Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה!! יש לי שני מחשבים אחד PC ואחד לפטופ. אני מגבה מסמכים חשובים של הלימודים בלפטופ למקרה חירום הבעיה היא, שהתיקייה המקורית נמצאת בPC והמזוודה נמצאת בנייד, אבל אם אני עובדת על הקובץ בנייד ואז רוצה לעדכן את התיקייה בPC הוא לא נותן לי הוא אומר שישנם קבצים שהם לקריאה בלבד למרות שביטלתי את זה. האם באמת אפשר לסנכרן רק מכיוון אחד? רק מתיקייה למזוודה ולא להפך? כי זה ממש מעיק! אם אני עושה שינויים מהקבצים במזוודה בנייד אני אהיה חייבת להעתיק אותם רגיל לתיקייה בPC ורק אחר כך להכניס אותם שוב למזוודה... מישהו מכיר פיתרון לזה? תודה רבה!! מורן
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי כמה גאדגטים חדשים והכל הפסיק לעבוד כל פעם שאני פותח את זה הוא ישר סוגר הכל ואומר שיש בעיה איפה ווינדוס שומר את הגאגד'טים החדשים שמורידים כדי שאני ימחוק אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין תוכנות מופיע לי השגיאה שכתבתי בכותרת. יש לי ווינדווס אקס פי וזה קרה אחרי שמחקתי את ה Bs player מהמחשב. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל זה לא עזר. יש לכם אולי עצות איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אופציה לשנות את ברירת המחדל של ויסטה לגבי מיון התיקיות. יש אופציה להוסיף מיון לפי גודל סוג ותאריך שינוי אך כל הזמן זה מאתחל את עצמו לברירת מחדל תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זה מה שאמור להיות http://img147.imageshack.us/img147/3711/8285cv3.jpg אבל מה שבאדום לא נמצא(זה במחשב אחר) ומה שבכחול כוון לדקה אפילו וזה לא מכבה את הצג.. מה אפשר לעשות..?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת מדובר במחשב נייד לנובו N200 - 3000 עכשיו לפני איזה שבוע התחילה תופעה שהמחשב נתקע כל הזמן מסך כחול שאני לא מצליח לקרוא מה רשום ונדלק לי מחדש המחשב.. ופשוט אי אפאשר לעבוד איתו.... ניסיתי לפרמט וללהתקין מחדש אבל זה לא דיסק זה מובנה במחשב וגם זה לא עובד... הוא רושם איזה בעייה על DLL חסר וכל פעם נדלק מחדש.. ניסיתי להקין ווינדוס 7 והויסטה לא נותן לי לא לשדרג ולא לעשות בוט מהדיסק הוויסטה משתלט על זה כל הזמן אשמח לעזרה איך אני יכול לפרמט לגמרי לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה.. בשביל הפרוטוקול כל הווינדוסים כשרים וחוקיים תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בבהירות המסך יש לי מחשב עם כרטיס מסך RTX 3080 מחובר לטלויזיה של סמסונג Q80A יש לציין ביטלתי את כל האופציות בחיסכון באנרגיה בטלויזיה עצמה במחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN10 הרזולוציה היא 4K והHDR דולק בווינודס הבעיה היא שפתאום אני רואה סרט או משחק כלשהו פתאום התצוגה נהיית חשוכה וזה אקראי פעם כן פעם לא אני נגיד מפעיל תוכנה בשולחן עבודה ופתאום ניהיה חשוך פעם לפניי כמה חודשים זה קרה וזה עבר לבד עכשיו זה פתאום חזר אין לי מושג ממה זה יכול להיות אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 עברית.בשולחן עבודה יש סמל צהוב תיקייה שכתוב user כשאני ניכנס לתוך תיקייה אני רואה שיש שם תיקיות תמונות, ומוסיקה, וידאו, מסמכים שלי, ועוד... וכולם נימצאים בכונן מחיצה C של חלונות 7. איך משנים בשולחן עבודה תיקייה user לכונן מחיצה D.שורה כתובת תיקייה אחרת? אחרי שמשנים שורה תיקייה,כך אוכל לישמור במיחצה אחרת בכונן D. כדי שאוכל לישמור גיבויים בכונן מחיצה D. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
First i'm sorry it's in English, my Hebrew is currently f*cked up. It's rather simple; i've downloaded a compressed mpg vid file, and after extraction it just disappears. Hope this will explain it better then I did: http://rapidshare.com/files/27669625/File_disappearance.avi.html (Click free, wait as long as you need, write down the letters and download) Any suggestions? By the way you don't have to write in English, the fact I can't write doesn't necessarily mean I can't read
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בימים האחרונים הפיירוול שלי חוסם כל הזמן נסיונות של ה-Windows Explorer (לא IE) להתחבר לאתר Optimalsoft.com. אחרי הרצה חוזרת ונשנית של Adaware ו-Spywareblaster, חיפוש ברג'יסטרי ואפילו חיפוש של קבצי טקסט שמכילים את הביטוי הזה, לא הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. מישהו מכיר את הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן במחשב נייד שמותקנת בו Vista ממשק עברי להחליף לממשק אנגלי? יש איזשהו הבדל משמעותי בין גרסת ה- Premium לבין גרסת ה- Ultimate שכדאי לשדרג בשבילו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הייי אני עובד עם ויסטה כמה ימים ואני יודע שיש לה אנטיוירוס ופיירוול מובנים אבל רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספיק או שאני צריך להכניס גם את הפיירפול והאנטיוירוס מהXP (עדיין לא העפתי את הXP אבל לא הספקתי עוד לעשות לVISTA סריקה)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הקצב אולי הואט, אך המומנטום הכללי ללא ספק ממשיך, ומערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט נראית בדרך הנכונה אל מטרת העל השאפתנית שלה ברשת מדווחים כי מערכת החלונות 10, שהושקה לפני קרוב לחמישה חודשים, הצליחה להגיע ל-200 מיליון התקנות על מחשבים ברחבי העולם – מספר אדיר מימדים בכל קנה מידה, אשר בהתבסס על נתונים שקיבלנו בעבר מספק לה ככל הנראה מעל ל-15 אחוזים מכל שוק מערכות ההפעלה במחשבי x86. רבים היו סקפטיים בנוגע אליה, אך קמפיין שיווקי רחב היקף, הצעות שדרוג בחינם כמעט לכל מי שרכש מחשב במהלך השנים האחרונות ובעיקר מוצר שבאמת ובתמים מרגיש מוכן ומלוטש יותר ממה שחלונות 8 הרגישה בתחילת דרכה – מעידים על כך שמיקרוסופט באמת עשויה להשיג את המטרה הגדולה שלה, אשר מדברת על מיליארד מחשבים…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת...=] כל פעם מופיעה לי השגיאה המצורפת...זה לא בדיוק שיגאה זה תיבת אישור איך מעיפים את זה?? תודה=] [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-