עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by n1kZ,

3Vs3 ODC #2 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השני שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 18:00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני רוצה לדעת לאיזה מגזינים , אם בכלל ,אנשים פה מנויים . אני מנוי ל Pcgamer מארה"ב . אחלה של עתון ....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shnord,

שלום, חבר שלי משחק בבטה של Wow, אז הוא העביר לי את המשחק דרך מירק, וכעט אני משחק בשרת בטה אחר (לא של בליזרד), אז החלטתי להביא לכם קצת תמונות(כנסו לקישור). http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200404101130545090&user=shnord (כדאי לכם למהר, אני מוחק את זה עד מחר)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LIOR42,

אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by imac,

בהמשך לנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444245.0 אני מבקש המלצות למשחקים למחשב נייד דיי ישן כדי שאוכל להעביר את הזמן בבסיס. אני מחפש בעיקר RPG (לא DIABLO) או משחקי הרפתקאות וחשיבה

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by נריה,

אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא

8. אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן

9. Started by taltola,

היי חברים, מישהו יודע האם יהיה מולטיפלייר ב-far cry 4? אני לא מתכוון למצב co-op אלא מולטיפלייר אמיתי. האמת שלפי זה אני אחליט האם לרכוש את המשחק או לא...

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by perrikus,

שלום, הורדתי את הקובץ (728MB) להתקנת המשחק. כבר לאחר שהורדתי אותו ראיתי כי לקובץ אין איקון כך שכנראה הוא פגום. בכל זאת ניסיתי לפתוח אותו, ואכן, עלה חלון DOS שנעלם לאחר בערך חצי שניה. רציתי לראות מה השגיאה שהוא אומר אז פתחתי את הקובץ דרך ה-CMD והשגיאה שנכתבה היתה כזאת: "Program too big to fit in memory". דבר ראשון שעשיתי היה להוריד את הקובץ מחדש מפני שאולי הוא פגום, זה מה שעשיתי, אך אותה שגיאה חזרה. זקוק לעזרה נואשות :'( בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by stone cold,

http://www.pocketgamer.co.uk/r/PSP/Sony+PSP/feature.asp?c=1539 בקיצור למי שלא רוצה ליקרוא הם אומרים שהPSP לא מת ולא צריך להכין לו ארון קבורה עדין הם אומרים שסוני עשתה כמה טעויות הם מסבירים על בעיות שניפתרו ובעיות שנישארו הם מודים שהDS מוכר יותר ושנינטנדו עשתה עבודה טובה איתו בליפנות ל2 סוגים של קהל אבל גם אומרים שבכל זות הPSP מכר מיליונים ושהיא אפשר להשוות בין 2 המכשירים ובשורה התחתונה הם חושבים שהשנה הראשונה של הPSP לא היתה מושלמת אבל כן היתה טובה (מה שכתבתי זה לא מילה במילה והם גם דיברו על עוד דברים כמו הפורטים מהPS2 אבל פשוט סיכמתי תדברים החשובים) בשורה התחתונה שלי אני רוצה להגיד שהם צודקים לפי דעתי בכל מה שהם אמרו ובניגוד לאנשים מסוימים...הם לא ניראים כמו פאן של …

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by zach,

הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://img443.imageshack.us/img443/619/thebigpicdj8.jpg (שמתי בקישור כי התמונה מכבידה מאד על העמוד) קבלו את זה כמה משחקים חח אם תשימו לב יש שם פעמיים ויסטה מקורי!! (השני זה הדיסק הרגיל מעל הPREMIUM) PSP וIPOD VIDEO וראיתם כמה משחקים חח? זה המון ויש עוד אבל הם לא נכנסו לתמונה חח אל תשכחו את הG5 יאללה תגובות

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by GrandTheftAutoIV,

"

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  15. אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by TermiNal,

תגידו, far cry יעבוד על המחשב הבא - AXp 1800 Epox 8K5A2+ DDR Sdram 256 R9600XT יש מצב ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המשחקים הם: Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Portal: The First Slice Peggle Extreme יש צורך בחשבון STEAM (ללא תשלום) http://www.steampowered.com/nvidia/

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Shnig0,

שלום! גלשתי ב-nZone של Nvidia וראיתי משחק ששמו-Hellgate: London מכיוון שאני מאוד אוהב משחקי אימה החלטתי לבדוק האם המערכת שלי תעבור את הדרישות המומלצות ציפיתי שהיא לא תעבור בגלל הזכרון של הכרטיס מסך מעבד, או OS אני רוצה לדעת כמה עברו את הדרישות המומלצות http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=5451

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כמו הגיימקיוב או האקס בוקס או הפייסטיישן 2?,למה אף אחד לא מתעניין.....?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מחפש משחקים בסגנון של עולם מטורף ועלילה מטורפת ודברים במשחק שידפקו לי את השכל וגם משחקים עם עלילה טובה ואווירה גם למחשב וגם ל ps2 משחקים כמו alice psyconats manhunt 1+2 stalker metro 2033 condemned zeno clash amnesia penumbra the void myst נ.ב. אפשר שיהיו גם מודים ל hl2

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BobCaT,

אהלן התקנתי מאפיה ואז זה מעלה את כל ההגדרות של הגראפיקה וקול אז שמתי על TRUECOLOR רוזלוציה 1024X768 וזהו עשיתי לשמור את ההגדרות והתחלתי לשחק והמשחק ממש מקרטע וזה מעצבן אני בXP PRO אם זה עוזר למשהו.. תודה לעונים גיא

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. *נמחק -וארז*

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כנסו להמלצת היום בוואלה זון ותראו סרטון קצר שמראה ומסביר איזה משחק כלי זה הולך להיות! ניראה לי אני יקנה פלייסטישן רק בשבילו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

CS או WOW עזרה :<> בתודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.