משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני בדילמה רצינית... לקנות כשיצא הCOD החדש או לחכות לBF ואז לקנות את הטוב מביניהם? בוא נאמר שההתלבטות העיקרית שלי היא בגלל שBF כמובן עדיפים במשחק רשת וזה יתרון עצום מבחינתי כי אחרי שאני אסיים את הSINGAL PLAYER של COD אני אצטרך אולי להסתפק במשחק רשת לא ברמה גבוה.... מה אתם אומרים? (ולא זה לא אפשרות לקנות את שניהם)
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר פתיחת האשכול וההכרזה על הטורניר ראינו כי יש אנשים שאין להם זוג אך הם רוצים להשתתף בטורניר... לכן הפלאטון הבא נפתח: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241737715262/ כל מי שמחפש בן זוג לטורניר מוזמן לשלוח בקשה להכנס לפלאטון, אני ייאשר אותו ותוכלו להגיב או לחפש באנשים שבפלאטון מי יירצה לשחק עמכם כזוג... בהצלחה לכל המשתתפים ובהצלחה במציאת הזוג לאלו שעדיין אין להם שותף !
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח אם גם תגיבו ולא רק תצביעו. נעשה מאמצים רבים כדי למצוא את שורש הבעיה. בתגובה פירטו על איזו ספקית אתם התחברתם ובאיזה אופן קורה הבעיה (כלומר אחרי כמה דקות מאז שהתחלתם לשחק...).
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיום אפשר לבדוק FPS אפילו עם תוכנה פשוטה כמו fraps במבחני ביצועים של כרטיסי מסך רשום כמה FPS הם נותנים בכל משחק אבל זה ידוע וברור שבמשחק יש מקומות שמאמצים את הכרטיס=פחות FPS ומקומות שקלים לכרטיס=יותר FPS (לדוגמהנ: במשחק NFS C הכרטיס נותן מן הסתם פחות FPS בעיר ויותר על ההר) אז איך במבחני ביצועים רשום מספר אחיד של הFPS שהכרטיס מסוגל לתת בכל משחק?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת cd ללימוד אנגלית משנות ה90. היו כמה דיסקים של המשחק הזה ובכל דיסק בסוף החלק של התירגול היה משחק שבו צריך היה למצוא איזשהו חפץ בעיר דוברת אנגלית. למשל דיסק אחד היה בלונדון, שני באדינבורו שלישי במיאמי וכו'. רק אגיד שזה לא גורדי ולא כרמן סן דייגו. האם למישהו יש מושג במה מדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
משהו יכול לומר לי באיזו שפה בונים משחקים???????? אני מתכוון משחקים לא כמו סוליטר ושולה מוקשים אלה משחקים עתירי גרפיקה כמו GTA3, MAXPAYNE....
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין אני לוחץ על SETUP וזה לא עושה לי כלום פשוט לא מאלה לי את התקנה אני לוחץ ולא עושה כלום את המשחק הוא מקורי!!!!! מקורי!! פניתי לחנותת עם לא יודעים מה לעשות אני לא רוצה להחזיר אותו בחיים אצל חבר שלי זה עובד! אז ניסיתי לעביר את התיקיייה של המחשק למחשב שלי אני לוחץ על האייקון של המחשק וזה כותב לי This program requires at least 3MB of free virtual memory to run
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://uk.gamespot.com/news/6251457.html?tag=gallery_summary;title
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באיחור "קל" אחרי שהגיעו לתפוח נראה כאילו גם הפינגווינים יזכו להנות מ STEAM ומהמשחקים של VALVE http://kotaku.com/5904924/report-steam-still-coming-to-linux http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=valve_linux_dampfnudeln&num=1 GABE ניצל את ההזדמנות בשביל לתת ביקורת שלילית נוספת על MS, הפעם על WIN8. לא כתבו בדיוק מה הוא אמר אבל כן ציינו שהוא מאוד לא אהב את מה שהוא ראה ממערכת ההפעלה החדשה. יש שאומרים שגירסת ה LINUX (בשילוב עם שיפור היחסים עם SONY ו APPLE) היא רמיזה לכך ש VALVE אבדו אמון ב MS וחושבים שהחברה בדרך לנפילה ו VALVE פשוט ממהרת להביא את STEAM למערכות ההפעלה האחרות בשוק בשביל הליות מוכנים.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרשימה אמנם מעודכנת לסוף שנה דאשתקד ואני יודע שיש עוד כמה משחקי יריות חינמיים אבל אין טעם להזכירם אם הם מצריכים קוד או שהם בביטא מה שכן, זה המקום אולי לדון עליהם ולהביא קישורים למשחקי יריות עם פוטנציאל גבוה את בטלפילד הירוס לא הוספתי לרשימה כי רובכם שיחקתם בו וסביר להניח שהוא ייבחר, אותי מענינים המשחקים האחרים כאן הרשימה לקוחה מהסירטון הזה : http://www.gamespot.com/pc/action/americasarmy3/video/6201308/cheaper-by-the-dozen-free-action-games?hd=1
