Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי דולק במשך רוב שעות היום, ואני מעוניין לצמצם את צריכת החשמל. אם אני עושה מצב שינה אז ההורדות לא ממשיכות נכון? וגם לא במצב המתנה נכון? האם יש איזושהי דרך לצמצם את צריכת החשמל כשאני לא נמצא אבל שההורדות עדיין ימשיכו?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי וינדוס 8.1 pro והבנתי שיש שם תוכנה מובנת של אנטי וירוס, כמה שאלות עליה, 1. איך אני מגיע אליה?(אני חדש בוינדוס 8 המסובך) 2. האם היא באמת טובה כמו כל אנטי וירוס אחר או שעדיף להתקין אנטי וירוס חיצוני? 3. אם ואכן היא טובה ואני משאיר אותה, האם אני צריך להגדיר שם משהו כדי שזה לא יפגע לי במשחקי מולטיפלייר? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעלה שני עמודים של הרבה שורות אם מישהו מבין אם זה וירוסים אמיתיים או סתם התראות שווא אשמח לתשובה, תכונות אחרות כמו AVAST לא מתריאה על כלום השורות מהתכונה :Malwarebytes
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אחי הזמין מחשב נישא חזק של HP שהגיע עם vista 64bit מותקן עליו. החלטתי לא להתקין לו מחדש מערכת הפעלה ולהשאיר לו את זו. עכשיו אחרי שהתקנתי והגדרתי אותה כמו שצריך (אופיס תוכנות וכו) אני רוצה להריץ גיבוי נקי שלה. שיהיה להבא. השתמשתי ב: Paragon Drive Backup 8.5 Professional Edition אבל כאשר רציתי להתקין אותה VISTA טענה שאפליקציה זו אינה יכולה לרוץ עליה. אם ככה אשמח לקבל המלצה לתוכנת גיבוי טובה - שניתן לבצע גם BOOT CD שיאפשר התקנת גיבוי קיים מחדש. וכמובן שתתמוך בVISTA 64 הקפריזית... נ.ב. אשמח גם לקבל המלצה לתוכנת ניקוי רג'יסטרי טובה בשביל הXP הישנה שלי. תודה! נערך ע"י multicore לצורך הסרת תוכן warez
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מישהו/י יכול/ה להמליץ על שירות זול ואמין שמגבה תיקיות נבחרות במחשב לענן בתדירות מוגדרת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שממש לא מבין במחשבים. יש לו windows xp והוא משתמש ב outlook express הוא יודע להיכנס ל outlook express דרך התחל וללחוץ על האיקון שנמצא בצד ימין למעלה. כל חודש יורדים העדכונים של מייקרוסופט ומשנים את תוכנת המייל ל office outlook ואני מחזיר את זה בחזרה דרך מאפיני תפריט התחלה-התאמה אישית-הצג בתפריט התחלה-דוא"ל outlook express . איך אני מונע את השינוי הזה בלי לבטל עידכונים אוטמוטים או להסיר את office outlook. נ.ב. סתם לידיעה העדכונים של מיקרוסופט יורדים כל יום שלישי השני בחודש (יום שלישי שיוצא בין ה 8-14 בחודש).
