לי את הבאן. יורידו לא יורידו החלטה שלכם. אני סתם נמצא בBAN LIST. בכל מקרה גיוס עוד שבוע Drinking till I throw up, I dont give a fuck Not sure that I'll make it home depending on my luck It won't be my first, nor will be my second I do what I want, bitches calling me a legend Drinking till I throw up, drinking till I die All my life feels like I'm living in a lie So …
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי לכולם, רק השבוע התחלתי לשחק במשחק במחשב.. עד היום הייתי משחק באקסבוקס אבל לא באופן רציני. ועכשיו שאני משחק במחשב באופן רציני אז יש לי כמה שאלות: 1. הורדתי את המשחק פרוץ. האם אפשר לעדכן אותו? אם בכלל? 2. האם יש אפשרות לשחק ברשת איכשהו? ואם כן, איך בדיוק? 3. מזה Rorke File ומזה נותן לי אם אני מוצא אותם? אשמח לקבל עוד מידע רלוונטי אם צריך לדעת משהו כי אני באמת לא מבין בזה הרבה... תודה רבה לכולם
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כידוע לכם, לא מזמן היה חידון גדול אשר כלל פרס נחשק ביותר: עותק מקורי של המשחק Battlefield 4! כעת, כאשר החידון הסתיים, נעדכן אתכם בקצת פרטים. לאחר לא פחות מ 36 אנשים שהציעו את תשובותיהם, רק 20 אנשים אשר ענו נכונה על כל השאלות! קבלו במחיאות כפיים סוערות את הזוכה המאושר שלנו : Cucilida123 אשר זכה בעותק של המשחק Battlefield 4, כל הכבוד לך ולשאר המתמודדים! (רק הצעה קטנה ממני אליכם, תישארו עם היד על הדופק, תוכלו רק להרוויח מכך )
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברה רכשתי כרגע את המשחק..כרגע הוא מוריד ב Origin הבעיה היא שה Origin מותקן בקשיח השני שהוא לא SSD..אני רוצה לשנות בהגדרות של התוכנה שזה יתקין את המשחק על ה SSD וכשאני בוחר בתיקייה של ההתקנה הוא אומר שהוא צריך לשנות את זה לתיקייה Program Files (X86) ולא להתקין את זה כמו שצריך על ה 64BIT..מה עושים במקרה כזה? איך בכל זאת משנים שהוא יתקין את זה על ה 64BIT? תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המשחק חוקי לחלוטין את גרסת הדלוקס לאחר התקנה של המשחק + כל הרכיבים הנלווים כמו dx11 , וכל ה 2005 2011 c++ . עדכון הדרייברים של כרטיס המסך לאחרון ביותר המשחק פשוט לא עובד. ניסיתי גם את הrepair שאפשר לעשות דרך uplay עדיין לא עוזר. ב uplay אני לוחץ play המשחק מופיע למטה ממוזער לא מגיב . ברגע שלוחצים start או ctrl+alt+del המשחק קורס ומופיע AC4BFSP.exe לא מגיב ראיתי שאנשים ברחבי הרשת מדוחים על דברים דומים. השאלה אם יש פתרון כי אני לא מצליח עשיתי את רוב הדברים שמשתמשים ברשת אומרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! בתאריך ה 19/11 IW הוציאו עדכון של Call Of Duty: Ghosts. העדכון שקל 452.6 MB ועשה הרבה למשחק. בכתבה זאת אני יצמצם לכם את הדברים הכי חשובים שהעדכון עדכן מכיוון שיש כל כך הרבה שינויים קטנים שאי אפשר לציין את כולם. העדכון הכי הכי הכי משמעותי שהרבה אנשים חיכו לו, זה השינוי מהדרישה של מינימום 6 RAM בשביל לשחק למינימום של 4 RAM. לפי דעתי העדכון הזה בא מאוחר מידי אבל בטור אחד שהחליף את ה RAM שלו בשביל המשחק, אני שמח מהשינוי נעשה לי במחשב ואני לא חושב שIW היו צריכים להנמיך את הדרישות בשביל אלה שלא שדרגו. עדכון נוסף חשוב בגזרת ה eSports, מפעל הגיימינג הגדול ביותר באמריקה (MLG) פרסם אופציה בטוויטר שאפשר לשאול שם שאלות לגבי החוקים של התחרותי שם, ובליחצת עקוב אפשר גם לקבל …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לכם הגיוני שמי שקובע תחוקים משחק בקבוצה ? בשום מקום בשום קהילה לא היו אדמינים שהם גם שחקנים. האוביקטיבות פה שואפת לאפס , הקבוצה NG שבא שיחקתי כ SUB נפסלה טכני כי שיחקנו עם SUB שהאדמין אישר. גם ככה משחק פח וקהילה קטנה אתם עוד פוסלים קבוצות ואחרי זה מתפלים למה הם מתפרקים ? GG ADMINS פשוט מזכיר לי תתקופה של MW2 ש zEst שקד היה לטובת קבוצת חבריו Cripples
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
משום מה מאז הפאטץ האחרון כל הזמן יש לי קפיצות נוראיות בפינג גם אם אני מקבל בהתחלה 70. כשזה חוצה את ה-200 המשחק כמעט נתקע מישהו נתקל במקרה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה מחשב חדש וביקש ממני לבדוק לו אם הוא יכול להריץ כל מיני משחקים. נכנסתי לאתר של systemrequirementslabs ותשאלתי לגבי כמה משחקים. באחד המשחקים הוא הכשיל רק את הכרטיס מסך- אבל בפרטים הכל עבר- אתם יכולים לראות בתמונה המצורפת.. מה זה אומר? המחשב יריץ או לא יריץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMA #1 Lynch למי שלא יודע מה זה AMA או מה הקונספט של זה אז ככה - AMA אלו ראשי תיבות של Ask Me Anything והמטרה לקבל זווית ראייה שונה להרבה נושאים שאותו בן אדם מעורב בהם, דעות שלו לגבי החלטות שונות, וגם לקרב ביחד את הקהילה טיפה יותר. בכל שבוע נבחר מישהו מן הקהילה, נציג לו מספר שאלות שהכנתי מראש ובנוסף לכך לכם הקהילה תהיה הזכות לשאול אותו הכל, שאני אומר הכל אני מתכוון לכל דבר לאו דווקא קשור לקוד. כמובן שהשאלות צריכות להיות כפופות לחוקי האתר ואם הוא לא מעוניין אז יש לו הרשות לא לענות. לאחר זמן מה (4-5 ימים) ינעל האשכול ובכל שבוע AMA חדש ! הצג את עצמך אני אביב והשם שלי במשחק זה Lynch, בן 17 מכפר סבא, משחק כרגע ב RiM. מקור הכינוי שלך? פעם קראו לי NonStoPirate ואז חבר אמר לי …
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלוםם חברה ! כאן אביאל בסרטון נוסף אתמול ירד גשם בעיר שלי וקרו לי כמה מקרים שברצוני ליידע אתכם.. את והמקרים אני יספר בסרטון. בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=a3fyBrWd6Q4&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר תוצאת 0-0-6 iJohny החליט להתקפמר בבביס על מנת לנסות להציל את כבודו האבוד. לאחר שלושה ראונדים כושלים, iJohnny לא הרג והיה בסיטואציה של אחד נגד שניים. בסיום ראונד מותח שבו נשארו עשרים שניות סנטיקס אסף את הבומב, וiJonnhy ניסה להורגו. לאחר ניסיונות ירי וקיר בנג מבזה סנטיקס סיים להטמין את הבומב, לאחר כל הנסיונות הכושלים iJohnny החליט לוותר על כבודו האבוד ולהתחבא בפינה, אך ספייק קלט את המזימה והגיע להרוג אותו מאחור. מוסר השכל: iJohnny אל תתפוס תחת BTW SerialNUmb אתה הבא בתור SerialBond INC
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-