Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תראו זה העניין,אני רוצה לפרמט,מחשב של חבר.. אבל כשאני מכניס את הדיסק ועושה RESTART כדי שהוא יזהה את הדיסק,בפתיחה של הWINDOWS הוא לא מזהה את הכונן.. עכשיו זה בעיה בBIOS או משהו נכון? איך אני יכול לעשות כדי שמתי שאני יפתח את הWINDOWS הוא יזהה את הCD-ROM בפתיחה ואת הדיסק שבו (הCD-ROM עובד בסדר גמור)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם התעסקתי עם קובץ ששומר log של כל הפעילות במחשב כמו איזה קבצים נפתחו איזה URL הוזנו בדפדפן וכו'. אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יכול להזכיר לי איפה לחפש ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקנתי את חלונות 7 עכשיו אני משתמש הרבה עם תוכנות ניידות portable כשאני מפעיל את התוכנות הניידות על החלונות 7 הוא תמיד סוגר אותם ומראה לי הודעה כזו.. נסיתי בכמה וכמה תוכנות ניידות הדבר חוזר על עצמו...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום! האם יש דרך לבצע תיזמון עתידי של MUTE (השתקה של הרמקולים), נניח לשישים דקות, על ידי שורת פקודה בחלונות? או אולי על ידי תוכנה יעודית שמבצעת את הפעולה הזו?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לצאט של אמאסאן-המתקדם...ובכניסה לצאטים המתקדמים צריך להוריד את התוכנה של ה i2i הבעיה שמשום מה בוינדוס ויסטה הוא לא נותן לזה להסתיים...זאת אומרת הוא מוריד את הקובץ אבל לא מצליח להעביר אותו מהתיקיה הזמנית למקום שבו הוא צריך להיות...הנה תמונה של השגיאה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=32552727sb4.gif אשמח לפתרון איך בכל זאת להצליח להיכנס
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איני יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית... אבל, בשביל זה אתם כאן... אז טוב, הבעיה היא שתוכנות ומשחקים נסגרים ע"י הוינדוס (ביצעה פעולה לא חוקית ולכן תסגר..) קורה באופן אקראי. פירמטתי את המחשב. התקנתי גרסאות שונות של וינדוס. והבעיה המשיכה... החלפתי זיכרון והבעיה עדיין המשיכה... מהו גורם הבעיה... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן ווינדוס XP על כונן ש-VISTA נמצאת עליו אני מפעיל את המחשב והוא לא נותן לי אפשרות לבחור איזה ווינדוס לעלות אני חייב את ויסטה דחוף! בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מערכת קימת של וינדוס אקס פי ואני רוצה לפרמט את הדיסק ולבצע חילוק שלו ל2 על מנת שעל כונן אחד יהיה אקס פי ועל השני 98 השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן אך מבצעים את זה תודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אהלן, אח שלי הקטן הצליח לדפוק את המחשב הוא הצליח להכניס ווירוס שכל הנראה גם מחק את האנטי ווירוס למה פתאום הוא נעלם, עכשיו אני לא יכול להתקין כלום.. אני מנסה להתקין אנטי ווירוס וזה נתקע, לא עובד, המחשב לא זז ורצות מלא מלא תוכניות שבחיים שלי לא יצא לי להכיר. הוא טוען שהוא הוריד משחק מסויים שלא פעל ומאז זה נדפק (ווירוס), עכשיו יש תוכניות כמו: rtvscan וכדומה, שאני יודע שזה ווירוס או פריצה למחשב. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? איזה תוכנה נגד ריגול אני יכול להפעיל ללא התקנה? עזרה דחופה !
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק או מכבה את המחשב מופיע לי משתמש בשם אדמינסטרטור אני מעוניין שהמחשב יעלה אוטומטית ללא אישורים למיניהם..יש לי WIN XP PRO SP2. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה : http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/28/ איך להכין דיסק התקנה אוטמטי, אשר יתקין את חלונות כולל כל התוכנות שלי בפעם אחת. הכנתי כבר את הספרייה עם כל התוכנות, הכנתי את ההתקנה האוטומטית של רובן, ועכשיו אני תקוע בקט של הדריוורים. כתוב שם שצריך קבצי INF ו-CAB, ולחלק המחומרה שלי מצאתי אותם, למרות זאת יש מספר רכיבי חומרה אשר בדיסק ההתקנה שקיבלתי יש רק קובץ EXE ללא קבצים נוספים. איך אני מחלץ/משיג את הקבצים שאני צריך? עוד שאלות: האם יש אפשרות להתקין את הFF עם כל התוספים שלי, המועדפים שלי והסקינים שלי? כנ"ל לגבי ThunderBird? האם יש עוד דרים שחשוב לשים אליהם לב כשאני מכין דיסק כזה? האם יש דרך לבטל את תהליך האקיטביציה של חלונות לאחר העליה הראשונה …
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-