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מחפש תוכנת הצפנה לספריות שמעלימות לי אותן או מצפינות וכו... מה שחיפשתי זו תוכנה שאם אני אלחץ על ספריה היא תבקש ממני הקש סיסמה, זה הכל. סוף סוף נמצאה האבידה, תוכנה מובנת ל-WIN 7 והיא באה בחבילת - Pismo File Mount Audit Package הסבר: http://www.technospot.net/blogs/windows-7-private-folders-share-data-password/ להורדה: http://www.pismotechnic.com/download/ (יש אפשרות לפתוח את התקיה מהר ללא התפריט "MOUNT", פשוט עושים לחצן ימני על הספריה ו-QUICK MOUNT)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טוב, בבקשה עזרה.. אחריי שאני מפרמט ושם XP... שם נורטון אנטיוירוס... ואיך אני עושה שלא יהיה לי ת'תולעת ?!?! תודה, תום.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובה חד משמעית. לחבר שלי יש ווינדוס XP PRO באנגלית והוא שואל אם אפשר להוריד איזה חבילה של ML כדי לשנות את הממשק לעברית. זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכלום במקלדת שלי יש כפתורים מובנים לשליטה בעוצמת הווליום, רציתי לדעת האם קיים תוסף דרכו אני יכול לקבל אינדקציה בזמן שינוי עוצמת הווליום. כלומר - נכון לעכשיו, אם אני מגביר / מחליש את העוצמה אני עושה את זה ללא תצוגה ויזואלית ולא יודע כמה החלשתי/הגברתי את העוצמה. אני יודע שבמחשבים ניידים רבים, בהם יש כפתורים מובנים, באים עם חבילת הדרייברים תוסף שעושה את הפעולה הזו. אני משתמש במחשב נייח, ים כרטיס קול מובנה, ויינדוס 7. תודה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איזה תוספות ודברים מעניינים יש למערכת הפעלה WIN 7? ובאיזה תוכנות הכי מומלץ להשתמש כדאיי לתחזק אותה.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי Slipstream ל SP2 לפי המדריך והכל הלך יופי. איזה עוד דברים שווה להוסיף לדיסק התקנה של ה XP לפני שאני צורב אותו ? הכוונה היא להעלות את כל הדברים שיעזרו לי עד שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט... כל רעיון שאתם חושבים עליו יעזור מתוכנות כמו winzip/winrar דרייברים שיעזרו או כל דבר אחר
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תוספת נחמדה התווספה לעדכונים של הויסטה אולטימייט בימים האחרונים. התוספת נקראת dream scene , והיא מאפשרת להפוך את רקע שולחן העבודה , לדינאמי ע''י קביעת סרטוני WMV ו mpeg לרקע. נחמד ביותר למי שנמאס מהרקע הנוכחי שלו ומחפש שינוי. להסבר מפורט יותר ווידאו הדגמה: http://windowsultimate.com/blogs/extras/archive/2007/01/07/windows-dreamscene.aspx תהנו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האים משהוא ניתקל בתופעה שבמהלך התקנת WINXP בלוח מבוסס VIA694T לאחר שלב העתקת הקצים והעלאת המחשב מחדש נידפק הבקר של ה IDE ומתחיל ליצר שגיאות !!! פניתי בנושא הלוח ל.... (לא רוצה להזכיר שמות) וקיבלתי תשובה שקודם צריך להתקין בלוח WIN98 אחרי זה לתקין 4IN1 החדש ורק אחר כך לשדרג ל XP ולא לעשות התקנה נקיה כידי שהדריוורים של VIA יעברו לXP עוד לפני סיום ההתקנה וכך הלוח לא ינזק !!! החליפו לי את הלוח לחדש !!! מדובר בלוח חדיש מאוד התומך גם בטואלטין של יצרן מכובד מאוד מאוד !!! דן נ.ב. התצורה בעת ההתקנה היתה :VOODOO3 + CRAETIVE VIBRA128+WS20G+MODEM CREATIVE+512RAM
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפך מקרטע ושמתי לב שיש ישום בשם SVCHOST שבאופן קבוע פעיל ברקע וטוחן 50% את המעבד. גם זכרון הוא לוקח כ600MB. אם אני הורג אותו הוא קם לתחייה תוך זמן קצר. איך ניתן לזהות מה עומד מאחורי הישום הזה? הרצתי סריקת וירוסים ולא התגלה כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מחובר לWIFI ספציפי בלבד והיוטורנט פועל , אחרי דקה בדיוק של הורדת טורנטים יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט . מה לעזאזל יכול לגרום לזה ??
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני עובד מקומית על מערכת Win2003 serevr. ======== בזמן האחרון האינטרנט אקספולרר שלי איבד את יכולתו לפתוח דפי אינטרנט מסוימים. כמו אילו: http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=2762&TextId=389 http://www.globes.co.il/serve/ הדפדפן מודיע כי סיים לפתוח את הדף, אך אני לא רואה דבר. ב source אני מקבל קוד מלא, ואם אני שומר אותו ופותח אותו מקומית במחשב, גם קוד זה לא מוצג בדפדפן. דרך אגב, גיליתי שאם אני מוחק את תגית ה Title, הדף נפתח כהלכה. ======== ועוד דבר, לעיתים, אם אני ניגש ישרות לדף הדיפולטי של האתר, (index.html לדוגמה), הוא נפתח. לדוגמה: http://www.homeless.co.il לא ניפתח http://www.homeless.co.il/index.html - נפתח ======== ולסיום, אם אני פותח פרופיל (יוזר) חדש, ו…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-