משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש ואשמח לקבל המלצות למשחקים שיעלו עליו פצצה וגם עם איזה הגדרות להפעיל אותם(כדי לנצל את המקסימום) מעבד E6300 512X2 זיכרון טווינמוס לוח אם כנראה ג'יגהבייט עם הצ'יפסט של ה965 כרטיס מסך או 7600GT או 7900GS זה רק יום ראשון אני אדע... 250GB שמתוכם אני משקיע...100GB למשחקים חחחחח לפחות)P בכל אופן אני מתכנן לקרוע תמחשב הזה...אשמח לקבל המלצות לדברים הכי חמים שיש.. את המשחקים הנ"ל אני אקבל שבוע הבא אשמח לשמוע המלצות גם עליהם קונסטנטין 25 to life NFS most wanted matrix: path of new enter the matrix GTA SA Bloodrayne 2!! B&w2 swat4 Worms force Under משו DOOM3 FEAR WW II fifa 2006/7 cars the vidoe game hitman bloodmoney!!! serious sam2
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו פה יודע לעשות פעלולים ממש טובים עם מטוסים? הנא סתם תמונה שלי מטיס מטוס http://www.imagehosting.com/show.php/856193_.JPG.html למישהו יש מושג איזה סוג מטוס זה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-Playstation 3 תכיל מעבד גראפי מתוצרת nVidia קונסולת ה-Playstation 3 של Sony רחוקה מאיתנו לפחות שנה וחצי, אך כבר עכשיו אנחנו מתחילים ללמוד על הטכנולוגיה המתקדמת שהקונסולה הזאת תכיל. אחרי שביום שישי האחרון ארגנו אנשי סוני, IBM וטושיבה מסיבת עיתונאים סביב שבב ה- Cell החדשני שיניע את הקונסולה, הפעם אנחנו מקבלים מידע על המעבד הגראפי שתכיל הקונסולה. הפתעה: במקום שבב גרפי ייחודי שמקשה על תכנות כמו בעבר, הפעם החליטו בסוני ללכת על מעבד סטנדרטי שיפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת nVidia, המוכרת לנו משוק ה- PC. בהודעה חגיגית לעיתונות ששחררה היום nVidia, הכריזה החברה על כך שהיא זו שתפתח את המעבד הגראפי בו תשתמש ה-PS3. לדברי החברה, מזה שנתיים שהיא עובדת במשותף עם Sony על פיתוח חומ…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לפני שבוע ראיתי שיש שרת לאנריל טורנמנט של ווגיימס. יש לי אינטרנט איטי (56) וזה השרת היחידי שנותן לי פינגים נורמלים. עד עכשיו שיחקתי רק נגד המחשב אבל עכשיו שאני משחק נגד אנשים אני רואה שזה שונה בהרבה. המבוטים בכלל לא משתמשים בנשק מספר 4 בזמן שבאינטרנט משתמשים בו כל הזמן , לכן אני ישמח לשמוע עצות איך להשתפר בנשק הזה -אני לא ממש מצליח לירות יריה מישנית , לקפ]וץ הצידה ואז לפגוע ביריה המישנית. האם יש איזה שהוא מוד שעוזר להתאמן על הנשק הזה? ועו ד2 שאלות אחרונות. ראיתי שאנשים יכולים לעשות סלטות. לפי ההגיון שלי , סלטה מבוצעת כאשר אני לוחץ פעמים על חץ ימין , שמאל וכו. הבעיה היא שמתי שאני עושה את זה אני רואה שאניקופץ רק קצת שמאלה מתי שהיריבים שלי שעושים את זה מגיעים לצד השני…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי לי יש עניין אחר עם doom 3. ותנסו להתייחס ברצינות למרות שאני חושף אותי עצמי לאש לא ממוקדת.. :2gunsfiring_v1: קרה לכם פעם ששיחקתם במשחק ופחדתם כל כך שלא המשכתם לשחק בו? שיחקתי בדמו alfa ואני חייב לציין שממש שיקשקתי.. אני גר לבדי.. בבית גדול וריק.. וכמובן שהייתי חייב לעשות חושך מצריים.. ואיך שהתחיל המשחק זזתי הכי לאט שאפשר ממש כמו שאפשר לדמיין מצב כזה בסרט ובכל פעם שהייתה איזו מפלצת כמעט חטפתי התקף לב... בשלב מסויים עצביי המרוטים פשוט לא עמדו במעמסה ויצאתי מהמשחק. חזרתי אליו רק כשחבר שלי הגיע אלי וישבנו ביחד - פשוט כי הייתי חייב לראות מה הם עשו (עבודה מדהימה זה מה שהם עשו). מעניין שכשגרתי אצל ההורים שלי לא הייתה לי הבעייה הזו.. אפילו אם הייתי לבד בחדר (הקטן) (המאוד קט…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אנשים להייסטים התחלתי כלידר את ה humane labs וכל הזמן נכשל במשימה הראשונה( key codes יורים מכל הכיוונים ותמיד עם נובים שוקיסטים אני צריך A- team תוסיפו אותי בקלאב jenezio
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה. אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום. גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
זה נכון שיש אפצ'י בויס סטי אם כן איפה הוא? 8)
