עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by IzikDude,

יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by יונתן4,

שלום יש לי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את ווינדוז הקנוי של המחשב הקודם הישן שעדיין פעיל ומוריד עדכונים או שכל מערכת הפעלה היא למחשב אחד? יש דרך להתקין על שני המחשבים ולעדכן? או שזה אומר פחות מדי כסף לביל גייטס?

4. היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by galr52,

שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by fffSSS,

אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. Started by badmama,

ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. מופיע לי בסרגל כלים ליד השעון סמל של מגן אדום עם X אדום עליו כשאני פותח אותו נפתח חלון של WINDOWS SECURITY שמתריא באדום שUSER ACOUNT CONTROL בOFF בXP היתי מסמן שלא יציג לי את ההודע וזה לא היה מראה זאות שוב כאן אני לא מוצא אפשרות כזו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 11:27:35 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by mokisho,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. שלום לכולם. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלות, אך זה נראה לי הפורום הקרוב ביותר לנושא. 1. האם יש השפעה שלילית למספר המחיצות על הדיסק הקשיח? לדוגמה: האם דיסק קשיח עם 2 מחיצות יפעל יותר טוב מדיסק קשיח עם 4 מחיצות? 2. האם התקנת משחק כבד (מבחינה גרפית למשל) על מחיצה שהיא לא C (מחיצת מערכת ההפעלה) תשפיע לרעה על ביצועיו? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by lordgod,

אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by LBC,

שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by BloodFist,

שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. צירפתי צילומי של כל השירותים אשמח לקבל את תגובתכם בנושא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. אז כמו שרשמתי בכותרת יש לי דיסק של וינדוס ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש כל פעם שאני עושה איתחול הוא מגיע למצב שהוא אומר לי לבחור בין מצב בטוח או תצורה אחרונה שפעלה או להתחיל כרגיל ובעצם לא קורא את הדיסק בשביל ההתקנה מישהו יכול לנסות לתת לי הסבר מדוע זה קורא ואיך אני יכול להתקין את הוינדוס.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by hutcruchi,

אהלן כולם! תראו אני צריך עזרה בשלושה נושאים בקשר לווינדוס.. זה חשוב ותודה =) 1. לא יודע מה התעסקתי אם הוסגי קבצים או אפשרויות תיקיה או משהו אבל עכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק עם העכבר על כונן סי או די שלי זה לא נכנס אליהם לתוכם אלה זה נכנס לחיפוש.. וגם אם אני עושה עליהם מקש ימני של העכבר אז בתפריט שפתח האפשרות של חיפוש היא הראשונה ולא של הפתיחה.. וזה קורה לי רק בשני אלה.. שאר התיקיות וזה עובד לי טוב.. 2. באחת ההתקנות שעברתי מאקס פי לויסטה ומויסטה לאקס פי הפכתי בטעות את כונן די לכונן עם החלונות וכונן סי לכונן עם הגיבוי והדברים.. אבל עכשיו שאני נכנס לפרטישן מג'יק 8 הוא לא נותן לי להיכנס והוא אומר שיש שגיאה שהוא לא הצליח לדעת מה האות של הכונן.. כאילו יש שם בעיה עם האותיות …

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. כמה גיגה צריך כדי שויסטה תרוץ טוב ויסטה אולטימיט ואני מתכוון להתקין רק ווינדוס בלי תוכונות בלי כלום כמה צריך כדי שזנ יעבוד חלק תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by avihy,

אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.

דיונים חדשים בפורומים