משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamer20.com/gamehub/wolfenstein-pc/previews/1018 אני אישית אהבתי מאד את המשחק הקודם ומחכה למשחק הזה שנרמז כבר מייד לאחר ש - DOOM 3 הזדהב והוכרז רשמית רק לפני כמה חודשים. המשחק ישתמש במנוע של COD4 ומפותח כמובן ע" RAVEN שאחראית למשחקי פעולה משובחים.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Minimum System Requirements * Windows XP SP2 or Windows Vista * 2.0+ GHZ Single Core Processor * 512 Mbytes of System RAM * NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space Recommended System Requirements * 2.4+ GHZ Dual Core Processor * 1 GBytes of System RAM * NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21439
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בדיוק רכשתי את באטלפילד 4 ואני לא רואה את השרתים של הפורום !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האם אפשר לשלם ב steam עם חשבון paypal ? באפשרויות תשלום יש רק כרטיסי אשראי
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מ Steam את Fallout 3: GOTY, כשאני מנסה להתחיל משחק חדש המשחק פשוט קופא ואני צריך לסגור אותו דרת מנהל המשימות. דבר דומה קורה אפילו אם אני מנסה לצאת מהמשחק רגיל. ניסיתי דברים שראיתי שמציעים ברשת כמו להתקין DLL אחר ו/או לשנות קובץ INI אך ללא השפעה כלל. עשיתי ולידציה של הקבצים מ Steam, עבר בסדר. שלחתי מכתב לעזרה הטכנית, לא ענו לי. מישהו נתקל בזה? יש רעיון למישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני חייב להודות שניסיתי הרבה דברים. תקופה ארוכה שיחקתי עם ה- SPAS , בתור בוגר COD היו לי הרבה זכרונות טובים ממנו. אבל ברגע שגיליתי את ה- MP7 , הוא פשוט מפלצת! ניסיתי גם את ה- AEK 971 , P90 ואפילו את ה- M16A3. לא עשה לי את זה בכלל. לא מדיוקים בעליל. סתם ROF מטורף. דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Fallout 4 יצא לפני כמה חודשים וכשלראשונה קניתי אותו הסתכלתי על דרישות המינימום וראיתי שיש לי הכול. למרות זאת המשחק בקושי רץ על הגרפיקה הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה. זה המפרט שלי הוא לפי דעתי אמור להספיק: מעבד: Intel core i5 4460 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7900 series זיכרון: 8GB of RAM דברים כמו לוח אם וספק לא נראו לי חשובים לציין.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על פי זה נראה כי נווידיה לוחצת על מפתחי משחקים לא ליישם DX10.1 על מנת לא לת למתחרה יתרון. מלוכלך ומכעיס! http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3320&p=6
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לקהילת LoL, אני גאה להכריז על פתיחת טורניר ה-One Day Cup נושא הפרסים בשיתוף פעולה של HWzone ו-NOM-Gaming. מהלך הטורניר: - הטורניר הוא ל-8 קבוצות (כרגע, יגדל בהתאם לכמות הנרשמים) - הטורניר הוא בסגנון הגביע בהדחה יחידה (Single Elimination), כלומר קבוצה מפסידה יוצאת מהטורניר. - הגרלת המשחקים תהיה רנדומלית לגמרי ללא SEEDING מקדים. - משחק הגמר ישודר יועבר בשידור ישיר ובליווי קריינות (Streaming). - עץ הטורניר יפורסם שעה לפני תחילת הטורניר באתר binarybeast.com פרסים: המקום הראשון יזכה ב-100 ₪ מתנת NOM-Gaming ונותני החסות שלה. לו"ז: הטורניר יתקיים ביום שבת, ה-11.02.2011 …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! אני אשמח לקבל רשימה לא גדולה (3-4משחקים) של משחקי FPS שירוצו על geforce 6600 (שער המערכת היא P4 3.0 עם גיגה זכרון). הכיוון הוא far cry, half-life1-2, doom3. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
למי שלא הבין זה עריכה של bo2 וסליחה על האיכות פשוט יש לי מחשב גרוע .
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אנשים לעשות איתם Heists בGTA5. המשתמש שלי בSocial Club זה Zeevs86 תוסיפו. אני די נוב בעצמי לכן אני לא מחפש מישהו מקצוען שעבר את כל המשימות כבר, אבל אני גם מחפש אנשים שיודיעם לעבוד בצוות. לא חובה מיקרופון, אני אישית מעדיף את הצאט הרגיל של המקלדת. אז תוסיפו (:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחק חדש הרבה זמן לא שיחקתי במשחק טוב אני מחפש משהו שיהיה עם אקשן כמובן אבל שיהיה לו אלמנטים של משחק תפקידים לשפר דמות יכולות קסמים כל מיני כאלה משהו כמו שילוב של פייבל והאקשן של מקס פיין דאוס אקס הראשון!!! תודה מראש לעוזרים טל
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להזכר במשחק כלשהו אני אשמח על העזרה אני לא זוכר הרבה על המשחק משחק מרוצים ששיחקתי ביסודי (לפני 9-11 שנים) זה משחק מרוצים ממבט מלמלה עם כל מני שיפורים למכוניות ובמרוץ כל כמה זמן היה אפשר לעשות תורבו די מגניב הייתה שם מכונית בשם בננה (או משהו כזה) די גרועה והמכונית של השלבים האחרונים היתה בצבע שחור מה שבטוח זה לא מיקרו משינס אני יודע שזה נשמה כמו כל משחק מרוצים ישן אבל זה מה שאני זוכר אני אשמח אם תעזרו
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בלאק אופס 2 תחרותי? איך נכנסים, ממה מתחילים, מה עושים? נהנים לשחק בלאק אופס 2 בפאבליק? תמיד מגיעים לתוצאות גבוהות, או לפחות נהנים מהמשחק? חשבתם על להתקדם ולשחק במשחק יותר מאוזן, תחרותי ומקצועי? זה המקום בשבילכם, באשכול זה אעבור על כל פרט ופרט בדרך שלכם אל התחרותיות והמקצועיות, מהדברים הבסיסיים ביותר כמו כניסה לטימספיק ועד לדברים המתקדמים יותר כמו פתיחת קלאנים, קאפים, גאטרים וטורנירים. חוקים תחרותיים, ותחרותי בבלאק אופס 2: קוד נתפס כמשחק תחרותי כבר מהמשחק הראשון, מה ההבדל בין תחרותי ולצורת המשחק בה אתם משחקים כיום? ההבדל הוא עצום, דבר ראשון המשחק נעשה בSEARCH AND DESTROY, עם הגבלות בנשקים ובעוד דברים שונים על מנת ליצור איזון וסוג של "ספורטיביות", …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה.. למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר.. מישהו מכיר ? שמע? נתקל?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אירוע State of Play הראשון לשנת 2024 סיפק לנו מידע חדש אודות כמה וכמה כותרים מסקרניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה - לא מזמן גיליתי טיפ אדיר שעוזר המון במשחק ועושה אותו יותר מעניין ומגוון יכול להיות שחלק מכירים והגיוני יותר שרובכם כבר פיספסתם את ההזדמנות להיעזר בו! אז ככה - אחרי שמסיימים את שתי המשימות בקוואץ' וסוף סוף מרטין מסכים לבוא אתכם - אל תבצעו מייד את הקווסט. מה שקורה עכשיו זה שהוא ילווה אתכם לכל מקום שתלכו - פרטנר לכל קווסט - כשהוא לא יכול למות אף פעם!!!!!!! זה אמנם עושה חיים יותר קלים, אבל זה אחלא שיש עוד מישהו איתך וכך אפשר לנסות כל מיני טריקים וקסמים ומיומנויות שלא בהכרח היו באות לידי ביטוי. חוץ מכמה באגים כמו זה שהוא נתקע לפעמים בקירות, או מלשין עליך כשאתה מכייס וכו - לא נתקלתי בבעיות אני עושה חיים וכבר בשלב 12 והבחור צמוד אלי - סוף הדרך זהו, הייתי חייב לשתף …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם המשחק יצא למחשב ? אם כן באיזה תאריך המשחק יצא ? תודה לכל העונים ...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-