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים משום מה שאני מפעיל את Max Payne 3 הוא מתחיל לטעון את המשחק ואז הוא נתקע במסך שחור עם Initializing מישהו מכיר את התופעה ?! איזה באסה זה סוף סוף שאני קונה משחק יש לי שגיאה, אם הייתי מוריד פרוץ היה יותר קל... תודה מראש לעוזרים, לא מצאתי פתרון על זה על כה בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יושב כבר כמה זמן ומחפש הגדרות נורמליות למשחק הזה.. המפרט שלי למטה.. מה היה הכי מומלץ? כאילו על איזה חלקים בדיוק תוקעים אותו? הוא פשוט לא עובד טוב בכלל.. המון קרטועים של FPS.. תודה לכם.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חייב להודות שניסיתי הרבה דברים. תקופה ארוכה שיחקתי עם ה- SPAS , בתור בוגר COD היו לי הרבה זכרונות טובים ממנו. אבל ברגע שגיליתי את ה- MP7 , הוא פשוט מפלצת! ניסיתי גם את ה- AEK 971 , P90 ואפילו את ה- M16A3. לא עשה לי את זה בכלל. לא מדיוקים בעליל. סתם ROF מטורף. דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
MekTek, סטודיו שעובד על מודים וטלאים ל- Mechawarrior 4, מדבר מזה זמן רב על תוכניות לשכנע את מיקרוסופט ואת FASA, מפתחת המשחק, לשחרר אותו ואת חבילות ההרחבה שלו בחינם כהכנה שיווקית לקראת יציאת המשחק הבא בסדרת המלחמה ברובוטי-ענק. משחק המקים הענקיים Mechwarrior 4 שיצא במקור ב- 2002 שוחרר בחינם כצעד שיווקי לקראת המשחק החדש בסדרה אחרי שמיקרוסופט הסירה את התנגדותה לעניין. המשחק, על 1.7 הגיגה שלו, יצא להורדה בחינם שלשום- אבל בתוך זמן קצר ביותר נפלו שרתיה של MekTek, קבוצת המודינג שממשיכה לתמוך במשחק גם היום, 10 שנים לאחר יציאתו, והשחרור בחינם היתה יוזמה שלה. לפיכך, לא ניתן כעת להוריד את המשחק או את הטלאים הדרושים כדי שהוא ירוץ ללא בדיקת CD. http://www.vgames.co.il/article/1…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משחק הפעולה החדש זוכה לציונים שאותם לא ראה המותג הוותיק מאז תחילת העשור לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, סרטון חדש CS GO , הבאתי את המשחק לא מזמן ואין לי מושג מכלום חח , סרטון קודם עשינו קורס נשקים עכשיו גיימפלי נגד בוטים להתאמן ואוטוטו אונליין גייימפלי http://youtu.be/pFTa36VSIs8 חוץ מזה יש לי עוד המון משחקים שאני מפרסם כנסו לערוץ IF YOU LIKE SLAP THAT SUB BUTTON
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטים במשתמש אחד יש לי תמשחקים שלי ובמשתמש השני שזה של אח שלי יש את רוב המשחקים והוא לא משחק בהם אני רוצה להעביר מה שיש לו שם לסטים שלי אמרו לי שאי אפשר אבל אני חייב שתעזרו לי כי זה ממש דחוף לי כי אני רוצה שהמשחקים האלה יהיו בסטים שלי אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי שהרבה משתמשים בפורום קונים מאנגליה, ציפיתי לראות אותם מגיבים על הנושא. או לפחות פרסום של כתבה כלשהי באתר... רשת הענק מאנגליה, GAME, בשלבי סגירה האתרים של GAME ו gamestation הורדו והחברה סגרה כ 227 חנויות. כמו כן יותר מ 2000 עובדים אבדו את מקום עבודתם, כ 40% מהעובדים של החברה. http://www.pcgamer.com/2012/03/26/game-enters-administration-ceo-quits-227-stores-close/ הרשת עוד לא נסגרה סופית ויש רשימה קטנה יחסית של חנויות שעוד עובדות, אולי ניסיון להשאיר את הרשת בחיים עד שימצאו קונה/יסגרו סופית.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משהו בסגנון של Gohst Recon הותיק (שמעתי שיוצא עוד מעט ההמשך). הכוונה למשחק שדורש קצת יותר חשיבה ותכנון ואי אפשר לספוג 70 כדורים ו-3 רימונים ולצאת מזה כמו כלום אם רק מסתתרים מספיק זמן (5 שניות) מאחורי ארגז עץ.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ישבתי וחשבתי, לאחר שקניתי עכבר אלחוטי איכותי וטוב שנועד לGAMING, האם עקב היותו אלחוטי הוא עדיין מספק את הסחורה? ולפי דעתי - עדיין לא, הDELAY עדיין גדול מידי. רציתי לדעת מה אתם חושבים. האם מישהו הצליח להתרגל לעניין?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-