Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח שמפוצל ל 3 כוננים C,D,E אני רוצה שרק הקבצים בE ישמרו כל שאר הקבצים לא ישמרו ... איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. אני לא בטוח אם יש קשר לבעיה שמשגעת אותי. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה תמיד שאני לוחץ על אפשרות מסויימת ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. כשאני נכנס לפירוט הוא אומר לי: Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? זה ממש חשוב לי, משהו שאיני יכול להסתדר בלעדיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום , מאתמול התחילה לי הבעיה ואני ממש לא יודע מה היא או שזה וירוס או חסר קובץ לא יודע מה בדיוק... לא נגעתי בשום דבר לא בהגדרות ממש בכללום פתאום אני בדיוק הייתי באינטרנט ... ופתאום המחשב מראה לי מסך כזה כחול ורשום שם כל מיני דברים ...אני זוכר רק משהו אם המילה system 32 וכו'... ואז שאני מפעיל את המחשב מחדש זה בא לעלות החלות ואז זה מראה לי שוב תמסף הכחול כמעט כל הזמן... אבל יש פעמים שלא מתכבה ושום דבר לא נמחק או משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות בדיוק עכשיו מישהו מכיר תבעיה הזאת והאם יש לה פתרון זה ממש דחוף לי כי אני נמצא הרבה על המחשב ואני לא רוצה שעכשיו הוא יתחיל להדפק לי כי יש לי ים דברים במחשב ואם משהו ימחק אני לא יודע מה יקרההההה אוףףףף אני בבעסה ץ. בבקשה תעזרו זה חשוב. ת…
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי, פירמטתי והתקנתי את Win XP מחדש וביטלתי כמה צלילים ב Sound Scheme. (שנמצא ב Sounds and Audio Devices בלוח הבקרה) בכל מקרה, כל פעם שאני עושה ריסט כל הצלילים חוזרים לברירת המחדל וזה משגע אותי כי אני צריך כל פעם לבטל צלילים מסוימם מחדש. ניסיתי גם לשמור sound scheme משלי אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן,ניסתי להתקין ויסטה על המחשב שלי ואין לא הולך. כול פעם יש בעיה בדריבר אחר. כנראה שהלוח אם שלי לא נתמך על ידי ויסטה ולמרות זאת האם יש דרך כולשהי לטפל בבעיה? מעבד AMD SEMPRON 2800+ עבודה במהירות 2 גיגההרץ לוח אם גיגה ביט GA-7N400-L 1 giga ram 250 gB geforce 6600gt בדקתי באתר של גיגה בייט ואין שם דריבר מעודכן ל VISTA
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הגיע לידי עותק של VISTA מקורי השאלה שלי היא כזו יש משחקים שרכשתי כמו COD 4 AIRBORN NEED FOR SPEED וכו האם המשחקים האלה יעבדו על 64 BIT או שלא באשכולות הנעוצים הבנתי או שלא שחלק יעבוד והחלק הישן יותר לא כמה ישן לא יעבוד ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בכוונה רשמתי כאן בפורום ווינדוס כי אני חושב שיש סיכויי שהבעיה היא לא קשורה לחומרה כי הכונן ניפתח מתוך כמה ניסיונות אז השאלה שלי האם יש איזה שהוא פיתרון לבעיה ברמת התוכנה ? או שהפתרון נימצא ברמה אחרת ? תודה ירון
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות כיבוי המחשב עושה הדלקה מחדש אם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כשאני הולך לכיבוי ועושה פעולת RESTART אז המחשב באמת מראה לי שהוא סוגר את כל התהליכים או את מה שהוא אמור לעשות בזמן כיבוי/הפעלה מחדש אבל בסוף הוא נתקע ולא מתבצע הההפעלה מחדש גם אחרי פרק זמן של המתנה מצידי .. . . מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה באמצע ההתקנה של הווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו מה הבעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש ופתאום הוא עושה ריסטרט תעזרו לי ???
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
עכשיו יש לי WINDOWS XP שמותקן בכונן C שיש לו בו 10 GB בבדיקה של הויסטה הוא אומר לי שכדאי לי להתקין את הויסטה על כונן של 15 GB. האם אני יכול להתקין את הVISTA על הכונן של ה 10 GB? האם זה יספיק לו? עכשיו אם לא, יש לי כונן E שבו יש 25 GB אם אני יתקין שם את הויסטה איך אני מוחק את הXP בכונן C? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש! נ.ב. - חשוב לציין שאל תנסו לעזור בזה שתגידו לי להוריד דרייבר. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס וללוח שלי
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל יש לי על המחשב את ההתקנה של ויסטה ששוקל 2.43 ג'יגה. עכשיו שאלתי היא אם זה שדרוג מויינדוס XP לויסטה (והאם יש אפשרות חזרה ל-XP).
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לצאט של אמאסאן-המתקדם...ובכניסה לצאטים המתקדמים צריך להוריד את התוכנה של ה i2i הבעיה שמשום מה בוינדוס ויסטה הוא לא נותן לזה להסתיים...זאת אומרת הוא מוריד את הקובץ אבל לא מצליח להעביר אותו מהתיקיה הזמנית למקום שבו הוא צריך להיות...הנה תמונה של השגיאה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=32552727sb4.gif אשמח לפתרון איך בכל זאת להצליח להיכנס
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-