עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maor5,

שלום יש לי את המשחק ניד פור ספיד קרבון אני בא להתקין וזה עושה לי שגיאה שאין לי גירסא מתאימה של directx למרות שיש לי בדקתי בפקודה dxdiag למרות זה גם בinfo של המשחק אז בשורה של directx רשום pass שזה עבר ושיש לי את זה עכשיו למרות זאת זה עדיין עושה לי את השגיאה הזאת מה הבעיה? איך אני מתקין את משחק? נ.ב צרבתי את המשחק הנ''ל לחבר ואצלו זה עבד מצוין ויש לו אותה גירסת directx כמו שלי יש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

[glow=red,2,300]Diplomacy[/glow] ??? עריכה: הידגשתי את המילה שכולם התעלמו ממנה. עכשיו זה מספיק ברור?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by ag43,

ראיתי בסטיקי שהמשחק הזה שוחרר וחיפשתי עליו מעט יותר פרטים. לא שיחקתי בגוטיקים למינהם אבל שיחקתי בTHE WITCHER ובזמנו מBLADURS GATE 1+2 והרחבותיהם ומאוד נהניתי מהם. לעומת זאת, אובליביון ממש לא מצא חן בעיני. האם סגנון המשחק של RISEN דומה לאחד מהמשחקים האלו? אם לא אשמח להסבר קצר על הסגנון, עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי A)RPG) טוב.

• 196 תגובות
    • 26.2k צפיות
  4. Started by GameGems,

חושבים שאתם מכורים למשחקים? הכירו את האנשים שלקחו את התחביב למקומות מפתיעים והזויים במיוחד לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

רכשתי את המשחק במבצע של סטים לפני כחודשיים יחד עם כל ההרחבות שלו, דבר ראשון, מה ההרחבות נותנות? לא מצאתי מה זה בכלל.. לגבי המולטיפלייר - אני משחק בסינגל כמו מטומטם כי כל פעם שאני נכנס לשרת, אחרי 2 דקות הפאנקבסאטר העיף אותי וכתוב שיש לי איזה דריבר או תוכנה שלא בסדר.. ניסיתי להסיר את הפאנקבאסטר ולהתקין מחדש ולעדכן ומה לא.. אותו דבר אצל חבר שרכש את המשחק. לשנינו יש כרטיסי מסך של AMD, אצלי 6950 (שאר מפרט בחתימה) ושלו 4870 אבל לא חושב שזה קשור. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by aleXtazi,

יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..

8. געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by haimagar,

שלום 1. מישהוא אולי יודע מתי הולך לצאת Update 1.2 של המשחק ?? 2. זה רק לי או שגם לכמה אנשים פה המשחק קורס ל WINDOWS ??? תודה מראש , תומס.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by bob lee swagger,

11. Started by J0n1,

היה פעם איזה משחק כזה שבונים מן בובות כמו בצעצוע של סיפור ואז אפשר להלחם איתן. ואם לדוגמא הפלתי ליריב את היד אני יכול לקחת אותה ולהרביץ לו איתה. מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תוסף חדש עבור בקרי ה-DualShock 4 הפופולריים יוסיף לו שימושיות מעניינת - בחלקו האחורי לכתבה

13. Started by shloosh,

שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. חברים כשאני נכנס למשחק, השעון רץץץץץץץץץץץץץץ יש לי ספיד האק אני רץ בטיל נתקע רץ בטיל נתקע וזה לא צ'יטים אני לא ידוע מה לעשות ואם נגיד אני פותח שרת שאני עושה .. השעון רץ פי 3 יותר מהר מה לעזאזל הולך פה ? עזרה !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by זבנג222,

אני בחיפושים לאתרי משחקי קלפים למתחילים אשמח לקבל המלצות לאתרים כאלה מעניינים

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by asili,

הי אני בשלב 7 עם ה NIGHT ELF שלב שבו צריך להגן על עץ העולם מפני ה UNDEAD למשהו יש טיפ איך ניתן להגן על המקום במשל 45 דקות אני תמיד קרוב כ דקה לסיום עד שהם מגיעים לעץ

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by orila,

שלום חברים יצא לי לפגוש את במשחק הזה CrimeCraft: Bleedout , מהמעט שיצא לי לקרוא עליו \ לראות ב youtube נראה כמו MMO עם שילוב של FPS נראה נחמד עם מימוש די טוב של נושא האקשן , למישהו יש רשמים קצת יותר "מעמיקים" עליו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  19. שמועות עקשניות מנבאות לנו כי המפיצה האמריקאית הגדולה Take-Two עומדת לבלוע את חברת Codemasters הבריטית - ולקבל דריסת רגל משמעותית בתחום כותרי הנהיגהלכתבה

20. Started by mMmSaK,

התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by gil_za,

שלום אנשים, אני ועוד כמה שותפים פותחים בעוד שבועיים-שלושה חנות למשחקי רשת במרכז ראשון, כמובן בכיכובו של המשחק: COUNTER STRIKE , חשבתי אם תהיה דרישה להוסיף גם משחק אסטרטגיה כמו RED ALERT או STARCRAFT . יהיו כמובן מסיבות רשת בימי (לילות) שישי לתוך שבת בבוקר, יכול להיות שנעשה כמה ימים חינם כדי לבדוק את תפקוד הרשת...אני אפרסם פה אם נצטרך "טסטרים" . בינתיים לילה טוב לכולם, גיל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roie13,

שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקומות שמהם אני יוכל להוריד את הGENERALS הרגיל + ה ZERO HOER ואני פשוט לא מוצא. אני מחפש בעיקר קבצי ISO כי אני לא יודע מה לעשות עם שאר הסיומות. אם יש לכם מקום שממנו אני יוכל להוריד את שני המשחקים אני יהיה שמח מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by Clazimi,

24. Started by Zadu,

קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.