Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שאני בא לפתוח את האינטרנט אקספלורר יש לי את השגיאה הזאת. והוא לא נותן לי לפתוח (עכשיו אני בדפדפן פיירפוקס) מצורף תמונה הצבעים של התמונה בכוונה ככה שהיא לא תתפוס הרבה מקום [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה שעות (עדיף כמה שיותר מדוייקות) המחשב שלי היה פעיל בתאריך מסויים? (אגב מדובר במ"ה win xp pro) בתודה, טל נ.ב. מקווה שזה המקום המתאים לשאול? אם לא תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של דל עם ווינדוס ויסטה 32 bit לאחרונה שאני מכניס את המחשב למצב של hibernate הוא נכבה אבל אחרי 5 דקות מדליק את עצמו מחדש למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? אז ככה התקנתי היום את מערכת ההפעלה ויסטה הגירסה האחרונה בעברית אך ניתקלתי בכמה בעיות אחת מהן זה שאיני מצליח להיכנס למסנג'ר והוא פשוט נתקע ולא מתחבר הבעייה השנייה שאני לא מצליח להתחבר לכל צא"ט שהו כמו נענע וכ'ו ומקבל תקלה שחסרים קבצי dll משו כזה מחכה לעזרה בתודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16 http://msdn.microsoft.com/events/pdc/ http://neowin.net/comments.php?id=30362&category=main
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המקלדת... הctrl השמאלי שלה לא עובד... אז אני לא יכול לעשות כל קיצור(עם A,C,V,X,Z וכו') אבל הימני כן עובד... וכל שאר המקשים במקלדת כן עובדים.. זה קרה לי גם לפני שבוע פירקתי את המקש לחצתי טיפה ולא עזר, הדלקתי מחדש את המחשב וזה הסתדר... יכול להיות שזה עיניין של הגדרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כיצד ניתן להגביל גודל תיקיה ב2003 סרבר? אני יודע שיש אפשרות להגביל לפי יוזר על כל הכונן אך אני מחפש הגבלה גלובלית לפי תיקיה/שיתוף
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, זה הקוד שאני מקבל: OxAD59111C , Ox00000002 , Ox00000000 , Ox8346F5CA נוצר גם קובץ memory dump שאני לא יודע לנתח (אשמח לקבל הסבר). לא יודע אם זה קשור אבל יש דרייבר אחד במנהל התקנים שלא מותקן כהלכה. ניסיתי למחוק אותו ולעשות סרוק שינויים בחומרה או עדכן דרייבר אבל זה חזור לאותו המצב (מצורפת תמונה). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA עבוק WIN 7 64BIT . בכול פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול ולאחר הריסט הכול עובד תקין. חשוב לציין שזה קורה רק בפעם הראושנה שהמחשב מופעל. כאשר אני מסיר את הדרייבר ומנקה הכול באמצעות driver sweeper אז אין את הבעיה. כשבדקתי את המסך הכחול באמצעות who crashed זה אומר שהבעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-