עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LogoIL,

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by MasterDK,

אהלן! אני אשמח לקבל רשימה לא גדולה (3-4משחקים) של משחקי FPS שירוצו על geforce 6600 (שער המערכת היא P4 3.0 עם גיגה זכרון). הכיוון הוא far cry, half-life1-2, doom3. תודה רבה ושבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Ramos,

שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה‏[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ghoul,

זה נכון שיש אפצ'י בויס סטי אם כן איפה הוא? 8)

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by matan007,

אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה. אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום. גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

לשם שינוי הדרישות למשחק הזה מאוד נמוכות. מעניין אם הוא עבר down grade או ש MASSIVE פשוט מנוסים יותר בפיתוח משחקי מחשב משאר המפתחים של UBISOFT. http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_division_system_requirements_released/1 מינימום: OS: Windows XP / Vista CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ / Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz Ram: 3GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 250 / Nvidia Geforce GTS 450 מומלצות: OS: Windows 7 CPU: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i5-4430 3.0GHz Ram: 6GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 280 / Nvidia Geforce GTX 760

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by dfa132,

שלום לכולם. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה.. למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר.. מישהו מכיר ? שמע? נתקל?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי! אממ , אני לא יודע כמה ממכם שיחקו במחשב בתקופה ההיא ,אבל לפני אממ , 8-9 שנים בערך , היה משחק אימה אני זוכר שקניתי אותו , ואני מת לשחק בוא שוב (אל תשאלו איפה הדיסקים) , אני יספר לכם כל מה שאני זוכר עליוו תגידו לי אם מישהו מכיר. השם שלו (אני לא בטוח בזה ואני אכתוב את זה בעברית) פנטז דה-מגוריה או פנטז דמגוריה fantaz the magoria זה השם שאני זוכר , אני לא בטוח צודק. בקיצור , היו 2 משחקים כאלה , 1 ו 2. שניהם הגיעו על איזה 7 דיסקים בערך. זה מספר על משחק אימה , בראשון , אתם משחקים אישה , שבבעלה נכנס הסטן , המשחק היה עם גרפיקה יחסית טוב לתקופה זה היה משחק קווסט , שמידי פעם במהלך המשחק , היה קטע וידאו של רציחה כלשהי. אז הזקנים ביננו , נסו להזכר!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. איך אני מכניס קבצי MP3 למשחק GTA... ושם איך אני שומע אותם?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Mor Abergel,

הורדתי את ה-..Vertical SYNC מהדרייבר.. הוא על מושבת ! התקנתי את התוכנה FRAPS והיא מראה לי בזמן משחק עד 60 FPS ! איך אני עושה שזה לא יהיה מוגבל ? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי התקנות של המשחק סימס 2 ו3 הרחבות למשחק. לכל הרחבה EXE חדש המפעיל את המשחק. אני מתקין את הסימס 2 ועליו הרחבה ועליו עוד הרחבה ועוד הרחבה אח"כ (ומשתמש בEXE של ההרחבה האחרונה) ??

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by huber,

הנה דילמה, יד ימין שלי מושבתת לחודש הקרוב (ובדיוק שיצא THE WITCHER 3 כמובן), מה שמעלה את השאלה, איזה משחקים אפשר לשחק רק עם יד אחת?

14. Started by doron_s1,

מי המלך שיכול להשיג את המשחק הזה? :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אחרי טקס חלוקת הפרסים האלטרנטיבי שלה,פלטפורמת המשחקים הגדולה ביותר מציגה לנו רשימה חדשה ומעניינת לא פחות לכתבה

16. Started by bau,

מישהו לקח לי תסי די קי ל-counter strike אם מישהו פהיכול להביא לי סי די קי חדש או שיש לו half life והוא מוכן להביא לי תתסי די קי שלו בבקשה בבקשה תביאו לי כי אנימממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב תמשחק הזה אז פליז תעזרו לי

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש תאריך יציאה למישחק Republic?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. http://makearmanotwar.com/entry/MOFUSojfRA#.U-qIbPmSwep המשימה הזו נקראת Dynamic Take And Secure וזו המשימה שבניתי ומשחקים בה הרבה בקהילה שלנו וגם בקהילות שונות ברחבי העולם. פרטים נוספים ניתן לקרוא בקישור הנ"ל, וכמו כן בפורומים הרשמיים של המשחק: http://forums.bistudio.com/showthread.php?153398-Dynamic-Take-And-Secure-Randomized-Round-Based-No-Respawn-A-amp-D משימה זו גם תומכת במוד הצה"לי שנוצר ע"י אנדריי: http://forums.bistudio.com/showthread.php?152469-IDF-(-Israeli-defense-forces-)-units-complete בתחרות זו יש פרסים משמעותיים ואשמח לתמיכתכם. שימו לב שנדרש להתחבר למשתמש שלכם כדי להצביע (אפשר להתחבר עם ה-Steam). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ~BaRaK~,

באשכול זה תוכלו לשתף תמונות/סקרינים שלכם. חוקים: 1. התמונות חייבות להיות שלכם, שאתם יצרתם. 2. אם אתם רוצים להגיב על תמונה של משתמש אחר אל תצוטטו את כל הפוסט עם התמונות, אלא רק את שם המשתמש שאליו אתם רוצים להתייחס. 3. אין הגבלה מסוימת על הגודל של התמונות, אבל אם אתם רואים שהתמונה גדולה מידי ויוצאת מגבולות הפוסט, אז תקטינו אותה כדי שלכולם יהיה נוח לראות אותן ולא יהיה בלאגן. 4. חייב לרשום את שם המשחק. 5. מומלץ מאוד להעלות את התמונות כJPEG כדי שהתמונות יטענו מהר יותר. אתרים מומלצים להעלאת תמונות: http://tinypic.com/ http://imageshack.us/

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Idan-h,

ניסיתי להביא שוטסקרין, זה פשוט לא עובד לי בפאר קריי. זה מין מקום צדדי בטבע שיש בו סירה צבאית עם שני חיילים, אחד עם בזוקה אחד בלי. זה ממוקם קצת אחרי הטנק השרוף. אחרי שאני הורג אותם ואני יורד למים כדי לעבור לצד השני, ישר כשאני יוצא מהמים מסוק יורה עליי בזוקה ואין לי סיכוי, ניסיתי כמה פעמים. הבזוקות שהיו לי נגמרו ככה שאני לא יכול לירות מהסירה. מה לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי.... איך אני פותר את זה? ואיך אני שולח מכתבים לsteam/ valve? פתאום אני צריך להתחבר לאתר מה שמקודם לא הייתי צריך (כבר שלחתי להם מכתב)....! ובגלל שאני לא יכול להיכנס לסטים אז אני לא יכול להתחבר לאתר

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by OvOnoob,

שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309124 ההגרלה + הסברים http://www.twitch.tv/omer4125/b/460293508 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו U…

24. הבנתי שהמשחק הוא רק ל Xbox. אמת? אשמח אם מישהו יאמר לי גם מתי יצא, אם בכלל וכו'.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by leonid87,

לא מזמן נפלה לכיסי כמות מזומנים לא צפוייה והייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על משחק חדש ושווה שכדי לי לקנות, ואם אפשר עם קצת תיאור על אותו משחק תודה!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.