עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by groovy,

על כמה מחשבים ניתן להתקין ווינדוס עם אותו הסידיקי? ומה קורה אם התקנתי בטעות על יותר מידי?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by tommy_g,

שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. Started by alonpartuk,

יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום לכולם הביאו לי ווינדוס ויסטה בעברית ושאני בא להתקין אחריי שאני בוחר איזה כונן הוא רושם לי שהוא מעתיק קבצים ובערך ב50 אחוז זה נתקע פירסמתי תמונה למטה מישהו יודע למה זה קורה ומה הבעיה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by d100,

איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם מעבד 6320 של אינטל רציתי לשאול איזו גרסת XP אני צריך או מומלצת 32 BIT או 64 BIT עבור המעבד הנ"ל מה ההבדלים ביניהם אם אתקין גרסה זו או אחרת מבחינת תוכנות משחקים וכו

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by יונתן4,

שלום יש לי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את ווינדוז הקנוי של המחשב הקודם הישן שעדיין פעיל ומוריד עדכונים או שכל מערכת הפעלה היא למחשב אחד? יש דרך להתקין על שני המחשבים ולעדכן? או שזה אומר פחות מדי כסף לביל גייטס?

11. מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אצלי יש מיספר מחשבים לפעמים יש שיתוף מיפוי דיסקים בניהם הבעיה שלפעמים בזמן כתיבה לדיסק מקומי ממחשב שעל הרשת ואני שוכח מיכך ומכבה או עושה רסט למחשב האם יש דרך כלשהי לקבל הודעה כמו שהיתה ב WINDOWS 98 " האם אתה רוצה להתנתק כי כרגע מישהו מחובר אליך" או משהו כזה לא זוכר בדיוק

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by Vidati,

או קיי אז ככה זה לא בידיוק בעיה אלה יותר משהו מציק.. ההתקנה עוברת בסדר הבעיה היא שהיא איטית להחריד! לוקח לי 4 שעות להתקין VISTA (בלי הגזמה) בהתחלה חשבתי שזה צורב הDVD שלי כי קצת דפוק אבל לא (בדקתי עם כונן חדש אחר שקניתי) ועדיין ההתקנה מאוד איטית... יש לציין שכאשר ניסיתי להקין את הBETA של וויסטה ההתקנה ערכה לא יותר משעה מקסימום. מישהו יש איזה רעיון?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  14. בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  15. אני מתכוון לגירסת ה-windows VISTA Ultimate שבאה עם 2 דיסקים גם 32BIT וגם 64BIT. הבן אדם טועין שהיא כבר לא מותקנת על אף מחשב ואפשר לעשות לה שוב אקטיבציה. האם זה נכון ? איך אני יכול לדעת ? מה אני צריך לבדוק ? האם בהנחה שלשנינו יש חומרה שונה גם זה משנה ? אני פשוט רוצה לקנות אותה ואין לי מושג מה אני צריך לבדוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by thegame998,

היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by malche,

אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, אני הולך לפרמט את המחשב. ויש לי שאלה. היום יש לי כונן של 160GB שמחולק לשני מחיצות. באחד יש את ווינדוס וכל התוכנות ובשני יש את כל שאר הקבצים שאני משאיר ולא מפרמט. השאלה היא אם כדי לחלק ל3 מחיצות? בראשונה יהיה רק הווינדוס. בשנייה יהיה רק התוכנות. ובשלישי כל שאר המסמכים והקבצים. והאם זה בכלל אפשרי נגיד לפרמט רק את המחיצה הראשונה והתוכנות יפעלו אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by AKiR99,

שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  21. שלום רב, אתמול התחלתי להתקין ווינדוס ויסטה, אך בתחילת ההתקנה נתקלתי בבעיה. לאחר החלונות בהם אני בוחר את השפות בתחילת ההתקנה ואחרי שאני לוחץ על כפתור ההסכמה של רשיון השימוש, אני לוחץ על התקנה. אני מגיע לחלון בו רשום לי היכן אני רוצה להתקין את הווינדוס אך אין לי שם שם כוננים. כאשר אני לוחץ על BROWSE, קופצת לי ההודעה הבאה: Load Drive: to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK. ואז מופיעות לי האופציות הבאות Browse, OK ו- Cancel. מה הבעיה? ניסיתי לשנות כל מיני דברים בביוס אך זה לא עזר, וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במשהו שמבקש את הדרייברים של ההארד דיסק. נ.ב. לפני ששיניתי משהו בבי…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by blitz,

שלום לכולם יש לי בעיה עם WINDOWS בשתי מחשבים: 1) WIN98 במחשב הישן כשאני מדליק את המחשב הWINDOWS עולה רק במצב בטוח. אם אני נותן לו נורמל הוא עובר ישר למסך "כעת ניתן לכבות את המחשב" איך אני פותר את הבעיה ? 2) קניתי מחשב חדש לוח של GYGABYTE K8NS9 NFORC4 X4 עם SATA HD התקנתי WINXP ולאחר שסיימתי עם ההתקנה והכל נראה בסדר הוצאתי את הדיסק מהכונן ועשיתי הפעלה מחדש ואז קיבלתי שגיאה שהבוט מהדיסק הקשיח נכשל ואני יכול לעשות בוט רק מהכונן עם דיסק ההפעלה המקורי. למי שיש הצעות אשמח לשמוע?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. מערכת Windows XP. לדוגמא אם עכשיו אני משנה את תצורת View של האיקוני קבצים ל- List או כל אחד אחר ברשימה. ובאפשרות של Arrange Icon By ל- Type או כל אחד אחר ברשימה. כשאני מפעיל את המחשב Restart באופן מסודר כל המחשב חוזר לתצוגבה מבולגנת של קבצים לא ע"פ Type. ולתצוגת View של Icons. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו? שהתצוגה שאני שומר תשמר על כל התיקיות גם לאחר הפעלת המחשב מחדש. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by shram,

תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים