עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ramos,

שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה‏[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. בואו לגלות מה הביא ליצירתו של משחק האינדי השווה 2.5 מיליארד דולר והפעם נדבר על הסיפור מאחורי משחק שהפך לתופעה ושבה את ליבם של מליוני גיימרים ברחבי העולם. זהו משחק אינדי צנוע שהתחיל בתור שאיפה של בחור אחד ליצור משחק משל עצמו, והפך, נכון להיום, להיות המשחק השני הנמכר בכל הזמנים, כשהוא מדלג בקלות מעל אלפי משחקים שהגיעו מהסטודיואים הגדולים ביותר: Minecraft. אז הסיפור שלנו מתחיל ביוצר משחקים שוודי צעיר בשם Markus Persson המוכר יותר בתור כינויו ברשת – "Notch". כבר כשהיה בן 8, מרקוס לימד את עצמו תכנות על מחשב הקומודור 128 של אבא שלו, ואפילו בנה משחק הרפתקאות טקסטואלי. למרות יכולותיו, מרקוס מעולם לא סיים בית ספר תיכון. אבל בעידודם של הוריו פיתח את כישורי התכנות של…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

לשם שינוי הדרישות למשחק הזה מאוד נמוכות. מעניין אם הוא עבר down grade או ש MASSIVE פשוט מנוסים יותר בפיתוח משחקי מחשב משאר המפתחים של UBISOFT. http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_division_system_requirements_released/1 מינימום: OS: Windows XP / Vista CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ / Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz Ram: 3GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 250 / Nvidia Geforce GTS 450 מומלצות: OS: Windows 7 CPU: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i5-4430 3.0GHz Ram: 6GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 280 / Nvidia Geforce GTX 760

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. http://makearmanotwar.com/entry/MOFUSojfRA#.U-qIbPmSwep המשימה הזו נקראת Dynamic Take And Secure וזו המשימה שבניתי ומשחקים בה הרבה בקהילה שלנו וגם בקהילות שונות ברחבי העולם. פרטים נוספים ניתן לקרוא בקישור הנ"ל, וכמו כן בפורומים הרשמיים של המשחק: http://forums.bistudio.com/showthread.php?153398-Dynamic-Take-And-Secure-Randomized-Round-Based-No-Respawn-A-amp-D משימה זו גם תומכת במוד הצה"לי שנוצר ע"י אנדריי: http://forums.bistudio.com/showthread.php?152469-IDF-(-Israeli-defense-forces-)-units-complete בתחרות זו יש פרסים משמעותיים ואשמח לתמיכתכם. שימו לב שנדרש להתחבר למשתמש שלכם כדי להצביע (אפשר להתחבר עם ה-Steam). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ~BaRaK~,

באשכול זה תוכלו לשתף תמונות/סקרינים שלכם. חוקים: 1. התמונות חייבות להיות שלכם, שאתם יצרתם. 2. אם אתם רוצים להגיב על תמונה של משתמש אחר אל תצוטטו את כל הפוסט עם התמונות, אלא רק את שם המשתמש שאליו אתם רוצים להתייחס. 3. אין הגבלה מסוימת על הגודל של התמונות, אבל אם אתם רואים שהתמונה גדולה מידי ויוצאת מגבולות הפוסט, אז תקטינו אותה כדי שלכולם יהיה נוח לראות אותן ולא יהיה בלאגן. 4. חייב לרשום את שם המשחק. 5. מומלץ מאוד להעלות את התמונות כJPEG כדי שהתמונות יטענו מהר יותר. אתרים מומלצים להעלאת תמונות: http://tinypic.com/ http://imageshack.us/

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by matan007,

אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה. אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום. גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. איזה יום שמח! הפרק הזה עלה כל הזמן בתגובות, קיבלתי המון בקשות להכין אותו, וזהו - זה סוף סוף פה. הסיפור המרתק של סגה, ממלחמת העולם השניה ועד למאה ה-21. זה אחד הפרקים הכי מושקעים ומעמיקים שהכנתי, ולדעתי בין הטובים בערוץ. מקווה שתהנו חברים! ​

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by huber,

הנה דילמה, יד ימין שלי מושבתת לחודש הקרוב (ובדיוק שיצא THE WITCHER 3 כמובן), מה שמעלה את השאלה, איזה משחקים אפשר לשחק רק עם יד אחת?

