משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, בעוד אחד משיטוטיי חסרי המטרה ב-Gamespot נתקלתי במשחק בשם Big Rigs: Over the Road Racing אבל מה שתפס את עיני הוא לא השם הארוך והלא מעניין, אלא הציון שהוא קיבל. 1.0. לא לא...לא 10, 1.0 - אחד נקודה אפס. לי זה נשמע ממש רע אז קראתי את ה-Review וגיליתי שבמשחק הזה ניתןלנסוע במהירות של 80 מייל לשעה על כל משטח, אם מישור או הר, לעבור דרך עמודי חשמל ובתים ואלוהים אדירים - להאיץ ברוורס מ-0 ל-60 מייל לשעה ב-5 שניות. http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html וכל מילה מיותרת. וכמובן לא נשכח את כתבת הוידאו המצורפת שפשוט קרעה אותי מצחוק! כתבת וידאו ספרו גם אתם על המשחק הגרוע ביותר שנתקלתם בו.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך את המשחק שיש לו את הדרישות מערכת הכי גובהות אם אפשר קישור או שתרשמו לי מה הוא דורש . . . . תודה לעוזרים . . . נ.ב {התערבתי עם אחי שהמחשב שלו לא מעלה את כל המשחקים שקימים}
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ה ODC נדחה בשבוע!!!!!!!!!!!!! החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון ט…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לשם שינוי הדרישות למשחק הזה מאוד נמוכות. מעניין אם הוא עבר down grade או ש MASSIVE פשוט מנוסים יותר בפיתוח משחקי מחשב משאר המפתחים של UBISOFT. http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_division_system_requirements_released/1 מינימום: OS: Windows XP / Vista CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ / Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz Ram: 3GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 250 / Nvidia Geforce GTS 450 מומלצות: OS: Windows 7 CPU: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i5-4430 3.0GHz Ram: 6GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 280 / Nvidia Geforce GTX 760
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קבלו: http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257 תמיד פחדתי שבליזז ישתמשו במנוע של WOW לדיאבלו 3 כוס אמק! למה להרוס משחק מעולה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי לי יש עניין אחר עם doom 3. ותנסו להתייחס ברצינות למרות שאני חושף אותי עצמי לאש לא ממוקדת.. :2gunsfiring_v1: קרה לכם פעם ששיחקתם במשחק ופחדתם כל כך שלא המשכתם לשחק בו? שיחקתי בדמו alfa ואני חייב לציין שממש שיקשקתי.. אני גר לבדי.. בבית גדול וריק.. וכמובן שהייתי חייב לעשות חושך מצריים.. ואיך שהתחיל המשחק זזתי הכי לאט שאפשר ממש כמו שאפשר לדמיין מצב כזה בסרט ובכל פעם שהייתה איזו מפלצת כמעט חטפתי התקף לב... בשלב מסויים עצביי המרוטים פשוט לא עמדו במעמסה ויצאתי מהמשחק. חזרתי אליו רק כשחבר שלי הגיע אלי וישבנו ביחד - פשוט כי הייתי חייב לראות מה הם עשו (עבודה מדהימה זה מה שהם עשו). מעניין שכשגרתי אצל ההורים שלי לא הייתה לי הבעייה הזו.. אפילו אם הייתי לבד בחדר (הקטן) (המאוד קט…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יכול להיות נחמד לא ? ;D
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פורום יקר, משתמשים ושחקנים יקרים, בתור מנהל הפורום אני מחוייב בין אם כהוראה ובין עם כעשייה מדעתי החופשית לשאול את הפורום לדעתו האישית לגבי ההתנהלות שלי ושל שאר המנהלים בפורום\TS. בחרתי לפתוח בנושא חוות דעתו של המשתמש על התנהלות ההנהלה, מכיוון שבתקופה האחרונה עמלה ההנהלה בכדי לספק לכם המשתמשים טורנירים, משחקים, שרתים הפתוחים לכלל הפורום 24\7 וכמות נכבדת של פרסים ומתנות המחולקים למשתמשי הפורום באירועים השונים בחתך הרבעוני האחרון. דעתי האישית היא שאני מאוכזב מאוד מדרך הפעולה של אחוז גדול מאוד מהפורום, אנחנו פותחים דיונים ועומלים עבור טורנירים מגוונים בעלי פרסים יוקרתיים שכל מהותם היא לספק לכם המשתמשים הנאה וכיף וגם קצת מתנות על הדרך, שמתי לב כי בדיון האחרון שנפתח העוסק בטורנ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני שאני קונה קונסולה,אני רוצה לדעת משהו לגבי משחקי FPS איפה נוח יותר לשחק במשחקים כאלו?