עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by חן מ,

לפני שאני קונה קונסולה,אני רוצה לדעת משהו לגבי משחקי FPS איפה נוח יותר לשחק במשחקים כאלו?האנאלוגים של הידיות של הקונסולות לא מגבילים מבחינת תנועה?זאת אומרת אם אני ארצה לשחק COD5 על הPS3 יהיה לי נוח?לא יהיה קשה מהבחינה הזו של אם האוייבים מפוזרים בכל מיני מקומות אז עד שמגיעים אליהם הם כבר יחסלו אותי ואני אמות? יש שם שליטה בעצם על כל מה שמתרחש במשחק?אפשר בעזרת האנלוגים לסובב ב360 מעלות את התמונה יעני כדי לראות את כל האוייבים ובכולם לפגוע ולהרוג? אני שואל את זה לפני שאני קונה כדי לא להגיע למצב שאני קונה ומתאכזב תודה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by lazy-bones,

אני לא יודע מה אחרים חושבים אבל זה לדעתי אחרי RA1, המשחק הכי טוב שיש בעולם האסטרטגיה!! ואני עד היום ממשיך וממשיך וממשיך לשחק. אני מחפש פרטנרים למשחק רשת טוב. אם יש מישהו מעוניין בבקשה לפנות אלי באייסיקיו 298045853

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי, אני עוד שבועיים אתחיל קורס ברמנים בעזרת השם, ואני מתייבש משעמום בבית.. יש איזשהם משחקים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן? שיחקתי ב Call Of Chuerez אבל לא סיימתי אותו ואז עשיתי פירמוט...אני לא יודע אם שווה להתקין שוב? (הגעתי לקטע שאני רודף אחרי בילי עם הכומר...+-) BIOSHOCK MASS EFFECT COD4+5 GOW CRYSIIS DMC FO3 לא אהבתי את THE WITCHER. אלו הם משחקים ששיחקתי בהם עד כה... אני לא מוצא משהו מעניין אלא אם פספסתי משהו..יש רעיונות? בלי משחקי אסטרטגיה..אני לא סובל C&C זה ממש משעמם. לרוב אני רק ב FPS RGP וכדומה...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. עכשיו זה רשמי, Titan Quest הועבר בשני לחודש ליצור המוני. המשחק אמור להיות סטייל דיאבלו ויכלול מצב משחק COOP בנוסף למשחק לשחקן יחיד. הדמו כבר זמין להורדה: http://www.gamershell.com/download_13703.shtml הרגע התחלתי להוריד את הדמו, רשמים בקרוב

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון איג' אוף אמפיירס 3 רק יותר חדש תודה..

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום יש לי 2 סטים במשתמש אחד יש לי תמשחקים שלי ובמשתמש השני שזה של אח שלי יש את רוב המשחקים והוא לא משחק בהם אני רוצה להעביר מה שיש לו שם לסטים שלי אמרו לי שאי אפשר אבל אני חייב שתעזרו לי כי זה ממש דחוף לי כי אני רוצה שהמשחקים האלה יהיו בסטים שלי אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by tb0001,

מצאתי את זה על איזה דיסק והתחלתי לשחק... :saint: הגעתי למסך השני ויש שם כזה מקום ששם משיגים את המפתח האדום... בישביל להגיע לשם צריך לקפוץ או משהו כזה.. אז.. איך קופצים ?? ??? ניסיתי את כל המקשים תודה...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. חשבתי שהרבה משתמשים בפורום קונים מאנגליה, ציפיתי לראות אותם מגיבים על הנושא. או לפחות פרסום של כתבה כלשהי באתר... רשת הענק מאנגליה, GAME, בשלבי סגירה האתרים של GAME ו gamestation הורדו והחברה סגרה כ 227 חנויות. כמו כן יותר מ 2000 עובדים אבדו את מקום עבודתם, כ 40% מהעובדים של החברה. http://www.pcgamer.com/2012/03/26/game-enters-administration-ceo-quits-227-stores-close/ הרשת עוד לא נסגרה סופית ויש רשימה קטנה יחסית של חנויות שעוד עובדות, אולי ניסיון להשאיר את הרשת בחיים עד שימצאו קונה/יסגרו סופית.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by MYST,

בשעה טובה יש לי את ה Black and White 2 אתמול הפיצו אותו משחק מדהים רק שנתקעתי בשלב של הכפר עם החצי אדם חצי חיה :-\ אני לא מצליח לקבל את הקורבנות מישהו יכול לעזור לי בנוסף שמעתי שיש איזה Secret Creature Unlocker אבל אני לא מצליח למצוא אותו

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Battlefield man,

יש לי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי :'( התקנתי את המשחק אני מנסה להכנס אבל זה לא עובד זה מראה לי הודעה כלשהי אולי זה ה-crack צריך עזרה .....

