משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי GENERALS ואני לא מצליח לשחק DIRECT CONNECT נגד חבר זה רושם לי TIMED OUT שאני מנסה להתחבר אליו. אם זה חשוב לפתירת הבעיה יש לי רשת אלחוטית=FIREWALL אם זה יכול לעזור אז בבקשה פעם הצלחתי לשחק נגד חבר שלא היה לי FIREWALL. לשנינו יש אותו גרסה 1.0
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב p3 800, 256SDRAM, geforce2 mx200 64MB. לפני יומיים רק שמתי את הכרטיס הנ"ל (היה לי TNT2). מאז כל משחק שדורש פעילות גרפית בינונית ומעלה, עולה, עובד חלק למספר שניות, ואז נתקע. אחרי משהו כמו 30-40 שניות, המשחק משתחרר לכמה שניות, ואז נתקע שוב... ניסיתי את המשחקים max payne 2 fifa 2003 mtv celebrety death match. ניסיתי גם לבדוק משחקים שכן עבדו חלק על הכרטיס הקודם וגם הם פעלו לא טוב, אותה הבעיה שציינתי למעלה... ניסיתי את mechwarrior4 משחקים קלילים וישנים פועלים טוב. ניסיתי את אלסטומניה DXBALL mortal kombat4 מישהו יכול לעזור??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך G-FORCE 4 TI4800 SE P4 2.53 512 DDR 400 MHZ כשאני מפעיל את המישחק הזה אני שם בANTI ALAISING X2 OR 4 1280x1024 עדיין רואים קווים שבורים יש לי את הדרייבר האחרון של NVIDIA מה לעשות כדי שיהיה חלק???????????.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עד עכשיו היה לי מחשב חרא P3 500 ו Voodoo3 3000.... אז לא יכולתי לשחק כלום, שום דבר שיצא בזמן האחרון. עכשיו קניתי מחשב חדש פצצה עם Radeon 9800pro פנטיום 4 מה שאתם רוצים... קיצור, אני רוצה להשלים את מה שהפסדתי בזמן הזה , אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים ששווה להשיג מהשנה האחרונה? אם זה משחק ממש טוב אפשר גם מלפני שנתיים... בעיקר משחקי פעולה אסטרטגיה ותפקידים (Wolvenstein, ever winter night, age of mytology...), אני לא ממש חולה על סימולטורים ומירוצים אז רק אם יש אחד ממש טוב... כל משחק שנהינתם ממנו עם גרפיקה וממשק טוב גם יתאים, רק אל תיתנו לי כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות אלה רק את הטובים שבינהם. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם במשחק עובד על מחשב אם אימיולטורים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי 9800פרו חדש של 3DCLUB +קאטאליסט 4.12 העניין הוא כאשר אני מריץ HL2 בהגדרות בינוניות המשחק מקרטע לפעמים באותם הגדרות גם ה 8500 היה אותו דבר אפילו יותר טוב לעומת זאת NFSU2 בהגדרות הכי גבוהות פשוט לא מזיז לו אפילו טוחן במשחק בלי לראות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ב GTA 3 , קודם כל יש לי את הדיסק המקורי, שלא תחשבו שהורדתי, ויש לי מחשב חדש טוב, ולפעמים כשאני במשחק ויש פיצוצים גדולים , או שטנק נופל, או שאני שורפת המון אנשים, וכאילו יש פיצוצים ענקיים ואפקטים גדולים המשחק נתקע , וזה מראה לי שגיאה , אבל לא מובנת כאילו כתוב כמה מספרים ואותיות, ואני לא מבינה למה?? עזרה! :'(
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ממש מחפש WOW אבל פספסתי את ההרשמה. אם במקרה למישהו נמאס לשחק ורוצה לעזור אז בבקשה שיעביר לי את הACCOUNT. אני ממש רוצה להתרשם מהמשחק. אפילו אם לא נמאס לכם ואתם פשוט יודעים שלא תשחקו יום יומיים אז בבקשה צרו איתי קשר. אודה לכם מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות יצאתי מהביוב סרקתי את האזור ולא מצאתי כלום.עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי יש ? איך אני משיג אוכל ? כל הזמן מהבהב לי הבתים ואיך אני שולח את העובדים SERF לנוח ? אגב משחק מדהים ! גרפיקה ממשק סיפור משחק טוב!