משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למרות שפתחתי את הפורטים הרוולנטים, אני עדיין לא מצליח לראות את ערך הפינג בבאטל-לוג. למישהו יש רעיון ? D-LINK 6850U תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון לגבי מצב השרתים: מה קורה קהילת CS:GO השרתים הגיעו והם בתחזוקה . האחראי קהילה יעדכנו אותכם כבר בהמשך ויעשו אשכול מסודר חוזרים לפעילות מלאה ! שיהיה חופש גדול נעים לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רשימת השרתים המעודכנת! אז מה קורה קהילת באטלפילד? ברוכים הבאים לאשכול הרשמי של שרתי המשחק שלנו ! שרתים בעלי אחסון הכי טוב שאפשר למצוא ואתם מוזמנים תמיד לבוא לשחק איתנו HWzone | CQB | Chain Link Only | Dragon's Teeth | 2000Tickets HWzone | Club Server | Administrated | PBBans HWzone | TDM Canals | PBBans | No explosives/Crane/Shotguns HWzone | Club Server | Administrated | PBBans טים ספיק: לכניסת השרת לחץ על האייפי - ts.hwzone.co.il כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה, בעיקר במפות ובמודים, אם מישהו יודע מה הכי פופולרי מוזמן לכתוב כאן ונבחן שינוי. מיותר לציין שכל דבר שאתם צריכים צוות המנהלים עומד לרשותכם הכל בשבילכם אז תמשיכו לשחק י…
-
- 1 תגובה
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, מה תמליצו למי שאהב אתHeroes of Might and Magic 3 . אני הולך לשחק SP, לא ניסיתי שום משחקים שלהם מאז שיצא 4 שלא מצא חן בעיניי. אני מדבר על משחקי הבסיס בלי ההרחבות. Heroes of Might and Magic 5 vs 6 בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול אולי טיפטיפה לשער מה יהיו הדרישות ל PC? או שעדיין אין שמץ של מושג לאף אחד בגלל שרוקסטאר לא גילו כלום
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נתקלתי ב- AD פה בפורום של האתר Gamers Outlet חנות דיגיטלית שמוכרת משחקים של steam,uplay,origin וכו' הופתעתי לראות מחירים ממש זולים על משחקים לעומת חנויות אחרות לדוגמא CJS למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת בעבר ויוכל לשפוך קצת אור. שתפו.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שואל כי היום היה לי משחק הזוי, שיחקתי בNuketown עם קבוצה של נובים ועשיתי 26-0. פעם ראשונה שהרגתי כ"כ הרבה במשחק אחד. אולי אני לא בפורום המתאים אז אנא תקנו אותי אם כן. שיחקתי עם AUG עם Extended Mags Crossbow Scavenger pro Slight of hands Flak Jacket לא שיחקתי במשחק הרבה זמן וחזרתי אליו לפני איזה חודש חודשיים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק כדי להבין, יהיו שרתים או לא ? אני לא אומר את זה בטון של 'כעס', רק רוצה לדעת אם עוד שווה לבדוק את הפורום הזה כי המנהלים כבר בכלל לא שמים ז*ן לפי מה שנראה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
The Garbage Run אתגר שיוביסופט שחררו לכל שחקני W_D! הנה הסרטון שלי לאתגר אני ישמח ללייק ושיתוף: והנה הסרטון הרשמי של האתגר: נראה אותכם
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, למרות כל הניסיונות וההתקנות מחדש הבעיה עדיין חוזרת שוב ושוב, ברחבי האינטרנט יש המון סוגי תיקונים אך אף אחד מהם לא עזר (כנראה שמדובר בסוג של בעיה כללית) נראה שמפות גדולות עם מים יותר בעיותיות, ממפות סגורות כמו operation locker, יוצא אחרי מספרת דקות בודדות הבעיה נגרמת רק במשחק הזה BF4, ונראה לפי חיפושים ברשת שהיא קוראת ב 90% מהמקרים עם משחקי BF. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה לכל מי שיש רעיון לפתרון הבעיה... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עדכון נוסף: השרתים חזרו והם פשוט בתחזוקה אמורים להיות מוכנים ביומיים שלושה הקרובים !! עדכון : השרתים בתחזוקה ויחזרו לתפעל תוך כמה ימים בצורה מלאה! אנחנו מצטערים לבשר אבל כל השרתים נפלו מסיבה לא ידועה ואנחנו מטפלים בעניין בכל המאמצים האפשריים. נעדכן אותכם כאשר הכל יחזור לעבוד . השרת TEAMSPEAK עדיין מתפקד ואתם מוזמנים להגיע תמיד! סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה! חשיפה קטנה : בנוסף אמורים להגיע עוד שני שרתים לביאף 4 ועוד שרת לביאף 3 בשבוע - שבועיים הקרובים !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא מזמן התחלתי לשחק ב GRID Autosport ונתקלתי בבעית גרפיקה שלא ידוע מה גורם לה, הרי המשחק עובד חלק על רמת גרפיקה בינונית בלי תקיעות. אשמח לחוות דעת בנושא. *והדריברים של כרטיס מסך מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://game-oldies.com/ רק עכשיו גיליתי אתר שכולל המון משחקי קונסולות ישנות שניתן לשחק בהם online. כרגע זה האתר הכי טוב שמצאתי למשחקי קונסולות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Battlefield Bad Company 2] Hit That Helicopter Ass] If you enjoyed the video you can like and subscribe for more videos in the future.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי משחק בסטים שנכנסתי לבטא שלו והוא פועה לי בספריה ולאחר שמחקתי אותו אני לא רוצה שהוא יהיה שם איך אני מוחק אותו ככה שאני לא יראה אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה וביקשתי שייתנו לי קיק במקרה והייתי חייב לצאת משרת COMP, האם ההתקדמות לקראת ה- RANK הבא מושפע בצורה מסויימת ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
LOUD VOICES!!!!! If you enjoyed the video you can like and subscribe for more videos in the future.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שקניתי את injustice למחשב והתחלתי לשחק, שמתי לב שהמשחק הזה זוועה בלי שלט. זה ממש בדיחה לשחק ככה עם מקלדת. אני מחפש שלט טוב שיהיה במחיר נחמד. אם יש בארץ סבבה אבל אם יש יותר זול בחו"ל לא מפריע לי לחכות (יש מספיק משחקי חדשים בספריה של סטים) אשמח להמלצות. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-