Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מבצע ניתוח לכונן אז הוא מראה לי שיש קבצים מפוצלים וכמה מהם הם הורדות שלי, אז השאלה שלי היא מה הוא יעשה איתם? האם הוא יעביר אותם או ימחק אותם? כי אלה קבצים חשובים שלי.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מבצע פרמוט דרך DOS. אני מגיע לשלב שבו עלי לבחור על איזה כונן להתקין את הוינדוס. אני בוחר C. על כונן C יש לי כבר ווינדוס. השאלה היא- אם אני יתקין על כונן C ווינדוס. זה ימחק לי את כל כונן C ויתקין לי ווינדוס מחדש, או שזה יתקין לי ווינדוס נוסף? חבר שלי אמר לי למחוק את כונן C ע"י לחיצה על מקש D. וליצור אותו מחדש, ולהתקין את הווינדוס על כונן C החדש. אפשר לעשות ככה? המידע שהיה על C הישן יעלם וימחק? או בקיצר מה לעשות כשהגעתי למצב שבו אני בוחר לאיזה כונן להתקין את הווינדוס, כשאני רוצה למחוק את הווינדוס הישן? תודה...
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעייה בלבצע את הההפעלה שלה ( אין לי רשיון חוקי ) מישהו יכול לעזור לי בפרטי לתת לי לינק או משהו לפריצה שעובדת אני אשמח maorlbr@walla.com
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
בהתקנה בבחירת מחיצות לחצתי על דילייט במקום פירמוט יש הבדל? חיפשתי את הקבצים הקודמים או גודל דיסק והכל בסדר.. אז הדילייט גם עושה פירמוט ? המערכת בסדר חוץ מפעם אחת שהמחשב נכבה לבד וללא רישום באיוונט
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תראו זה העניין,אני רוצה לפרמט,מחשב של חבר.. אבל כשאני מכניס את הדיסק ועושה RESTART כדי שהוא יזהה את הדיסק,בפתיחה של הWINDOWS הוא לא מזהה את הכונן.. עכשיו זה בעיה בBIOS או משהו נכון? איך אני יכול לעשות כדי שמתי שאני יפתח את הWINDOWS הוא יזהה את הCD-ROM בפתיחה ואת הדיסק שבו (הCD-ROM עובד בסדר גמור)
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 2 כוננים אחד קורא DVD והשני צורב DVD...הבעיה בפעם האחרונה היתקנתי תוכנה והיא הוסיפה לי כונן ויראטואלי DVD...ואני מנסה לצרוב דיסק בצורב DVD ולא מצליח לצרוב. אני הבנתי שהכונן ויראטואלי מונע ממני לצרוב. והצורב לא קורא דיסק ריק צריבה, בדרך כלל XP מזהה אותו דיסק ריק ואז אוטומטי ניפתח חלון קטן שבו בוחרים תוכנות למשל נרו או תיקייה וכו'.... בתוכנה נרו לא מצליח לראות צורב DVD. אני היסרתי נרו והתקנתי שוב ולא מצליח.ולא מזהה צורב DVD. אני נסיתי בתוכנה שהיתקנתי אותה ובדקתי בהגדרות לבטל כונן DVD ויראטואלי. ולא מצאתי כלום לבטל. אני בדקתי בכל מקום בהגדרות ולא נמצא אופציה לבטל אותה. בסוף היסרתי תוכנה. אני חסר אונים זקוק לעזרה מימכם. שימו לב בצורף תמונה רואים דרך חומרה מחשב …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה: כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם! וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר? בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה. שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פע…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לאחרונה כל כמה זמן באמצע העבודה אני מקבל מסך כחול שכתוב בו משהו עם DUMPING MEMORY ואחוזים רצים ולאחר מכן המחשב מבצע איתחול ניסיתי כבר להתקין וינדוס מחדש אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
או קיי אז ככה זה לא בידיוק בעיה אלה יותר משהו מציק.. ההתקנה עוברת בסדר הבעיה היא שהיא איטית להחריד! לוקח לי 4 שעות להתקין VISTA (בלי הגזמה) בהתחלה חשבתי שזה צורב הDVD שלי כי קצת דפוק אבל לא (בדקתי עם כונן חדש אחר שקניתי) ועדיין ההתקנה מאוד איטית... יש לציין שכאשר ניסיתי להקין את הBETA של וויסטה ההתקנה ערכה לא יותר משעה מקסימום. מישהו יש איזה רעיון?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן, ביומיים האחרונים נתקלתי בתקלה מעצבנת ביותר, ברגע שאני נכנס לכל אתר שהוא, הדפדפן פשוט מפסיק להגיב ונתקע, והסמן של העכבר הופך להיות עם שעון חול כאילו הוא חושב..ברגע שאני לוחץ כמה פעמים על הדפדפן הוא פשוט מראה "לא מגיב" במנהל המשימות. לאחר כמה דק' או במקרה הטוב דקה המערכת חוזרת לפעילות רגילה והתקיעה מפסיקה, אבל זה כמעט קורה בכל אתר ובכל דפדפן! מישהו מכיר את הבעיה? הפעלתי Window Washer, ואני לא מכיר עוד תוכנות שיכולות לנקות את המערכת... אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי, בשמחה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי לכולם מבקש את עזרתכם כיצד ניתן לבטל את האופציה של מילוי המילה לאחר הקלדת האות הראשונה בלבד. בעיקר באינטרנט. ואולי בכלל במערכת ההפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-