Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמפוצל ל 3 כוננים C,D,E אני רוצה שרק הקבצים בE ישמרו כל שאר הקבצים לא ישמרו ... איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, פירמטתי והתקנתי את Win XP מחדש וביטלתי כמה צלילים ב Sound Scheme. (שנמצא ב Sounds and Audio Devices בלוח הבקרה) בכל מקרה, כל פעם שאני עושה ריסט כל הצלילים חוזרים לברירת המחדל וזה משגע אותי כי אני צריך כל פעם לבטל צלילים מסוימם מחדש. ניסיתי גם לשמור sound scheme משלי אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הגיע לידי עותק של VISTA מקורי השאלה שלי היא כזו יש משחקים שרכשתי כמו COD 4 AIRBORN NEED FOR SPEED וכו האם המשחקים האלה יעבדו על 64 BIT או שלא באשכולות הנעוצים הבנתי או שלא שחלק יעבוד והחלק הישן יותר לא כמה ישן לא יעבוד ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שאני לוחץ את הקישור של הרדיו או של התחנת טלווזיה האקספלורר נתקע
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שמעתי שאפשר לעשות בויסטה מן אפקט כזה שכאשר אני פותח כמה תקיות זה נראה כמו תלת מימד כזה..... מה שפחתי ראשון נראה "רחוק" אם כן איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי WIN 7 בצירוף KLITE BASIC ואיני מצליח לראות סרטי DVD במדיה סנטר כמו שצריך - המסך מקרטע ויש המון הפרעות אציין בנוסף כי זה קרה גם ללא המקודדים מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי ויסטה x64, התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר של nvidia אבל אני עדיין לא יכול להגיע ל-1440x900 מחיפוש קצר ברשת הבנתי שזו בעיה שלא נפתרה רשמית עדיין. למישהו יש פיתרון לכך? (חוץ מהתקנת דרייבר ישן או חיבור VGA)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על האפשרות שיש ב WIN לעשות system restore: 1. כשני מבצע system restore למלשל ליום קודם האם כל מה שהתקנתי (מסמכים/תוכנות/מידע) באותו יום ביצוע ה system restore זה נמחק (מקווה שהסברתי את עמצי טוב) 2. האם הדבר "בריא" למחשב או שעדיף להימנע?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-