משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. לפני שבוע ראיתי שיש שרת לאנריל טורנמנט של ווגיימס. יש לי אינטרנט איטי (56) וזה השרת היחידי שנותן לי פינגים נורמלים. עד עכשיו שיחקתי רק נגד המחשב אבל עכשיו שאני משחק נגד אנשים אני רואה שזה שונה בהרבה. המבוטים בכלל לא משתמשים בנשק מספר 4 בזמן שבאינטרנט משתמשים בו כל הזמן , לכן אני ישמח לשמוע עצות איך להשתפר בנשק הזה -אני לא ממש מצליח לירות יריה מישנית , לקפ]וץ הצידה ואז לפגוע ביריה המישנית. האם יש איזה שהוא מוד שעוזר להתאמן על הנשק הזה? ועו ד2 שאלות אחרונות. ראיתי שאנשים יכולים לעשות סלטות. לפי ההגיון שלי , סלטה מבוצעת כאשר אני לוחץ פעמים על חץ ימין , שמאל וכו. הבעיה היא שמתי שאני עושה את זה אני רואה שאניקופץ רק קצת שמאלה מתי שהיריבים שלי שעושים את זה מגיעים לצד השני…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברה! התחלתי לערוך לפני שלושה ימים, אשמח אם תסתכלו קצת על הסרטונים ותתנו לי הערות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
הרשימה אמנם מעודכנת לסוף שנה דאשתקד ואני יודע שיש עוד כמה משחקי יריות חינמיים אבל אין טעם להזכירם אם הם מצריכים קוד או שהם בביטא מה שכן, זה המקום אולי לדון עליהם ולהביא קישורים למשחקי יריות עם פוטנציאל גבוה את בטלפילד הירוס לא הוספתי לרשימה כי רובכם שיחקתם בו וסביר להניח שהוא ייבחר, אותי מענינים המשחקים האחרים כאן הרשימה לקוחה מהסירטון הזה : http://www.gamespot.com/pc/action/americasarmy3/video/6201308/cheaper-by-the-dozen-free-action-games?hd=1
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתם משחק חדש ואתם צריכים להחליט לאיזה פילטר מבין השניים לתת יותר דגש... מה אתם מחליטים ולמה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אחים שלי... תגידו , כמה FPS אתם מקבלים במשחק Play Call of Juarez ?? ותגידו , כשאתם מרימים דברים גם לכם זה מקרטע בטירוף ??
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אוי כמה שחיכיתי לזה... אוקיי לעניינינו, הטיזר לא מראה לנו הרבה חוץ מסרטוטים של הסכין החבויה שהייתה במשחק הראשון ועוד שרטוט של סוג של דאון בצורת כנפיים שניתן ללבוש. תראו בעצמכם: HD: http://www.gametrailers.com/player/47666.html SD: http://www.gametrailers.com/player/47666.html?type=flv
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי גירסת רילודד ואודה לכם אם יש למישהו שמירות מ45% ומעלה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, במשחק Rainbow Six - Raven Shield יש את הרובה "תבור" או בשמו TAR-21 שפותח ע"י התעשייה הצבאית ויכנס לשירות מלא בצה"ל תוך שנתיים. אז אם אתם רוצים לירות בו לפני הרבה חיילים (שהם לא מגבעתי) אז תורידו את ה-MP דמו שיצא אתמול. שווה ביותר - המשחק, הרובה לא כזה מדהים במשחק בשביל Balance...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר'ה - לא מזמן גיליתי טיפ אדיר שעוזר המון במשחק ועושה אותו יותר מעניין ומגוון יכול להיות שחלק מכירים והגיוני יותר שרובכם כבר פיספסתם את ההזדמנות להיעזר בו! אז ככה - אחרי שמסיימים את שתי המשימות בקוואץ' וסוף סוף מרטין מסכים לבוא אתכם - אל תבצעו מייד את הקווסט. מה שקורה עכשיו זה שהוא ילווה אתכם לכל מקום שתלכו - פרטנר לכל קווסט - כשהוא לא יכול למות אף פעם!!!!!!! זה אמנם עושה חיים יותר קלים, אבל זה אחלא שיש עוד מישהו איתך וכך אפשר לנסות כל מיני טריקים וקסמים ומיומנויות שלא בהכרח היו באות לידי ביטוי. חוץ מכמה באגים כמו זה שהוא נתקע לפעמים בקירות, או מלשין עליך כשאתה מכייס וכו - לא נתקלתי בבעיות אני עושה חיים וכבר בשלב 12 והבחור צמוד אלי - סוף הדרך זהו, הייתי חייב לשתף …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אם זה מעניין מישהו. פתחתי קבוצה חדשה בפייסבוק (מסתבר שחסרה כזו) לרגל ההשקה של ההרחבה החדשה. נקראת: World of Warcraft - israel מוזמנים להצטרף. המטרה היא די בסיסית, ליצור קהילה ישראלית לאילו שמתחילים לשחק מאפס, ואילו החוזרים לשחק דמויות עבר, או שיחקו תמיד. מיותר לציין שבהחלט זה חסר בפייסבוק ועל כן החלטתי ליזום מהלך. אודה על שיתוף פעולה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בדיוק רכשתי את באטלפילד 4 ואני לא רואה את השרתים של הפורום !