10. an issue with your computer is blocking the vac system. you cannot play on secure servers אני מקבל את הבעיה הזאת כל פעם שאני משחק במשחק נכנסתי לפורום של steam לarticle שsteam כתבו עשיתי הכל וכלום לא עובד קניתי את המשחק עוד פעם וזה עדיין קורה אם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת בבקשה תעזרו לי אני מאוד אוהב csgo אני gn3 רק בגלל זה כי אני לא מצליח לסיים משחק בבקשה תעזרו לי ובבקשה תשלחו לי הודעה לsteam שלי: xact_shot או xitay01x

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by klayton,

http://www.pcgamingisnotdead.com/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני כבר זמן רב משתעמם מהמחשב ולאחרונה התפתחה אצלי משיכה חייתית למשחקי אסטרטגיה, או יותר נכון למשחק אסטרטגיה של צבאות (בסגנון Dune,Generals וכו'...). תוכלו להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה טובים בעלי גרפיקה מדהימה בסגנון המשחקים הללו? תודה, עמית

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. חחח כרטיס אשראי צעיר יותר נכון... שמעתי שזה אפשרי עם כרטיס ישראלי לא בינלאומי יש כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

קבלו: http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257 תמיד פחדתי שבליזז ישתמשו במנוע של WOW לדיאבלו 3 כוס אמק! למה להרוס משחק מעולה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by anDee,

אז ככה, החלפנו ל6740U ומאז או שהמשחק קורס באמצע שרת או שבכלל לא מתחבר עם אותה הודעה בשני המיקרים - could not connect to ea online. מישהו כתב ברשת שצריך לפתוח פורט 3659 לבטלפילד עם התוכנה smart port forwarding. אז לפעמים כשבכלל לא מתחבר לי המשחק אני פותח את התוכנה עושה לפורט start (כדי לפתוח אותו או משהו) ואז המשחק כן מתחבר, רק שאחרי 20-30 דקות משחק אני שוב נבעט עם ההודעה הזאת. זו ההודעה שאני מקבל: http://i.imgur.com/hUMXZyd.jpg זה מקרה ידוע עם הראוטר הזה? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני מחפש בנרות דרך כלשהי לפתוח שני עותקים של המשחק "Guild Wars" באותו הזמן... יש לי שני חשבונות ואני רוצה לעזור לחשבון אחד שלי עם החשבון השני... ואני רוצה לפתוח שני עותקים של המשחק ביחד ואי אפשר... מישהו מכיר דרך כלשהי? (ניסיתי כל מיני דברים לא ממש עבדו)... תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by doron_s1,

מי המלך שיכול להשיג את המשחק הזה? :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Teknik,

אני מחפש אנשים להייסטים התחלתי כלידר את ה humane labs וכל הזמן נכשל במשימה הראשונה( key codes יורים מכל הכיוונים ותמיד עם נובים שוקיסטים אני צריך A- team תוסיפו אותי בקלאב jenezio

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה. ההודעה מהפייסבוק:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by leonid87,

לא מזמן נפלה לכיסי כמות מזומנים לא צפוייה והייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על משחק חדש ושווה שכדי לי לקנות, ואם אפשר עם קצת תיאור על אותו משחק תודה!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מפרט אתם יכולים לראות בצד, סלרון (מה שאומר שהקאץ שלי מסריח - 128K) כרטיס מסך GeForce4 MX440 (מה שאומר שכולו מסריח חח) בתחלס המחשב עובד פסדר, סוחב אנדרגראונד... המליצו לי על צבי הנינגה אבל ממה שראיתי בטלויזיה (TECH-TV) נראה לי יותר מידי.... מגה-סוני זאת אומרת שאתה הורג מישהו ישר קופץ לך בונוס כזה וכל מיני שטויות שלא קשורים למכות אבל אהבתי את הסגנון של הנשקים של צבי הנינגה, החרבות הקטנים והמקלות האלה.... יש משהו כזה נורמלי וכיף לשחק? לא מהסינים שמסתובבים עם חרבות 4 מטר, ולא מהמושפעים שרצים עם רובה ויורים בכל מה שזז..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי! אממ , אני לא יודע כמה ממכם שיחקו במחשב בתקופה ההיא ,אבל לפני אממ , 8-9 שנים בערך , היה משחק אימה אני זוכר שקניתי אותו , ואני מת לשחק בוא שוב (אל תשאלו איפה הדיסקים) , אני יספר לכם כל מה שאני זוכר עליוו תגידו לי אם מישהו מכיר. השם שלו (אני לא בטוח בזה ואני אכתוב את זה בעברית) פנטז דה-מגוריה או פנטז דמגוריה fantaz the magoria זה השם שאני זוכר , אני לא בטוח צודק. בקיצור , היו 2 משחקים כאלה , 1 ו 2. שניהם הגיעו על איזה 7 דיסקים בערך. זה מספר על משחק אימה , בראשון , אתם משחקים אישה , שבבעלה נכנס הסטן , המשחק היה עם גרפיקה יחסית טוב לתקופה זה היה משחק קווסט , שמידי פעם במהלך המשחק , היה קטע וידאו של רציחה כלשהי. אז הזקנים ביננו , נסו להזכר!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by wooper,

שימו לב לזה Street Cleaning Simulator http://www.gamespot.com/street-cleaning-simulator/platform/pc ראיתם איזה ביקורת קיבל באתר עכשיו תראו את הבקורות שהמשתמשים נתנו למשחק הזוי 9.1 ניגוד השנה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. הבנתי שהמשחק הוא רק ל Xbox. אמת? אשמח אם מישהו יאמר לי גם מתי יצא, אם בכלל וכו'.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.