עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם קיבלתי את המשחק המלא מקורי SimCity 4 Deluxe שני דיסקים ויש לו הרבה באגים אז אמרו לי להתקין עידכונים אז ניכנסתי לאתר http://simcity.ea.com/update/ והאתר סורק את המחשב לבדוק איזה גירסה ומעדכן אוטומטית את המשחק ניכסתי אליו וזה עידכן לי את המשחק לגירסה של 1.1.610.0 ואחר כך ניכנסתי עוד פעם לאתר והוא אמר שיש גירסה חדש של 1.1.638.0 אז הוא מוריד והוא רשם שהעידכון סיים ואחר כך שאני ניכנס למשחק הוא מראה שהוא לא שינה גירסה ונשאר עם 1.1.610.0 ושאני ניכנס שוב לאתר הוא אומר שאותרה גירסה 610 האם יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

רציתי לדעת את התייחסותחם לקלפים של סטים האם אתם מוכרים אותם,מחליפים עם חברים,או עושים קרפטינג?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מאז הקרבון יצא משחק מכוניות ששווה משהו?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

אחרי שמידע הקשור למשחק דלף בימים האחרונים UBISOFT יצאו במצעד מניעה והודיעו על המשחק רישמית + הוציאו סרטון של 6 וחצי דקות התחלה מאוד מוזרה, לא מה שציפיתי מ Rainbow 6 סרטון מאוד מוזר, לא ברור בדיוק מה הולך שם תזכרו שזה לא GAMEPLAY, זה רק סרטון שמראה את המטרות שלהם והכיוון שלהם. המשחק צפוי לצאת ב 2013 ומפותח על ידי ubisoft montreal.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Or ei,

האם יש לאנריל טורנמנט פונט ?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by yotam360,

האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  7. כשאני מפעיל אימון אז אני רוצה לשנות את סוג האימון, למשל אימון של פנדלים, קרנות, וכו' אז כאשר אני לוחץ על שינוי סוג האימון לאחר שלחצתי ESC אני מקבל את ההודעה הבאה only the active controller can access this option איך בכל זאת אני יכול לשנות את סוג האימון?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by ido147,

שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Tal "taljka" Nir "pzAz" Elihay "Squizz" Ido "+iDo" Yuval "whprob" Shaked "Shakeds" Steam ids: Shaked "Shakeds" - STEAM_0:1:24846100 Ido "+iDo" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Elihay "Squizz" - STEAM_0:1:14508093 Tal "taljka" - STEAM_0:0:24752239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 איש קשר:עידו. פרטים ליצירת קשר: איימל:tchvu736@walla.com נייד:052-6789688 iDo+ מאשר. תמונה: http://www.up2me.co.il/images/19639069.jpg

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by Torn,

הבעייה היא שהוא נעלם לי/: ואני לא מצליח להחזיר אותו. חיפשתי בהגדרות של המשחק! לחצתי על כל הכפתורים ושום דבר לא עזר. למי שלא יודע על מה אני מדבר, אז אני מדבר על השעון של המד מהירות. זה מוציא לי את החשק לשחק, עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by KiDi,

האם המשחקים החדשים שיבנו לDX10, יוכלו לעבוד על כרטיסים של DX9 פשוט ברמה נמוכה יותר או שלא יהיה ניתן להפעיל אותם בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מאחורי הקלעים של הקלטת הקולות ב-GTA: San Andreas, חברי כנופיות אמיתיים הביאו לאותנטיות מרשימה. איך הם הגיבו לתסריטים, ומה זה אומר על התהליך כולו?לכתבה

12. Started by Yamabushi,

זה גם קרה לי בהרחבה של BFME2 שבנוי על אותו תכנות... אפילו שהתקנתי את הקראק ואף ניסיתי לעדכן לגרסאות שונות, המשחק מסרב לעבוד.... מזתומרת מסרב לעבוד? כשאני לוחץ על הEXE או נכנס למשחק בכל דרך אפשרית, אכן אולה מסך הטעינה שלו, הריבוע שעליו לוגו המשחק, זה יכול לטעון עד מחר והמשחק לא יעלה, ובנוסף אם אני יוצא ממנו בקונטרול+אלט+דיליט אני מקבל ארור שהקובץ game.dat פגום. המוזר הוא שבC&C: TB זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. אני רוצה לשחק במולטיפלייר של כל מיני משחקים כולל של SHOOTERS, איזו חבילת אינטרנט כדי לי לקחת מבחינת מהירות העלאת נתונים והורדה ומאיזה ספק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כי כל הזמן רשום לי "require archery"

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by tomllic,

תגידו, זה רק אצלי או שגם לכם יש בעיית פינג בערך משבוע שעבר ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by Idan-h,

אנדרגראונד 2 כבר עבר..מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מכוניות יצא בקרוב?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  17. כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני רוצה להזמין את המחשב Max Payne 3 מ Play Asia ובאתר שלהם אני רואה 2 גרסאות למשחק, אחת שעולה 35 דולר http://www.play-asia.com/Max_Payne_3_DVDROM/paOS-13-71-7s-49-en-70-4h1x.html ואחת שעולה 55 דולר http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-3eo0.html מה בדיוק ההבדלים ביניהם ?! תודה מראש !

19. Started by אבי11,

יש לי משחק שנקרא sonic R זה משחק מקורי ולא מועתק. ניסיתי לעשות התקנה על המחשב (פנטיום 4 2.4 דיסק 40Gb שמתוכם 15 פנויים אבל אני מקבל מיד בתחילת ההתקנה הודעת שגיאה שאין מספיק מקום כי התוכנה צורכת 90 Mb (כאמור יש 15G( פנויים. ניסיתי להחליף את כונן הסידי אבל הבעיה נשארת. יש פתרון למישהו?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by TheHacker,

שלום שרת חדש עלה לאוויר קוראים לו STI Israeli Clan Server All Welcome נשמח עם תיכנסו. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yotam360,

יש לחבר שלי מישראל PSP שהוא קנה מארה"ב והוא רוצה לקנות משחקים מישראל... האם הוא יכול לקנות משחקים מישראל???

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by @l@l,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה,אני משחק ב Battlefield 4 כבר שנה ואני מעוניין לחפש DOG TAGS של Premium. עם מישהו מעוניין גם בבקשה להשאיר פה שם שם שאני יוכל למצוא אתכם במשחק תודה.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היכונו להשקות הגדולות הבאות: The Witcher 3 ו-Carmageddon: Reincarnation ינחתו בחודש מאי, ואילו Batman: Arkham Knight יושק כמתוכנן, לכאורה, ביוני לכתבה: http://hwzone.co.il/the-witcher-3-%d7%9e%d7%96%d7%93%d7%94%d7%91-carmageddon-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%95-arkham-knight-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.