עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzviran,

מישהו יודע בוודאות למה משמשת תיקיית [glow=blue, 2, 300]prefetch[/glow] שנמצאת בווינXP ? והאם אפשר למחוק את הקבצים בה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Vortex,

שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!

3. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp אפשר למחוק את תוכן התיקייה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yosib,

מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by idoaa,

שלום רב התקנתי windows 10 64 bit ena על המחשב, התקנה נקייה, זאת אומרת לאחר פירמוט הדיסק קשיח. משום מה לפני כמה ימים התווספה לי תיקיית windows.old בנפח של כ - 11 גי'גה בייט, אני יודע שתייקיה כזאת נוצרת רק בהתקנה על מערכת הפעלה קיימת. האם התיקייה הזאת נוצרה בעקבות update ש win 10 עשתה או שאין קשר, ואם כן למה נוצרה התיקייה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by liiight,

שלום, יש לי VISTA 64 SP1. ראיתי שגודל הדיסק שלי קטן מרגע לרגע. זיהיתי שתייקית ה-winsxs גדלה לי לגודל של 10GB במשך שבוע. עכשיו זה לא שאני קמצן או משהו, יש לי עוד הרבה מקום, אבל לא ברור לי למה בשבוע פחות או יותר, תיקיה של win תפחה ככה. מצאתי הסבר לגבי ייעוד הספרייה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa374224.aspx אבל לא מצויין שם משהו שעוזר לי (לא נראה לי בכל אופן). מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אז ברשותי ויסטה 64 ביט, התקנתי גם ערכת שפה בעברית, ועוד כמה עדכונים, יכול להיות שהתיקייה של הווינדוס תגיע ל 19 ג'יגה ?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. קודם כל בכונן C יש מקום לאחסון של עד 100 GB סה"כ מתוכם הווינדוס אומר שיש 5 GB פנויים אך כאשר אני עושה בדיקה שלי לגדלי הקבצים אני לא עובר את 88GB איפה יכולים להיות עוד 7GB ? דבר שני תיקיית הwindows שוקלת 62 GB כפי שניתן לראות בתמונה הבאה כאשר אני נכנס לתוך תיקיית הווינדוס ועושה בדיקה מחדש לגודל הקבצים אני לא עובר את 21 GB איפה יש עוד 41GB? *הבדיקה כוללת קבצים נסתרים תודה רבה לעוזרים.

9. שלוטם לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרו ושמתי לב שתיקיית ווינדוס שוקלת 4 גיג'ה האם ככה זה צריך להיות? ואם לא איזה קבצים אני יכול למחוק תודה לעוזרים

10. Started by H3zi,

שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחורנה שמתי לב שכמעט נגמר לי המקום בכונן סי, שלא היה גדול מלכתכילה כי הוא מכיל רק תוכנות. כשבררתי לאן נעלם המקום, גיליתי שתיקיית הוינדוס לוקחת 9.5 גיגה. זה נשמע לי אבסורדי ברמות. האקספי שלי היה לוקוח 3 גיגה, אחרי שימוש מאוד ממושך והמון תוכנות. הסתכלתי פנימה וגיליתי שאת רוב המקום תופסת תיקיית winsxs, כ -4 גיגה. הבנתי שזו תיקייה של סוג של גיבויים וכזה, אז ביטלתי את system restore ומחקתי את כל נקודות השחזור, אך כמעט ולא התפנה כלום. לא ברור לי אם כך מה זה מגבה וגם אין לי מושג איך זה אמור לעזור לי במקרה הצורך. אשמח להקטין אותה או להפטר ממנה. האם מישהו התעסק בזה מבלי לשבור את המערכת? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מוזר הופיעו כמה תיקיות בסגנון של השם {c3756e1f-4399-9035-6700a1f4e932} עשיתי להן מוסתר ואני שם לב שעוד מופיעים.. הוספתי תמונה מישהו יודע מאיפה זה נובע? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by roydor,

שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום, יש לי 2 שאלות שמענינות אותי: 1.באיזה תיקיה נשמרים הקבצים של השחזור מערכת? 2. אם אני רוצה לשנות את הכפתורים F5 וF8 כדי לקבל את התפריט למצב בטוח איך אני עושה את זה(ואם קימת אופציה לבטל את הגישה לתפריט הזה)? . תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. קניתי SSD חדש (כמו כולם) ןהתקנתי WIN 64 על מחיצה של 20GB שחשבתי שתספיק. עד אתמול היו לי בערך 10GB פנויים בC. אחרי שהפעלתי את עידכוני המערכת וירדו כמה עידכונים הסיפריה שוקלת בערך 10GB. כבר ביטלתי hibernation, paging, restore אין לי מה לבטל יותר. אני לא יכול לעשות כלום בC וזה בעיה גדולה. מה עושים? האם אני חייב להתקין WIN מחדש ולוותר על המחיצות? אם אני מסיר את כל העידכונים האם הסיפריה תקטן חזרה או כבר אבוד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yan,

רציתי לדעת אם יש איזה טוויק שלווינדוס שמאפשר לי לשנות את התיקית בררת מחדל בהתקנה של תוכנה כל שהיא או משחק נגיד במקום C:\Program Files אז H:\BLABLA

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by NightElf,

איני יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית... אבל, בשביל זה אתם כאן... אז טוב, הבעיה היא שתוכנות ומשחקים נסגרים ע"י הוינדוס (ביצעה פעולה לא חוקית ולכן תסגר..) קורה באופן אקראי. פירמטתי את המחשב. התקנתי גרסאות שונות של וינדוס. והבעיה המשיכה... החלפתי זיכרון והבעיה עדיין המשיכה... מהו גורם הבעיה... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by er0101,

איך אני מציג תכנים אלו: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx במקום התכנים האמריקאים שיש לי? ניסיתי לשנות 'איזור' לישראל בלוח בקרה ולא עזר

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by alons73,

קורה לי פעם בחודשיים בערך שהמחשב קופא ללא סיבה ( לא חם או משהו כזה ) פשוט תקוע, וכשאני מכבה אותו ומדליק הוא לא מצליח למצוא את מערכת ההפעלה (XP) ורושם הודעה עם POOL DATA משהו... אני לוחץ DEL ומקבל את התפריט ומשם אני מחפש את ההארד דיסק ומגלה כי הוא ריק... אני מבקש לעלות את מערכת ההפעלה מ CD ואז אני מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP . אני מבצע כאילו שידרוג של ה-XP וכאשר לוקח לו מס' פעמים לחזור על הבדיקה כאשר בכל פעם הוא רושם שחסר קובץ SYS אני מכבה ומדליק וחוזר שוב על אותו תהליך...עד אשר הוא מצליח לבצע את כל הבדיקה ומעלה את מסך ההתקנה שם אני מקבל הודעה כי הוא לא מוצא את המערכת שצריכה שידרוג ( כי אין מה לשדרג) אני מכבה את המחשב מדליק ומבקש לעלות מהארד - דיסק. ולשמחתי המחשב עול…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by llrefael,

שלום, האם גירסת 64 bit תוכל להריץ תוכנת תלמ"ש ( תוכנת dos לניהול מערכת שעות), במידה ולא - האם יש פיתרונות לכך? {התיעצות לפני קניה של win 7 }

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by Okopel,

שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. Started by tiki1,

אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.