Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
יש לי WIN7 7100 64BIT, כל הדריברים זוהו בהצלחה, בהגדרות הרמקולים מוגדרים על 5.1 ובבדיקה ממערכת ההפעלה ומה realtek הכול תקין. אבל עכשיו שמתי לב שאני שומע שירים רק ברמקולים הראשים. יש מצב שזה קשור להגדרה של Enhancements על הרמקולים? מישהו יודע איך לסדר ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברגע מיזוער כל חלון במערכת ההפעלה (אינטרנט, תיקיות וכו') הוא נעלם ולא מופיע בשורת המשימות, ניתן למצוא אותו רק דרך ALT+TAB או מנהל המשימות ... מה אני יכול לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
גאונים שלום... יש לי מחשב נייד. הדגם לא משנה... ומותקן עליו ווינדוס 2000. הווינדוס נעול באמצעות שם וסיסמא. כשאני מעלה את הווינדוס השם כתוב אבל אני לא יודע את הסיסמא.... אמרו לי שיש איזה קובץ שמתקינים בדוס וזה פורץ את הסיסמא בכל מקרה... יש איזושהיא דרך לעקוף את הסיסמא הזאת?!?!?!? אני ממש צריך את זה... בתודה.....!!!| ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי לפני חודש talisman (לשינוי סביבת העבודה) עכשיו הסרתי אותו ושאני מעלה את המחשב אני רואה רק את הTRAY ואני מעוניין להחזיר את סביבת ווינדוס. למישהו יש מושג כיצד אני יכול להחזיר את סביבת ווינדוס המקורית.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה 6300 ASROCK 1G 667 7600GS הכול עבד טוב עד לפירמוט בתחילה הכול היה אוקי אחרי יום בערך המחשב התחיל לאט בעיקר שמים לב לזה כאשר אני מתקין משהו או יש תעינה של מחשקים (כתקנה של RS'VEGAS מ בערך 5-10 דקות ל יותר מ 30דקות תעינה של משחקים כמו STALKER AND GRAW2 התערכה מאוד אבל המשחק עצמו הכול עובד חלק ..שינתי רק דבר 1 התקנית UTORRENT שקודם היה לי (BITCOMETשאיתו היה סבבה) + שינתי את HALF-OPEN CONNCET LIMIT מ10 הדפולת של ה XP ל 50 . + יש לי איזה משהו C:\Program Files\Bonjour mdnsNSP.dll אין מושג מה זה ?! +עשיתי עוד משהו ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק עם שואב אבק קיצר ניקיון מה הביעה? תודה! (תמונה של הסטארטאפ שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני חייב עזרתכם הדחופה !!!! היי , התקנתי אתמול WIN 10 מחדש , הגרסה היא גרסה : Windows 10 Pro RS2 v1703 Build 15063.332 ומפה והלאה הכל דפוק , אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס מסך GEFORCE GTX 970 לא מצליח להתקין אופיס 2016 ! לא מצליח להתקין אפילו WINRAR מהאתר הרשמי , רשום לי כמעט על כל דבר לא נתמך במרכת הפעלה הזאת.. מה זה אמור להיות ? משהו בגרסה עצמה עדיין לא שוחרר לשוק או שזה אצלי במחשב ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום.לפני כמ זמן התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי על הווינדוס אקס פי שהיה לפני כן הבעיה שלי היא שכל פעם שאני רוצהנ לכבות את המחשב המחשב לא מתכבה אוטומטית הוא אומר לי כעט ניתן לכבות את המחשב וכל זה לא היה לפני כן .לפני כן המחשב היה מתכבה אוטומטית האם יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה, בדקתי ב virustotal.com והוזהרתי שהתוכנה נגועה. ניסיתי למחוק אך המחיקה לא צלחה. נכנסתי לתיקיות המשנה ומחקתי קובץ אחר קובץ עד שהגעתי ל 2 הקבצים הללו: IDMNetMon64.dll IDMShellExt64.dll כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה בזו הלשון: "the action can't be completed because the file is opened in windows explorer" 2 הקבצים ממוקמים בתיקית downloads לשם הורדתי את התוכנה הנגועה. זה וירוס? רוגלה? מישהו שמע? איזה אנטיוירוס מוריד את זה ? אני משתמש ב windows defender וב os windows10. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכל התחיל שסרקתי את המחשב בתוכנה שנקראת : SpyRemover התוכנה מצאה כמה SpyBots ואני הסרתי אותם. איך שיצאתי מהתוכנה החיבור שלי לאינטרנט נעצר (אני מחובר דרך ראוטר) אני אמרתי לעצמי בוא נעשה ריסטרט זה בטח יסתדר... עשיתי ריסטרט והוינדווס עלה נורא לאט,אני מתכוון ממש לאט! המסך שאומר שהמערכת מכינה את עצמה לעלות (משהו כזה) נשאר בערך דקה וחצי ואז יש את המסך שאומר ברוך הבא וגם זה לקח בערך דקה-דקה וחצי ואז הגעתי לדסקטופ...עד שהסמלים הופיעו לקחה דקה בערך וה-Bar שלמyה איפה שהvתחל והכל היה בעיצוב המקורי שלו...ללא ערכות הצבעים או משהו! לאחר כ20 שניות בערך עולה ההודעה הבאה: _____________________ כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של המערכת. שמור את כל עבודותיך והתנתק מהמערכת. הכיבוי הופעל על-ידי NT …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\ בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון. בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את מה שבכותרת. רציתי לדעת מה המחיר, לגירסה שיש בה גם 32 BIT וגם 64BIT בעברית. ולמחשב חדש כמו 8500 ATI4870 4GB RAID 2X 500GB האם עדיף 64BIT על מערכת כזאת, או שלהתקין 32BIT שיותר יציבה עם הדרייברים אבל להפסיד את היתרונות שיש ב 64BIT +את כל ניצול הזיכרונות. מצאתי את זה http://www.softsale.co.il/catalog/product.aspx?companyId=3&familyId=20&subFamilyId=889 האם הגיוני שזה המחיר ל גירסת ה REATAIL
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA עבוק WIN 7 64BIT . בכול פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול ולאחר הריסט הכול עובד תקין. חשוב לציין שזה קורה רק בפעם הראושנה שהמחשב מופעל. כאשר אני מסיר את הדרייבר ומנקה הכול באמצעות driver sweeper אז אין את הבעיה. כשבדקתי את המסך הכחול באמצעות who crashed זה אומר שהבעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-