עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 2k-Twok,

5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

אני שוקל בזמן האחרון לקנות את המשחק, השאלה היא מאיפה בעצם? באוריג'ן הוא נמכר ב-60 יורו, שזה נראה לי מוגזם. פה מוכרים בפחות מחצי מחיר: http://www.dealzon.com/deals/cheap-sim-city-6#simcity-limited-edition-pc-download ואם אני נכנס לאוריג'ן דרך פרוקסי הודי, אני רואה שם מחיר של $39... אז איפה בעצם הכי כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by fragon,

עדיין יש תקווה :-))))))))))))) http://www.charlieintel.com/2013/10/03/ghosts-on-pc-no-fov-slider-at-the-moment-looking-into-mod-tools-greater-post-launch-support/ תהנו

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Fasil,

לאחר תוצאת 0-0-6 iJohny החליט להתקפמר בבביס על מנת לנסות להציל את כבודו האבוד. לאחר שלושה ראונדים כושלים, iJohnny לא הרג והיה בסיטואציה של אחד נגד שניים. בסיום ראונד מותח שבו נשארו עשרים שניות סנטיקס אסף את הבומב, וiJonnhy ניסה להורגו. לאחר ניסיונות ירי וקיר בנג מבזה סנטיקס סיים להטמין את הבומב, לאחר כל הנסיונות הכושלים iJohnny החליט לוותר על כבודו האבוד ולהתחבא בפינה, אך ספייק קלט את המזימה והגיע להרוג אותו מאחור. מוסר השכל: iJohnny אל תתפוס תחת BTW SerialNUmb אתה הבא בתור SerialBond INC

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Greg#,

כל הכבוד לכם שאתם מנסים להחיות משחק שמת בשנייה שהוא יצא . בקושי קניות במחשב. בקושי תמיכה במחשב. אני התאכזבתי מהמשחק הזה גרוע רצח. BO2 יותר טוב ממנו ושלא נדבר על הקודמים בסדרה. אופטימיזציה גרועה. ובכללי מת גם בעולם מהיום שהוא יצא. CS GO FTW.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4187410,00.html http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure תקציר: טים שייפר (אחד מהמפתחים הבולטים של משחקי הקווסט של LucasArts, והמייסד של Double Fine שאחראית על משחקים כמו Psychonauts ו-Brutal Legend) מפתח משחק קווסט point and click חדש, והוא מממן אותו באמצעות Kickstarter, שזו פלטפורמה למימון פרוייקטים באמצעות תרומות. מי שתורם לפחות 15$ יקבל את המשחק במלואו כשהוא ישוחרר (לקראת סוף 2012), וחוץ מזה הוא גם יהיה מעורב בתהליך הפיתוח - החברה מתכננת לשחרר סרטונים של "מאחורי הקלעים" על פיתוח המשחק, והתורמים יוכלו לצפות בהם, לשחק בבטא (כשהיא תשוחרר) ולהביע את דעתם על המשחק תוך כדי הפיתוח. אפשר גם לתרום סכומים יותר גד…

• 15 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. שלום לכל חברי הגיימרים. במקצועי בארבע השנים האחרונות אני מפתח אפליקציות מובייל, הדמיות תלת ומשחקי ווידאו. לאחרונה התפנה לי זמן לעבוד קצת על פרוייקטים משלי ואף קניתי מחשב חזק בשביל זה. בגלל עומס העבודה בשנתיים האחרונות נאלצתי לנטוש שניים שלושה משחקים שלי באמצע הפיתוח וכאמור עכשיו אני מתכוון להשקיע בפיתוח מחדש. ישנו משחק אחד בשלבים די מתקדמים שאני מעוניין לשמוע דעתם של גיימרים עליו כדי לבדוק כדאיות המשך הפיתוח. שמו: Iron Ball Cannon בכללי מדובר בתותח שיורה כדורי ברזל שעם הזמן אותם כדורים נפתחים ומקבלים יכולות נוספות כגון: כדור ברזל רגיל, נפיץ, מתפצל, מוקש ימי, נשלט במעופו וכו'. המשחק מבוסס פיזיקה מלא בתלת מימד. כמו כן עניין הגרפיקה עוד לא גמור והרבה דברים ישתנו בה…

10. הפרק החדש בסדרת משחקי המכות הוותיקה ידרוש מערכת מודרנית ועוצמתית יחסית כתנאי סף מינימלי, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/קרבות-לא-לכולם-נחשפו-דרישות-המערכת-עבו/

