עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by boogie,

לאחרונה כל כמה זמן באמצע העבודה אני מקבל מסך כחול שכתוב בו משהו עם DUMPING MEMORY ואחוזים רצים ולאחר מכן המחשב מבצע איתחול ניסיתי כבר להתקין וינדוס מחדש אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by virtual222,

איך אני מתקן את זה?

4. אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by wisemen,

שלום, אנחנו מחפשים לחברת סטארט-אפ מבוססת המפתחת Desktop application tools ר"צ Windows kernel להשתלבות כחלק מצוות הקמה. דרישות התפקיד: B.sc בהנדסת מחשבים או תוכנה. 3 שנות ניסיון לפחות בפיתוח C ו-++C. ידע מעמיק ב-Windows Internals . ניסיון בפיתוח ו-Debugging של Kernel Drivers. ידע באסמבלר - יתרון. לפרטים נוספים ניתן לפנות למעין 03-9194999 maayan@wisemen.co.il

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by isotoper,

מסיבה כשלהי הגדרתי לוינדוס לעלות ב SAFE MODE ע"י הגדרה של msconfig. הבעיה שאני לא מצליח עכשיו לחזור למצב רגיל והוינדוס עולה לי כל הזמן ב SAFE MODE, אפילו שאני משנה בחזרה את ההגדרה ב-msconfig. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Goolip,

אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by boogie,

אז ככה ...התקנתי Windows Xp Sp2 באנגלית.....ועשיתי 2 משתמשים עכשיו השאלה שלי היא....אם אפשר לעשות משתמש אחד שהמחשב שלו יהיה בעברית...שהתחל יהיה בעברית והמחשב שלי יהיה כתוב בעברית ושאר הדברים...... והמשתמש השני ישאר באנגלית......אפשרי דבר כזה ?! ואם כן איך אני עושה את זה ..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by menypeled,

פירמטתי את המחשב והתקנתי xp. משום מה יש לי בעיה עם העברית, לדוגמא כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (כגון icq) במהלך ההתקנה מופיע ג'יבריש במקום עברית. איך מתקנים זאת...

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by Ferrari599,

אני צריך gadget שיכול להציג לי מצלמת רשת שנמצאת במקום כלשהו ושהתמונה מתעדכנת אחת לדקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by nir_varon,

היי יש לי WINDOWS XP SP2 מותקן על המחשב. אבל כשהתקנתי את המחשב משום מה נדפקה לי ההתקנה ואז שניסיתי לסדר את ההתקנה, בטעות התקנתי את כל הwindows שוב. ועכשיו יש לי שתי התקנות אחת שעובדת ואחת שלא. הוא מציג לי שעליית המחשב שיש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות על המחשב, דבר שהוא לא נכון מכיוון שההתקנה הראשונה לא עובדת. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שאני אבטל את ההתקנה הדפוקה ולא אצטרך כל פעם לחכות 30 שניות או לבחור מערכת הפעלה כאשר המחשב עולה.. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by BigSmoke,

יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. בכוונה רשמתי כאן בפורום ווינדוס כי אני חושב שיש סיכויי שהבעיה היא לא קשורה לחומרה כי הכונן ניפתח מתוך כמה ניסיונות אז השאלה שלי האם יש איזה שהוא פיתרון לבעיה ברמת התוכנה ? או שהפתרון נימצא ברמה אחרת ? תודה ירון

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by ceyal,

מע' הפעלה XP. אפשרות ה"חיפוש" נעלמה לגמרי מהמערכת. כלומר, אין את האיקון בתפריט ההפעלה (התחל), אין אותו באפשרויות של תפריט ההפעלה ולחיצה על F3 לא עושה כלום באף מקום. יש למישהו רעיון? תודה רבה אייל

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by refael1967,

כשאני מנסה לעשות כיבוי המחשב עושה הדלקה מחדש אם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מזה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by tommy_g,

אהלן חברים! בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחשב, לפני שהווינדוס עולה, מופיע לי תיבת דו שיח כזאת שבה אני אמור לבחור משתמש ולהקיש את הססמא. כמובן שזה די מיותר מכיוון שיש לי רק משתמש אחד (ADMIN). איך אני בדיוק מעלים את התיבה הזאת בכל פעם שהמחשב עולה מחדש? תודה לכם מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

במחשב של חבר שלי לפני שהווינדוס עולה יש מסך כחול די מפחיד עם הרבה דברים עם ו CHKDSK /F או משהוא כזה יעני לעשות סריקה וכאלה יש דרך אולי שתאפשר לי לכנס לווינדוס הזה כי אני ממש לא רוצה לפרמט יש עוד ווינדוס מותקן על המחשב אבל הוא צריך את הראשון מה לעשות??

22. Started by redti,

המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by M7a,

ממש לא איכפת לי עם היא טובה יותר או באותה הרמה של האקספי.... וגם עניין הזיכרון לא ממש מפריע לי! אבל למישהו כאן יש אולי את גירסת הבטא שהוא יכול לשלוח לי או איזה לינק לתוכנה! 153270830 זה האיי סי קיו שלי תהיו גברים בא לי בטירוף להתקין אותה אני רוצה משהו חדששששששששששששש נמאס לי מהאקספי הזה1 תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by tidan,

שלום! אני משתמש במערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום וכל כמה זמן אני נכנס ליישום כלשהו והמחשב נתקע וקופץ לי מסך כחול כיצד ניתן לפתור את הבעיה הזאת?...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by NiL,

שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים