Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתר שמכיל טקסטים של ספרי הדרכה, ביחוד בנושא של רגיסטרי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. כידוע, חלק מהוירוסים מוחקים את הפרטישן בהרד דיסק, ובכך מבצעים את זממם למחיקת המחשב. אולם, כידוע, הפרטישנים מאוחסנים ב 2,3 עותקים, מה שמאפשר ע"י תוכנות מסויימות למצוא אותו ולשחזר אותו. עשיתי זאת רבות על fat 16 עם כל מני תוכנות. איזה תוכנות קיימות ל FAT32, ול NTFS ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבע איקון אחד בלבד על שולחן העבודה. הכוונה שלי היא שכל האיקונים יסודרו בסדר עולה ע"י WINDOWS (באופן רגיל ע"י סידור אוטומטי), בזמן שלחצן אחד ישאר בצד השני במקום שבו אני אמקם אותו. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אנשים ... מי יודע / מכיר אם יש איפושהו תוכנה דומה ל system restore של win xp אבל ל 2000 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-