עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני יודע שיש דיון ראשי למשחק אבל הסיבה היא שאני פותח את זה היא כי אני רוצה להבהיר נקודה ממש חשובה. אני לא יודע אם זה החוצפה הישראלית או כול דבר אחר אבל יש אנשים שצריך פשוט לשרוף אותם חיים ואחד מאותם האנשים הוא במקרה האדמין של השרת HWZONE, בחור חביב בשם mishax1 או יותר נכון ילד מסכן בן 14 שלא יודע לשחק. לא,זה לא קרה בשרת של HWZONE,אלא בשרת של ALPHA,אחרי שהרגתי אותו KILL אחרי KILL,ככול הנראה הילד הקטן שעדיין לא ירדו לו הביצים חטף NERD RAGE,והתחיל לכתוב ישר שאני ציטר ויש לי אימבוט,איך שנכנס האדמין של השרת ALPHA,הוא פנה עליו ואמר לו שאני ציטר,שלא לדבר על הקללות שהוא זרק עליי במשך חצי שעה.. אני לא בא לבכות או משהו יש לי עוד הרבה שרתים לשחק בהם,אבל בסך הכול רק רוצה להסדיר בפניכ…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אני כבר על סף ההתיאשות, פשוט לא מצליח להפעיל את המשחק קרייסיס! שבגללו, אפשר להגיד, קניתי את המחשב. קניתי מחשב, עכבר, ומקלדת במיוחד בשביל להנות כמה שיותר מהמשחק ומה שקורה זה שאני יושב ומבזבז את כל הזמן הפנוי (שגם ככה אין) בלהילחם עם המחשב. בהתחלה עוד הייתי משחק בצורה סבירה עם ניתוקים כל 20-30 דקות שזה היה מתסכל, אבל לפחות היה אפשר לשחק. כרגע אני לא מצליח להפעיל את המשחק השמור בכלל. בזמן המחשק המחשב נתקע וכשאני נכנס ל - task manager אני רואה את השורה הבאה: - Crysis Dx10 - mar 11 2008 (19:40:48) -not responding לאחר חיפושים רבים וחפירות בכל מיני אתרים ברשת נתקלתי באנשים עם בעיה דומה אך ללא פתרון בשום מקום. התיאשתי מלנסות להפעיל את המשחק, ורציתי לעבור לשחק ב crysis wa…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו הזמנתי BC2 שעולה ב 18SHOPTO לירות שטרלינג שמתי את ישראל במשלוח ואת החשבון פיפל שלי... בחיוב חייבו אותי 21 לירות שטרלינג שזה 18+3 משלוח לישראל... אבל בקבלה ששלחו לי מפיפל כתוב ככה: סוחר ShopTo.net paypal@shopto.net הנחיות לסוחר לא הזנת הנחיות כלשהן. כתובת למשלוח - לא אושרה Iהמוכר טרם מסר פרטי משלוח כלשהם. יש סיבה לדאוג? תודה רבה לעוזרים אני ממש לא יודע מה לעשות...

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Super Sonic,

אני חובב משחקי QUEST עוד מילדות ורציתי לקבל קצת המלצות לכמה טובים. שנת יציאה לא כל כך חשובה כמו כן גם גראפיקה זה לא גורם משפיע כל כך בQUEST. לאחרונה עברתי את AMNESIA - אחלה משחק מאוד מהנה.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום! ה-PS3 עומד לצאת (עוד חצי שנה) ובינתיים יש כמה וכמה דברים לראות... הנה הטופ שבטופ (לבינתיים): KILLZONE 2. המשחק שהימם את כולם בתערוכת E3... בהתחלה לא האמינו שזה הגרפיקה של המשחק עצמו, אבל זה כן. http://www.ps3land.com/previews/Killzone2.php כאן יש preview של המשחק, עם כמה תמונות מהסרטון שהוצג בתערוכה (שמציג את הכוח של המנוע הגרפי של המשחק עצמו). http://www.ps3portal.com/?view=video_gallery&game=33 כאן יש את הסרטון שהוצג בתערוכה (לא באיכות הכי טובה, אבל סבבה+). ויש עוד משחקים שהוצגו בתערוכה כן. בתערוכה. אז שימו לב מה מצפה לנו - שינוי טוטאלי בחווית המשחק... אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר של הפלייסטיישן בארץ... (יש למישהו 3000 ש"ח?) תראו ותהנו.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by LazyBoy,

קבלו: http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257 תמיד פחדתי שבליזז ישתמשו במנוע של WOW לדיאבלו 3 כוס אמק! למה להרוס משחק מעולה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by timac,

טוב החלטתי לפתוח פה טורניר אן בי אי 2006 מקווה שיהיו משתתפים!! אז ככה הליגה תיהיה בנויה מ16 שחקנים 2 בתים כל בית 8 קבוצות ו4 עולות לפליאוף שישוחק הטוב מ5. כל אחד שירשום קבוצה,אי סי קיו,מסנג'ר,שם,אם הוא יכול לארח או לא. כל רבע ישוחק 5 דקות על רמה סופרסטאר.. יאללה אני יתחיל: פילדלפיה 224606 amitbachr@walla.co.il עמית יכול לארח אין רשת יאללה כולם להירשם רק רציניים וכאלה שיש להם תמשחק..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שמתי הכל על HIGE והמסך נכבה זה קרה כמה פעמים מחקתי התקנתי מחדש ולא עזר שמתי הכל על נמוך ועבד בסדר מה הבעיה בעבר זה לא קרה לי מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 512MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

