עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עכשיו אף תוכנה לא עובדת לי מישהו נתקל בבעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. רכשתי מחשב חדש והתקנתי אקס פי והבעיה היא שהווינדוס לא רוצה להתכבות אוטומטית כאשר לוחצים על כיבוי... כלומר הוא מראה הודעה שצריך לכבות את המחשב.... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. כשאני מבצע ניתוח לכונן אז הוא מראה לי שיש קבצים מפוצלים וכמה מהם הם הורדות שלי, אז השאלה שלי היא מה הוא יעשה איתם? האם הוא יעביר אותם או ימחק אותם? כי אלה קבצים חשובים שלי.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד עם מערכת WINXP גרסה ביתית... הבעיה היא כמו בכותרת....התחילה לי פתאום כך... כמו כן יצרתי לי חשבון משתמש עם סיסמה...איך אני מבטל אותו(אני לא רוצה להקיש את הסיסמה כל פעם שאני נכנס....) תודה לכל העונים!!!!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. אצלי יש מיספר מחשבים לפעמים יש שיתוף מיפוי דיסקים בניהם הבעיה שלפעמים בזמן כתיבה לדיסק מקומי ממחשב שעל הרשת ואני שוכח מיכך ומכבה או עושה רסט למחשב האם יש דרך כלשהי לקבל הודעה כמו שהיתה ב WINDOWS 98 " האם אתה רוצה להתנתק כי כרגע מישהו מחובר אליך" או משהו כזה לא זוכר בדיוק

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. חברה מה מצב? לפני כמה ימים לחבר שלי היתה הפסקת חשמל (המחשב לא היה דלוק), אחר כך כשהוא הדליק את המחשב והכניס סיסמא וכו" אז אחרי 3 שניות המחשב שלו עושה ריסטרט, אז אתם יודעים אולי מה הבעיה אצלו? חשבתי אולי זה הביוס תודה רבה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by יונתן4,

שלום יש לי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את ווינדוז הקנוי של המחשב הקודם הישן שעדיין פעיל ומוריד עדכונים או שכל מערכת הפעלה היא למחשב אחד? יש דרך להתקין על שני המחשבים ולעדכן? או שזה אומר פחות מדי כסף לביל גייטס?

10. Started by thegame998,

היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by shram,

תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by xbuka,

קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by malche,

אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. הכוונה היא שאני אוכל לנייד את העדכונים כלומר לשמור את העדכונים עצמם מבלי להתקין אותם על המחשב ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by AKiR99,

שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by intel suck,

אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. Started by quala,

שלום רב ביומיים האחרונים נתקלתי בבעייה חדשה,כאשר בסרגל כלים למטה מופיע אייקון (סמל) לב אדום עם X באמצע (התראת אבטחה בWINDOWS ). במחשב מותקן תוכנה אנטי וירוס חוקית של AVG גרסה 8.0 ולדיעתי המחשב מוגן היטב. בהגדרות אבטחה במרכז אבטחה של WINDOWS מופיע : חומת אש - פעיל / עידכונים אוטומטיים - פעיל / הגנה בפני וירוס - רשום לא נמצא . כ-אמור מותקן תוכנה אנטי וירוס . אבקש פתרון בנושא תודה QUALA

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by mzyl1,

יש לי ויסטה ויש לי בעייה בלבצע את הההפעלה שלה ( אין לי רשיון חוקי ) מישהו יכול לעזור לי בפרטי לתת לי לינק או משהו לפריצה שעובדת אני אשמח maorlbr@walla.com

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום יש לי ויסטה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך 6800 גי טי ואין בו לוח בקרה קלאסי אמרו לי בפורום תצוגה וגרפיקה שיש דרייבר לויסטה עם לוח בקרה קלאסי לנבידיה מישהו יודע מה השם המלא שלו עם המספר? ויש לי 32 ביט תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים