Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני חושב שנכנס לי וירוס למחשב ושיתק לי את הדרייברים בכל פעם שאני נכנס לקובץ שמע או וידאו אני מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות עדכון מנהלי התקנים ולא עזר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
בגרסה החדשה של Windows 11, מיקרוסופט תסיר את התמיכה בקודק AC-3, מהלך שעשוי להשפיע על משתמשים שצורכים מדיה בפורמט זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בלפ טופ WIN98 ויש לי בעיה בהסרת אחת התוכניות. אני מנסה להתקין גרסה חדשה יותר של אותה תוכנית אבל אני לא מצליח כי המחשב דורש שאני יסיר קודם את הישנה. הלכתי להוספה/הסרה של תוכניות בלוח בקרה והסרתי משם ורשם שזה הוסר בהצלחה והפעלתי את המחשב מחדש ליתר בטחון. נסיתי להתקין שוב והמחשב שוב רשם שצריך להסיר את הישנה. נכנסתי ללוח בקרה שוב וראיתי את התוכנה למרות שהסרתי אותה והוא רשם שהוסר בהצלחה. התהליך נמשך כמה פעמים עד שעכשיו החלטתי לבקש את העזרה שלכם בפתרון הבעיה. איך אני מסיר את התוכנה הישנה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב, XP ו98, ב98 הדיסקים עובדים, בXP שאני מנסה לפתוח את הכונן מופיע לי ההודעה שמצורפת.. מה לעזזל יכולה להיות הבעיה? ובעיה אחרת יש לי ב98 , בדיסקים שנצרבו עם האפשרות המולטי סיישן שבה אפשר להוסיף אחרי זה קבצים בנרו הוא לא מזהה שזה נצרב עם מולטי... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים אני סובל מהבעיה קשה במחשב. המחשב נורא כבד ואיטי והכי גרוע כשאני גולש באינטרנט הדפדפן שלי כל הזמן נתקע. היה לי אקספלורר 7 כל הזמן היה נתקע לי הדפדפן והדרך היחידה לצאת ממנו היה דרך CTL+ALT+DETE וככה הייתי סוגר. אמרתי אוקי אולי הבעיה הוא בדפדפן ואני יסיר אותו ויתקין מחדש או שהגרסה 6 תעבוד לי מצויין, אבל לא הבעיה לא נפתרה. הרצתי סריקת אנטיוירוס ואנטיספאם והוא לא מצא לי כלום. יש לי נוד 32 גרסת 3+ וXSOFTSPY. מצ"ב מנהל המשימות שלי: אולי מישהו יוכל לזהות את הבעיה. פרטים כללים נוספים: וינדוס XP SP2 - עברית. זכרון 768 מגה. כונן 120 ג'גיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
האם אפשר להסתיר הארדיסק שלם ושיהיה ניתן להיכנס אליו אם כותבים את האות של הכונן בכתובות או לחילופין לעשות אותו דבר עם תיקייה? האם אפשר לעשות את זה גם מוסתר וגם עם סיסמא ?? איך עושים סיסמא? האם חייבים תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי WIN XP PRO מקורי וכעת אני במסגרת ה30 יום מכיוון שכבר התקנתי את התוכנה מס' פעמים בגלל כל מיני סיבות הפעלת הWIN דרך האינטרנט אינו מתאפשר לי בגלל חסימה והוא אינו קולט את הקוד הקיים האם יש איזשהו קוד אחר שיכול לפתור לי את הבעיה? נותרו רק 8 ימים לחסימת מערכת ההפעלה בבקשה עיזרו לי בהקדם.(אני לא מעוניינת להתקשר למיקרוסופט) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
- 3 followers
-
-
לא רוצים לינוקס? אפשר גם אחרת. Valve החלה לשחרר כלים המסייעים להתקנת מערכת חלונות 10 על הקונסולה המהפכנית החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם הטאבלט הזה, ומעוניין להכנס דרכו לחשבון שלי דווקא באמצעות האפליקציה של הבנק. אז בטאבלט של סמסונג או של אפל, ניתן מהחנות שלהם להוריד את האפליקציה. מה עושים משתמשים כמוני שרוצים להשתמש באפליקציה דרך הטאבלט של מיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower
-