עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad-k1,

שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by dor444,
    • 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by easyuri,

היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by yair35,

יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by -Stolen,

או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by aviran_n,

חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. יש לי ויסטה במחשב הנייד רוצה רק לסנכרן את קבצי היומן שלי מהמחשב הנייח (מערכת הפעלה XP עם אופיס 2003) - עם היומן של הנייד רק שזה יהיה העתק מדוייק יש דרך לעשות את זה ? ניסיתי לייבא מהיומן של ויסטה - קבצי אוטלוק - וזה לא הפורמט המתאים מישהו יוגע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. אחרי שהפעלתי את יציאת הטלויזיה בכרטיס מסך שלי, מסך המחשב לא רצה לחזור להציג שוב אז עשיתי אתחול (רגיל לא ריסט) וקבלתי את ההודעה המצורפת ובנוסף הוינדוס הראה שאין דרייברים לכרטיס מסך כרטיס קול ובקר scsi\raid ! ועכשיו כשאני מנסה להתקין שוב את הדרייבירים, ואחרי שאני מאתחל, שוב שוב דבר לא משתנה - כאילו לא התקנתי כלום. למישהו יש רעיון?!? תודה מראש.... (על הדרייברים החסרים כתוב code 39 זה כאילו שיש לי הרדיסק דפוק שהורס קבצים אבל הוא חדש לחלוטין וגם בדקתי אותו כמה פעמים והוא יצא תקין כל פעם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by FinaLMakeRr,

הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by alonkl,

הוא אומר לי שאי אפשר.. איזה להוריד?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo

19. Started by cd73,

שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. Started by tembo,

שלום, ברשותי רשת של כמה מחשבים (XP) ואני מעוניין שכשאר משתמש יבצע LOGOUT יופעל קובץ BATCH. כיצד אני עושה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by אסף_ב,

שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב לאחר שהלך לי ההארדיסק.. והוינדוס הזה עושה לי בעיות מוזרות.. יש קבצים (כמו הקונטר סטרייק ומירנדה 3) שמתי שאני מנסה לפתוח אותם הם פשוט לא נפתחים.. בתהליכים רשום את התהליך של אותו קובץ אבל אני יכול ללחוץ גם 10 פעמים על הקיצור דרך ושום דבר לא יקרה.. למישהו יש פתרון לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by yotep,

התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by mazoneli,

יש לי בעייה שהתחילה ב WMP ועכשיו עברה ל outlook express שאני פותח אותם הם פעילים ועובדים אבל לא נראים על המסך. רק בtaskbar שאני מקליק עליהם יש אנימציית חלון שעף לצד ימין של המסך ו.......................... כלום. אם אני עובר פרופיל הבעייה נפתרת, אבל נשבר לי להחליף כל חודשיים פרופיל משתמש. בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.