Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לצרף קובץ mp3 למצגת או שרק קובץ wav אפשר? כי כאני עושה הוסף צליל ובוחר קובץ mp3 הוא לא נותן ואומר לי: "ל power point אין אפשרות להשמיע את קובץ הצליל track.mp3 . ודא כי זהו קובץ קול מסוג wav . וכי תצורת הקול מוגדרת כראוי עבור המערכת שלך". ואם כן אפשר אז מה זה תצורת הקול ואיך אפשר להגדיר/לשנות אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה טוב ויפה אני משחק מוריד פה ושם ולפעמים המסך ניהיה כחול ורשום שם כול מיני דברים.. לרוב במספרים דוגמה: 0000X.004 משהו כזה המסך הכחול מופיע ל3 שניות ואז המחשב עושה RESEAT!! זה מאוד מעצבן כי לפעמים אני משאיר את המחשב בלילה דלוק כדי שיוריד וכשאני מתעורר הוא עשה ריסאט או שבמשחקים זה בכלל מעצבן במיוחד במשחקי רשת!!! תעזרו לי בבקשה מה הבעיה.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני נתקל לאחרונה בבעיית תקיעת חלונות ובקושי ללחוץ על מקש ימין של העכבר בMY COMPUTER בלי שהחלון יתקע.. אני חושד כי זה קשור לתוכנה DRWTSN32.EXE...כל פעם שאני סוגר אותה זה סוגר את הEXPLORER הANTI VIRUS והANTI SPYWARE לא מצאו את זה...ככה שאני לא יודע מה זה. וגם חיפשתי את זה וזה מצא את זה בתיקיה SYSTEM32 אז לא ידעתי אם למחוק או לא :-\ תודה על כל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי דיסקט איתחול של WIN98. אני רוצה שאחרי שהמחשב שואל אם אני רוצה תמיכה בכונן הCD יהיה אותה טבלה עם שלוש אפשרויות שאני קובע מה יהיה כתוב באפשרויות ומה כל אפשות תפעיל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
[אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני משתמש בXP העברית באיטנטרנט ובכלל מסודרת רק באוטלוק זה גיבריש השולח הנושא וכו המייל עצמו בעברית מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני בזמן האחרון מקבל שגיאה כשהמחשב מגיעה לוינדוס, שגיאה שקשורה לדבר הזה. משהו יודע מה זה? יש לי sp1.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס עם סרבס פאק 2 ואחרי הפירמוט והעתקת הקבצים למחשב, המחשב מפעיל את עצמו ככה צריך להיות ואז עולה תמונה של microsoft windows עם הקווים האלה ושם זה נתקע ולא זז יותר, הדיסק שממנו אני מנסה להתקין התקין אצל הרבה אנשים אחרים למרות זאת ניסיתי מעוד דיסק וקורה את אותו הדבר. מה שמפתיע הוא שאני מנסה להתקין בכלל בלי סרבס פאק אז את הווינדוס הזה הוא כן מתקין אופ מה זה יוכל להיות ???
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאני בא לפתוח את האינטרנט אקספלורר יש לי את השגיאה הזאת. והוא לא נותן לי לפתוח (עכשיו אני בדפדפן פיירפוקס) מצורף תמונה הצבעים של התמונה בכוונה ככה שהיא לא תתפוס הרבה מקום [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ברשותי WIN98 SE. ב - SYSTEM PROPERTIES , מחיצת - SYSTEM PERFORMANCE. מופיע לי הודעה של : compability mode paging reduces overall performance. איך פותרים את הבעייה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-