9. Started by vinipyx,

אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ofeky1,

איך מתקינים את הבלק אדישן??? יש בו מכוניות ומסלולים חדשים שמעתי ואני לא יודע איך מתקינים את זה??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yot,

יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://hardocp.com/article.html?art=NzY3

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק ושמתי לב שאת רוב הדמויות במשחק אני רואה כפיקסלים ולא ניתן לראות בכלל את הפרצופים שלהם. נסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה ,פעם לעלות את הרמת ההגדרות ופעם להורידם למינימום וכל פעם אני נתקל באותה הבעיה. הקטע הוא שהגרפיקה הכללית של המשחק ,נוף בנינים אני רואה בסדר רק את הדמויות ולפעמים גם את הרכבים (כל מה שנע במשחק ) אני רואה על הפנים ,ממש גרוע. אומנם המחשב שברשותי דיי ישן P III 1000 עם 512MB אך כרטיס המסך שלי דיי טוב radeon 9800 pro ולא הייתה לי בעיה להריץ על המחשב משחקים כגון: doom 3 , farcry, half life 2 ועוד... הכרטיס תקין לחלוטין הדרייבר מעודכן לגירסה האחרונה גם ה DirectX . אודה לעזרתכם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הי,יש לי משחק לסוני פלייסטישן אחד שעלה 300 שח והוא נשרט (או נסרט או איך שלא כובתים את זה) וחבר שלי אמר לי שאם אתה תצרוב תמשחק מחדש הוא יפעל לך.. אז אני רוצה לפחות לנסות אבל אני לא יודע איך,אפשר עזרה בבקשה? ורק שתדעו שאני לא הולך לתת את את המשחק למישהו,פשוט חבל לי על 300 שח!!!! תודה!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by galz,

אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dids22,

הורדתי את הדמו של המשחק ושמתי על ההגדרות הכי גבוהות (נראה לי) הקיצר התחלתי לשחק אבל עבד לי די לאט עם תקיעות כל כמה שניות ואחרי כמה זמן זה יצא לי לגמרי מהמשחק משהו יודע למה זה קורה או שהמערכת שלי לא מספיקה להגדרות הגבוהות? ד"א המערכת שלי היא amd 3000 64b 512mb 6600gt

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HumanFly,

שלום, בתור בעל מעבד 64 ביט - גם אני מחכה שמשחקים יעברו השקות ותמיכה ב-64 ביט. למי שכן יצא לטעום למשל את הדמו של אינויזיה הBLOOB דנסר, ב64 ביט הוא רץ פי 2 יותר מהר (32X2 = 64 מן הסתם ) השאלה הנשאלת היא, האם לדעתכם נתחיל כבר לראות בזמן הקרוב משחקים שיתמכו ב-64 ביט ? חוץ מההתקדמות של מערכת ההפעלה שעדיין אין ממש הסבה רישמית שכוללת דריבירים מתי לדעתכם או שאתם יודעים בידיוק מתי יצאו משחקים בגירסאות 64 ביט או פאצ'ים ותלאים שיהפכו אותם למסונכרניי מערכות 64 ביטים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. למי שעבר את ה 5 דקות הראשונות במישחק אני תקוע פה: זה מן שירותים מיקלחת עם אמבטיה מלאה בדם אחרי שהורגים את אלו עם האקדחים ב5 דקות הראשונות של המשחק... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by STRENGTH,

כדאי לי לקנות PS2?? מתי יוצא PS3?? ומה יהיה המחיר שלו. אולי זה לא מתאים לפה אבל לא מצאתי בפורום מקום לרשום על קונסולות

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by האיש הירוק,

אני לא יודע מה ליקנות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם פתחתי נושא זה כדי לשקם מחדש את קהילת (COD2 (call of duty2 ליפני עד לחצי שנה הייו למשחק 15 שרתים ישראלים והיום יש רק 6 בגלל ששתי החברות העיקרית למכירת שרתים נפלו בגלל שצרייך cd key מקורי בישביל לשחק ... ואני פתחתי נושא זה בישביל להוסיף CLAN למשחק ושאנשים יקנו שרתים שרת ל 14 אנשים עולה 90 +שרת TS שזה תוכנה לדיבור ,המשחק מהנה מאוד ויש בו מישחקיות טובה שאף פעם לא משעממת . בבקשה עזרו לי להחות קצת את המשחק אני רוצה להגיע לפחות לעוד 15 שרתים בישביל שנוכל לפתוח CUPS של CLANS בישביל לקנות שרת ולדעת קצת יותר על המשחק והשגת המשחק פנו אליי בבפרטי ICQ 293786977 או לאתר www.vif.co.il ולא עכשייו המשחק לא צורך cd key מקורי ואני יסביר איך באייסקיו .. הסבר על המשחק: COD2 זהו מש…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. כן כן, סוף סוף אחרי זמן רב של המתנה, האימולטור בגרסה החדשה יוצא ולא רק שהוא מפעיל הרבה משחקים אלא גם במהירות. "Right, you all have been waiting for v0.9 for a looonnnnggg time. The wait will be over this coming Sunday so stay tuned for v0.9 this Sunday." קישור למקור: http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/70381-pcsx2-release-schedule.html קישור לאתר הרשמי: http://www.pcsx2.net/

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.