Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שאומרים ווינדוס XP PRO הכוונה ל XP professional ? או שזה שני windows שונים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
בויסטה עושים פחות ריסטרטים מXP אחרי התקנות/הסרות למיניהם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה , אני לא יכול להיכנס לשום מקום עד שהוא לא פותח אחרי חצי שנה איזה אתר אינטרנט (נענע) ורק אז אני כבר יכול להמשיך לעבוד ולהיכנס לאן שאני רוצה. איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המחשב לא מפעיל לי קבצים ובעיקר EXE כי אין חתימה שיגיטלית וזה ממש מעצבן.. המחשב חזר אחרי פירמוט איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש את העידכונים שלא מופיעים בהגדרה המומלצת, האם כדאי להתקין אותם?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-