Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, מאז ומתמיד הקיצור שלי לשנות שפה היה Alt+Shift , משום מה זה לא עובד עכשיו.... נכנסתי Text Services and Input Languages בContorl Panel ואני רואה שהאפשרות להלחליף שפות עם הקיצור Alt+Shift אכן מסומן אך לא עובד. בנתיים הגדרתי קיצור אחר אבל הוא מציק ולא נוח. מישהו יודע למה הקיצור לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 7 מדיה סנטר יש לי שאלה באמצע סרט כשאני לוחץ כפתור ימני ומקבל תפריט יש אפשרות שנקראת מחק - אני רוצה אם ניתן להוריד את האפשרות הזאת כדי בטעות לא למחוק סרטים התקנתי MEDIA CONTROL 0.0.6.5 ואין שם אפשרות או שלא מצאתי תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 64 ביט SP1 הכל פועל בסדר חוץ מדבר אחד מעצבן כאילו יש כמה דברים שלא זזים חלק לדוגמה שיש כמה חלונות פתוחים והם מופיעים בשורה למטה ואני סוגר אחד אז הם מצטמצמים לא חלק כאילו בשלבים. מישהו יודע מה זה (אם הוא הבין)?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת מבלי להכנס לתפריט Organize ואז Layout? אם זה לא אפשרי, האם ניתן להריץ את האקספלורר של XP (ממחיצה אחרת) תחת וויסטה? אצלי זה לא עובד, ודי נמאס לי ממנהל הקבצים של וויסטה (לא רק מהסיבה שלמעלה).
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. התקנתי מערכת הפעלה חדשה של WIN8 - סיביות64 כמובן >>> על כונן SSD 2. התקנתי אופיס 2007 3. העתקתי את קובץ ה PST הקודם מהאוטלוק הקודם ( שהיה תחת XP סיביות32) עד כאן הכל סבבה....האמת גם ההמשך סבבה - אבל מוזר ? בריבוע! כשאני ממיין בOL את ההודעות לפי גודל קובץ - ואני עומד על קבצים שיובאו/ הועתקו מהאוטלוק הישן/הקודם ? (לא חדשים שהיגיעו השבוע) הם מיד מצטמצמים לגודל מינימאלי ...שמנותק מגודל הצרופה = גם כשאין צרופה למשל : אם ישנה הודעה עם צרופה של תמונה בגודל 1 מגה ? היא מצטמצמת ל 40K או הודעה בלי צרופה של 250K ? מצטמצמת ל 15K וכו הנקודה המבורכת שזה לא נעלם... כלומר אם ההודעה הישנה שקלה 2 מגה למשל? = ועכשיו אחרי שסימנתי אותה? = היא הצטמצמה ל 250K ? עדיי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, מפרט ASUS STRIKER EXTREME 680I INTEL Q6700 2.66 OCZ 750W GEFORCE 8800 ULTRA 748MB WD HARD 500GB DRIVE ANTEC SONATA I NANYA 2X2GB 800MHZ WIN 7 ULTIMATE 64BUT 7600 לאחר התקנת הOS בפעילות רגילה המסך קופא לפעמים ואין תגובה מהעכבר והמקלדת. הדבר המוזר הוא שכל עוד אני לא מכבה את המחשב הכל בסדר אבל אם אני נכנס לSLEEP לאחר התעוררות המסך קופא לי. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. אז הפסקתי להכנס לSLEEP MODE אבל גם אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק לאחר כמה שעות הוא נתקע לפני שמגיע למערכת הפעלה או לאחר מכן. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. דרייבר של הכרטיס והלוח מעודכן מNVIDIA דרייבר של הכרטיס קול מעודכן מASUS (ויסטה כי לא הוציאו של 7 עדיין משום מה) דרייבר של המקלד…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי סידור האיקונים על שולחן העבודה במחשב נייד (עובד עם XP): יש לי מחשב נייד מסוג X200 עם מסך "12.1. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה שלו, אני עושה שימוש במסך "22. כמובן שהרזולוציות שונות – מה שגורם ל"בלגון" כל האיקונים שעל שולחן העבודה. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך לקבוע שני "סידורי" איקונים למצב של עגינה ולמצב רגיל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כשאני לוחץ כיבוי (SHUT DOWN).... עולה לי סיים משימה כזה של התהליך-explorer.exe... אם אני לא לוחץ ENTER המחשב לא נסגר.... זה קצת מציק... למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים או תמונות רק תגידו אני אנסה להשיג...
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמריצים XP HOME עם אותו קוד חוקי, האם ניתן לשדרג את שניהם? האם ניתן להריץ 7 במקביל ל XP על מנת להחליט מי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה הסיבה ?כמה פעמים נתקע באמצע העדכון ולא מעדכן תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נמצא באתר http://v4.windowsupdate.microsoft.com התקנתי את גירסת PRO לתקופת ניסיון וראיתי שהוא עשה לי בלאגן עם העברית קבצים נפלו די מהר, וכל פעם עם בקשת שליחת מידע לקח זמן עד שהבנתי איך לעזעזל מונעים את האיתחול בכל נפילה (והמסך הכחול שהופיע הראה את תהליך שמירת הזיכרון - מרתק! ) הדיסק הראשי פורמט כ-NTFS והמשני (שדחוס למדי) נשאר FAT32 דבר שגרם לבלאגן נוסף... ועוד ועוד... בסופו של דבר, אחרי שניסיתי להסיר את החלונות רגיל, עשיתי FDISK והסרתי את כל המחיצה. ואז התקנתי WIN98 SE שוב... עד לפעם הבאה (?)
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-