משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.dailymotion.com/relevance/search/gta%20%2Biv%2Bgameplay/video/x56kbp_gta-iv-6em%20e-video-ingame_videogames
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה ממש לא ראו כלום שהתקנתי תמשחק..אז עשיתי את כל העדכונים למשחק עד לאחרון שבהם ואז הלך כל הבעיות שפתאום ברחוב ראו הכל לבן! אבל עכשיו יש בעיה לא הכי מטרידה אבל עדיין אני לא מצליח לעלות את איכות הtextures בתוך המשחק.. אני מנסה לשנות נגיד למדיום והוא ישר חוזר לLOW ..לא נותן לי להזיז את זה מה אפשר לעשות? ..המשחק עובד סביר אבל עדיין בגלל זה התמונה כזאת גרעינית יש לי מעבד E5200 כרטיס של ATI X1950PRO 512MB 1 גיגה זיכרון פנימי עם הדרייבר האחרון שיצא וWINDOWS XP SP3 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? כי אני רואה גם שם בסקאלה של המגה בייט של הכרטיס שאני לא מנצל בוא כמעט כלום אני רוצה פשוט להגיד את המשחק שיראה סביר..וירוץ יפה.. לא צריך איכות HD או משהו אבל שיראה נחמד …
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את המשחב למחשב מהאימיול מהקישור: ed2k://|file|PC%20Game%20GTA%20IV%20Grand%20Theft%20Auto%20IV%202008%20NEW!!!!!.iso|4330911744|F29B70EC446BB077019E6A377F163900|/ ועכשיו שאני מחלץ את הקובץ עם דימון טולס אני מקבל 2 תיקיות וקובץ נוט-פד. אחת התקייות ריקה ואילו השניה (VIDEO)מלאה בקצבים הבאים (הקבצצים הלא ברורים זה BUP, 3 כאלו יש שם ) מה עושים מפה ?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה בטח בעיה מוכרת, ההתקנה עברה טוב, אבל אין במשחק שום בנינים כבישים ואנשים, הכל שקוף, יש למישהו פתרון? לגבי המחשב- לא חזק כלל אבל הוא מריץ נהדר את GTA V.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29867 זה עדיין לא רשמי אבל די בטוח שיוכרז בקרוב לכל בעלי הקונסולות שאמרו לא יגיע בגלל פירטיות וכו במילים פשוטות טעיתם אחרי שרוקסטר גרפה את הכסף מהPS3 והXBOX360 הם כנראה רוצים להרוויח קצת גם מהPC
-
- 258 תגובות
- 25.1k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=913815 :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ את המשחק עם HD4870 ו I5 3570K . גם על ההגדרות הכי נמוכות יש מן תקיעה כזאת כל כמה שניות, המשחק עצמו רץ מהר, אבל כל כמה שניות הוא קופא כזה . זה לא שחיק ככה . שמעתי פעם שהיה איזה פאץ' שמתקן... ניסיתי להוריד איזה פאצ' מהאתר המקורי, אבל משום מה זה דפק לי את המשחק היתי צריך שוב להתקין ... מישהו יכול לעזור ? שוב מדובר במשחק מקורי לחלוטין עם CD-KEY מקורי והכל .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
:-\ :-\ :-\ :-\ http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=258238
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
זאת המשימה שצריך להרוג את ג'ימי פגורינו נוסעים על האופנוע בחוף ואז קופצים עם רמפה למסוק של ליטל ג'ייקוב ורומן זה אומר ללחוץ SHIFT שמאלי שוב ושוב כדי לעלות למסוק וזה מה שאני עושה אבל זה לא מטפס למסוק מישהו יודע מה צריך לעשות בקטע הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כנראה שהחבילה תגיע ל-PC ויש האומרים שאף ל-PS3. איזו חדשה נפלאה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מתיי יצא המשחק GTA Liberty City Stories מבית היוצר Rockstar Games למחשב??? אם הוא ייצא....??
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
gta liberty city stories ה GTA החדש ? מתי תצא .?
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם המשחק שיצא בחודש שעבר לחנויות, Grand Theft Auto: Liberty City Stories שמיועד ל-PS2, מתוכנן לצאת בשנה הקרובה גם למחשב (בדומה למשחקי ה-GTA הקודמים)? תודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה לא יתקע? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
הכותרת די מסבירה את עצמה... איך אני עושה שתהיה לי אפשרות לקנות נשקים יותר מתקדמים מ Ammu-Nation? זה פשוט תלוי בכמה אני מתקדם במשחק, או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאלה נוספת, הדרך היחידה במשחק להתקדם היא עם הכמה ח'ברה שמסתובבים איתי בהתחלה? (כן אני די בשלבים ראשונים של המשחק ואין לי כוח לקרוא חוברת באנגלית-יותר נכון ספר )
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי את המשחק עם ה DVD המקורי. התקנתי אותו, ושיחקתי בו איזה יום-יומיים. אך היום כשהפעלתי אותו הוא משום מה לא פעל. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, אלא המשחק פשוט לא מגיב. לא התקנתי שום דריבר חדש מאז הפעם האחרונה שהפעלתי אותו, ואפילו ניסיתי להתקין מחדש, אך זה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני צריך מדריך סיום מלא של GTA SA, בשפה העברית אם אפשר בבקשה. אני זוכר שהיה לי, אבל הלינק אבד!, פשוט הורידו אותו לצערי
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום התקנית את ה סאן אנדריס ואני לא מצליח להכנס זה עושה לי SEND REPOTR ERROR החלון הזה של השגיעה System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)of RAM ATI RADEON 9600 SEries
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-