עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה, במחשב השני שלי יש לי כונן קשיח נשלף שנאי משתמש בו לגיבוי... התקנתי עליו בטעות את WINXP.. ועכשיו כדי להפעיל את WINXP אני חייב שהכונן הנשלף יהיה בפנים... האם יש דרך כלשהיא להעביר את הווינדוס לכונן אחר? אם לא איך מסירים את XP ? יש לי עדיין את 98 מותקן ועובד... בבבקשה זה ממש דחוף!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Boomer,

תשמעו, יש לי WIN XP PRO. עוד יומיים אני מקבל מחשב חדש שיהיה במיוחד בשביל משחקים. השאלה היא האם כדאי לי להתקין עליו את ה-XP PRO, או שלמשחקים עדיף את ה-Home Edition? כי שמעתי שמהסיבה שב-PRO יש הרבה יותר דברים, הוא פועל קצת יותר לאט. זה נכון? גם כשמפעילים את המחשב לוקח לו יותר זמן עד שה-WIN עולה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Or ei,

מישהו יודע מה הדרשיות של ה-XP??

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

קודם כל אני חייב לציין שזאת מערכת מהירה, עובדת טיל, אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה. טוב, יש איתה כמה בעיות שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ומי שיודע שיענה בבקשה : 1. הבעיה הראשונה, פעם נהגתי כדי להפוך בין העברית ואנגלית ולהפך, ללחוץ על המקשים Shift+Alt שבצד ימין. מערכת אם אני במצב עברית ורוצה להפוך לאנגלית, אני יכול לעשות זאת רק במקשים Shift+Alt שבצד שמאל וזה ממש מעצבן. אבל אם אני במצב של אנגלית, ורוצה להפוך לעברית, אני יכול ללחוץ על אלה שבצד ימין... זה כן. אבל מעברית לאנגלית רק מאלה שבצד שמאל. 2. לא ממש בעיה אבל... UMAX 1200S, מישהו שמע על דרייברים שעובדים על אקס פי (אני בחיים יותר לא אקנה סורק של UMAX. בחיים.) ? 3. יש איזה קובץ של גיבוי באקס פי שמגבה את כל קבצי המערכת שאמרו שתופס…

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  5. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח עליו מותקן כרגע ווינדוס אקספי, אבל לא מוצא שום דרך להגיע לדוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Inspector,

אז לצערי (בינתיים) התקנתי XP אורגינל בכסף מלא. למה לצערי? כי המון תוכנות חשובות לא עובדות. אז מה עשיתי? קניתי הרד דיסק חדש ועליו התקנתי את ה-XP ובהרד דיסק הישן יש לי את התוכנות החשובות עם ה-WIN98 והשאלההההההה איך אני גורם למחשב לבחור מערכת הפעלה כשהבוט עולה? נתונים ה-XP גירסת שידרוג. ההרד דיסק הישן עם ה-98 מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדדיסק עם ה-XP לא מחובר. וההרד דיסק עם ה-XP מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדיסק עם ה-98 לא מחובר.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by leibeyal,

חבר שלי ניסה לצרוב לי ווינדוס אקס פי פרו מדיסק שלו לדיסק שלי. הוא לא הצליח. אז הוא פתח ספרייה winxp במחשב שלו ולשמה הוא הכניס את כל הקבצים והתיקיות שבדיסק. :AR15: כמובן שאני שמחתי סוף סוף שיש לי ווינדוס אקספי פרו ( לפני שידעתי מה הוא עולל לדיסק המסכן שלי ) עכשיו אני באתי הביתה פתחתי תמחשב התחלתי בהתקנה וההתקנה עשתה Restart ואז הוא ביקש שאני יכניס את הדיסק...למרות שהדיסק כיביכל היה בפנים... מה אני יכל לעשות כדי שהדיסק יפעל ?!?!?! ואני יוכל להתקין את הווינדוס ?!?!?! בתודה מראש, B@aBy-KiLLeR

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by menis,

ל xp וכמובן התקנתי אותה וזה עובד מצוין !!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Funkyzord,

אל מחיצה אחת יש לי משחקים ועל השני תוכנות(ווינדוס אקס פי), אם אני אמיר את המחיצות של וינדוס לntfs ואת השניה אשיר fat32 אז הוינדוס יעבוד יותר מהר נ.ב האם אני יוכל לכנס לדוס

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by huber,

please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by huber,

ive installed winXP in my system and since then every time i start it it says that a file called tweakui.cpl is missing i know its realated to the tweaking program so ive d\l the new powertoys for xp that contains the new tweak program but still... what else can i try?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Haflo,

מישהו יודע כיצד לשנות את ה Default Location שחלונות פותח בעבור שמירת מסמכים..... (גם ב 2000 וגם ב98)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Reppix,

לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Haflo,

מישהו יודע איך מתקינים Logon Screens אן Themes ב WinXP? הורדתי כמה כאלה ולא היה לי זמן לראות איך מתקינים אותם.... :-/

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by shimon23,

ישנם משחקים שלא עובדים תחת xp - למשל nba live 2001, אז אם אני יגדיר לו לעשות emulate ל 98 המשחק יפעל?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

היא באמת יותר נוחה מ2000 ? כדאי לעבור ?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by amd950,

אני חייב דחוף את הקראק של האקטיב של התוכנה אני לא מצליח למצוא בקישורים אנא שילחו לי למייל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הוצאתי מהבויידם את החלקים הבאים: Amd 486 Dx4 120Mhz Epox Board /w SiS chipest including PCI Slots C.logic 1MB PCI Creative SB16 HDD בקרוב ימצא איזה זבל יד שנייה של שני ג'יגה. Modem 33600 32 מגה של ראם. המחשב הזה שירת אותי חמש שנים בעבר הדי רחוק, ועכשיו שמתי לי למטרה להתקין עליו חלונות XP או לפחות 2000 בגרסאות הPRO. Wish me luck

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by drorel,

האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Xmen,

היתחול מהיר של ה-WINDOWS, ללא הביוס?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים