עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviran_n,

חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. יש לי ויסטה במחשב הנייד רוצה רק לסנכרן את קבצי היומן שלי מהמחשב הנייח (מערכת הפעלה XP עם אופיס 2003) - עם היומן של הנייד רק שזה יהיה העתק מדוייק יש דרך לעשות את זה ? ניסיתי לייבא מהיומן של ויסטה - קבצי אוטלוק - וזה לא הפורמט המתאים מישהו יוגע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  6. ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by prhing,

הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה

14. אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by AZANKOT,

האם יש אפשרות לשדרג מערכת XP PRO מאנגלית לעברית ללא פירמוט והתקנה מחדש. הכוונה שכל התצוגה של מערכת ההפעלה תופיע בעברית

17. Started by m.l,

קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by FinaLMakeRr,

הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. ערכתי את BOOT וזה חוזר על עצמו ההיסטוריה: התקנתי מ-C ל-D את WINXP ומחקתי התקנתי מ-E ל-D את WINXP והשארתי (לצערי, כונן ה-SLAVE קיבל את האות C והמסטר קיבל D ו-E) הקובץ: [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:" מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by halo,

אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by et_gershon,

עשיתי ריפייר לווינדוס עם בעייה ולאחר מכן הוא פותח את המסך של ההקתנה של הווינדוס על השלב "מתקין את ווינדוס" ותקוע על 39 דקות ולא מתקדם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by mazoneli,

אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים