Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בוקר טוב, שבוע שעבר התקנתי לראשונה XP עברית (גירסת HOME). שלשום, הורדתי את קובץ ההתקנה של Service Pack ל XP HOME עברית. לקחתי הביתה והפעלתי אותו. הקובץ נפתח ואח"כ נפתח חלון "ברוכים הבאים להתקנת Service pack ל XP עברית" (משהוא כזה). ואז הוא "חשב" קצת, וקיבלתי הודעה: "שגיאה בהפעלת service pack - יוצא מהתקנה". בקיצור אני לא מצליח להתקין service pack ל XP וזה די מתסכל. מישהוא יכול לעזור בבקשה? יש לי XP מקורי עם רישיון. תודה, יוסי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בהתחלת הווינדוס זה אומר INVALID BOOT.INI , מי שיוכל להסביר ולעזור לי בנושא זה אז אני אודה לו מאוד. 2)משחקים הולכים לי על הווינדוס לאט מאוד! יענו בעומס הם כאלה מקרטעים (ניתקעים כל 80 לבין 200 מאיות, לא ניתקעים ניתקעים, יענו מראים סימנים כמו כזה שזה ניתקע לאיזה 15 מאיות וממשיך ולפעמים עד לבערך 50 מאיות ומעלה) וגם הפינג נורא!!!!!!! יש לי WINDOWS XP ואמרו שהייתה פעם בעיה כזו, משהו יכול לעזור.??? תודה רבה אני אשמח :'(
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון על זה אבל זה היה יום או יומיים אחרי השחרור שלו.. בינתיים עבר קצת זמן ואולי עלו דברים חדשים.. יש שיפור בביצועים? יציבות\אי יציבות מוגברת? תמיכה\חוסר תמיכה בדברים? וכל דבר אחר... בתודה מראש, אני
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה התתקנתי שרת לינוקס עם Squid שעושה לי caching לקבצי אינטרנט. אבל וינדוס עדיין ממשיך לעשות chaching למרות שהגבלתי אותו למגה אחד הוא לוקח יותר יש אפשר לבטל לגמרי את ה caching ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הופיעה לי בעייה מוזרה ומפריעה ביותר: לאחרונה אחרי ששדרגתי מחשב מ-WinME ל-WinXP (עשיתי Upgrade ולא New Installation) הכל עובד טוב ויפה חוץ מזה שעבודת המעבד כמעט כל הזמן על 100%. התבוננות קצרה ב- Task Manager העלתה (ופה הבעייה) שה-Procceses שאחראים להעמסת המעבד הם: Explorer.exe וה- Task Manager עצמו!! (כלומר זה לא איזה תוכנה שנתקעה!). העלתי את המחשב ב- Safe Mode , ולחוסר הפתעתי זה לא עזר, והמסקנות המתבקשות הם שזה לא איזה יישומים מיותרים או Service שגורם להעמסה המוזרה הזאת. מישהו אולי נתקל בזה? אני יודע שהפתרון הקל ביותר זה להתקין מחדש, אבל זה גם הפתרון הקשה יותר.. P.S. יש אפשרות כלשהי לתקשר אם נציג שרות של Microsoft בחינם?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות