משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אולי זה יעניין פה מישהו. http://www.gog.com/news/birthday_promo_2014
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כשהייתי ממש ממש קטן הייתי חורש על סיימון 1 ו2 ואני לא אשכח איזה כיף היה לי לשחק במשחקים האלו מישהו מכיר קווסטים,לא בהכרח חדשים ועדיף לא תלת מימדיים,שיש להם סגנון משחק ו'אווירה' כמו של סיימון? (קווסט פנטזיה,חשוב שיהיה בדיוני) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, במשחק Rainbow Six - Raven Shield יש את הרובה "תבור" או בשמו TAR-21 שפותח ע"י התעשייה הצבאית ויכנס לשירות מלא בצה"ל תוך שנתיים. אז אם אתם רוצים לירות בו לפני הרבה חיילים (שהם לא מגבעתי) אז תורידו את ה-MP דמו שיצא אתמול. שווה ביותר - המשחק, הרובה לא כזה מדהים במשחק בשביל Balance...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קיבלתם משחק חדש ואתם צריכים להחליט לאיזה פילטר מבין השניים לתת יותר דגש... מה אתם מחליטים ולמה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך את המשחק שיש לו את הדרישות מערכת הכי גובהות אם אפשר קישור או שתרשמו לי מה הוא דורש . . . . תודה לעוזרים . . . נ.ב {התערבתי עם אחי שהמחשב שלו לא מעלה את כל המשחקים שקימים}
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שהמשחק הוא רק ל Xbox. אמת? אשמח אם מישהו יאמר לי גם מתי יצא, אם בכלל וכו'.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו למולטי בדפדפן וקיבלתי הודעה על גישה מוקדמת להרחבה החדשה Final Stand. לא מצאתי כאן דיון עליה ודי מוזר שלא שמעתי עליה לאחרונה כי תמיד דיברו כאן על הרחבות שהולכות לצאת, במיוחד שבועיים לפני התאריך המיועד. העדכון שוקל 2.09GB יורד יחסית מהר. מישהו כאן עדכן את ההרחבה והספיק לשחק?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אחים שלי... תגידו , כמה FPS אתם מקבלים במשחק Play Call of Juarez ?? ותגידו , כשאתם מרימים דברים גם לכם זה מקרטע בטירוף ??
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי נושא זה כדי לשקם מחדש את קהילת (COD2 (call of duty2 ליפני עד לחצי שנה הייו למשחק 15 שרתים ישראלים והיום יש רק 6 בגלל ששתי החברות העיקרית למכירת שרתים נפלו בגלל שצרייך cd key מקורי בישביל לשחק ... ואני פתחתי נושא זה בישביל להוסיף CLAN למשחק ושאנשים יקנו שרתים שרת ל 14 אנשים עולה 90 +שרת TS שזה תוכנה לדיבור ,המשחק מהנה מאוד ויש בו מישחקיות טובה שאף פעם לא משעממת . בבקשה עזרו לי להחות קצת את המשחק אני רוצה להגיע לפחות לעוד 15 שרתים בישביל שנוכל לפתוח CUPS של CLANS בישביל לקנות שרת ולדעת קצת יותר על המשחק והשגת המשחק פנו אליי בבפרטי ICQ 293786977 או לאתר www.vif.co.il ולא עכשייו המשחק לא צורך cd key מקורי ואני יסביר איך באייסקיו .. הסבר על המשחק: COD2 זהו מש…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי את ה-..Vertical SYNC מהדרייבר.. הוא על מושבת ! התקנתי את התוכנה FRAPS והיא מראה לי בזמן משחק עד 60 FPS ! איך אני עושה שזה לא יהיה מוגבל ? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישו מכיר תוכנה שמאפשרת לבנות לזה מפה??ואם יש מדריך אז מעולה...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא שכבר קיים אבל אני חייב לפתוח אשכול חדש כי אני עוד כמה שעות קונה תמשחק אני חייב שתגידו לי אם תהיה לי בעיה אם הלאגים ובעיה אם ה-fps מבחינת המחשב יש לי מחשב שכל משחק יעלה בו וזה מחשב מצוין אם כרטיס מסך מצוין מה אתם אומרים כדאי לקנות תמשחק?ואני לא שיחקתי באף Call of Duty אתם אולי יכולים להסביר לי איך עולים רמות ואיך מתקדמים במשחק?תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
20 מגה של דבר פשוט שולט, דורש DIVX 5.0.5 הלינק: http://download.gamer.co.il/files/16/21853_vice_city_reloaded_high__divx_.zip
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחקים הם: Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Portal: The First Slice Peggle Extreme יש צורך בחשבון STEAM (ללא תשלום) http://www.steampowered.com/nvidia/
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=288&zenid=ab684a77368135ad188655d150b0a3ed ניתן להשיג הנחה של 6% דרך כאן: http://www.retailmenot.com/view/intkeys.com מה הקאטצ? צריך להתקין את המשחק עם VPN כי זאת גירסא למזרח אירופה וכמו כן הסינגל פלייר יהיה ברוסית. המולטי יהיה באנגלית כרגיל והכל תקין שם. האתר מאוד אמין וזול , הזמנתי דרכו בעבר. לכל המעוניין , אני מניח שזה הדיל הכי טוב ברשת כיום ואם לא , תוכלו לדווח להם ולהוזיל את המחיר..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ממה שהבנתי מקריאה באינטרנט יש בעיות גלובליות במשחק ... לאגים ונפילות FPS עכבר מקרטע וכו'... ניסיתי לעבור על מדריכי תיקון אבל ללא הצלחה , מישהו מצא לזה פיתרון ?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים מנסה להיכנס לחשבון שלי ב אוריג'ן , ולא מצליח , זה נותן לי לעבור שלב ראשון ואז מבקש קוד כניסה ( שנשלח לסמארטפון שלי - כתוב את המספר הסופי והשאר ב x מן הסתם ) נסיתי לשלוח 300 פעם את הקוד , לא הגיע שומדבר . נסיתי להגיע לתמיכה שלהם - אי אפשר מבלי להתחבר לחשבון מה ניתן לעשות עוד ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דרישות המערכת המשוערות: מינימליות: CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800GTO (SM 2.0); * RAM: 768MB/1GB on Windows Vista; * HDD: 6GB; * Internet: 256k+; * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 9.0c with Windows XP. מומלצות: CPU: Dual-core processor (Athlon X2/Pentium D/Core 2 Duo); * GPU: NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X1800XT (SM3.0) or DirectX10 equivalent; * RAM: 1.5GB; * HDD: 6GB; * Internet: 512k+ (128k+ upstream); * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 10 with Windows Vista דרישות המערכת הרישמיות כפי ששוחררו עד עתה: מינימליות: 2.0GHz CP…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הגעתי להיטמן בכמה נשקים והבנתי שכשאתה מגיע לרמה הזאת אתה יכול להחזיק שני אקדחים או שוטגנים בו זמנית איךךך?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-