Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב החדש ושדגתי ועשיתי כל מיני דברים ולא עוזר הבעיה שיש כמה תליכים שצורכים משאבים גבוהים למשל explorer.exe צורך לי כ-60,000k ויש לי חמישה תהליכים בשם svchost.exe שאחד צורך 24,000k ואחד 32,000k ואחד 34,000k אחד 35,000k ואחד 77,000k האם זה נורמלי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מערכת Windows XP. לדוגמא אם עכשיו אני משנה את תצורת View של האיקוני קבצים ל- List או כל אחד אחר ברשימה. ובאפשרות של Arrange Icon By ל- Type או כל אחד אחר ברשימה. כשאני מפעיל את המחשב Restart באופן מסודר כל המחשב חוזר לתצוגבה מבולגנת של קבצים לא ע"פ Type. ולתצוגת View של Icons. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו? שהתצוגה שאני שומר תשמר על כל התיקיות גם לאחר הפעלת המחשב מחדש. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום רב ביומיים האחרונים נתקלתי בבעייה חדשה,כאשר בסרגל כלים למטה מופיע אייקון (סמל) לב אדום עם X באמצע (התראת אבטחה בWINDOWS ). במחשב מותקן תוכנה אנטי וירוס חוקית של AVG גרסה 8.0 ולדיעתי המחשב מוגן היטב. בהגדרות אבטחה במרכז אבטחה של WINDOWS מופיע : חומת אש - פעיל / עידכונים אוטומטיים - פעיל / הגנה בפני וירוס - רשום לא נמצא . כ-אמור מותקן תוכנה אנטי וירוס . אבקש פתרון בנושא תודה QUALA
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מבצע פרמוט דרך DOS. אני מגיע לשלב שבו עלי לבחור על איזה כונן להתקין את הוינדוס. אני בוחר C. על כונן C יש לי כבר ווינדוס. השאלה היא- אם אני יתקין על כונן C ווינדוס. זה ימחק לי את כל כונן C ויתקין לי ווינדוס מחדש, או שזה יתקין לי ווינדוס נוסף? חבר שלי אמר לי למחוק את כונן C ע"י לחיצה על מקש D. וליצור אותו מחדש, ולהתקין את הווינדוס על כונן C החדש. אפשר לעשות ככה? המידע שהיה על C הישן יעלם וימחק? או בקיצר מה לעשות כשהגעתי למצב שבו אני בוחר לאיזה כונן להתקין את הווינדוס, כשאני רוצה למחוק את הווינדוס הישן? תודה...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אצל אח שלי ווינדוס XP PRO(הארד דיסק שלו נקי נקי) וכשאני לוחץ על הפעל ומחכה שהוא יקרא את הדיסק אז הוא רושם לי NTLDR is missing ועוד משהו ניסיתי אם הדיסק וגם בלי הדיסק וזה אותו הדבר והדיסק עובד אני פירמטי את המחשב שלי איתו מה אני צריך לעשות עכשיו? ותודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי לכולם מבקש את עזרתכם כיצד ניתן לבטל את האופציה של מילוי המילה לאחר הקלדת האות הראשונה בלבד. בעיקר באינטרנט. ואולי בכלל במערכת ההפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני אוכל לנייד את העדכונים כלומר לשמור את העדכונים עצמם מבלי להתקין אותם על המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-