Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי WIN 7. אני מנסה לשנות את צורת מצביע העכבר (chnge mouse pointer ) הצורה משתנה אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש חוזררת צורת מצביע העכבר לחץ. איך אפשר לשמר את בחירתי גם כשאני מפעיל את המחשב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עברית ואנגלית עם כל הגירסאות ביחד. אל תשלחו אותי למיקרוסופט זה זה לא הולך לי משם....
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הורדתי את חבלית ההתקנה דרך אפליקציית החנות. אחר ההתקנה בדרך כלל נתקע על 69 אחוז ומורה על תקלה 0x80246007 לאחר ההתקנה גם אני שם לב שכאילו חצי מחשב נמחק ולא עובד ורק לאחר ריסטרט הכל חוזר לטבעי.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב והכל היה בסדר, היום בבוקר הדלקתי אותו והוא כבר לא בסדר, הוא איטי ברמות מטורפות - כלומר, לוקח לסימן של הווינדוס 7 שמריצים מלא זמן אחרי זה יש מסך שחור אחרי כמה דקות הוא מציג את המסך פתיחה שלוחצים על HOME כדי להיכנס למחשב, ושאני לוחץ עליו הוא מעביר אותי ל-WELCOME ולא קורה כלום יותר. הוא הפנה אותי פעמיים ל-Startup Repair וזה לא תיקן כלום, יש איזה משהו שאפשר לעשות ללא RESTORE ? תודה מראש, רון.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מזרה ב EVENT VIEWER: מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסד את זה. אז מה שכתוב זה: Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Designer 8.2\FormDesigner.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_fa645303170382f6.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_421189da2b7fabfc.manifest. מח…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell inspiron 6400 עם windows vista home basic והבעייה שלי היא שכשאני מחבר התקני USB לפעמים האייקון של הסרת חומרה באופן בטוח מופיע ולפעמים לא. בטוח לא מדובר בסוג ההתקן מפני שניסיתי 3 זכרונות ניידים, בשניים מהם האייקון לא הופיע ובשלישי כן. יש לי הימור שזה אולי בגלל התקנים של USB 1.1 לעומת USB 2.0 אבל אני לא בטוח והייתי שמח אם מישהו מכם יכול לאשר את ההימור או להציע רעיון אחר ופתרון שיגרום להופעת האייקון של הסרת החומרה בכל פעם שאני מחבר התקן USB. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תקלה מוזרה מאוד - הכל עבד מצוין, עד שפתאום המערכת איבדה את הקול - לא צלילי מערכת ולא קבצי מוסיקה. קבצי וידיאו שמתנגנים (ב MPC או באינטרט) - ללא קול! לא היה עידכון חומרה/תוכנה - אלא פשוט נעלם! בנוסף, WMP 12 גם הפסיק לנגן קבצי אודיו ווידיאו, כולל MP3 ו- WMA ומתנהג כאילו מדובר בסוג קובץ לא מוכר שלא ניתן לפתוח (שגיאה C00D11B1) עשיתי ולא עזר לפתור את התקלה: 1. איתור תקלות אוטומטי של WINDOWS 2. חזרה ל- RESTORE POINT 3. הסרה והתקנה של דרייברי הקול והוידיאו (במסגרת זו אציין שלא הצלחתי להתקין ידנית אלא רק אוטומטית, WINDOWS 7 HOME PREMIUM, זיהה את הדרייברים החסרים (שהסרתי ידנית) מיד לאחר הפעלה מחדש. אשמח לפיתרון או לפחות לעצה. :s05: פרטי החומרה במערכת: Intel Pentium D…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ויסטה כבר כמה חודשים והכל עובד חלק, אבל לפני כמה ימים, כשעשיתי RESTART, פתאום לפני הBOOT קפצה לי שגיאה שהקובץ WINDOWS/SYS32/CONFIG/SYSTEM דפוק והווינדוס לא יכול להתחיל.. לא זוכר מה עשיתי, אני די בטוח ששום דבר מיוחד, אבל אחרי איזה 20 ריבוטים וכמה משחקים עם הUSB וכו', הוא רץ בחזרה... היום זה קרה שוב, ושוב פעם הצלחתי איך שהוא להחיות אותו. WINDOWS REPAIR טוען שהרג'יסטרי דפוק, אבל הוא לא יכול לשחזר אותו כי אין נקודת שחזור. אז עכשיו כשהצלחתי להעלות את הוינדוס, איך אני מתקן את הרג'יסטרי ? יש תוכנה שבאמת יכולה לבדוק מה לא טוב בו ? TUNEUP רק הרסה לי את זה לפי דעתי, היא זאת שגרמה לבעיה. מה האפשרויות הזמינות לי כעת חוץ מהתקנת ווינדוס חדש שזה יהיה כאב ראש רציני בהתחשב בכמ…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כרגע אני נשתמש בP3 800 ו-WIN2K PROFESSIONAL. כשאני מריץ תוכנה בפעם הראשונה לאחר שהעלתי את המחשב, לוקח לתוכנות המון זמן לפעול. בדיקה בwindows task manger העלתה שבשניות הראשונות מצב התוכנית running לאחר מכן not responding ולבסוף running ואז העסק פועל סוף, סוף. יש מוצא?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-