עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי כאן מספר של שאלות, לא ידוע לאיזה פורום זה שייך בדיוק. קניתי מחשב לבן דוד שלי (יותר נכון הם קנו אני עשיתי הכל חוץ מלשלם), המפרט הוא כזה: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 אלו הנתונים החשובים, עכשיו לשאלות: 1- מה אתם אומרים על המפרט, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שהוא על הפנים, אני מעוניין להזמין לעצמי בדיוק את אותו מפרט, המחיר הוא 3300 בערך. 2- ניסיתי להתקין מערכת הפעלה כמו תמיד רק שהפעם נתקלתי בבעיות, אחרי שהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש דרייבר בשביל הארד דיסק, כמובן שהכנתי בדיסקט את הדרייבר, הוא זיהה הכל, התחיל את ההתקנה, ואז אחרי שסיים להעתיק את קבצי ההתקנה להארד דיסק הוא הפעיל את …

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. סביבת ההפעלה של מחשבי ה-Raspberry Pi הצנועים זמינה מהיום גם עבור מחשבים אישיים - וניתן להפעיל אותה אפילו מתוך כונן USB חיצוני לכתבה

3. Started by stingeR-,

כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  4. מאז שיש לי את הדיסק SATA2 החדש, הוא מופיע לי למטה ב TRAYBAR בתוך רשימת הדברים שניתנים לניתוק (כמו נגני MP3 וכו'), אך מכיוון שזה הדיסק הראשי שלי, אני מעוניין להסיר אותו מהרשימה, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. כותרת..

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by migel565,

היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

המחשב שלי מסרב לעלות והוא רושם לי שחסר לי קובץ או קובץ פגוע עכשיו הוא אומר לי להשתמש ב-windows repair console אז אמרתי בסדר נשתמש בו. אי מגיע לתפריט, לוחץ r ( לתקן ) ואז הוא מגיע לי למסך שחור ששם אני אמור לרשום משהו מה לעזאזל אני אמור לרשום שם? לחצתי על פתור ה-helph כדי לראות איזה פקודות קיימות ובתקווה למצוא פקודת repair אבל לא היה שם במקום זה היה שם שתי פקודות תיקון שהם fixboot ו- fixmbr לא יודע מה הם עושות. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? ולהסביר לי איך לעשות את ה-repair הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by r5r4y,

אין אפשרות לאתר את C:DOCUMENTS AND SETTINGS/משה/שולחן העבודה emule/fixblast.log ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב כדי לחפש קובץ לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן על חיפוש שאני תמיד מנסה לפתוח איזה מסמך אז הוא אומר לי את ההודעה הזאת מה צריך לעשות ניסתי לעשות בדיקת שגיאות בדקתי עם האנטי וירוס בדקתי עם התוכנה של המרגלים ספיי סוופיר וספיי בוט שום דבר לא עזר ושתמיד אני מנסה להתקין איזה משחק פרוץ (אתם יודעים מה זה נכון)אז זה תמיד יוצא לי מההתקנה באמצע הורדתי גם את notpadexp ושום דבר לא עזר מה צריך לעשות נ.ב אני חדש ושמעתי מחבר בפורום אחר שזה אחלה פורום ויש כאן הרבה יועצים ומומחים

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  9. http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16 http://msdn.microsoft.com/events/pdc/ http://neowin.net/comments.php?id=30362&category=main

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. איך אני משחזר אותו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dag18,

אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. אם זה משנה משהוא בכלל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים... יש לי WINDOWS XP וכל הסמלים והשמות התערבבו פיתאום....! למה זה? איך אני מסדר את הבעיה ? אתה יכולים לראות כמה דוגמאות בתמונה! תודה מראש! נ.ב אם שמתם לב יש ליד כל סמל מן ריבוע שחור כזה עם עיגול... ותמיד אמור להיות חץ בצבע לבן כזה... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by malche,

אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DiXXOver_Yan,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by naory159,

אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,

21. Started by GiZmo,

קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by ag43,

אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by DJO,

משום מה החליטה מיקרוסופט לא לאפשר יותר החלפת שפות עם ALT + SHIFT ימני אלא רק אם השמאליים. זה מאוד מעצבן, אני מאוד רגיל לימיני, יש איזו דרך לעקוף את זה?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.