Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בכוונה רשמתי כאן בפורום ווינדוס כי אני חושב שיש סיכויי שהבעיה היא לא קשורה לחומרה כי הכונן ניפתח מתוך כמה ניסיונות אז השאלה שלי האם יש איזה שהוא פיתרון לבעיה ברמת התוכנה ? או שהפתרון נימצא ברמה אחרת ? תודה ירון
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה באמצע ההתקנה של הווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו מה הבעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש ופתאום הוא עושה ריסטרט תעזרו לי ???
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל יש לי על המחשב את ההתקנה של ויסטה ששוקל 2.43 ג'יגה. עכשיו שאלתי היא אם זה שדרוג מויינדוס XP לויסטה (והאם יש אפשרות חזרה ל-XP).
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות כיבוי המחשב עושה הדלקה מחדש אם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
עכשיו יש לי WINDOWS XP שמותקן בכונן C שיש לו בו 10 GB בבדיקה של הויסטה הוא אומר לי שכדאי לי להתקין את הויסטה על כונן של 15 GB. האם אני יכול להתקין את הVISTA על הכונן של ה 10 GB? האם זה יספיק לו? עכשיו אם לא, יש לי כונן E שבו יש 25 GB אם אני יתקין שם את הויסטה איך אני מוחק את הXP בכונן C? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
הגיע לידי עותק של VISTA מקורי השאלה שלי היא כזו יש משחקים שרכשתי כמו COD 4 AIRBORN NEED FOR SPEED וכו האם המשחקים האלה יעבדו על 64 BIT או שלא באשכולות הנעוצים הבנתי או שלא שחלק יעבוד והחלק הישן יותר לא כמה ישן לא יעבוד ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שאני לוחץ את הקישור של הרדיו או של התחנת טלווזיה האקספלורר נתקע
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי ויסטה x64, התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר של nvidia אבל אני עדיין לא יכול להגיע ל-1440x900 מחיפוש קצר ברשת הבנתי שזו בעיה שלא נפתרה רשמית עדיין. למישהו יש פיתרון לכך? (חוץ מהתקנת דרייבר ישן או חיבור VGA)
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לעשות בויסטה מן אפקט כזה שכאשר אני פותח כמה תקיות זה נראה כמו תלת מימד כזה..... מה שפחתי ראשון נראה "רחוק" אם כן איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-