עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by WillieT,

אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. ??? התקנתי אופיס 2003 ויש הודעת שגיאה רק בוורד. לפעמים עובד כמה שניות/דקות ושוב מנסה לשחזר את המסמך הסרתי והתקנתי מחדש התקנתי בתיקייה אחרת בדקתי וירוסים בנוד 32 התקנתי אופיס 2007 והבעיה קיימת למרות הניסיון שלו לתקן אונליין הפעלתי CCLEANER אחרי כל שלב התקנתי וינדוס מחדש - שידרוג מתוך המערכת לאותה גירסא -SP3 מחקתי NORMAL.DOT כמה פעמים רק במצב בטוח עובד יפה, שאר האופיס עובד מצויין.(אציין שהיה לי גם אופיס XP במחשב וגם אותו הסרתי) מה עוד אפשר לעשות? חוץ מלפרמט ושיחזור מערכת תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  3. שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. ענקית התוכנה מבטיחה להפסיק ולהציק לכם עם הצעות והמלצות לעדכון לחלונות 10 בקרוב, ומכריזה סוף כל סוף על זמינותם של התוספים הפופולריים עבור דפדפן ה-Edge שלה יותר משנה לאחר שהשוק באופן רשמי, נראה שדפדפן הדור החדש של מיקרוסופט, ה-Edge שמחליף את ה-Explorer, מתקדם סוף סוף אל עבר העידן המודרני – ומוסיף תמיכה בתוספי ה-AdBlock וה-Adblock Plus לחסימת באנרים ופרסומות קופצות באתרי הרשת השונים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-adblock-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by darkman,

העברתי סרטים לכונן ואת כל הסרטים שהעברתי אני לא יכול לראות את הסרטים(ראה תמונות) וגם חלק מהסרטים שהיו לי בכונן אני לא יכול לראות עכשיו המחשב בנוי משני כוננים אחד חדש יותר(הבעייתי) והישן (זה שממנו העברתי תסרטים) שני הכוננים עובדים בNTFS אני משתמש ביוזר האדמין מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. הWINDOWS הציד לי 4 פעמים את ה BLUESCREENOFDEATH שניה אחרי הסמל של XP בתהליך העליה ש המחשב.ה BSoD מייד נעלם והמחשב עשה RESTART לפני שהספקתי לקרוא מה התקלה. ה SAFE ו LAST KNOWEN CFG לא עזרו. ה7.0UBUNTU שמותקן על הארדיסק נפרד,בשביל מקרי XP לא חברותי נתן הודעת שגיאה מפחידה שאני לא זוכר בע"פ וסירב לעלות משהו בקשר לקריסה מוחלטת של מערכת הקבצים. ה RECOVERY MODE לא עזר. משאיר את המחשב ב DEFRAGE ביינתים והרצתי Advanced WindowsCare V2 Personal ו SB-S&B מה עוד ניתן להריץ כדי להציל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שלום לכולם. אחרי העדכונים האחרונים של וינדוס שביטלו את Homegroup אני בבעיה, ואני לא יודע איך לפטור אותה- לכן אני מבקש עזרה. יש לי שלושה מחשבים מחוברים קווית לראוטר. 2 עם תיקיות, שמשתפים על פי הספר "Give access to" ל "Everyone" עם הרשאות הבטחה שמאפשרות את זה. ומחשב סלון אחד שאמור לראות תיקיות רשת אלה. הבעיה היא שאחרי זמן של אי שימוש (יום או פחות במחשב הסלון), המחשב סלון לא מוצא את התיקיות וצריכים לעשות חיפוש מחודש (add network drive) שגם הוא לא תמיד מצליח אחרי הפעם השלישית. עם Homegroup הכל היה פשוט ועבד כמו שצריך. אני מתוסכל ומחפש דרכך או תוכנה שתוכל לעשות את זה בלי כל הכאב ראש הזה. יש המלצות או רעיונות איך לפטור את זה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gil_st,

