Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאני לוחץ את הקישור של הרדיו או של התחנת טלווזיה האקספלורר נתקע
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה לא מובנת כל כך אבל אני אנסה לפרט: באינטרנט אני לא מצליח ליראות מפות אונליין כג' וואלה מפות וכד' (גוגל מפה כן רואה) אני לא מצליח ליראות תמיד PDF זה רושם לי בוצע ואני לא רואה כלום כאשר בנייד אני כן רואה כשאני מחפש מידע דרך אתר אניטרנט לדוגמא מחפש משהו שממלאים פרטים ואז הדף חושב וצריך להציג מידע אז כנל רושם לי בוצע ואין כלום . ניסתי גם עם מוזילה וזה אותו הדבר אני מקווה שהבנתם ותעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
שמעתי שאפשר לעשות בויסטה מן אפקט כזה שכאשר אני פותח כמה תקיות זה נראה כמו תלת מימד כזה..... מה שפחתי ראשון נראה "רחוק" אם כן איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי ויסטה x64, התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר של nvidia אבל אני עדיין לא יכול להגיע ל-1440x900 מחיפוש קצר ברשת הבנתי שזו בעיה שלא נפתרה רשמית עדיין. למישהו יש פיתרון לכך? (חוץ מהתקנת דרייבר ישן או חיבור VGA)
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להלחם בתופעת הlow id שיש לי בתוכנות שיתוף הקבצים לא רץ אצלי שום פיירוול ולכן ניסיתי להציץ לתוך הגדרות הפיירוול של הוינדוס ואני מקבל את ההודעה : "windows firewall settings cannot be displayed because the assosiated service is not running .do you want to start the windows firewall/internet connection sharing (ics) service? ואז לא חשוב אם אני בוחר בyes או ב no לא קורה שום דבר . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני חושב שנכנס לי וירוס למחשב ושיתק לי את הדרייברים בכל פעם שאני נכנס לקובץ שמע או וידאו אני מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות עדכון מנהלי התקנים ולא עזר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי WIN 7 בצירוף KLITE BASIC ואיני מצליח לראות סרטי DVD במדיה סנטר כמו שצריך - המסך מקרטע ויש המון הפרעות אציין בנוסף כי זה קרה גם ללא המקודדים מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בלפ טופ WIN98 ויש לי בעיה בהסרת אחת התוכניות. אני מנסה להתקין גרסה חדשה יותר של אותה תוכנית אבל אני לא מצליח כי המחשב דורש שאני יסיר קודם את הישנה. הלכתי להוספה/הסרה של תוכניות בלוח בקרה והסרתי משם ורשם שזה הוסר בהצלחה והפעלתי את המחשב מחדש ליתר בטחון. נסיתי להתקין שוב והמחשב שוב רשם שצריך להסיר את הישנה. נכנסתי ללוח בקרה שוב וראיתי את התוכנה למרות שהסרתי אותה והוא רשם שהוסר בהצלחה. התהליך נמשך כמה פעמים עד שעכשיו החלטתי לבקש את העזרה שלכם בפתרון הבעיה. איך אני מסיר את התוכנה הישנה?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב, XP ו98, ב98 הדיסקים עובדים, בXP שאני מנסה לפתוח את הכונן מופיע לי ההודעה שמצורפת.. מה לעזזל יכולה להיות הבעיה? ובעיה אחרת יש לי ב98 , בדיסקים שנצרבו עם האפשרות המולטי סיישן שבה אפשר להוסיף אחרי זה קבצים בנרו הוא לא מזהה שזה נצרב עם מולטי... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על האפשרות שיש ב WIN לעשות system restore: 1. כשני מבצע system restore למלשל ליום קודם האם כל מה שהתקנתי (מסמכים/תוכנות/מידע) באותו יום ביצוע ה system restore זה נמחק (מקווה שהסברתי את עמצי טוב) 2. האם הדבר "בריא" למחשב או שעדיף להימנע?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-