עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. יש לי ויסטה במחשב הנייד רוצה רק לסנכרן את קבצי היומן שלי מהמחשב הנייח (מערכת הפעלה XP עם אופיס 2003) - עם היומן של הנייד רק שזה יהיה העתק מדוייק יש דרך לעשות את זה ? ניסיתי לייבא מהיומן של ויסטה - קבצי אוטלוק - וזה לא הפורמט המתאים מישהו יוגע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by Lurkers,

שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by מאור247,

משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. שלום עקב סוסים אני מתקין את המחשב מחדש. יש לי דיסק המחולק ל-D ו-C ודיסק G 1) האם אני יכול לדאוג שרק C יותקן ולא יעלם לי כלום מ-D ו-G? 2) פרט למועדפים, מה עוד עלי לשמור מ-C 3) העותק שברשותי חוקי אך היום שבת. האם יש אקטיבצה אנושית גם בשבת 1-800 או דומה (לא מצאתי) תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by rony1880r,

היי לכם ניכנסתי לאתר של AMD וראיתי שיש להורדה עידכון למעבד ליבה כפולה של AMD 3800+ שניקרא - AMD Dual-Core Optimizer Release Notes For Version 1.0.0 March 22, 2006 ---General Description--- AMD Dual-Core Optimizer utility synchronizes Time Stamp Counter (TSC) MSRs on AMD Dual-Core Processors. ---Improvement and Fixes--- Version 1.0.0 * This is the initial release רציתי לברר אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב והאם הוא יכול להרוס לי פיזית את המעבד? לי יש מעבד עם ליבה כפולה בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by cold fire,

1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לפני כמה ימים על מחשבי הדנדש WIN XP PRO ולפעמים בעת ריסטרט (במסך הכיבוי) או הפעלת תוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ברור לי מה מקורותיה... הנוסח שלה הוא כדילקמן: WINDOWS - DRIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED CANCEL TRY AGAIN CONTINUE לא מובן לי למה הוא מחפש את כונן A - אין לי פלופי 1.44 מחובר - וגם באופן מוזר ב"מחשב שלי" מופיע הכונן הזה... מישהו מכיר את ההודעה/תופעה הזו? מפרט המחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO 6750E לוח אם - GIGABYTE P35T-DQ6 2 GB DDR 3 CORSSAIR כרטיס מסך - GIGABYTE 8500 GT 256 MB DDR3 אשמח לעזרה תודה רועי

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. אחרי שהפעלתי את יציאת הטלויזיה בכרטיס מסך שלי, מסך המחשב לא רצה לחזור להציג שוב אז עשיתי אתחול (רגיל לא ריסט) וקבלתי את ההודעה המצורפת ובנוסף הוינדוס הראה שאין דרייברים לכרטיס מסך כרטיס קול ובקר scsi\raid ! ועכשיו כשאני מנסה להתקין שוב את הדרייבירים, ואחרי שאני מאתחל, שוב שוב דבר לא משתנה - כאילו לא התקנתי כלום. למישהו יש רעיון?!? תודה מראש.... (על הדרייברים החסרים כתוב code 39 זה כאילו שיש לי הרדיסק דפוק שהורס קבצים אבל הוא חדש לחלוטין וגם בדקתי אותו כמה פעמים והוא יצא תקין כל פעם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  20. אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by ilia2589,

אני רוצה להתקין ווינדווס ויסטה, אך בו זמנית לשמור על XP. כבר ידוע לי שניתן להתקין את הויסטה בכונן אחר- או במחיצה אחרת, ותהיה לי אפשרות הבחירה בזמן הפעלת המחשב. השאלה שלי היא- האם אפשר להתקין את הויסטה על כונן C שבו נמצא XP בלי למחוק את XP, ובלי לפגוע במערכת? הסיבה לכך היא שאני לא רוצה לבזבז מקום בD על ויסטה, כשיש לי די והותר מקום פנוי בC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו

24. Started by alonkl,

הוא אומר לי שאי אפשר.. איזה להוריד?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by kobibo,

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.