Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
למי שמנסה להריץ יישומים של MS-DOS תחת WinXP SP2 ומקבל הודעת שגיאה על Autoexec.nt. כמו שאני ניסיתי להריץ BorlandC או יישומים אחרים של MS-DOS לא הצלחתי בגלל אותה הודעת שגיאה ישנו פיתרון XP FIX "This installaton program will reinstall the missing or corrupt Windows XP system files command.com, autoexec.nt and config.nt. The absence or corruption of one or more of these files causes a "16 Bit Subsystem" error. We recommend that you download this file and save it to your desktop or to another location where you can find it. Double click on the file to run it once it's downloaded. If problem reoccurs in the future, simply re-run this program." נלקח מפה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
נכון בד"כ ב WIN XP שלוחצים עם כפתור ימיני על איזושהי תמונה יש בין כל האפשרויות "קבע כרקע". עכשיו, פעם זה היה גם אצלי ככה, אבל מאז שעשיתי איזה עדכון ל WINDOWS כבר אין את האפשרות הזאת יותר. אפשר איכשהו לסדר את זה שהאפשרות הזאת תחזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm האם הוא יעבוד גם נגיד לשים דריבר של כרטיס רשת או דברים כאלה בסגנון... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב ככה, יש לי windows xp pro SP1 באנגלית פעם כשהייתי נכנס לwindows update (דרך הקיצור דרך שנמצא כשאני לוחץ על הכפתור START) אז זה היה מגיע לאתר בעברית והיום זה מגיע לאתר באנגלית למרות שזה לא דבר חשוב באמת, הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה ככה שזה יפנה אותי אוטומטית לאתר בעברית ולא באנגלית,כמו שזה עכשיו תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כרגע אני נשתמש בP3 800 ו-WIN2K PROFESSIONAL. כשאני מריץ תוכנה בפעם הראשונה לאחר שהעלתי את המחשב, לוקח לתוכנות המון זמן לפעול. בדיקה בwindows task manger העלתה שבשניות הראשונות מצב התוכנית running לאחר מכן not responding ולבסוף running ואז העסק פועל סוף, סוף. יש מוצא?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נותן כל מה שאתם רוצים עים אתה רוצים תמורה -בבקשה תנו לי פרוקסי מהיר בארץ --לא מחול כי כאלה יש המון ----חייב להיות בארץ --תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר THENET.CO.IL מדברים על תוכנה לביטול הגנת העתקות של XP מישהו יוגע על מה מדובר ? איפה מורדים אותה וכוי.... קישור לכתבה http://www.thenet.co.il/ts.cgi?tsscript=msn/news&path=400&id=135448
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-