Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים או לא יש את הבעיה שתוכנות לא פועלות בוינדוס אקס פי בגלל הבעיה של ה16 סיביות. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את הפתרון לבעיה הזו, הפתרון שהיה באתר של מיקרוסופט עזר לי פעם אחת (הפקודת ב CMD) עכשיו שאני מנסה לעשות את הפקודות זה נותן לי אבל אחרי כל פקודה הוא פותח לי את הקובץ כ-פתיחה באמצעות ולא עושה כלום.. מה עושים?? זהו האתר לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל , אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז בזמנו חיפשתי תוכנה שממירה קבצי PDF לDOC וניסיתי איזושהיא תוכנה חינמית בגרסת ניסיון ואז הסרתי. עכשיו היא עדיין מופיעה לי כאשר אני מבצע קליק ימני. איך אני נפטר מזה? אגב ווינדוס 7.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לא ידעתי להסביר בדיוק מה אני מחפש אז אני מקווה שהכותרת מתאימה מחפש תוכנה שתעשה את הרקע של הקיצורי דרך בdesktop שקןף (פעם היה לי דבר כזה) כדי שהכתוב לא יסתיר את התמונה כמו שהלבן בתמונה מסתיר את תמונת הרקע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתפרמט לי את המחשב..ושאחר כך אוכל להתקין את המערכת הפעלה מחדש.. אם יש דרך אחרת לעשות זאת חוץ מתוכנה אני אשמח.. אני מעוניין לפרמט רק את c והוא ntfs
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה תוכנות מכניסות לי כל מיני תוכנות קטנות של פירסומות שעובדות ברקע בלי שאני יודע על קיומם. וגם אתרים מכניסים לי כול מיני תוכנות כמו "CommonName". אני צריך לדעת איך להוריד את התוכנות שרצות ברקע שלא יעלו שוב כשאני מאתחל את המחשב ואיזה רשימה צריכה להיות לי ב TASK MANAGER?
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מבטל את התוכנות האלה את הICQ והMSN ביטלתי יש אפשרות בהגדרות שלהם אבל יש לי עוד מלא תוכנות אתם יודעים למה אני מתכוון לתוכנות שליד השעון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כותרת* ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בXP שני חשבונות בחשבון אחד הפוטושופ הוא בעברית בשני באנגלית בחשבון אחד בבבילון יש רק מילון אחד , והוא לא נותן לי להתקין עוד מילונים , בחשבון השני אין בעיה להתקין כל מילון למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-