עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי XP הום ידוע לי שיש הגבלה של 5 משתמשים להתחברות אלי האם ישנה דרך להגדיל את מספר ההתחברויות??? (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by imac,

http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  3. מחשב נייד לנובו שנקנה אתמול עם ווינדוס 8.1. כאשר מנסה להתחבר לרשת לא מאובטחת הכל תקין, לחיבור מאובטח מקבל הודעה שזמן החיבור לוקח זמן רב יותר מהצפוי, וככה ממשיך עד שמפסיק. בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by amos2009,

שלום יש ברשותי ARCHOS 9 עם WINDOWS 7 STARTER נעלם לי סמן הפיכת אנגלית לעברית ולא ניתן להכניס סיסמא.(שמופיע בצד ימין למעלה) מה עלי לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eliom,

מה מומלץ להתקין חלונות 8 32ביט או 64 ביט? לפי המפרט של המחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. מופיע לי בסרגל כלים ליד השעון סמל של מגן אדום עם X אדום עליו כשאני פותח אותו נפתח חלון של WINDOWS SECURITY שמתריא באדום שUSER ACOUNT CONTROL בOFF בXP היתי מסמן שלא יציג לי את ההודע וזה לא היה מראה זאות שוב כאן אני לא מוצא אפשרות כזו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 11:27:35 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by ranyr,

לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by TripMan,

לא משה..אפשר לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by spirit,

בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. בתוך תקיית היוזר שלי היו כמה תיקיות ברירת מחדל של הווינדוס כמו my music, my pictures וכו' באותה תקייה הייתה גם התקייה desktop ומחקתי אותה. עכשיו אני לא יכול לעשות כלום ברקע! האקספלורר חושב ונתקע ומעלה את ההודעה server execution failed אני גם לא יכול להכנס ללוח הבקרה כי זה כאילו אמור לפוח חלון אקספלורר שדפקתי אותו. אני יכול לפתוח תוכנות (ולגלוש) וכל מה שקשור לtask bar מה אני צריך לעשות כדי לתקן? על זה נאמר... אופס![br]פורסם בתאריך: 10.03.2011 בשעה 00:25:51 סודרחיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון הבא למי שיצטרך להכנס לרג'יטרי ול- *ציטוט של אחד אנשים מפורום בחו"ל* Hello people, I just today had this same problem in my Windows 7 profile. The solution is to go to regedit, and cha…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mrraz,

מישהו יודע על תוכנה שעובדת על ויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום כולם, כשאני מפעיל את הויסטה 64 ביט RC1 אז יש את הבחירת משתמש כשאני לוחץ על המשתמש שלי הוא רושם פרפרינג יור דסקטופ למשך המון זמן ואז מופיע מסך ריק שאני לא יכול לעשות איתו כלום... אז אני נכנס לטסק מנג'ר לוחץ על ניו טסק ומפעיל את האקספלורר ואז הוא רושם לי שהמשתמש שלי לא נטען... מה עושים? איך אני גורם למשתמש ליהטען?<

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by moshen1169,

מופיעה לי מסך כחול וכתוב בו:driver irql not less or equel

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by אוריפ,

יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

זה רק בפרטישן הזה וב-Sub Folders זה לא ככה http://img169.imageshack.us/img169/1421/untitledsm1.jpg[br]פורסם בתאריך: 23.02.2007 בשעה 07:45:08 מישהו ? זה ממש מציק

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by Hatori_Hanzo,

איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוסיף מיקומים משלי לתפריט שמירה של windwos. אני מתכוון לחלק שמסומן באדום בצילום מסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Goadzilla,

יש לי ויסטה אולטימיט שעבודת מעולה עד שאני מפעיל תוכנת שיתופ קבצים לא משנה איזו אימיול יוטורנט ברגע שאני מפעיל אז פתאום לווינדוס מתחילות ליהיות תקיעות קטנות ומעצבנות מישהו מכיר תתופעה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.