עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shbd,

מחפש המלצות למשחקים עם המלחמה הזאת. מלחה"ע נמאס כבר. משהו בסגנון של COD ניסיתי את BF: V , זה נחמד אבל זה יותר מולטי. האם קיימים עוד משחקים על מלחמה זאת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

איזה משחק אדיר עד היום אני מחפש דרכים לשחק בו ( דרך אגב רק בראשון כל השאר היו זבל) אפילו חשבתי לקנות מחשב P1 בשביל להריץ את המשחק

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אתם מוזמנים להסביר את הבחירה שלכם...

• 33 תגובות
    • 7.9k צפיות
  4. מישהו פה עשה מנוי לשירות הזה של נוידיה? מה דעתכם על זה ?מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  5. שלום אני מנסה להריץ את המשחק BATTELFIELD 3 ואני מקבל את ההודעה הבאה מה זה אומר? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 499 תגובות
    • 78k צפיות
  6. היי אני מנסה כבר חודש+- לעשות "Alley-opp " בSlam-dunk ואני לא מצליח, עברתי על כל הלחצנים וני לא מצליח, הלכתי בית הספר הזה במשחק ולא הבנתי כלום ממה שאמרו שם. מה עושים<? תודה מראש Install תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כאן ניתן למצוא מדריך המקיף את כל אופציות המשחק, החל מגרפיקה וכלה בפונקציות השליטה. מדריך מקיף אשר יתן לכם את האפשרות לסחוט את המקסימום מהדמו. תהנו, R.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. הגענו לסוף השנה האזרחית של 2007 עוד מעט ימטירו עלינו מצעדים שונים של בחירת משחק השנה ותוצאות. השנה היתה מבורכת ביותר במשחקים ובעיקר בז'אנר FPS אם אתם סוברים שלשני משחקים מגיע התואר ,יש לכם אפשרות להצביע פעמיים. מענין אם נצליח לקלוע לדעת ה"מומחים" בהמשך.

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Zbbabir,

היי, מישהו מכיר משחק אסטרטגייה טוב של כיבוש העולם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by b1rka,

צריך להביא מסך מחשב כבל אינטרנט ו??? כל הכבלים שמחוברים למחשב??!?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. טוב אז ככה יש כמה נושאים שהתפתחו בתעשית משחקי המחשב שאני רוצה לדבר אליהם קודם כל עלית מחירי חלק מהכותרים מה שהיה פעם 50$ (בארצות הברית ) היום כבר חלק מהמשחקים זה 60$ ואני מדבר על משחקים רגילים ולא גרסאות מיוחדות למעשה האלו מחירים בחלק מהמשחקים לרמת המחיר בקונסולות הHD רק שבקונסולות חברות משלמות עמלה ליצרניות הקונסולות אבל במחשב השוק חופשי שנית DLC בתשלום שנימצא כבר בדיסק המשחק וזה לא באמת DLC אלה פתיחת תוכן חסום בתשלום לדוגמה יש דיווחים שביושוק 2 קיבל DLC כזה (DLC=תוכן להורדה ) שלישית הגנות דוקרניות -כמו AC2 לדוגמה לטעמי כל הדברים האלו הולכים להזיק מאוד בטווח הארוך לתעשית משחקי המחשב אנשים פשוט צריכים לשלם יותר כסף על פחות תוכן ועוד ל"הנות" מהגנה דרקונית במקום …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by needacomp,

http://www.polygon.com/2014/11/6/7170359/assassins-creed-unity-far-cry-4-pc-pulled-from-steam אחרי דרישות מוגזמות למשחקים, עכשיו אי אפשר לרכוש אותם דרך steam. טוב נו, גם ככה הם הכריחו אותנו תמיד להשתמש ב uplay המגעיל שלהם. איפה הימים שהכל היה ב steam.... מה השלב הבא ש actvision תשיק שירות משלה ותעביר את המשחקים החדשים שלה לשם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gadidi,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by R0ck,

להלן שלוש תמונות שלקחתי מתחילת המשחק... בדומה ל UT2K3, גרפיקה מרשימה, אפקטים איכותיים אבל קירטועים.... אויי הקירטועים... (מצטער על הגודל, בעלי 56k, אבל עם קצת סבלנות גם אתם תצפו בזה).

• 122 תגובות
    • 9.6k צפיות
  16. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי בטוניוק במשימה הזאת בבקשה תעזרו לי?!

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by ISR Soldier,

יצא למרקט *כרגע בבטא סגורה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TimoTy,

חיפשתי בגוגול וגם באתר של EA ולא מצאתי ......... אם תוכלו להביא לי לינק בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by toska,

מחפש סימולטור טיסה על מטוסי קרב וגם מטוסים מסחריים כגון בויינג ואיירבאס. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Playa Statuz Meh pretty ship, de Titan And from da back view, nice ass btw And how can i forget to show off my big gunz - look at the damage =) לכוכב קוראים כרתים (Crete) והוא שייך ל Crosairs, החברה הכי רעים בגלקסיה. 8) אל תשאלו אותי מה מטרת הת'רד הזה בבקשה...

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/cyberpunk-2077-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%9e%d7%a5-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%9b%d7%96-%d7%91-witcher-3/

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  24. Started by trojan,

למה בהאלף לייף 2 יש לי 40 fps ובקאונטר סטרייק סורס רק 8 fps???

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by liran12345,

לא יודע מה לעשות כל משחק שאני מתרין עולה ותוך 30 שניות יוצא לשולחן עבודה מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.