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להגיד שהמילה אכזבה היא לא מספקת. המשחק הזה הוא פשוט לא זה, השליטה: גרועה להפליא גרפיקה:מזכירה את GTA3 למרות ששם היא יותר טובה תופס 5 ג'יגה, אפשר להגיד סתם. בקיצור, חיקוי עלוב לג' טי איי, ולא כל כך מוצלח. אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי בהם. ובמילה אחת האכזבה של 2005!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שנה וחצי שיחקתי ת המשחק מאפיה וזאת הייתה חוויה לא נורמלית ומאז אני לא מסוגל לשחק יותר מכיון שכל המשחקים גרועים ביחס אליו.. לכן אני מעוניין לדעת אם יש גרסת המשך. אשמח לקבל תמונת הפניות לאתרים אחרים וכל מה שקשור.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם אני זוכר הייתי מת על הקווסטים, כל האפשרויות רגילות, בלי תלת מימד, בלי כל מני שטויות, עלילה ממש טובה! תראו היום, בעצם אני כבר לא זוכר איזה קווסטים יש היום, יש היום כל מני אסטרטגיות שנמאס מהם. למשל אני יכול לתת דוגמאות לקווסטים ישנים שממש אהבתי : שוליית המכשף 1-2 , באד טאקר, אי הקופים 1-3 ועוד. אף אחד לא חשב שזה לא עדיף? זה שיש היום אמצעים לעשות משחקים כאלה זה לא אומר שזאת חובה! הקווסט האחרון שאני זוכר שיצא הוא אי הקופים 4 שלדעתי הוא גם לא משהו, למרות שיש לו עלילה אבל זה ממש מעצבן עם התלת מימד!!! מה אתם חושבים?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני כל כך שמח לקבל סוף סוף את המייל הזה: סוף סוף ;D
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? דברים כאלה קיימים בכלל? אני פשוט חייב אותו כדי לשחק ב final fantasy x פשוט חייב!! אם יש כזה דבר: איזה מחשב זה דורש? אני יכול לצרוב דיסק כזה?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נעלם לי הדם במשחק SOF2 , מישהו יודע למה? מה קרה? משהו???? כי זה ממש לא כיף לשחק ללא הדם והאלימות!!!!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)? ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב עקב בעיות כל מיני, בכל מקרה היה לי את המשחק באותו הזמן מותקן והיו לי שמירות ממש בסיום העיר השנייה כשיש משימות כמו משימת COFFEE TO GO או משהו כזה(אם מישהו בכלל זוכר)... בכל מקרה חשבתי שהשמירות נשמרות בתוך התיקייה של המשחק עד שגיליתי שהן נשמרות ב- my documents\gta 3 user files בכל מקרה פתחתי את הת'רד בשביל לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו מהעיר השנייה(עדיף כמה שיותר קרוב לסיום העיר). תודה מראש... נ.ב. פתחתי אייסיקיו במיוחד בשביל זה: 167383504
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם טריינרים הם חוקיים? (TRAINERS למי שלא מבין)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מבמאפיה והמשחק לא רץ לי בכלל! טוב,וגם לחבר שלי שיש לו מחששב כמעט בול כמו שלי. המחשק זז בסדר אבל כל הזמן נתקע לשניות ולא רץ בכלל חלק,וגם המכונית זזה מאוד לאט, מה הבעיה יש לי מחשב טוב (אני חושב) AMD Athlon XP 2000+ SUMA geforce 4 TI 4200 64MB OC 300/600 mhz DDR 256 333MHZ ואני עם windows xp אם זה משנה,כי חבר שלי אומר שהוא מחליף ל-2000 וזה יעבוד הרבה יותר טוב!??? מה לעשות אני משתגע,אני גם עושה על רזולוציה די נמוכה: 1024-768 16 bit medium details low shadows מה כבר לא בסדר? GTA3 פועל בטיללללל!!!! וברזולוציות הרבה יותר גבוהות!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמי שבשנים האחרונות אין לו זמן למשחקים (גוזל משאבים אדירים = זמן) וכמי שהתמכר למשחק הנ"ל הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שיוציאו המשך למשחק? מבלי להגזים, המשחק הזה גזל ממני יומיים שלמים רצופים של משחק!! אזהרה חמורה!!! מי שיצחק או ילגלג דמו בראשו! :2gunsfiring_v1: :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-