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אנשים לעשות איתם Heists בGTA5. המשתמש שלי בSocial Club זה Zeevs86 תוסיפו. אני די נוב בעצמי לכן אני לא מחפש מישהו מקצוען שעבר את כל המשימות כבר, אבל אני גם מחפש אנשים שיודיעם לעבוד בצוות. לא חובה מיקרופון, אני אישית מעדיף את הצאט הרגיל של המקלדת. אז תוסיפו (:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, בעוד אחד משיטוטיי חסרי המטרה ב-Gamespot נתקלתי במשחק בשם Big Rigs: Over the Road Racing אבל מה שתפס את עיני הוא לא השם הארוך והלא מעניין, אלא הציון שהוא קיבל. 1.0. לא לא...לא 10, 1.0 - אחד נקודה אפס. לי זה נשמע ממש רע אז קראתי את ה-Review וגיליתי שבמשחק הזה ניתןלנסוע במהירות של 80 מייל לשעה על כל משטח, אם מישור או הר, לעבור דרך עמודי חשמל ובתים ואלוהים אדירים - להאיץ ברוורס מ-0 ל-60 מייל לשעה ב-5 שניות. http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html וכל מילה מיותרת. וכמובן לא נשכח את כתבת הוידאו המצורפת שפשוט קרעה אותי מצחוק! כתבת וידאו ספרו גם אתם על המשחק הגרוע ביותר שנתקלתם בו.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי נושא זה כדי לשקם מחדש את קהילת (COD2 (call of duty2 ליפני עד לחצי שנה הייו למשחק 15 שרתים ישראלים והיום יש רק 6 בגלל ששתי החברות העיקרית למכירת שרתים נפלו בגלל שצרייך cd key מקורי בישביל לשחק ... ואני פתחתי נושא זה בישביל להוסיף CLAN למשחק ושאנשים יקנו שרתים שרת ל 14 אנשים עולה 90 +שרת TS שזה תוכנה לדיבור ,המשחק מהנה מאוד ויש בו מישחקיות טובה שאף פעם לא משעממת . בבקשה עזרו לי להחות קצת את המשחק אני רוצה להגיע לפחות לעוד 15 שרתים בישביל שנוכל לפתוח CUPS של CLANS בישביל לקנות שרת ולדעת קצת יותר על המשחק והשגת המשחק פנו אליי בבפרטי ICQ 293786977 או לאתר www.vif.co.il ולא עכשייו המשחק לא צורך cd key מקורי ואני יסביר איך באייסקיו .. הסבר על המשחק: COD2 זהו מש…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לקהילת LoL, אני גאה להכריז על פתיחת טורניר ה-One Day Cup נושא הפרסים בשיתוף פעולה של HWzone ו-NOM-Gaming. מהלך הטורניר: - הטורניר הוא ל-8 קבוצות (כרגע, יגדל בהתאם לכמות הנרשמים) - הטורניר הוא בסגנון הגביע בהדחה יחידה (Single Elimination), כלומר קבוצה מפסידה יוצאת מהטורניר. - הגרלת המשחקים תהיה רנדומלית לגמרי ללא SEEDING מקדים. - משחק הגמר ישודר יועבר בשידור ישיר ובליווי קריינות (Streaming). - עץ הטורניר יפורסם שעה לפני תחילת הטורניר באתר binarybeast.com פרסים: המקום הראשון יזכה ב-100 ₪ מתנת NOM-Gaming ונותני החסות שלה. לו"ז: הטורניר יתקיים ביום שבת, ה-11.02.2011 …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Fallout 4 יצא לפני כמה חודשים וכשלראשונה קניתי אותו הסתכלתי על דרישות המינימום וראיתי שיש לי הכול. למרות זאת המשחק בקושי רץ על הגרפיקה הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה. זה המפרט שלי הוא לפי דעתי אמור להספיק: מעבד: Intel core i5 4460 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7900 series זיכרון: 8GB of RAM דברים כמו לוח אם וספק לא נראו לי חשובים לציין.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מ Steam את Fallout 3: GOTY, כשאני מנסה להתחיל משחק חדש המשחק פשוט קופא ואני צריך לסגור אותו דרת מנהל המשימות. דבר דומה קורה אפילו אם אני מנסה לצאת מהמשחק רגיל. ניסיתי דברים שראיתי שמציעים ברשת כמו להתקין DLL אחר ו/או לשנות קובץ INI אך ללא השפעה כלל. עשיתי ולידציה של הקבצים מ Steam, עבר בסדר. שלחתי מכתב לעזרה הטכנית, לא ענו לי. מישהו נתקל בזה? יש רעיון למישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
- Universal - MU - 25x 35% Season : 8 Episode 3 Preimuim Files - Hard Server - Name: UniversalMu Files: Season 8 Episode 3 (Premium Files) Web: www.universalmu.com Facebook Page (please join): https://www.facebook.com/muisr?ref=hl Exp: 25x Drop: 35% Monster HP: 100% Points /lvl : 5 / 7 Host: 1gbps with protection DDoS to 30GBPS. ON: 24/7 Lag: 0 Spots in all maps.Opening: 10th SeptemberServer Specifications (host): RAM: 64GB Processor Speed: Intel Xeon E5 - 1650v2 3.9GHz Connection: 1GBPS Hosting Location: FranceBless: 100% Soul: 75% Life: 60%Chaos Machine:+10: 85% +11: 80% +12: 75% +13: 70% +14: 65% +15: 60% (Item+Luck) - No Custom It…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-