עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by redti,

המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by shram,

תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by miki891,

שלום לכם יש לי 2 כוננים אחד קורא DVD והשני צורב DVD...הבעיה בפעם האחרונה היתקנתי תוכנה והיא הוסיפה לי כונן ויראטואלי DVD...ואני מנסה לצרוב דיסק בצורב DVD ולא מצליח לצרוב. אני הבנתי שהכונן ויראטואלי מונע ממני לצרוב. והצורב לא קורא דיסק ריק צריבה, בדרך כלל XP מזהה אותו דיסק ריק ואז אוטומטי ניפתח חלון קטן שבו בוחרים תוכנות למשל נרו או תיקייה וכו'.... בתוכנה נרו לא מצליח לראות צורב DVD. אני היסרתי נרו והתקנתי שוב ולא מצליח.ולא מזהה צורב DVD. אני נסיתי בתוכנה שהיתקנתי אותה ובדקתי בהגדרות לבטל כונן DVD ויראטואלי. ולא מצאתי כלום לבטל. אני בדקתי בכל מקום בהגדרות ולא נמצא אופציה לבטל אותה. בסוף היסרתי תוכנה. אני חסר אונים זקוק לעזרה מימכם. שימו לב בצורף תמונה רואים דרך חומרה מחשב …

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by solidus,

עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by thegame998,

היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  8. שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by מאור247,

איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב.... xp 32bit או xp 64bit ??? (יש לי מחשב ממש טוב)

10. התקנתי לא מזמן ווינדוס XP על כונן ש-VISTA נמצאת עליו אני מפעיל את המחשב והוא לא נותן לי אפשרות לבחור איזה ווינדוס לעלות אני חייב את ויסטה דחוף! בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  11. הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by sammy2107,

שלום לכולם יש לי בעיה קשה בתצוגה של המסך למשל אני נכנס לחלון שיחה במסן או לכל הדברים האחרים הוא לא פותח אותו על המסך אלא על שורת המשימות הוא פותח אותו ממוזער שאני עושה לו הגדל/שחזר הוא מראה את החלון מחוץ למסך או יותר נכון לא מראה את החלון אין זכר לחלון בכללכאילו הוא יצא מהמסך והלך לטייל אין שום מראה מהחלון כך שאפילו אי אפשר לגרור אותו מה עושים? תעזרו לי בבקשה תודה מראש

13. Started by intel suck,

אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by Impreza,

התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  18. Started by M7a,

ממש לא איכפת לי עם היא טובה יותר או באותה הרמה של האקספי.... וגם עניין הזיכרון לא ממש מפריע לי! אבל למישהו כאן יש אולי את גירסת הבטא שהוא יכול לשלוח לי או איזה לינק לתוכנה! 153270830 זה האיי סי קיו שלי תהיו גברים בא לי בטירוף להתקין אותה אני רוצה משהו חדששששששששששששש נמאס לי מהאקספי הזה1 תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  19. Started by virtual222,

איך אני מתקן את זה?

20. ספריה במלואו אני משתמש ב VISTA וכאשר אני עומד ב VIEW במצב DETAIL אנני רואה את כל שם הקובץ כמו שהיה ב XP תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by BigSmoke,

יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. שלום רב, אתמול התחלתי להתקין ווינדוס ויסטה, אך בתחילת ההתקנה נתקלתי בבעיה. לאחר החלונות בהם אני בוחר את השפות בתחילת ההתקנה ואחרי שאני לוחץ על כפתור ההסכמה של רשיון השימוש, אני לוחץ על התקנה. אני מגיע לחלון בו רשום לי היכן אני רוצה להתקין את הווינדוס אך אין לי שם שם כוננים. כאשר אני לוחץ על BROWSE, קופצת לי ההודעה הבאה: Load Drive: to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK. ואז מופיעות לי האופציות הבאות Browse, OK ו- Cancel. מה הבעיה? ניסיתי לשנות כל מיני דברים בביוס אך זה לא עזר, וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במשהו שמבקש את הדרייברים של ההארד דיסק. נ.ב. לפני ששיניתי משהו בבי…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. הכוונה היא שאני אוכל לנייד את העדכונים כלומר לשמור את העדכונים עצמם מבלי להתקין אותם על המחשב ?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by hanokh,

לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by crovei,

היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.