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי קהילת Call of Duty ב-HWzone! הדיון הזה נפתח במטרה לרכז ולשתף את הקהילה בכל וידאו חדש על סדרת CoD שווה צפיהזה המקום לשים מונטאז'ים מעניינים, גיימפלי או סתם משהו מצחיק או מעניין שנתקלתם בו. יש לשמור על דיון נקי מספאם והודעות מיותרות ומומלץ כמובן להביא סרטוני גיימפלי שלכם. אפתח עם 2 סרטונים דלוקס4 בשאוטקאסט (כנראה אחרון לMW2) MAZARINI פרסם מונטאז' COD4 חדש:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שימו לב לזה Street Cleaning Simulator http://www.gamespot.com/street-cleaning-simulator/platform/pc ראיתם איזה ביקורת קיבל באתר עכשיו תראו את הבקורות שהמשתמשים נתנו למשחק הזוי 9.1 ניגוד השנה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ברשותי 3 מסכים המחוברים דרך כרטיס 6970 בתצורת Eyefinity. הכל עובד לי מעולה כולל הכותרים הקודמים של COD, אבל הפעם המשחק נראה זוועה ומציג רק על 2 מסכים מתוך השלישי... כשמורידים לרזולוציה של מסך יחיד הכל פועל מעולה. מישהו נתקל בזה? או בעל תצורה דומה ולא נתקל בבעיה? ניסיתי כבר לעדכן דרייברים וזה לא עזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Project Scarlett, משפחת קונסולות הדור הבא של מיקרוסופט, מקבלת את המיתוג והמראה הרשמיים שלה בטריילר טרי - שנה לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
לשם שינוי הדרישות למשחק הזה מאוד נמוכות. מעניין אם הוא עבר down grade או ש MASSIVE פשוט מנוסים יותר בפיתוח משחקי מחשב משאר המפתחים של UBISOFT. http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_division_system_requirements_released/1 מינימום: OS: Windows XP / Vista CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ / Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz Ram: 3GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 250 / Nvidia Geforce GTS 450 מומלצות: OS: Windows 7 CPU: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i5-4430 3.0GHz Ram: 6GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 280 / Nvidia Geforce GTX 760
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כן שישתף אותנו בחווית המשחק
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, עדכנתי את המשחק היום לupdate הגדול והמשחק נהיה ממש מוזר! ההגדרות זהות אבל פתאום נהיו לי מלא תקיעות של הגרפיקה של המשחק (שאני מזיז עכבר ורץ בעיקר ובכלל רכבים שאני רואה או אנשים נראים בתקיעות). אני על DX11 ביטלתי את הMANTLE כי זה היה עליו אחרי העדכון עוד מישהו נתקל בזה? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש בנרות דרך כלשהי לפתוח שני עותקים של המשחק "Guild Wars" באותו הזמן... יש לי שני חשבונות ואני רוצה לעזור לחשבון אחד שלי עם החשבון השני... ואני רוצה לפתוח שני עותקים של המשחק ביחד ואי אפשר... מישהו מכיר דרך כלשהי? (ניסיתי כל מיני דברים לא ממש עבדו)... תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.crytek.com/news/crytek-reveals-warface-2729735e0ba6501fe9ddc8a7b23280c7 http://www.crymod.com/thread.php?threadid=65684
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה סרטון מונטאג' שהכנתי בBF3 SNIPERS אז תראו קצת אהבה ותעשו LIKE & SUB בתודה NoVaPrO6
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בואו לגלות מה הביא ליצירתו של משחק האינדי השווה 2.5 מיליארד דולר והפעם נדבר על הסיפור מאחורי משחק שהפך לתופעה ושבה את ליבם של מליוני גיימרים ברחבי העולם. זהו משחק אינדי צנוע שהתחיל בתור שאיפה של בחור אחד ליצור משחק משל עצמו, והפך, נכון להיום, להיות המשחק השני הנמכר בכל הזמנים, כשהוא מדלג בקלות מעל אלפי משחקים שהגיעו מהסטודיואים הגדולים ביותר: Minecraft. אז הסיפור שלנו מתחיל ביוצר משחקים שוודי צעיר בשם Markus Persson המוכר יותר בתור כינויו ברשת – "Notch". כבר כשהיה בן 8, מרקוס לימד את עצמו תכנות על מחשב הקומודור 128 של אבא שלו, ואפילו בנה משחק הרפתקאות טקסטואלי. למרות יכולותיו, מרקוס מעולם לא סיים בית ספר תיכון. אבל בעידודם של הוריו פיתח את כישורי התכנות של…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-