11. Started by Sting,

אני משחק במשחק כבר כמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי שאני מוריד מחסניות של רובי צייד עם קליבר גבוה או כדורי שוטגאן לתוך הפרצוף של אויבים ללא מגן מטווח אפס וזה מזיז להם כאילו פיצצתי להם חצ'קון על הפנים... זה כבר מעצבן בגלל החוסר ראליסטיות המוחלט. גם אם הנשקים שלי לא משודרגים כל כך זה עדיין לא הגיוני שכולם יהיו כל כך עלובים בזמן שמחוררים לי את הצורה מכל הכיוונים! מה גם שיש לי באג במערכת השמירה שכל פעם שאני מעלה זה כאילו מופיע לי שנייה אחרי הנקודה ששמרתי ואז איך שאני מתחיל לזוז אני חוטף איזה רימון או בקבוק מולוטוב לפרצוף או שהאוויב כבר מופיע לי מול הפרצוף. זה הגיוני כל הדברים האלה?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by צליל שר,

mass effect andromeda יש מישהו שלא חושב שזה משחק גרוע אפילו מאוד גרוע אני קניתי אותו ב60 יורו ואני מאוד מצטער על זה. אני לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק הזה בזבזו זמן וכסף אם מישהו חושב שאני טועה ?

13. Started by papkin,

מקווה שזה המקום לשאול שאלה מסוג זה אבל בשלב הראשון יש אתצ הקטע הזה שאתה נתלה על אחד הקרונות אחרי שמפםוצצים פצצה ואיך אני מטפס משם כל קומבנצית כפתורים לא עזרה לי מקש הקפיצה עושה כאילו קופץ ואז שוב נופל ככה 3 פעמים עד שנופל מהרכבת איך עברתם את השלב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ssll8,

אני מתלבת אם הוא שווה את ה300 שקל.... בכל מקרה הוא שווה קניה או לא?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכל שחקני Battlefield 3. אתמול ה-17/6/2012 ששיחקתי בBattlefield 3 בשרת ישראלי נתקלתי בשחקן הזה ThePathOfBlood והוא התחיל לקלל בצ'אט שחקנים ישראלים או יהודים. לי נמאס מהשחקן הזה אז התחלתי לקלל אותו בחזרה, ובגלל זה התחילה מלחמת קללות בנינו. כל מי שרוצה לשחק נגדו ולהרוג אותו שיחפש את השם שלו בBattlelog. תודה לכל שחקני Battlefield שירצו להרוג אותו.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. נראה שקם מתחרה לHIB, בשם Indie Royale. הרעיון פשוט - כל שבועיים הם יציעו ארבעה משחקי אינדי במחיר התחלתי של $1.99 כאשר המחיר עולה בהדרגה עם המכירות. אז מי שקונה מוקדם משלם פחות. מי שקונה מעל סכום מסויים, מוריד את המחיר לכל השאר. לדוגמא קניה מעל 10$ מורידה את המחיר המינימלי לקניה של האוסף בסנט אחד. טריק יפה מאוד כרגע הם מציעים את: A.R.E.S. Extinction Agenda Gemini Rue Sanctum Nimbus כל הארבעה זמינים להורדה דרך סטים. על Gemini Rue שמעתי כבר בתחילת השנה - מדובר בקווסט (שזוכה לציונים מעולים) שפותח למעשה לבד(!) על ידי סטודנט בUCLA

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  17. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים! כמות קבוצות: 8 מבנה הטורניר: שמונה קבוצות (40 שחקנים); חלוקה לשני בתים שווים של ארבע קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 3 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאוף; שלב הפלייאוף יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחתשימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOC עלות כניסה: 40 ש"ח לשחקן בטורניר 30 ש"ח לצופה הקבוצות המשתתפות: ניתן לראות רשימה מלאה כאן. מה …

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. ראיון עם היוצר של סדרת Diablo, דיוויד ברודיק, על המשחק האחרון בסדרה: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4lbEVDxBxR8J:diablo.incgamers.com/blog/comments/interview-diablo-creator-david-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us תגובה של ג'יי ווילסון (המפתח הראשי של Diablo 3) מדף הפייסבוק של חבר לעבודה שלו: http://i.imgur.com/mVhWE.png קישור לדף ה-Reddit עם הידיעה המלאה: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/yikph/diablo_3_game_director_to_diablo_12_project_lead/ ה-Subreddit של Diablo 3 גם גועש וזועם, במיוחד אחרי שניסו למחוק ולהשתיק את ההודעה הראשונה בנושא... ההודעה של ג'יי לא יכלה לבוא בתזמון גרוע יותר. …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שזה משחק ישן אבל אחרי 4 או 5 ניסיונות כושלים שלי ושל עוד כמה משתמשים מהפורום לשחק בעדכון החדש (MvM) הבנו שבלי 6 שחקנים בקבוצה זה בלטי אפשרי לשחק בדבר הזה... כל מי שרוצה לחזור ל TF2 זו הזדמנות טובה, כל מי שלא יצא לו לשחק לפני זה מוזמן לחפש מידי פה בפורום על המשחק (ברוך השם לא חסר). המשחק גם בחינם למי שלא יודע אז אין בעיה להוריד מ STEAM ולנסות. כרגע אנחנו מתמקדים ב CO OP החדש, פחות מעניין ה MP, למרות שגם שם יש הרבה תוכן חדש שהוסיפו השנה. אם אתם רוצים שנזהה אותכם לקלות ונזמין אותכם כשאנחנו נכנסים למשחק תגדירו את ה STATUS שלכם ל LOOKING TO PLAY. נ.ב. הכינוי שלי ב STEAM + כפתור להוספה לרשימת חברים מופיעים בחתימה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש איזה משחק מעניין (משהו בסגנון WORLD OF GOO, MACHINARIUM ודומים) ממש לא חייב להיות חדש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. 1: האם ההרחבה היא חלק מהמשחק - משמע אני מתחיל אותו כרגיל דרך הSteam , ומשם יתווסף למפה עוד איזור - או שמדובר במשחק שונה ואני אצטרך לבחור אם להכנס לראשי או להרחבה? 2. במידה וההרחבה היא חלק מהמשחק, הרכיבה על הדרקונים ושאר הדברים יהיו תקפים בכל האיזורים (יעני גם באיזורים של סקיירים עצמו) או מוגבלים אך ורק לאי סולסטהיים?

• 15 תגובות
    • 8.4k צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום ושבוע טוב . התקנתי את המשחק Crysis 3 ובעת ההפעלה אני מקבל שגיאה : You need a DX11 capabie GPU to play Crysis 3 הכרטיס מסך שלי זה HD4870, יש מצב שבגלל שהכרטיס אינו תומך ב DX11 אני לא מצליח להפעיל את המשחק ? . ניתן לעשות משהו ? ? ... תודה .

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by TheFly,

אני מנסה להתקין ולשחק בDOTA 2, אבל זה נותן לי רק לצפות במשחקים (spectator mode).. זה מה שעשיתי: התקנתי steam, נכנסתי לדף של dota 2 ובחרתי להתקין. זה הוריד 4 גיגה בערך והתקין את המשחק. כשאני מפעיל אותו, מופיעה הודעה שאני יכול רק לצפות במשחקים ואם אני רוצה לשחק יש שתי אפשרויות: לקנות הזמנה מוקדמת ולשחק או לשלוח בקשה להזמנה. כשאני בוחר לקנות הזמנה נפתח הדף של dota 2 בsteam ומראה שכבר קניתי את המשחק (למרות שלא קניתי). מישהו יודע מה לכל הרוחות קורה כאן? ואיך אני יכול לשחק ולא רק לצפות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. אני מחפש מישחק ששחקתי בו לפני כ 25 שנה.המשחק היה נפוץ בחנויות למשחקי וידאו מסוג אלה שצריך להכניס אסימון לתוך מכונה גדולה ולשחק. על המכונה היה רובה דמה עוזי ועל המסך היתה כוונת והייתי צריך לירות בחיילים בתוך גונגל זכור לי שהיו ארבעה בתים/שלבים שהייתי צריך לעבור ורק פעם אחת הצלחתי להגיע לבית הרביעי. מישהו יודע איך קוראים למשחק הזה ?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by BrolySaiyan,

למי שלא עובד: עושים שטויות בלילה פרק: 8 עם BrolySaiyan ToTa_MaPsoTa MkoPeLeT like comment and subscribe **היה בעיה ברינדור אז המסך יצא ככה**

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.