חפש בהסרה/הוספה של תוכניות אם יש אפשרות להסיר את החייגן של זנב (מי בכלל צריך את זה ?? מה זה נותן ?). אם כן אז זה גם אמור להעיף את הלוגו המעצבן שלהם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ymac,

שלום. התקנתי ווינדוס 8 לא מזמן מחדש על המחשב, ובטעות התקנתי אותו כלגאסי ולא כ-UEFI (העלתי את הדיסקונקי כלגאסי בטעות) אני רוצה להעביר ל-UEFI כדי לקבל את זמני הבוט המשופרים, כיצד אני עושה זאת? ראיתי באינטרנט איך להעביר מ-UEFI ללגאסי, אבל לא ההפך. עזרה!

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  14. ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by polip,

יש לי ווידוס XP מקורי והתקתי את הדפדפן החדש אקספלורר 7. אבל כל פעם שאני רוצה לפתוח אותו (כלומר מחדש לא תקייה חדשה) לוקח לו משהו כמו חצי דקה להתחבר לאינטרנט כשעם הגרסה הקודמת הוא התחבר מיד? מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך אני יכול לפתור את זה??

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by 3pac,

היום התקנתי SP3 במערכת די ישנה (512MB , P4) ,לפני ההתקנה המחשב היה עולה כמו שצריך . אחרי שהתקנתי את SP3 ,כל פעם שאני מדליק את המחשב (כשהוא כבר בXP) הוא חושב איזה 5-7 דקות ,אם אני נוגע בו (סוגר את QUICK או משהו) הוא נתקע לגמרי ולא זז בכלל. הנה תמונה מהתהליכים : http://img296.imageshack.us/img296/8434/dasip6.jpg ושמתי לב שאחרי שהKASPERSKY עולה ,הכל נהיה כרגיל . ממש לא בא לי לפרמט,יש איזה פתרון ? עריכה: בסוף מחקתי והתקנתי את KASPERSKY והבעיה נפתרה .

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by torchak,

איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by KF,

יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by viper_sb,

היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. שלום , יש ברשותי מספר תקיות של שירים ב DOK שיש בהם שירים וכל שיר יש לו שם ארוך כולל אומן וכ'ו ... עכשיו הכל מצוין ברגע שאני מגיע להעברה מדיסק און קי למחשב רשום לי שגיאה השם ארוך מדי , איך אני יכול לבטל את זה שהיה אפשר להעביר בלי שגיאות ( למה שאני רושם המחשב לא מגביל אותי אבל ברגע שמעבירים רשום שגיאה )? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT והורדתי היום את הדריבר הכי חדש בשבילו שהוא 162.18 עכשיו כבאתי להיכנס ללוח בקרה של הדרייבר הוא שאל אותי אם אני רוצה רגיל או מתקדם ובחרתי במתקדם. אחרי 30 שניות ראיתי שהוא לא נכנס ונשאתי להיכנס שוב והוא עדין לא נכנס עשיתי גם ריסט הוא לא נכנס לי אליו ואני לא יודע מה לעשות? אני צריך לשנות שם משהו... תודה מראש נ.ב מקווה זה בסדר ששאלתי פה אם לא תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. כשאני רוצה להתקין תוכנית פקס במערכת ההפעלה XP מופיע לי הודעה שגיאה זו. טעינת ספריית ההתקנה msgrocm.dll לא הצליחה, או שהפונקציה OcEntry לא נמצאה. פנה אל מנהל המערכת. קוד השגיאה הספציפי הוא 0x7e‏. איך פותרים בעיה זו ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by RevBlue,

משום מה התחילה לי בעיה של עברית בווינדוס, אם אני רואה למשל פרק או סרט ויש כתוביות בעברית הכל בג'יבריש, והתקנתי למשל תוכנה והגדרתי את הממשק שלה על עברית והכל סימני שאלה. היה לי את זה פעם ואני לא זוכר איך סידרתי את זה, מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.