Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לחבר מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית, לאחר ההתקנה, במסך הפתיחה של ה WINDOWS המחשב קופא. מה יכולה להיות הבעיה. מפרט מחשב: לוח אם כולל כ.מסך מובנה MSI RC410M-L X300 ATI מעבד אינטל pentium dual core 945 3.4 4M DUALCORE כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE זכרון 3GB DDR2 דיסק קשיח 500GB
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הסרתי סקין של-VISTA,ועדיין נשארו מלא אייקונים מויסטה (הסקין). מה עושים? :'( :'( :'( בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש בדיסק קבצים הנקראים BOOT.CTALOG ו BOOT.BIN איזה מהם הוא משמש כBOOT? אני משתמש בתוכנה UltraISO איזה מהם אני צריך לקבוע כקובץ בר-אתחול?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
משום מה ה-Add or Remove Programs של Windows אינו מציג חלק גדול מן התוכנות והמשחקים אשר מותקנים לי על המחשב, הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, בדקתי גם עם תוכנה אחרת להסרת תוכניות אם היא מראה את כל התוכנות אבל התוכנה לא הראתה אף תוכנה או משחק (חוץ מאשר את עצמה) שזה אפילו עוד יותר מוזר (התוכנה המדוברת היא Add Remove Plus! 2002 ). השאלה שלי היא האם ישנה דרך כלשהי לפתור בעיה זאת?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, Windows 7 אומר לי שיש לי עדכון אבטחה - Security Update for Windows 7 Release Candidate הסתכלתי בדף על העדכון ו-Windows 7 מופיע שם תחת Non-Affected Software (בניגוד לכל המערכות מ-2000 עד 2008 בלי R2). לא שאכפת לי להוריד או לא להוריד איזה עדכון קטן, אבל אני סתם תוהה - מה הקטע? http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS09-045.mspx
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה: 1.לפעמים אחרי שאני מדליק את המחשב לא יודע למה אבל פתאום מופיע מסך קטן כזה (מצטער אני לא מספיק לעשות פרינט סקרין) שאומר לי שבעוד 30 שניו המחשה יעשה ריסטרט,מה עושים אם זה? 2.לפעמים ב-login שהוא מבקש סיסמא אז אני נותן לו את הסיסמא הנכונה (בדוק!!!חחח) והוא אומר איקורקט פאסוורד ורק כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז הוא מוכן לקבל את הסיסמא ,למה??? תודה רבה רבה רבה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מדבר על הפיצר של שלוחצים על WIN KEY + P ואפשר להעביר את המחשב למצב פרזנטציה הבעיה שלי היא שאחרי שמנתקים את המסך/ברקו/תקן פלט אחר או עם לא מחובר אחד בכלל אז המחשב חוזר חזרה למצב רגיל ואני רוצה שהמחשב ישאר במצב הזה עד שאנחנו מסימים. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אתמול השתמשתי ב Windows Media Player 11 והוא עבד מעולה. היום כאשר אני נכנס לשיר, אז השיר מתנגן ב Windows Media Player 9, ולא שיניתי או עשיתי שום דבר. פתאום ה Windows Media Player 9 עולה ולא ה 11. עקב כך הורדתי שוב את ה Windows Media Player 11 ולמרות שהתקנתי אותו, עדיין ה 9 עולה לי במקומו. איך פותרים את הבעיה המוזרה הזאת? תודה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 19:14:57 סידרתי את הבעיה.עשיתי ב 9 בהגדרות - switch to full mode
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רציתי לדעת האם ידוע לכם כיצד ניתן להגביל תוכנה מלזלול לי משאבי מערכת? פשוט להגדיר לה מראש בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE. אני יודע שאפשר בTASK MANAGER להגדיר PRIORITY אבל זה לא ממש עוזר. האם יש דרך שאפשר ממש להגדיר במדויק בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE ? (בחלונות עצמה או ע"י תוכנת צד שלישי). תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה דעתכם על המערכת? 2. האם היא עושה את העבודה? 3. איפה רכשתם אותה, כמה עלה? 4. האם חובה לפרמט כל כונן קשיח שמתחבר אליה? 5. יציבה? 6. האם יש משהו עדיף על המערכת הזאת? דרישות: חיבור למחשב ברשת קווית לצורך גיבוי תכני HD והזרמתו בחזרה למחשב. חיבור לסטרימר ברשת קווית לצורך הזרמת תכני HD חיבור באלחוט לכמה מחשבים לצורך גיבויי מסמכים ותמונות תודה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בהגדרות של הצבעים, כשהרצתי את פוטושפ, הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בפרופיל כלשהו של צבעים ולא בדיפולטי, ועכשיו הלבן, בתוכנות של תמונות, ולא רק פוטשופ, התחלף לצהוב מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בטעות מחקתי כמה קבצי מערכת ועכשיו הקול לא עובד... ניסיתי להתקין את הדרייבר וזה לא עוזר , ככה שזה קשור למערכת... מישהו יודע איך אפשר לנסות לתקן את זה ? (שחזור מערכת לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מטפל במחשב בעסק שהוא שרת ראשי ועליו מותקנת Windows 2000 Server אתמול כאשר הפעלנו את המחשב כל העברית על שולחן העבודה היתה הפוכה וכן בתוכנות של DB של המשרד גם הכל הפוך באאוטלוק העברית היא כרגיל ללא שום בעיה כמו כן גם באינטרנט חיפשתי בהגדרות איזוריות ושם הכל על עברית וכל סימוני יוניקוד מסומנים רק אציין שלא בוצע שום שינוי כזה או אחר במחשב למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הנ"ל??
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-