עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שיש לי אינטרנט אלחוטי שאני אמור לקלוט אבל אני לא מצליח מחשב נייח חדש I5 עם USB WIFI של TP לינק..אני לא מצליח לקלוט..איזה הגדרות אני צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by SuB,

אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by itays333,

התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by civic,

אני מחפש גאדגט לווינדוס 7 שיראה לי בזמן כמה זמן עבודה נשאר לי לעבוד עם המחשב נייד כאשר אני עם סוללה... יש למשהו מושג מכירים משהו דומה ? בנוסף אני מחפש מעיין שעון מעורר שיעבוד אוף ליין ללא אינטרנט וישמיע מוזיקת MP3 מהמחשב או לחלופין שישמיע אתר רדיו גלי צהל .... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by skywalker13,

נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

7. שלחו לי כמה תמונות שהסתירו בהם פנים של אנשים או דברים אחרים (עשו איזה קשקוש בצייר ושמרו) אבל כשבוחרים באפשרות- תצוגה >תמונות ממוזערות אפשר לראות (בקטן אמנם) את התמונה המקורית ללא הקשקוש. בדקתי עם עוד כמה תמונות כאלה ששלחו לי וזה ככה בכולם. מישהו מכיר את התופעה? ואם כבר דנים בזה אז יש איזה תוכנה שתראה לי את התמונה המקורית בגדול?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Joli,

אני מנסה להתקין ווינדוס (דרך הביוס) ובאמצע ההתקנה אחרי שהוא שואל באיזה שפה אני רוצה את ההתקנה הוא חושב איזה עשר דקות ואז הוא מקפיץ לי הודעה שהוא לא מזהה את הדיסק DVD של ההתקנה.. (אני ינסה להביא תמונה יותר מאוחר אם יתאפשר) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by jitz,

יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kurt80,

אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ראיתי שהותקנו עליו כמה עדכוני אבטחה שלא היו עליו לפני כן. הרצתי חיפוש בגוגל ועל חלקם יש תלונות קשות. אני מעוניין להעיף את כולם,האם זה יגרום לי לבעיות כלשהן? מערכת ההפעלה שלי היא win98se. אם מישהו יודע מה תפקידם של העדכונים אשמח לשמוע כי על חלקם לא מצאתי מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by pyr0,

האם מתוכננת איזה SP לxp x64 באופק? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מידע בנושא, הרי אין קשר בין SP3 של xp x86 לxp x64. *למי שלא יודע, הקרנל של xp x64 הוא כמו של server 2003 והם חולקים את אותם הservice packs

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by Xthread,

האם אתם יודעים איך ניתן לגבות את החייגן ש WINDOWS יוצר בתיבת החיבורי הרשת (NETWORK CONNECTIONS)? עדיף בתצורת גיבוי חלקים של ה REGISTERY ו/או קבצים דרושים אך ללא תוכנה ניסיתי להשתמש ב REGMON של SYSINTERNALS לשעבר, כיום של MS. אך ללא הצלחה, כל לחיצה שם פשות ניגשת לעשרות ערכים ברגיסטרי!?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ובכן היה לי ווינדוז 7 , ביצעתי שדרוג לווינדוז 8 פרו - לאחר מכן ביצעתי עדכונים וניסיתי להתקין את ה8.1 (חייב עדכון כדי שיהיה לך את האופציה) לאחר שביצעתי את העדכונים והפעלה מחדש ניסיתי לשדרג . הכל טוב ויפה מוריד את הקובץ ומבצע שדרוג , אבל בום פתאום עושה בעיה ונותן את השגיאה שכתבתי בכותרת עם תוספת של I/O UNEXPECTED ERROR בדרך כלל זה מרמז על דיסק קשיח לא תקין או דיסק חיצוני שמחובר להתקן . שחזרתי אחורה - ממליץ להצטייד בדיסק של ווינדוז 8 לפני ההרפתקאה כי אולי תצטרכו לשחזורים - ובדקתי את המערכת שלי , הדיסקים היו תקינים שום התקן לא היה מחובר , וביצעתי sfc /scannow וcheckdisk /f /r שזה בדיקה מעמיקה ותיקון - לא נמצאו תקלות . בוצעו גם בדיקות עם תוכנות חיצוניות לא היה לי שום סקטור פג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ShayGTi,

אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by dyn,

שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. לא עדכנתם את מערכת ההפעלה שלכם השבוע? מחכה לכם עדכון חשוב שעשוי למנוע את גניבת המידע שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מיקרוסופט-מפיצה-עדכון-חלונות-לתיקון-פ/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ariel007,

הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון

21. Started by Aviram,

יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by שולי,

מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.