האנאלוגים של הידיות של הקונסולות לא מגבילים מבחינת תנועה?זאת אומרת אם אני ארצה לשחק COD5 על הPS3 יהיה לי נוח?לא יהיה קשה מהבחינה הזו של אם האוייבים מפוזרים בכל מיני מקומות אז עד שמגיעים אליהם הם כבר יחסלו אותי ואני אמות? יש שם שליטה בעצם על כל מה שמתרחש במשחק?אפשר בעזרת האנלוגים לסובב ב360 מעלות את התמונה יעני כדי לראות את כל האוייבים ובכולם לפגוע ולהרוג? אני שואל את זה לפני שאני קונה כדי לא להגיע למצב שאני קונה ומתאכזב תודה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בגרסת הבטא של CS:S התגלו חלקים מהתסריט של Half Life 2.... עד איזה תאריך אתם מהמרים שהם ידחו עכשיו? :
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה - לא מזמן גיליתי טיפ אדיר שעוזר המון במשחק ועושה אותו יותר מעניין ומגוון יכול להיות שחלק מכירים והגיוני יותר שרובכם כבר פיספסתם את ההזדמנות להיעזר בו! אז ככה - אחרי שמסיימים את שתי המשימות בקוואץ' וסוף סוף מרטין מסכים לבוא אתכם - אל תבצעו מייד את הקווסט. מה שקורה עכשיו זה שהוא ילווה אתכם לכל מקום שתלכו - פרטנר לכל קווסט - כשהוא לא יכול למות אף פעם!!!!!!! זה אמנם עושה חיים יותר קלים, אבל זה אחלא שיש עוד מישהו איתך וכך אפשר לנסות כל מיני טריקים וקסמים ומיומנויות שלא בהכרח היו באות לידי ביטוי. חוץ מכמה באגים כמו זה שהוא נתקע לפעמים בקירות, או מלשין עליך כשאתה מכייס וכו - לא נתקלתי בבעיות אני עושה חיים וכבר בשלב 12 והבחור צמוד אלי - סוף הדרך זהו, הייתי חייב לשתף …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנו מזמינים אתכם להכנס לשרת הדיסקורד של קב' הגיימרים Artemis ישראל. שרת דיסקורד איכותי ומושקע של שחקנים בגילאי 22+ שנבחרו בקפידה. הקהילה משחקת במשחקים: CODWZ, ApexLegends, battlefield v, GTAV, VALORANT, CS:GO ועוד... * מעכשיו ניתן להאזין ולדבר בשרת באיכות כפולה - 128KBPS. יש גם קבוצת וואטסאפ של 40 איש שתוכלו ישר למצוא חברים למשחק. ----------------------------------------------------------------- https://discord.gg/TgUNFKY ----------------------------------------------------------------- *כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד/להיכנס לדיסקורד. *לאחר הכניסה לשרת נא בחרו ROLE של המשחק שאתם משחקים ולאחר מכן החדרים אליו ייפתחו. קצת תמונות: …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100500 בנראה ש PS3 עדין שולט "אם כל הרבה אנשים הזמינו את הקונסולה ביום אחד, מה יקרה בשבוע הראשון? שבועיים ראשונים"?
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי, Titan Quest הועבר בשני לחודש ליצור המוני. המשחק אמור להיות סטייל דיאבלו ויכלול מצב משחק COOP בנוסף למשחק לשחקן יחיד. הדמו כבר זמין להורדה: http://www.gamershell.com/download_13703.shtml הרגע התחלתי להוריד את הדמו, רשמים בקרוב
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי חמש שנים של שקט תעשייתי ועיכובים, המיזם השאפתני לבניית רשת מלונות גיימינג מתחיל לקבל צורה בפיניקס, אריזונה. היזמים לא רק חושפים תאריכי יעד חדשים, אלא גם פונים לכיס של הגיימרים עם הצעה להשקעה ישירה בפרויקט החל מ-500 דולרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה. אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום. גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.crytek.com/news/crytek-reveals-warface-2729735e0ba6501fe9ddc8a7b23280c7 http://www.crymod.com/thread.php?threadid=65684
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את ה-..Vertical SYNC מהדרייבר.. הוא על מושבת ! התקנתי את התוכנה FRAPS והיא מראה לי בזמן משחק עד 60 FPS ! איך אני עושה שזה לא יהיה מוגבל ? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברה! התחלתי לערוך לפני שלושה ימים, אשמח אם תסתכלו קצת על הסרטונים ותתנו לי הערות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-