Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום , מאתמול התחילה לי הבעיה ואני ממש לא יודע מה היא או שזה וירוס או חסר קובץ לא יודע מה בדיוק... לא נגעתי בשום דבר לא בהגדרות ממש בכללום פתאום אני בדיוק הייתי באינטרנט ... ופתאום המחשב מראה לי מסך כזה כחול ורשום שם כל מיני דברים ...אני זוכר רק משהו אם המילה system 32 וכו'... ואז שאני מפעיל את המחשב מחדש זה בא לעלות החלות ואז זה מראה לי שוב תמסף הכחול כמעט כל הזמן... אבל יש פעמים שלא מתכבה ושום דבר לא נמחק או משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות בדיוק עכשיו מישהו מכיר תבעיה הזאת והאם יש לה פתרון זה ממש דחוף לי כי אני נמצא הרבה על המחשב ואני לא רוצה שעכשיו הוא יתחיל להדפק לי כי יש לי ים דברים במחשב ואם משהו ימחק אני לא יודע מה יקרההההה אוףףףף אני בבעסה ץ. בבקשה תעזרו זה חשוב. ת…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני זוכר שהיתה אפשרות כזאת לשנות את נפח הקובץ ואני מעוניין להוריד מגודלו אם מישהו יוכל להדריך אותי זה יהיה מצויין תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להלחם בתופעת הlow id שיש לי בתוכנות שיתוף הקבצים לא רץ אצלי שום פיירוול ולכן ניסיתי להציץ לתוך הגדרות הפיירוול של הוינדוס ואני מקבל את ההודעה : "windows firewall settings cannot be displayed because the assosiated service is not running .do you want to start the windows firewall/internet connection sharing (ics) service? ואז לא חשוב אם אני בוחר בyes או ב no לא קורה שום דבר . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש! נ.ב. - חשוב לציין שאל תנסו לעזור בזה שתגידו לי להוריד דרייבר. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס וללוח שלי
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
רציתי להתקין על המחשב שלי Windows XP Pro Black Edition USA .... ורציתי לשמוע ממכם כמה דברים על הונידוס הזה....אם הוא טוב/רע מועיל או סתם לא כדאי ועדיף ת'vista
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל יש לי על המחשב את ההתקנה של ויסטה ששוקל 2.43 ג'יגה. עכשיו שאלתי היא אם זה שדרוג מויינדוס XP לויסטה (והאם יש אפשרות חזרה ל-XP).
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בלפ טופ WIN98 ויש לי בעיה בהסרת אחת התוכניות. אני מנסה להתקין גרסה חדשה יותר של אותה תוכנית אבל אני לא מצליח כי המחשב דורש שאני יסיר קודם את הישנה. הלכתי להוספה/הסרה של תוכניות בלוח בקרה והסרתי משם ורשם שזה הוסר בהצלחה והפעלתי את המחשב מחדש ליתר בטחון. נסיתי להתקין שוב והמחשב שוב רשם שצריך להסיר את הישנה. נכנסתי ללוח בקרה שוב וראיתי את התוכנה למרות שהסרתי אותה והוא רשם שהוסר בהצלחה. התהליך נמשך כמה פעמים עד שעכשיו החלטתי לבקש את העזרה שלכם בפתרון הבעיה. איך אני מסיר את התוכנה הישנה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שאני לוחץ את הקישור של הרדיו או של התחנת טלווזיה האקספלורר נתקע
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בכוונה רשמתי כאן בפורום ווינדוס כי אני חושב שיש סיכויי שהבעיה היא לא קשורה לחומרה כי הכונן ניפתח מתוך כמה ניסיונות אז השאלה שלי האם יש איזה שהוא פיתרון לבעיה ברמת התוכנה ? או שהפתרון נימצא ברמה אחרת ? תודה ירון
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-