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ברשותי מחשב עליו מותקן משחק הסימס - אני חושב גירסה 2 + אוניברסיטה (אם זה משנה). אני רוצה להעביר את ההתקדמות והשמירה של המידע למחשב אחר ולהמשיך במחשב השני מאותה נקודה. איך ניתן לעשות זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Greg#,

http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני יושב כבר כמה זמן ומחפש הגדרות נורמליות למשחק הזה.. המפרט שלי למטה.. מה היה הכי מומלץ? כאילו על איזה חלקים בדיוק תוקעים אותו? הוא פשוט לא עובד טוב בכלל.. המון קרטועים של FPS.. תודה לכם.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. תשמעו, סיימתי את החלק הראשון של המשחק(או לפחות נדמה לי שאני בסוף) כי אני כבר הצלתי את החברה שלי מהאש ויוצא איתה למסעדות או רוקד איתה ומנשק בסוף והכל טוב, אה..גם עושה ראן ביי כל פעם והיא יורה בכל מה שזז. בסוף הפגישה אני מגיע לבית היא רוצה לשתות קפה וכל הזמן שתיתיאיתה,והבית רעד ופלעמים לא שתיתי(לא נראה שזה משנה לה).אני מנסה לסיים כבר את החיזור הזה ולהיות בקשר קבוע (או מה שזה נקרא במשחק) והקו של היציאות מגיע כמעט לסוף, אבל בכל יום זה לא מסיים את כל הסיפור, מה אני יוצא איתה לנצח? כמו כן כבר השתלטתי על כל הריבועים של ה גאנגסטרים הסגולים והצהובים, למעט שני ריבועים קטנים של כל אחד מהם. פשוט אין שם אנשים שלהם להרוג ואני לא יודע מה לעשות... עזרה?!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by OvOnoob,

שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Sman,

??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

17. Started by CyberBot,

יש התעלמות פשוט מוחלטת של המנהלים בשרת הטים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gman_il,

אני חייב להודות שניסיתי הרבה דברים. תקופה ארוכה שיחקתי עם ה- SPAS , בתור בוגר COD היו לי הרבה זכרונות טובים ממנו. אבל ברגע שגיליתי את ה- MP7 , הוא פשוט מפלצת! ניסיתי גם את ה- AEK 971 , P90 ואפילו את ה- M16A3. לא עשה לי את זה בכלל. לא מדיוקים בעליל. סתם ROF מטורף. דעתכם?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by haimon_v,

חבר'ה - לא מזמן גיליתי טיפ אדיר שעוזר המון במשחק ועושה אותו יותר מעניין ומגוון יכול להיות שחלק מכירים והגיוני יותר שרובכם כבר פיספסתם את ההזדמנות להיעזר בו! אז ככה - אחרי שמסיימים את שתי המשימות בקוואץ' וסוף סוף מרטין מסכים לבוא אתכם - אל תבצעו מייד את הקווסט. מה שקורה עכשיו זה שהוא ילווה אתכם לכל מקום שתלכו - פרטנר לכל קווסט - כשהוא לא יכול למות אף פעם!!!!!!! זה אמנם עושה חיים יותר קלים, אבל זה אחלא שיש עוד מישהו איתך וכך אפשר לנסות כל מיני טריקים וקסמים ומיומנויות שלא בהכרח היו באות לידי ביטוי. חוץ מכמה באגים כמו זה שהוא נתקע לפעמים בקירות, או מלשין עליך כשאתה מכייס וכו - לא נתקלתי בבעיות אני עושה חיים וכבר בשלב 12 והבחור צמוד אלי - סוף הדרך זהו, הייתי חייב לשתף …

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by קובי 1980,

אנא בלי להסתלבט . אני מחפש משחק מחשב של סנוקר או פול (עם עדיפות לפול) הכי חדש והכי איכותי שיש. לא אכפת לי הגודל שלו היחידי שמצאתי שנראה ברמה הינו "פול שארק 2" משנת 2004 . יש משהו קצת יותר ...חדיש (למרות שתאחלס כמה כבר אפשר לחדש בנושא הזה). אשמח אם תענו לי תודה מראש !!!!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Eyal-Style,

מישו ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Grave Digger,

משהו יכול לומר לי באיזו שפה בונים משחקים???????? אני מתכוון משחקים לא כמו סוליטר ושולה מוקשים אלה משחקים עתירי גרפיקה כמו GTA3, MAXPAYNE....

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני מבצע ניסוי על מנת למצוא את הקונפיגורצייה הטובה ביותר על מנת לקצר את זמני הטעינה המאוסים שפוגעים בחווית המישחק. ניבדקים דיסקים של חברות שונות במערכי raid מגוונים. אודה לכם אם תוכלו לציין כאן את שמות המישחקים הכבדים ביותר שייצאו בשנתיים האחרונות שזמני הטעינה שלהם ,הם ארוכים במיוחד. (אני רק מבקש כמובן , לא לציין כאן משחקים שידוע שיש בהם באגים שגורמים לזמני טעינה חריגים.)

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים