Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה: כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם! וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר? בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה. שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פע…
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
היי יש לי חלונות חוקי PRO SP2 עם כל העידכונים כשאני רוצה לצאת ממשתמש כלשהוא או לסגור אני נדרש לעשות זאת פעמיים כדי שיבצע כאילו מישהוא חוסם את הבקשה הראשונה. מה זה יכול להיות? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום זה כל הסיפור שלי עד לרגע זה.....כל הפרטים חשובים: לנקות מחשב מהיסוד עם יש לו וירוסים ב- MBR או בעיית סקטורים פגומים צריך לפרמט את המחשב ללא ההתקנה של וינדוס כי הוא לא באמת מוחק את המחשב לגמרי... עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני הצלחתי לפרמט את המחשב בעזרת ה- *PARITION MAGIC . עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס למחשב והתחלתי בתהליך הראשוני של ההתקנה. ברגע שהוא מגיע לנקודה שבוא הוא רוצה לפרמט או להתקין להעתיק את הקבצים הראשונים של הוינדוס למחשב המחשב מפעיל את עצמו מחדש... אין לי מושג מה הבעיה..ברגע שבדקתי את ההארד דיסק עם ה- PM * הוא מצא איזור פגום והוא "שם אותו בצד".... אין לי מושג מה קרה למחשב....אני חייב דחוף עזרה.....
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני אוכל לנייד את העדכונים כלומר לשמור את העדכונים עצמם מבלי להתקין אותם על המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
חברה מה מצב? לפני כמה ימים לחבר שלי היתה הפסקת חשמל (המחשב לא היה דלוק), אחר כך כשהוא הדליק את המחשב והכניס סיסמא וכו" אז אחרי 3 שניות המחשב שלו עושה ריסטרט, אז אתם יודעים אולי מה הבעיה אצלו? חשבתי אולי זה הביוס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ספריה במלואו אני משתמש ב VISTA וכאשר אני עומד ב VIEW במצב DETAIL אנני רואה את כל שם הקובץ כמו שהיה ב XP תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בהתקנה בבחירת מחיצות לחצתי על דילייט במקום פירמוט יש הבדל? חיפשתי את הקבצים הקודמים או גודל דיסק והכל בסדר.. אז הדילייט גם עושה פירמוט ? המערכת בסדר חוץ מפעם אחת שהמחשב נכבה לבד וללא רישום באיוונט
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-